KERESÉS search-close

Szárnyas Fejvadász

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szárnyas Fejvadász"

Harrison Ford visszatért!


szerző:
2017.10.05. 17:25
Harrison Ford visszatért!

A Szárnyas Fejvadász legújabb része is kultikus darabbá válhat, amiben Harrison Ford játsza az egyik főszerepet. A premieren a magyar sztárokat kérdeztük az űroperáról.

Budapestet dicsérte Ryan Gosling!

A filmsztár Jimmy Kimmel showjában beszélt magyarországi élményeiről. Gosling ugyanis csaknem öt hónapig forgatta nálunk a Szárnyas Fejvadász második részét Harrison Forddal és Jared Letoval együtt. Az Oscar-díjra jelölt színész két hete költözött vissza Los Angelesbe családjával, de azt mondta: mindenkinek ajánlja a magyar fővárost.

A bicikli nem az Ezeréves Sólyom

Három nap alatt kétszer járt egy belvárosi bicikliboltban Harrison Ford. A világsztár színész a múlt héten jött Budapestre, itt forgatja a Szárnyas Fejvadász második részét. Ford egy többmillió forintos biciklit hozott magával a tengerentúlról, amellyel vasárnapi, kisoroszi kirándulásakor el is dőlt. Azért ment hétfő reggel vissza az üzletbe, hogy nézzék át kerékpárját. A boltban dolgozókkal több közös fotó is készült, sőt a színész még kávét is főzött nekik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való