KERESÉS search-close

Stevie Wonder

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Stevie Wonder"

Csenki Attila imádja a celebháborúkat

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

Csenkit nemrég figyelmeztették, hogy nem illik sérültekkel viccelni. Ő viszont csak azért is megteszi, és ki mással is kezdhetné a cinkelést, mint Vajna Tímeával?

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Tamáska Gabriella: I Wish (Stevie Wonder)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Tamáska Gabriella produkciója!

Balog Janó: Superstition (Stevie Wonder)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Balog Janó produkciója!

Újabb magyar sikersztori!


szerző:
2018.01.31. 07:35
Újabb magyar sikersztori!

A magyar SignAll, mely elsőként az amerikai piacra fejleszti automatizált jelnyelvi fordító rendszerét, elnyerte a rangos amerikai CES elismerését. Kajtár Mártont és Robotka Zsoltot ráadásul még Stevie Wonder is meghívta az otthonába!

Radics Gigi élete legnagyobb élményéről mesélt

A legjobb női előadó kategória egyik jelöltje Gigi, aki nem csupán azt árulta el, hogy ki a legnagyobb példaképe, de arról is mesélt, hogy milyen volt Stevie Wondernek énekelni. Igen, jól látjátok... Neki!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való