KERESÉS search-close

Szabó Tamás

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szabó Tamás"

Nem adja vissza a lakást a polgármester

Nem tervezi, hogy visszaadja önkormányzati bérlakását a jászberényi fideszes polgármester. Mindössze ennyit válaszolt az ellenzéki képviselők kérdésére a közgyűlésen. Szabó Tamás a maga által kiírt pályázaton nyert egy háromgyerekes családdal szemben. Azért, mert több kauciót ígért. Az alulmaradt családapa azt mondta, szerinte sehogyan sem lett volna esélyük nyerni a polgármesterrel szemben.

Polgármesteré lett az önkormányzati bérlakás

Megpályázott és megnyert egy önkormányzati bérlakást a jászberényi fideszes polgármester - írta meg a Népszabadság. A pályázatot az önkormányzat írta ki, indult rajta egy háromgyerekes kórházi dolgozó is, de a lakást Szabó Tamás polgármester bérelheti. A Demokratikus Koalíció szerint ez erkölcstelen, az MSZP-nél azt mondják, a polgármesternek le kell mondania. Egy helyi fideszes képviselő is bírálja Szabó Tamást, akinek kabinetirodája azt közölte, minden törvényesen történt.

Tápai Szabinát félti a rosszfiú

A kézilabdázónak nagy szurkolója szerelme, a Bad Boyz táncosa, aki aggódik a lányért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való