KERESÉS search-close

Székesfehérvár

95 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Székesfehérvár"

Három öregdiák is együtt ballagott a székesfehérvári végzősökkel

A 75. érettségi- és osztálytalálkozójuk után 3 öregdiák is együtt ballagott a székesfehérvári végzősökkel - az egykori Magyar királyi Ybl Miklós Gimnázium tanulói 1940-ben, negyedik osztályban fogadták meg, hogy rendszeresen találkoznak majd. Ezt nem is szegték meg - ebben sem háború, sem forradalom nem akadályozta meg őket.

Árokba csapódott több jármű


szerző:
2019.04.15. 18:14
Árokba csapódott több jármű

Átszakította a szalagkorlátot és az árokba hajtott egy kisbusz és utánfutója reggel az M7-es autópályán. A Székesfehérvár melletti baleset miatt egy időre teljesen le kellett zárni a sztrádát. Ezzel majdnem egyidőben az ötös úton is hasonló baleset történt. Ott egy kocsi rohant az árokba. Az autót vezető 23 éves nő megsérült, kórházba vitték.

 Két autós is átment a piroson, miközben még egy babakocsi is a zebrán volt!

Újabb durva közlekedési szabálysértésről készült videó: Még egy babakocsi is a zebrán volt, amikor két autós is áthajtott a piros lámpán a gyalogosok között Székesfehérváron. Egy nézőnk küldte el az általa készített felvételt. Ezen látszik: a szemből szabályosan kanyarodó autósok is veszélyben voltak.

Lakástűz: az idős asszony a szobában rekedt, fia túlélte

Halálos lakástűz Székesfehérváron! Egy idős asszony az égő szobában rekedt és meghalt, miután kigyulladt a családi háza. Fia, aki a szomszéd szobában aludt, súlyosan megsérült, őt a tűzoltók mentették ki a lángok közül. Még most is kritikus állapotban fekszik kórházban.

Nemet mondott a kormány a székesfehérvári kórház fejlesztésére

Nemet mondott a kormány a székesfehérvári kórház új épületének fejlesztésére, amelynek egyik építője Mészáros Lőrinc gyermekeinek cége lett volna. A Magyar Építők portál írta meg, hogy 18,2 milliárd forintért épülhet fel az új belgyógyászati blokk.

Halálos balesetek több megyében is

Több halálos baleset történt reggel. Székesfehérvárnál a 81-es úton két autó és egy kamion ütközött össze. Az egyik kocsi sofőrje halt meg, két embert kellett kórházba szállítani. A Somogy megyei Kiskorpádnál egy kisbusz és egy autó csapódott egymásnak. Az ütközés akkora volt, hogy kiszakadt az egyik autó motorja és a váltója is. Itt is az egyik sofőr vesztette életét és két embert kellett kórházba szállítani.

Kórházi ágyakra gyűjt az édesapa

Összecsukható tábori ágyakat adományozna kórházaknak egy sárbogárdi édesapa azért, hogy így az egyik szülő is a beteg gyerek mellett maradhasson. A segítő a székesfehérvári kórházban tapasztalta, hogy sok szülő a földön vagy széken görnyedve tölti az éjszakát. A kórházfenntartótól azt írták, a székesfehérvári kórház vezetéséhez nem érkezett még panasz.

Tömegverekedés volt a székesfehérvári stadionavatón

Rendőrségi eljárás indult a székesfehérvári stadionavatón történt verekedés miatt. A szerdai meccsen a botrány azután robbant ki, hogy egy petárdázó drukkert próbáltak meg kiemelni az újpestiek szektorából, ám társai védelmére keltek…

14 milliárdba került az adófizetőknek az új székesfehérvári stadion

Újabb állami pénzből épült focistadion készült el. A 14 ezer fős székesfehérvári aréna 14 milliárd forintba került az adófizetőknek. Az elmúlt négy évben átadott stadionokra 90 milliárd forintot költött az Orbán-kormány.

25 sérült a buszbalesetben

Másfél méter mély árokba borult egy menetrendszerinti busz Székesfehérvárnál. Két embert mentőhelikopter vitt kórházba, és összesen hat súlyos sérült van. 12 órán belül ez már a második buszbaleset volt.

Balatonfüred Székesfehérvár elővárosa?

Székesfehérvár elővárosának mutatja a kormány Balatonfüredet az Európai Unió számára. Mindezt azért, hogy az elővárosi fejlesztési támogatásból kapott csaknem 23 milliárd forintból fel tudja újítani a Balaton északi partja egy részének vasútvonalát. A kormány azt mondja, a törvények szerint 100 kilométeres körben lehet elővárosnak nevezni egy települést.

Robbanás a városházán


szerző:
2017.12.01. 18:05
Robbanás a városházán

Robbanás volt reggel a Székesfehérvári Városházán. Az esetet rögzítette a képvelő testület üléséről közvetítő helyi tévé. Valószínűleg földalatti elektromos vezetékekben történt a robbanás.

ROBBANÁS: Még a polgármester szava is elakadt

Ülésezett a székesfehérvári képviselő testület, amikor reggel nyolc óra után néhány perccel robbanás rázta meg az épületet. Ez behallatszott a helyi tévé közvetítésébe is.  Üveg borítja a padlót a díszterem mellett. Az átrium üveg teteje is beszakadt. Itt állítják ki a korona és az országalma másolatát. Ezek nem sérültek meg. Személyi sérülés sem történt.

 

Két utasa meghalt, a sofőr megpróbált elmenekülni

Két utasa meghalt, a sofőr a baleset után megpróbált elmenekülni. A tragédia a 62-es úton történt Székesfehérvár közelében. A 23 éves fiatalember egy forgalom elől elzárt területen akart előzni, amikor frontálisan ütközött egy kamionnal. A kocsiban két nő is utazott, mindketten azonnal meghaltak. Egyikük kirepült az autóból. A kocsit vezető férfi elmenekült, a közeli gabonatábla felé rohant.

 

Csöpög a víz a plafonról

Csöpög a víz a peronokhoz vezető aluljáró plafonjáról a frissen felújított székesfehérvári vasútállomáson. A munkák mintegy 33 milliárd forintba kerültek. Az utasok szerint a mennyezetről lehulló víz miatt a padló rendkívül csúszós és ezért veszélyes. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szerint minden rendben van a plafonnal, ami csak a pára miatt vizes, és a járdát takarítani kell. Az MSZP szerint túl sokba került a felújítás ahhoz, hogy ennyire vizes legyen egy aluljáró.

Nézői: Óriási robajjal érkezett meg a vihar Székesfehérvárra

Mintha bomba robbant volna, akkorát dörgött az ég Székesfehérváron. Fejér Megye székhelyét az esti órákban érte el a vihar, ami akkora erővel tombolt, hogy a város közelében az M7-es autópályán csak 20-40 km/h-ás sebességgel lehetett haladni. Az ország egyik legfontosabb útján vízátfolyások is nehezítették a közlekedést.

Végső búcsú Ocskay Gábortól

Hét évvel ezelőtt, ezen a napon vettek végső búcsút a szerettei és a jégkorong szerelmesei Ocskay Gábortól. Csicsó mezszámát többé senki nem használhatta, a székesfehérvári klasszis jégkorongozó búcsúztatására pedig több százan érkeztek. A magyar jégkorong egyik legszomorúbb napja volt ez.

A Hóman-szobor ügye


szerző:
2015.12.15. 15:07
A Hóman-szobor ügye

Városfejlesztő és történelemtudós, érvelnek mellette Székesfehérvár kormánypárti képviselői. Igen, de dokumentáltan antiszemita, mondják az ellenzők. A fideszes polgármester már hátrál, a kormány a városra mutogat, a város az ötletgazda alapítványra. A szobor elkészült, két hét múlva fel akarják állítani.Vita.

Amerikai képviselők tiltakoznak a szobor ellen

Nyolc amerikai képviselő írt tiltakozó levelet Orbán Viktor miniszterelnöknek az állam pénzén épülő székesfehérvári Hóman Bálint-szobor ellen. Demokraták és republikánusok a kormányzati támogatás visszavonását kérik, és sürgetik a kormányfőt, hogy nyilvánosan ítélje el a Horthy-korszak vallásügyi miniszterét, aki részt vett a zsidóellenes törvények kidolgozásában.

Kigyulladt a tornacsarnok


szerző:
2015.11.13. 18:20
Kigyulladt a tornacsarnok

Csütörtök este 10-kor még judo edzésen voltak a gyerekek a tornacsarnokban és órával később pedig már a tűzoltók oltották az épületet. Kigyulladt a székesfehérvári Deák Ferenc Szakképző iskola tornaterme. Azt, hogy mi okozta a tüzet még vizsgálják.

Újabb 90 napot kapott Lagzi Lajcsi


szerző:
2015.11.05. 17:21
Újabb 90 napot kapott Lagzi Lajcsi

A zenész az egy hónap letelte után újabb kilencven napot kapott. Ügyvédje szerint még mindig nem lehet tudni, mivel vádolják. Galambos Lajos hosszú vallomást tett, a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetben tartják fogva, de már a gyerekeivel sem beszélhet naponta tíz percet.

A karácsonyt is előzetesben töltheti Lagzi Lajcsi

A zenész az egy hónap letelte után újabb kilencven napot kapott. Ügyvédje szerint még mindig nem lehet tudni, mivel vádolják. Galambos Lajos hosszú vallomást tett, a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetben tartják fogva, de már a gyerekeivel sem beszélhet naponta tíz percet.

Nem fizették ki az alvállalkozót

Lassan egy éve nem fizettek a székesfehérvári vállalkozóknak a vasútállomás felújítási munkálataiért - ezt mondta Híradónknak az egyik alvállalkozó. Úgy számol, az őket megbízó cég több mint 50 millió forinttal tartozik a vállalkozásoknak.  A nagyrészt Európai Uniós pénzből fizetett felújításhoz a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. bízott meg egy fővállalkozót, de - ahogy mondják- az rendesen fizetett, és a vita az alvállalkozók között van. A DK szerint a NIF csak széttárja a kezét, és nem oldja meg a problémát.

17 év után vallott be mindent


szerző:
2015.10.06. 18:22
17 év után vallott be mindent

17 év után megtalálták azt a nőt, aki saját csecsemőjét ölte meg 1998-ban Székesfehérváron. A nő 17 akkor éves volt, és már akkor gyanakodtak rá a rendőrök. Most DNS mintát kértek tőle, hogy összehasonlíthassák a helyszínen talált mintákkal. De amikor meghallotta, mit akarnak tőle, inkább mindent bevallott. Emberöléssel vádolják, szabadlábon védekezhet.

Kiengedték a fogdáról Lagzi Lajcsi feleségét

Kiengedték az előzetes letartóztatásból Galambos Lajos feleségét. A lopással gyanúsított asszony péntek délután jöhetett el a székesfehérvári fogdából, miután szabadlábra helyezték és hazamehetett gyerekeihez. Közben kiderült, életveszélyes állapotokat találtak a gázszolgáltató ellenőrei a tatai lakóparknál, ahol a gyanú szerint évekig lopták a közműveket.

Épp a tűzoltók előtt karambolozott

Véletlenül voltak halálos baleset tanúi a tűzoltók Székesfehérváron. Egy autós éppen a tűzoltóság előtt csapódott villanyoszlopnak. Egyikük, aki látta, hogy a sofőr beszorult, kirohant segíteni, de hiába vágták ki, meghalt.

Nyitott sorompónál jött a vonat


szerző:
2015.07.26. 18:25
Nyitott sorompónál jött a vonat

Sem a sorompó, sem a fényjelzések nem működtek abban a székesfehérvári vasúti átjáróban, ahol egy tehervonat robogott át az autósok előtt szerdán. Csak a szerencsén és a sofőrök figyelmén múlt, hogy nem történt baleset.

Buszmegállóban éltek, átmeneti lakást kaptak

Két héten keresztül egy buszmegállóban lakott egy székesfehérvári család. Most átmeneti otthonba költözhetnek. Július elején kellett végleg elhagyniuk korábbi otthonukat. Azért, mert félmillió forintos közműtartozásuk volt, amit képtelenek voltak kifizetni. A családfőt korábban súlyos baleset érte, emiatt nem tud dolgozni.

Fókusz 15-07-20


szerző:
2015.07.20. 19:25
Fókusz 15-07-20

Fókusz: Kutyával tilos? - Miért nem fürödhetünk együtt a kutyánkkal? Strandok, ahonnét kitiltják, és ahová beengedik kedvencünket. Halálszakasz - Zoltán lebénult, Zsoltnak a koponyája tört be. Hány életet tesz még tönkre a bicikliút, ami egyenesen az árokba vezet? Szuperolcsó légkondi - Ventillátor és fagyasztott hal kell hozzá, és saját kezűleg hűtőházat csinálhatunk a nappalinkból!

Hány életet tesz még tönkre a biciklis halálszakasz?

Van Székesfehérváron egy bicikliút, ami már több ember életét változtatta meg. Ha lett volna közvilágítás azon az éjszakán, akkor talán Zoltán sem kerekesszékben ülve mesélné el, hogyan nem tudta bevenni a kanyart.

Életveszélyes bicikliút, amely több ember életét is megnyomorította

Ha valaki nem veszi észre a fehérvári út éles kanyarját, betonárokba zuhanhat. Most áldozatok álltak a Fókusz kamerája elé, akik nem értik, hogy balesetük óta miért nem történik végre valami. Fodor Bianka riportja.

Fegyvert nyomott az alkalmazott tarkójához

Filmbe illő rablás Székesfehérváron! Két, sapkával és sállal eltakart arcú férfi berontott egy utazási irodába, ahol négy ügyfél és négy alkalmazott volt. Az egyik rabló azonnal a pult mögé ment, és fegyvert szorított az alkalmazott tarkójához, míg a másik, szintén fegyverrel, az ügyféltérben maradt.

Előzetes: Filmbe illő rablás Székesfehérváron

Két, sapkával és sállal eltakart arcú férfi berontott egy utazási irodába, ahol négy ügyfél és négy alkalmazott volt. A rablásról készült felvételeket megmutatjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Egy halott, sok sérült, több milliárdos kár

Elképesztő pusztítást végzett az országban a szerda esti vihar. A főváros 19. kerületében meghalt egy ember, és több mint 60-an sérültek meg országszerte. A mentők tájékoztatása szerint főleg kidőlt fáktól, leesett faágaktól, kő-, és üvegtörmelékektől, a szél által felkapott tárgyaktól sérültek meg az emberek.

Előzetes: Mintha csak kártyalap volna

Könnyedén letépte egy társasház tetejét a viharos szél Székesfehérváron, Budapesten Zuglóban is feltépte egy épület tetőborítását a vihar. Hogy milyen pusztítást végzett még a vihar, megmutatjuk hat órakor az RTL Híradóban.

Hatalmas tűz a MÉH-telepen


szerző:
2015.06.09. 18:05
Hatalmas tűz a MÉH-telepen

Több méteres lánggal és hatalmas füsttel kigyulladt egy MÉH-telep kedd délután Székesfehérváron. A telepen főleg papír, fém és fa hulladék kapott lángra, a tűzoltók órákig küzdöttek, hogy megóvjanak egy közelben lévő családi házat és egy ipari csarnokot. Az elsődleges adatok szerint veszélyes anyag nem került a levegőbe, de oltás közben egy tűzoltó rosszul lett a nagy hőségben.

NÉZŐI: Lángolt a MÉH-telep


szerző:
2015.06.09. 15:26
NÉZŐI: Lángolt a MÉH-telep

Székesfehérváron dél körül kigyulladt a helyi MÉH-telep. A lángok gyorsan terjedtek, a sűrű, fekete füst az egész környéket ellepte. A katasztrófavédelem mobil laborja folyamatosan mérte, hogy mennyi veszélyes anyag került a levegőbe. Délutánig senkit nem kellett kiköltöztetni. A lángok oltása közben egy tűzoltó rosszul lett. A felvételeket Balaskó Csaba és Tajti Gábor nézőink készítették.

Előzetes: Lángolt a székesfehérvári MÉH-telep

Családi ház és egy ipari csarnok is veszélyben volt Székesfehérváron, amikor dél körül kigyulladt a helyi MÉH-telep. A tűzről nézőink is készítettek felvételeket, ezeket is mutatjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Orbán Viktor 2018-ban ismét indul a miniszterelnökségért

Orbán Viktor bejelentette, 2018-ban ismét indul a miniszterelnökségért, köztársasági elnök viszont biztosan nem lesz belőle. Mindezt Székesfehérváron kérdésre válaszolva közölte, hozzátéve, alig várja, hogy újra indulhasson a 2018-as választáson. Az LMP szerint az országnak Orbán Viktor játszmái helyett a problémák megoldására lenne szüksége.

Orbán nem lesz államfő 2017-ben


szerző:
2015.05.26. 18:50
Orbán nem lesz államfő 2017-ben

Orbán Viktor bejelentette, 2018-ban ismét indul a miniszterelnökségért, köztársasági elnök viszont biztosan nem lesz belőle. Mindezt Székesfehérváron kérdésre válaszolva közölte, hozzátéve, alig várja, hogy újra indulhasson a 2018-as választáson. Az LMP szerint az országnak Orbán Viktor játszmái helyett a problémák megoldására lenne szüksége.

Mészárosé maradt a föld


szerző:
2015.05.05. 18:40
Mészárosé maradt a föld

Pályázat nélkül meghosszabbították a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Székesfehérvár környéki földek bérleti szerződéseit, miközben Simicska Lajos elbukta az állami birtokok használatát - értesült a Blikk. Orbán Viktor miniszterelnök múlt hétvégén az ECHO Tv-ben arról beszélt, hogy a kormány nem támogatja a nagybirtokokat. A Földalapkezelő kedden azt közölte, senkivel sem kivételeznek, és az állam nagyobb bevételre számíthat, ha a terület Mészároséknál marad. Az MSZP szerint viszont a földtörvény kijátszása folyik, a felcsúti polgármestere elvesztené a területet, ha megpályáztatnák vele.

Idős házaspár halt meg a tűzben

Két ember meghalt, öten pedig füstmérgezést szenvedtek, amikor éjjel Székesfehérváron kigyulladt egy társasházi lakás. A lángok hajnali egy óra után csaptak fel a második emeleten.  A negyedik emeltről egy idős házaspár nem tudott időben lemenekülni, ők olyan súlyos füstmérgezést szenvedtek, hogy a helyszínen meghaltak. Három lakás lakhatatlanná vált, így egyelőre nem engedték vissza a lakókat az épületbe. A tűz okát még vizsgálják.

Előzetes: Nem az ő lakásuk gyulladt ki, mégis életüket vesztették

Egy idős házaspár halt meg abban a tűzben, amely az éjjel csapott fel egy székesfehérvári társasház második emeletén. Az áldozatok a negyediken laktak, füstmérgezést szenvedtek. A tűzoltók 7 lakót hoztak ki az épületből, közülük öten füstmérgezést szenvedtek. Többen a lépcsőházban rekedtek. Van, aki azt mesélte, háziállata mentette meg az életét. A lángokról egyik nézőnk felvételt is készített, azt is megmutatjuk hat órakor a Híradóban.

Megsérült a rendőr, amikor elfogták a rablót

Megsérült egy rendőr, miközben társaival letepert egy trafikrablót Székesfehérváron. A férfi korábban két trafikot próbált kirabolni, ezért régóta figyelték a civil ruhás rendőrök.
 

Az okmányirodában ismerték fel a csalót

Személyigazolványt csináltatott - így bukott le a telefonos csaló Székesfehérváron. Lehet, hogy ehhez kellett a fejenként 15 ezer forint, amit azoktól kért, akiket átvert egy új mobiltelefonos trükkel.
 

Telefonos csaló jár Székesfehérváron

Egy férfi azzal a szöveggel járt körbe több belvárosi üzletet, hogy nem tudja aktiválni a SIM kártyáját, és egy kódot kellene elküldenie ehhez. Többen segítettek neki, aminek eredményeként 15 ezer forintba kerül egy SMS.
 

Sakálok tartják rettegésben a lakótelepet

A gyerekek félnek, a szülők aggódnak, a sakálok pedig nap-nap után a székesfehérvári lakótelepen kóborolnak. Az élelmet a szemétben kereső vadállatok rettegésben tartják a lakókat.

Tüzérségi gránát: tízezer embert evakuáltak

Majdnem fél kilométeres körzetben okozott volna pusztítást, ha felrobban a Székesfehérváron talált második világháborús tüzérségi gránát! Tízezer embernek kellett emiatt elhagynia az otthonát! Vajon mennyi földalatti veszély leselkedik még ránk?

Törzsutas: Székesfehérvár és Kehidakustány

Törzsutas: Egy frissen felújított régi, reprezentatív épület, csodaszép amerikai autók, és egy kellemes wellness úticél. Székesfehérváron, Keszthelyen és Kehidakustányban jártunk.

Fókusz Plusz 12-11-10


szerző:
2012.11.10. 19:30
Fókusz Plusz 12-11-10

Fókusz Plusz: Idegenlégiósok - Egzotikus labdakergetők, akik nálunk szaggatják a hálót. Miért választották Magyarországot? Álomfizetés? - Mennyit keres ma nálunk a legjobban megfizetett külföldi focisztár? És ki az, aki kosztért, kvártélyért is vállalja?

Fegyveres rablás egy takarékszövetkezetben

Fegyverrel fenyegetőzve raboltak ki egy székesfehérvári takarékszövetkezetet hétfő délután.

Brahiból törték le az Országalma keresztjét

Megrongálták Székesfehérvár egyik fő jelképét, az Országalmát. Az emlékmű keresztjét keddre virradó éjszaka letörték.

Profi harcosokkal bővült a hokicsapat

Két idegenlégióssal erősített a bajnok Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.

Súlyos baleset az M7-en


szerző:
2011.06.30. 12:41
Súlyos baleset az M7-en

Öten megsérültek, amikor egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött az M7-es autópályán Székesfehérvár határában csütörtökön.

Repeszrombolót találtak az iskola udvarán

Kiemelték és elszállították a tűzszerészek a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Szakképző Intézetben előkerült robbanótestet.

Lángok csaptak fel a buszon


szerző:
2011.05.15. 19:18
Lángok csaptak fel a buszon

Egy gázüzemű, helyi járatú busz gyulladt ki vasárnap délelőtt Székesfehérváron. A busz hátuljában lévő motortérnél volt a tűz.

Bérelhető nyuszik húsvétra Fehérváron

Az akciót az állatkórház egy díszállat kereskedéssel indította. A felelős állattartást akarják így propagálni.

Nincs több kéregetés Székesfehérváron

Tilos az adománygyűjtés és a szórólaposztás Székesfehérvár belvárosában április 1-jétől.

A költözés után kirakták az új lakásból is

Mégis utcára került az a nő, akinek 24 órája még lakást ígértek.

Kórházban telelt a kis füsti fecske

A kismadár tavaly ősszel már nem tudott elrepülni, a székesfehérvári Vadmadárkórház vette gondozásába.

Hét előállítás az FTC-Videoton meccs után

A hazai szurkolók kövekkel dobálták a székesfehérváriakat. Két rendőr könnyebben megsérült.

Balesetet szenvedett Cser-Palkovics András

Egy szabálytalanul közlekedő autóval karambolozott szombaton Székesfehérvár polgármestere.

Tűz a balatonszárszói vasútállomáson

Megsérült egy ember, aki a vasútállomás épülete mellett kigyulladt házban lakott.

Vége a fagyoskodásnak Fehérváron

Az önkormányzat segített a lakótelepen élőkön: megvette a kazánházakat a szolgáltatótól. A telep fűtését mostantól az önkormányzat cége a biztosítja.

Látogatás a jég és a víz birodalmában

Elöntött pincék, ablakig érő jégsivatag, megállíthatatlanul csordogáló víztömeg. Az ország tetemes részén egy év alatt hirtelen és gyökeresen alakult át a környezet.

Fagyoskodik az egész lakótelep


szerző:
2011.01.04. 18:59
Fagyoskodik az egész lakótelep

Egy székesfehérvári lakótelepen kikapcsolta a fűtést a szolgáltató hétfőn, csaknem 330 lakásban.

Kikapcsolták a fűtést egy fehérvári lakótelepen

Leállt a fűtés a székesfehérvári Vásárhelyi úti lakótelepen hétfő reggel.

Családi étkek a spórolás jegyében

Egészséges és olcsó recepteket tartalmazó kiadányt kapnak rászoruló székesfehérvári családok.

Vert és fenyegetett a székesfehérvári zaklató

Fogságba ejtette barátnője rokonát, vert és fenyegetőzött az a fiatalember, akit a hétvégén fogtak el a székesfehérvári rendőrök.

Levideózták a verekedő fiatalokat

Teleszkópos fémbotok és egy gázpisztoly is előkerült két társaság verekedésénél Székesfehérváron.

Kirepült az utas a felborult autóból

Egy ember meghalt, amikor felborult egy kocsi az M7-esen Székesfehérvárnál.

Vetkőzhetnek a hokidrukkerek


szerző:
2010.10.20. 15:48
Vetkőzhetnek a hokidrukkerek

Befejezéséhez közeledik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok felújításának második üteme.

Szétszakította az ütközés a kocsit

Az autó sofőrje túlélte a balesetet, a tűzoltók megérkezésekor a roncsok mellett ült.

Világsztárok zúznak Fehérváron

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Fehérvári Zenei Napokat, a FEZEN-t.

Színesítik Székesfehérvár kulturális életét

Nyár esti muzsikáló udvart rendez a Fehérvári Polgárok Egyesülete Székesfehérváron.

Utcákon kelnek életre a legendák

Rendhagyó idegenvezetéssel ismertetik meg a város ezer éves történelmét Székesfehérváron.

Öttusa vébé Székesfehérváron


szerző:
2010.08.04. 21:00
Öttusa vébé Székesfehérváron

A rendezvényre 31 országból 140 sportoló kvalifikálta magát.

Lekötöztek egy autista beteget a kórházban

Indokolatlanul alkalmaztak kényszert egy beteggel szemben Székesfehérváron, belső vizsgálat indult.

Családok kerülhetnek utcára Székesfehérváron

A bérlakások tartozásai több esetben a százezer forintot is meghaladják.

Megunta, hogy folyton kirabolják


szerző:
2010.03.09. 18:52
Megunta, hogy folyton kirabolják

Egy hónapon belül háromszor raboltak ki egy éjjel-nappalit Székesfehérváron. A tulajdonos szerint a rendőrség tétlenül nézi a történteket.

Különleges szerenád a lánykollégiumnál

A fiúk gyertyákkal, fáklyákkal a kezükben, gitárkísérettel adnak szerenádot Székesfehérváron.

Zsúfolásig telt a fehérvári hajléktalanszálló

Már pótszivacsokat is bevetnek, hogy aki kéri, melegben tölthesse az éjszakát.

ittHon: Székesfehérvár


szerző:
2009.12.12. 01:00
Terjed az újinfluenza Fehérváron

Újabb öt oktatási intézményt zártak be, a kórházban teljes látogatási tilalom van.

Berlini fal Székesfehérváron


szerző:
2009.11.09. 20:23
Berlini fal Székesfehérváron

Fallal választották el Fehérvár legforgalmasabb utcáját. Így emlékeztek a berlini eseményekre.

Lövések a börtönben


szerző:
2009.11.09. 19:02
Lövések a börtönben

Valószínűleg lelőtte munkatárásnőjét, majd magával is végzett egy őr a fehérvári börtönben.

Társát gyilkolta meg a börtönőr

Lelőtt egy fegyőr egy másikat a székesfehérvári börtönben hétfőn.

Nem drágulhat a fűtés Székesfehérváron

Határozatot hozott a közgyűlés arról, hogy az áfacsökkentés után nem nőhet a távhő díja.

Fűtenek már a fehérvári lakásokban

A mérőórákat a gyártó céggel hitelesítteti és átvizsgáltatja az önkormányzat.

Segít az önkormányzat, hogy legyen fűtés

7 és fél millió forinttal segít a székesfehérvári önkormányzat a több mint ezer lakónak.

Fagyoskodnak a lakók, nincs megoldás!

A szolgáltató elzárta a fűtést, mert ő sem kap gázt. A lakók azt mondják, mindent kifizettek.

Besokalltak a Gaudeamus Igiturtól


szerző:
2009.05.05. 17:02
Besokalltak a Gaudeamus Igiturtól

Beperelte három család a székesfehérvári órásmestert és az önkormányzatot.

Kivirágzott a Virágóra


szerző:
2009.04.30. 14:47
Kivirágzott a Virágóra

A székesfehérvári látványosságot május elsején indítják újra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való