KERESÉS search-close

Szőke Gábor Miklós

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szőke Gábor Miklós"

Magyar művész szobra díszeleg a Super Bowl stadionjában

Atlanta új nevezetessége lett az a sólyom szobor, amit Szőke Gábor Miklós készített. A Reggeli stúdiójában maga a művész mesélt arról, hogyan esett épp az ő alkotására a választás?

Magyar szobor a Super Bowl-on

A New England Patriots nyerte a Super Bowl-t! Soha ilyen kevés pont nem született döntő meccsen, 13-3-ra győzték le a Los Angeles Rams csapatát. A világ egyik legnézettebb sporteseménye idén a sportkommentátorok szerint is az eddigi legunalmasabb volt. Egy magyar szobrász, Szőke Gábor Miklós 33 tonnás sasszobrát viszont évente ezentúl milliók látják majd, hiszen az alkotás mostantól az idei Super Bowl helyszíne, a vadonatúj Mercedes Benz Arena előtt áll. 

A repülő dobermann is látható

Hatalmas repülő dobermann kutya az egyik nagy látványossága Szőke Gábor Miklós szobrászművész kiállításának, amely a budai Kreatív Házban látható. Ez az első tárlat ott. A Várkert Bazár melletti épület korábban kaszinóként is működött, Ybl Miklós tervezte. A Nemzeti Bank alapítványai újították fel.

 

Magyarok készítették el Amerika új csodáját

A világ legnagyobb madárszobrán már az utolsó simításokat végzi Szőke Gábor Miklós szobrászművész, aki az atlantai helyszínről jelentkezve, videotelefonon mesélt nekünk a két éve tartó projektről.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való