KERESÉS search-close

Szabó Győző

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szabó Győző"

Csütörtöktől minden nap irány Pajkaszeg!

Amikor a Pajkaszegre érkező püspök urat a helyi rendőr, Stoki, vagyis Szabó Győző leintette a tévénézők két reakciója következhetett: vagy fogalmuk sem volt róla, hogy ki a Püspök vagy felsikítottak, amikor felismerték az Üvegtigris Sanyiját! A mi kis falunkba érkező várt vagy váratlan vendégek és az őket alakító kitűnő színészek kivétel nélkül mindig galibát okoznak!

A Konyhafőnök legnagyobb mumusai visszatértek!

A második feladatban olyan alapanyagokkal kellett szembenéznie a versenyzőknek, amelyek a korábbi szériák döntősein kifogtak. Emlékeztek még ezekre a régi, nagy küzdelmekre?

Ezek voltak a Konyhafőnök legnagyobb mumusai!

A Konyhafőnök – Visszavágó Döntőjében egy kicsit visszautazunk az időben, hiszen a séfek mentoráltjai olyan alapanyagok közül választhatnak, amik korábban már kiejtettek egy-egy döntőst.

Folyton elütik Szabó Győzőt

Hat balesetből ötször az őt elütő autósok hibáztak. Szabó Győző tisztában van vele, hogy motoron közlekedni nem életbiztosítás. Tizennégy éves kora óta mégis újra és újra visszaszáll.

Az elmúlt héten kétszer is balesetezett Szabó Győző!

Az elmúlt napokban kétszer ütötték el motorjával Pajkaszeg körzeti megbízott rendőrét, a Stokit alakító Szabó Győzőt. A színész tizennégy éves korában pattant először nyeregbe és azóta is töretlenül hasítja az aszfaltcsíkot. De bármennyire is tapasztalt motorosnak számít, az életveszélyes helyzeteket neki is nagyon nehéz elkerülnie.

Szabó Győző harcos rutinja a kaszkadőröket is lenyűgözi

A színész igazi örökmozgó, akárcsak kisfia, éppen ezért évek óta nagy hangsúlyt fektet a különféle sportokra. Most megmutatta, mitől lett ennyire gyakorlott harcos.

Izgalmas fordulatok az Alvilág utolsó előtti részében

Az Alvilág utolsó előtti része különösen sok izgalmat tartogat: többek között az egyik gyerek gyanút fog arról, hogy ki lehetett az apja gyilkosa, valamint ebben az epizódban láthatják a nézők azt az akciójelenetet, amit a sorozat készítő fél napig forgattak. Balsai Móni és Szabó Győző különleges tréninggel készültek az új rész felvételeire.

SZABÓ GYŐZŐ: Ki ne örülne egy kemény akciójelenetnek?

Szabó Győzőt igazi kemény, alvilági figuraként láthatják a nézők az Alvilágban. A sorozat forgatása során a kaszkadőr szakértőknek könnyű dolguk volt vele, hiszen a színész évek óta különböző küzdősportokat űz.

Szabó Győző őt verte meg a legtöbbször az Alvilágban

A sorozat legújabb Kibeszélőjében Bujáki Zsófi és Szabó Győző meséltek a közös munkáról és a kedvenc forgatási élményeikről. Kíváncsi vagy, kit vert meg állandóan a színész?

Alvilág - Kibeszélő 6. rész


szerző:
2019.03.26. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 6. rész

Az Alvilág kibeszélő hatodik epizódjának két vendége Bujáki Zsófi és Szabó Győző, akik Natasát és Rusznyákot keltik életre a sorozatban.

Natasa nem félt fegyvert fogni elrablójára

Natasa megpróbált szembeszállni elrablójával, Schneider jobbkezével.

Alvilág: Nórát megfenyegetik, Natasát pedig elrabolják!

Az Alvilág ezen a héten is tovább folytatódik, most ráadásul még a főszereplő egyik gyermeke is veszélybe kerül.

Szabó Győző: „Egy percig nem fogunk unatkozni”

Szabó Győző és karaktere, Stoki már-már szinte eggyé vált - a részletekről Győző mesélt nekünk!

Apás szülés: pro és kontra érvekről sztárapukákat kérdeztünk

Mindig is foglalkoztatta párokat az a döntés, vajon az apukáknak is bent a helye a szülőszobában? Valakiknek egyértelmű, hogy igen. Van viszont, aki több okból is ódzkodik ettől. A pro és kontra érvekről sztárapukákat is kérdeztünk. Sőt azt is megtudtuk, az apás szülés már az ősidők óta természetes jelenség.

Fegyverek az Alvilágból: nézz be a kulisszák mögé!

A sorozatban már nem egy veszélyes fegyverrel találkozhattunk, de milyen lehet ezekkel dolgozni? És milyen szabályokra kell odafigyelni? Kiderítettük!

Schneider Nórának:

Schneider véres bizalmi tesztnek vetette alá Nórát...

Schneider személyesen fenyegette meg Steve-t

Schneider úgy gondolta, ideje személyesen is elbeszélgetnie Steve-vel...

Nézz be az Alvilág kulisszái mögé - ilyen, amikor megütnek egy hamutartóval

A sorozat második része után Kecsmár Alexandra Molnár Leventével ült le beszélgetni a színész karakteréről, Steve-ről és természetesen a látványos Szabó Győzős jelenetéről.

Schneider verőembere nem kímélte Steve-t

Rusznyák (Szabó Győző) minden eszközt bevetett, hogy megtudja Steve-től, ki ölte meg Schneider embereit...

Szabó Győző is feltűnik az Alvilágban!

Ádám életveszélyes állapotban kerül kórházba. Steve-et Schneider emberei szorongatják, Nórát pedig a rendőrség faggatja: a férje ügyében nyomozó Lipták egy pendrive-ot szeretne megtalálni. Eközben újabb tragédia történik.

Ütős lesz Szabó Győző belépője az Alvilágba!

Szabó Győző az Alvilág második részében mindjárt két bunyóval is felhívja magára a figyelmet, miközben Ádám gyerekei a kórházi ágyánál látogatják meg a súlyos állapotban lévő apjukat.

SZABÓ GYŐZŐ: Nem viccel, ha üzletről van szó!

Ma este lesz az első nagy belépője Szabó Győzőnek az Alvilágba, aki ajtóstul ront majd be a házba. A színész egy mindenre elszánt maffia tagot alakít majd. Szabó Győző azt is elmesélte a Fókusz stábjának, hogy miért örül különösen ennek a szerepnek!

Szabó Győző az Alvilágról: „Brutális belépőm van!”

Ma este 21:35-kor folytatódik az Alvilág, amiben a színész is feltűnik, nem is akárhogyan. Győző a Reggeliben mesélt karakteréről és a forgatás izgalmairól.

Szabó Győző is alvilági ügyekbe keveredik

Az életmód-váltásba kezdett színész sok fölös kilótól megszabadult, de rosszfiús karakterét így sem vesztette el. Olyannyira nem, hogy a ma esti Alvilágban verőlegényként fog feltűnni.

Szabó Győző verőemberként robban be az Alvilágba!

Kedden 21:35-kor jön az Alvilág második része, amiben nemcsak Szabó Győző tűnik fel.

Rusznyák


szerző:
2019.02.07. 16:21
Rusznyák

Schneider rettegett verőembere. A tagbaszakadt, kigyúrt, kopasz keménycsávó gyakran előbb üt, és csak utána kérdez, és gyilkolni is képes hidegvérrel.

Álomutazó – újra itt a giga-show!

Gyerekek tízezrei élhetik át újra azt a - szó szerint mesés – giga-show-t, amiben a legnagyobb magyar sztárok varázsolnak egy olyan különleges világot a színpadra, amit még a felnőttek is tátott szájjal bámulnak.

Rezes Judit és Szabó Győző újra szülői örömök elé néznek!

Rezes Judit és Szabó Győző a jövő év elején újra szülői örömök elé néz. Utolsó közös előadásuk előtt pedig arról is meséltek, hogy mi alapján választottak nevet a kicsinek, és hogyan reagáltak, amikor kiderült, hogy fiuk születik majd.

Szabó Győző hihetetlen helyre látogatott el kisfiával

A színész nagyon ritkán mutatkozik családjával a kamerák előtt, de a kreativitás és a közös alkotás miatt most kivételt tett.

ARANYOS: kisfiával készít játékokat Szabó Győző

Szabó Győzővel és nyolcéves kisfiával a Fókusz stábja egy különleges helyen forgatott. A színész azt is elárulta, hogy miért pont most szerezte meg képzőművészeti diplomáját, és arról is mesélt, hogy mitől érzi magát még mindig fiatalnak.

Szabó Győző kisfiával állt kameránk elé

Szabó Győzőt ritkán láthatja a nyilvánosság, legkisebb fiával, a nyolc éves Misivel. Az elfoglalt színész azért mindig szakít időt arra, ami számára a legfontosabb: a családjára. Nagykorú lányával együtt dolgozik, a kisfia kéréseinek nehezen mond nemet, ezúttal egy különleges interaktív élményparkban játszottak együtt a Fókusz kamerája előtt.

Szabó Győző retro fotója a te arcodra is mosolyt csal!

A mi kis falunk Stokija nemcsak a tévén, hanem közösségi oldalán keresztül is képes jobb kedvre deríteni minket.

Itt az első fotó Szabó Győzőről és terhes kedveséről

Még október elején derült ki, hogy a színészpáros hamarosan újra babázhat. Most végre láthattuk Rezes Judit gömbölyödő pocakját is!

Szabó Győző újra apa lesz!


szerző:
2018.10.04. 08:47
Szabó Győző újra apa lesz!

Szabó Győző és kedvese, Rezes Judit babát várnak!

Pajkaszegi erősítés érkezett

Az ország legnépszerűbb sorozatában Szabó Győzőnek, mint rendőrnek rengeteg dolga akad. Csak hát hol a fegyvere nincs meg, hol a bicajával van baj. Vajon mi lesz abból, ha megjelenik egy szirénával felszerelt, okos, biciklivel közlekedő fess kolléga?

NAGY SÁNDOR:

Ezentúl Nagy Sándor fogja felügyelni a rendet Szabó Győző mellett A mi kis falunkban!

Szabó Győző: fergeteges részekben tér vissza Stoki!

A színész egész nyáron dolgozott, többek között A mi kis falunk harmadik évadát is ekkor forgatták. Vajon mire számíthatunk a karakterétől?

Hajdú Péter, Szabó Győző és Papp Gergő összemérte tudását!

A Nemzetközi Földrajz Olimpiáról arannyal hazatérő Kaszap Kinga és Peller Mariann próbára tette Hajdú Péter, Szabó Győző és Papp Gergő föcitudását!

Szabó Győző és a „Stokiság”

Pár napon belül indul A mi kis falunk 3. évada - vendégünk Szabó Győző, alias Stoki volt!

Újra képernyőn a Beugró X!


szerző:
2018.08.16. 10:00
Újra képernyőn a Beugró X!

Tavaly ősszel indult útjára az RTLII-n a Beugró jubileumi évada, a Beugró X. Augusztus 18-tól pedig most újra átélhetitek Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kállay Molnár Péter, Szabó Győző és Debreczeny Csaba mesteri rögtönzéseit.

Nagy Sanyi figuráját nem az eszéért fogjuk szeretni

Új őrző-védő bukkan fel az RTL Klub népszerű sorozatában. Nagy Sanyi legtöbbször Szabó Győzővel fog szembe kerülni A mi kis falunkban.

Sztárok, akik a halál torkából tértek vissza

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka és férje, Schobert Norbi barna szárnyú angyalt látott - híres emberek meséltek nekünk a halálközeli élményeikről.

Sztárok vallottak őszintén halálközeli élményeikről

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka barna szárnyú angyalt látott. Vajon a képzelet játéka ez, vagy a túlvilágról üzennek nekünk? És mennyire értékelték át az életüket azok, akik egyenesen a halál torkából tértek vissza közénk?

Vasárnap este A mi kis falunk a Cool-on!

21 órától rögtön dupla résszel indul a sorozat első évada!

DURVA: Így gyúrja ki magát Szabó Győző!

Szabó Győző edzőterem nélkül is formában tudja tartani magát - mutatjuk hogyan!

Így pattintja ki testét Szabó Győző

Heti négyszer sportol Szabó Győző, hogy formában tartsa magát. Még edzőteremre sincs szüksége: bárhol nekifog teste kipattintásának.

 

Ki a legszexibb magyar sztárapuka?

A Story Extra nézői idén már megválaszthatták Magyarország legszexibb nőjét és férfiját is. Most tíz magyar sztárapuka kap esélyt, hogy 2018-ban elnyerje a legszexibb magyar sztárapuka címet!

 

Láttátok már a híres Konyhafőnök paródiát Szabó Győzővel?

Egy évvel ezelőtt a Konyhafőnök VIP-ben Szabó Győző kapott hideget-meleget és sok olyan alapanyagot, amitől irtózott. Miután kiesett a színész, úgy döntött, nem hagyja annyiban és a legnemesebb bosszút választotta. Mindhárom zsűritagot parodizálta. Ha kíváncsi vagy a teljes paródiára, kattints ide!

Gyuri ököllel ütötte Stokit, mégsem kattant a bilincs!

Gyuri mindent elkövetett, hogy megússza az esküvőt, azonban hiába verte meg Stokit, a rendőr a nagy nap utánra tartogatta a letartóztatást...

A teljes adásért kattints IDE!

Loveshake - egy szerelem története

Nem mindennapi produkcióban láthatjuk Szabó Győzőt és Rezes Juditot. A házaspár saját kapcsolatukat dolgozta fel a Loveshake című darabban, melyben kendőzetlen őszinteséggel mutatják meg kapcsolatuk nehézségeit és örömteli pillanatait.

Bicikli vs. Stoki 2-0


szerző:
2018.02.22. 08:00
Bicikli vs. Stoki 2-0

Stokinak nem először gyűlik meg a baja a kerékpárjával... Emlékeztek még az első évadból arra a jelenetre, amikor percekig próbált felszállni szolgálati járművére Pajkaszeg rendőre? Most is valami hasonló történt, csak ezúttal egy traktor is nehezítette a dolgát... Hogy mi sül ki ebből, az szombaton este kiderül A mi kis falunk második évadának negyedik részéből!

Testük a munkaeszközük, nem árt, ha odafigyelnek rá!

Ha Szabó Győző, vagy Józan László egyszer csak elhagyná magát, valószínűleg néhány hónap alatt saját karrierjét tenné tönkre. Amíg Laci az elmúlt években húsz kiló izmot gyúrt magára, addig Győző tizenöt kiló fölösleget dobott le.

KEMÉNY: Így edzenek A mi kis falunk sztárjai

Pajkaszegen kevés esély van rá, hogy a rendőr és a közmunkás pont a konditeremben találkozzon. A valóságban viszont Szabó Győző és Molnár Áron már régóta együtt izzadnak minden héten, és bizony imádják! De mi a titkuk?

Stoki nyelve önálló életet él

Stoki annyira belemélyült a nyomozásba, hogy megfeledkezett a kávéjáról, ami végül a vesztét okozta. De az elhivatott rendőr ennek ellenére sem hagyott fel a bűnüldözéssel!

Story Extra 2018-02-02


szerző:
2018.02.02. 16:15
Videóban válaszoltak A mi kis falunk sztárjai a rajongói kérdésekre

Hány epizódból fog állni a második évad? Hol lehet beszerezni Gyuri susogós melegítőjét? Beteljesül végre Erika álma, és elveszi őt Gyuri? Lesz harmadik évad? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adtak A mi kis falunk színészei és Kapitány Iván rendező a sorozat sajtóvetítésén.

Így indul A mi kis falunk második évada!

Neked is tátva marad a szád A mi kis falunk folytatásától! Vajon hova tűnt Gyuri autója, és mi ütött a Polgármesterbe?

Színpadra viszik a magánéletüket

Ritkán enged bepillantást magánéletébe Rezes Judit és Szabó Győző. A színészpáros 15 éve van együtt, most érezték úgy, hogy eljött a pillanat, hogy beszéljenek kapcsolatukról, és ha már igen, akkor azt a színpadon teszik. Így született meg a Loveshake, az élet összeráz című előadás

Sztár Gokart 2018-01-06


szerző:
2018.01.06. 12:55
Csókold meg a békát! (Állatkerti mesék)

Debreczeny Csabának és Rudolf Péternek most is valakinek a bőrébe kellett bújnia, csak annyi különbség volt, hogy nem emberébe, hanem állatéba. A szituáció pedig: a rivaldafényre vágyó béka kérdőre vonja tollas barátját amiatt, hogy eddig miért nem kapott főszerepet a nagymadár sikeres filmjeiben.

Ismerd meg a hónap leghazugabb emberét! (Díjátadó)

Egy monológot kellett Rudolf Petinek előadnia. Az ünnepi beszéd közepette húzott egy kártyát, amiből kiderült, milyen díjátadón is vagyunk, és az adott színész éppen milyen díjat is vesz át.

˝Hagyjátok ott meghalni!˝ (Felező)

Különös helyzetbe kerültek a színészek: ugyanazt az adott szituációt - hajótörés - először 1 perc alatt, aztán 15 másodperc alatt és legvégül 5 másodperc alatt kellett eljátszaniuk.

Most ki locsol meg kit? (Filmszinkron)

A Beugró egyik feladatában kiderült, a színészek mire is mennek egy olyan helyzettel, ahol rögtönözni kell a szövegkönyvet, vagyis spontán szinkronizálni kell egy filmet.

Horror múzeumok márpedig léteznek! (Időgép)

Milyen jó lenne, ha az ember tudna utazni az időben, így bizony sokkal jobban megértené az összefüggéseket. Debreczeny Csabának és Szabó Győzőnek most lehetősége volt arra, hogy kipróbálhassa az időutazás varázslatos világát.

Mit csinál az erdő közepén egy tank, egy kard, egy sziréna és egy gázspray? (Ki vagyok?)

Sosem könnyű más bőrébe bújni, de a Beugró színpadán játszó színészeknek ez a feladat is zseniálisan ment.

Egy gyerekkori frusztráció esete a postagalambbal (Sajtótájékoztató)

Ebben a feladatban a színészek voltak az újságírók, akik egy sajtótájékoztató keretein belül próbálhatták rávezetni a „tudatlan” sajtóreferenst, hogy milyen apropóból is gyűltek össze.

Ez ám az aljasság! (Stílusban)

Ebben a feladatban sem voltak könnyű helyzetben a színészek, ugyanis a megadott szituációt különböző stílusban kellett előadniuk.

„Tina Turner, maga a kedvencem!” (Stoptrükk)

Ebben a gyakorlatban a színészeknek a mozgásukra kellett legfőképp figyelniük, hiszen most azt kellett percről percre továbbvinniük és alakítaniuk.

Gyúrunk, vazze? (Zsebszöveg)


szerző:
2017.12.29. 23:00
Gyúrunk, vazze? (Zsebszöveg)

A két színésznek három-három random mondat lapul a zsebében, amit a csengettyűszóra fel kell olvasni, és be kell építenie a jelenetbe, ami most nem volt más, mint két zenész, akik egymást rúgták ki a saját zenekarukból.

„Te hánytad le a húgomat?” (Zsebszöveg)

A két színésznek három-három random mondat lapul a zsebében, amit a csengettyűszóra fel kell olvasni, és be kell építenie a jelenetbe, ami most nem volt más, mint két zenész, akik egymást rúgták ki a saját zenekarukból.

Kimaradt jelenet! – Lia és Peti megmutatta, mi van a takaró alatt!

A színészeknek most egy párt kellett alkotniuk, akik között némi feszültség van. A konfliktus oka pedig nem volt más, mint a szégyenlősség.

Gratulálunk az év senkije díjazottjának! (Díjátadó)

Egy monológot kellett Debreczeny Csabának előadnia. Az ünnepi beszéd közepette húzott egy kártyát, amiből kiderült, milyen díjátadón is vagyunk, és az adott színész éppen milyen díjat is vesz át.

Ez volt ám a franciázás a Beugró színpadán!

Ebben a szituációban Szabó Győzőnek és Rudolf Péternek nem a saját anyanyelvén kellett játszani, hanem franciául.

„Különben is mindenki menjen a p****ba!” (Váltóláz)

Mi van akkor, ha két beképzelt, öntelt, fösvény haknizó zenész közösen jár fellépni, és mikor nagy gázsi üti a markukat, nem tudják eldönteni, hogyan osztozzanak.

Jó szülő - rossz szülő! (Libikóka)

Mi történik akkor, ha két alázatos, vagy éppen két dühöngő ember próbál egy konfliktust megoldani, pláne akkor, ha a probléma egy jószívű anyuka és egy vaskalapos apuka között van?

Mi történik, ha együtt karácsonyozik John Lennon, Sigmund Freud, egy bicikli és Beethoven maga?

Sosem könnyű más bőrébe bújni, de a Beugró színpadán játszó színészeknek ez a feladat is zseniálisan ment.

Ez történik, ha a szülők nem örülnek lányuk választottjának! (Lassítás)

A Beugró színészei olyan helyzetbe kerültek, mikor egy adott cselekmény kimenetelét bizony lassítva kell eljátszaniuk.

Ne játssz soha a konyhás nénivel! (Stílusban)

Ebben a feladatban sem voltak könnyű helyzetben a színészek, ugyanis a megadott szituációt különböző stílusban kellett előadniuk.

Így improvizál a télapó! (Zsebszöveg)

A két színésznek három-három random mondat lapul a zsebében, amit a csengettyűszóra fel kell olvasni, és be kell építenie a jelenetbe, ami most nem volt más, mint két zenész, akik egymást rúgták ki a saját zenekarukból.

Mit ér a Télapó krampusz nélkül? (Befutó)

Ebben a szituációban az adott színésznek azt kellett kitalálnia, hogy a többi színész az adott mozgáskombinációt milyen „titkos” jelre hajtják végre.

„Nyuszika, van kedved játszani?” (Abc)

Ahány betű a magyar ábécében, annyi mondat a párbeszédben. Ezzel a feladattal kellett megküzdeniük a színészeknek, egy olyan szituációban, ahol egy koldus nem akarja visszaadni a pénzt az adakozónak, aki véletlenül jóval többet adakozott, mint szeretett volna.

Kimaradt jelenet! – Most akkor ki is az a Beethoven?

Szerencsénkre két szituáció között a színészeknek mindig marad idejük viccelődni, vagy anekdotázni: így megtudhattuk, Rudolf Péter kislányának mi a véleménye a német zeneszerzőről, és Debreczeny Csaba mit is hallott pontosan a Tini Nindzsa Teknősökről.

Sztár Gokart 2017-12-16


szerző:
2017.12.16. 12:25

Sztár Gokart 2017-12-09


szerző:
2017.12.09. 12:15
Szomorú nobody vs. Guruló gereblye (Zsebszöveg)

A két színésznek három-három random mondat lapul a zsebében, amit a csengettyűszóra fel kell olvasni, és be kell építenie a jelenetbe, ami most nem volt más, mint két zenész, akik egymást rúgták ki a saját zenekarukból.

Az önérzetes fotós és a hisztis modell esete  (Libikóka)

Mi történik akkor, ha két alázatos, vagy éppen két dühöngő ember próbál egy konfliktust megoldani, pláne akkor, ha a probléma egy divatmodell és egy fotós között van.

A dresszkód az dresszkód! (Stílusban)

Ebben a feladatban sem voltak könnyű helyzetben a színészek, ugyanis a megadott szituációt különböző stílusban kellett előadniuk.

Kovács János, a cinikus benzinkutas (A per)

Ebben a szituációban az egyik színésznek mind a két oldalt el kell játszania: a vádolt ügyészt és a védőügyvédet is.

Egy menthetetlen házasság története (Folyt.köv.)

A Beugró kultikus pillanataiból válogattunk, hogy megnézzük, a szereplők mostani viszonyát az akkori szituációhoz képest.

˝A mikroportokat elhoztuk magunkkal!˝ - (Időgép)

Milyen jó lenne, ha az ember tudna utazni az időben, így bizony sokkal jobban megértené az összefüggéseket. Pokorny Liának és Rudolf Péternek most lehetősége volt arra, hogy kipróbálhassa az időutazás varázslatos világát.

˝Baj, ha csak nézem?˝ (Kétlövetű)

Ebben a feladatban a színészeknek nem volt könnyű megoldani a párbeszédet, ugyanis adott volt két mondat, amit kötelező volt használni minden beszélgetésben. A szituáció pedig nem más, mint felkészíteni két bugyuta színészt az elkövetkezendő sajtótájékoztatóra.

Az anyád egy cápa? (Sajtótájékoztató)

Ebben a feladatban a színészek voltak az újságírók, akik egy sajtótájékoztató keretein belül próbálhatták rávezetni a „tudatlan” sajtóreferenst, hogy milyen apropóból is gyűltek össze.

Kimaradt jelenet! –  Élő kísérlet a Beugró színpadán!

A Mi lett volna, ha című játék mintha fejtörést okozott volna a színészeknek, akik végül mégiscsak megpróbálták a legjobbat kihozni a feladatból.

Story Extra 2017-12-07


szerző:
2017.12.07. 15:40
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való