KERESÉS search-close

Spáh Dávid

92 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Spáh Dávid"

Portré - Spáh Dávid


szerző:
2017.10.06. 00:00
Spáh Dávid lebukott!

Két játék között Balázs vette észre, hogy mit csinál Dávid a kanapén. Természetesen nem hagyta szó nélkül az esetet...

Dúdoló


szerző:
2016.12.09. 22:40
Dúdoló

Kotkodálva Star Wars, huhogva Doktor Bubó, brekegve Queen vagy mekegve Michael Jackson? Igen! Te felismerted volna így a slágereket?

Hirtelen halál

Megjelent cikkek és magyar domain nevek izzasztották meg a sztárokat és a csapatkapitányokat.

Időgép


szerző:
2016.12.09. 22:40
Időgép

Geszti Péter és Gáspár Laci élete került terítékre Balázs nappalijában. Geszti élete Tóth Gabinak, Laci élete pedig Kovácsovics Fruzsinának adta fel a leckét.

Kérem a kezed!

A sztárok közel kerültek egymáshoz. Míg az egyikük mimikával, a másikuk gesztikulálással próbálta elmutogatni a feladványokat. Lássuk!

Az X-faktor és a Kicsi Óriások sztárjai összecsapnak!

Péntek esténként láthatják a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Így a hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik és érdemes lesz tévé előtt otthon maradni, mert az új évadban közel 30 sztár mérkőzik majd meg egymással. Sebestyén Balázsnál az új évadban is nemcsak a civilek, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi a könnyed sztárvetélkedőben. A Gyertek át! új részeiben két négyfős csapat méri össze a tudását. A csapatokban három-három közismert személy és egy-egy civil játékos verseng a pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza.

Az ország házibulija csatatérré változik

Péntek esténként láthatják a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Így a hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik és érdemes lesz tévé előtt otthon maradni, mert az új évadban közel 30 sztár mérkőzik majd meg egymással. Sebestyén Balázsnál az új évadban is nemcsak a civilek, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi a könnyed sztárvetélkedőben. A Gyertek át! új részeiben két négyfős csapat méri össze a tudását. A csapatokban három-három közismert személy és egy-egy civil játékos verseng a pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza.

SPÁH DÁVID: "Izgulok, rendesen!"


szerző:
2016.12.09. 17:09
SPÁH DÁVID:

December második péntekén Sebestyén Balázs, Gyertek át című műsorába olyan vendégek érkeznek, akik nagyon is jól ismerik egymást, ugyanis Balázs kanapéján ezzel az alkalommal az X-Faktor mentorai és a Kicsi Óriások zsűritagjai foglalnak helyet; utóbbiakat Spáh Dávid képviseli, akit Geszti Péter nevezett ki csapatuk "szóvivőjének".

Sebestyén Balázs kanapéján szívatta meg a tehetségkutatók zsűritagjait

Már az is nagyon szórakoztató, amikor hat egymást alig ismerő híresség ül össze egymást vérét szívni Sebestyén Balázs kanapéján. December második péntek estéjén viszont olyan sztárok versengenek, akik nagyon is jól ismerik egymást: az egyik kanapén az X-Faktor mentorai Szikora Robival felvértezve, míg a másik oldalon a Kicsi Óriások zsűritagjai indulnak csatába jó néhány poénnal és humoros játékkal. Már csak az a kérdés, hogy ki fogja megnyerni a Kicsi Óriásook kontra X-Faktor versenyt péntek este? 

Peti lett az énekes kategória győztese!

A kistehetségek után az énekeseken volt a sor, hogy megtudják, melyikük lett a győztes. Miután a zsűri kimondta Peti nevét, zokogva hullott a földre örömében.
 

Olívia lett a kistehetségek győztese!

A műsor végén elérkezett az eredményhirdetések ideje, először a kistehetségek kategóriájában döntött a zsűri, hogy Martin vagy Olívia teljesített a legjobban az apróságok közül.

Olívia: Hajolj bele a hajamba (Péterfy Bori & Love Band)

Olívia kilóra megvette Geszti Pétert, aki szerint a kistehetségek közül neki van a legszebb hangja. Cserébe az apróság cuki szíveket küldött a zsűrinek.

Martin: Valami van a levegőben (Halott pénz)

Martin nagyon jól érezte magát a színpadon, és szerinte kihozta magából a maximumot. A kistehetség zsebében ott lapult valami, egy kabala: a sorszáma, amit a castingon kapott.

Cili: Listen (Beyoncé)


szerző:
2016.10.16. 20:45
Cili: Listen (Beyoncé)

Cili produkciója után az egész stúdió állva tapsolt neki. Az óriási hangjával teljesen lenyűgözte a zsűrit, Spáh Dávid a könnyeivel küszködve köszönte meg, hogy szívből énekelt.

Olivér & Viki: Work (Ciara ft. Missy Elliott)

A táncuk után, Olivér eldobta a macsó énjét és könnyes szemmel állt a zsűri előtt Vikivel és Balázzsal az oldalán. A zsűri szerint Viki mindig odatette magát a színpadon, Olivér viszont egy nagy utat tett meg a Fináléig.

Nina: A Whole New World - Egy új élmény (Peabo Bryson ft. Regina Belle)

Ninától hamar búcsúznunk kellett, hiszen a harmadik adásban a csapata, a Torpedók kapta a legkevesebb pontot. Spáh Dávid a leginkább azt szereti benne, hogy hangjában és fellépésében is megőrizte a gyermeki énjét.

Emma & Kevin: El tango de Roxanne (Moulin Rouge)

Emma és Kevin egy nagyon érett és érzelemdús produkcióval tértek vissza, amivel meglepték a zsűrit. Spáh Dávid kifejezetten örült, hoyg visszatértek, hiszen túl sokáig kellett őket nélkülözniük.

Olívia és Martin között dől el, hogy ki lesz a legjobb kistehetség

Miután ügyes kérdéseket tettek fel Schobert Norbinak és Rubint Rékának, a zsűrinek döntenie kellett, hogy a kistehetségek közül kik juthatnak tovább, és kik esélyesek a győzelemre.

Lara: Empire State Of Mind (Alicia Keys)

A szorgalom és az önbizalom meghozta gyümölcsét: a zsűri szerint Lara végre megtanulta, hogy kontrollálja az óriási hangot, ami a torkában van, ezzel pedig mindenkit lenyűgözött.

Petra: Flashlight (Jessie J)

Petra a zsűri és Balázs szerint is igazán megérkezett, szinte hipnotizálta a közönséget az utolsó produkciójával. Miközben Eszter dühös volt rá, hogy csak a végén mutatta meg igazán magát, Geszti Péter boldog volt a produkciója miatt.

Dorina & Ricsi: Run The World (Beyoncé)

A zsűri szerint a páros hihetetlen őserővel táncol a színpadon, amivel mindig elsodorják a közönséget. Milyen terveik vannak a műsor után? Szólóban folytatják, de a közös táncot sem adják fel: együtt is versenyeznek majd.

Peti: I Have Nothing (Whitney Houston)

Peti egy nagy pillanatot okozott a színpadon, hiszen nemcsak ő sírta el magát, de a zsűri és a közönség is elérzékenyült az előadásán. Földes Eszter szerint végre átlépett a saját határain, és erre vártak eddig!

Petra & Kornél: Bossa Nova Baby (Viva Elvis)

A páros nagyon örült, hogy újra a tévében szerepelhet, és ezzel a zsűri is hasonlóképp volt. Spáh Dávid kiemelte, hogy mindig lenyűgözi, hogy ezt a vicces stílust mennyire kecsesen adják elő Petráék.

Viki: Party Rock Anthem (LMFAO)

Viki egy igazán bulis számot táncolt el a színpadon, ami a zsűrinek is nagyon tetszett, Geszti Péter egyszerre látta Vikiben a komolyságot és a partikirálynőt.

Dorina & Ricsi és a tánctanáraik

A Fenegyerekek táncospárja Szabó Timesszel, Markovics Emesével és Angyal Andrással szinte felrobbantották a színpadot, akkora show-t csináltak. Nem is véletlen, hogy háromszor 10 pontot kaptak a zsűritől.

Lara & Kamilka: Hello (Katona Klári)

A Fenegyerekek énekese a tanárával, Kiss Kamilkával lépett a színpadra. A produkció megosztotta a zsűrit, hiszen volt, aki 10 pontot adott, másnak azonban picit hiányzott a varázslat a duettjükből.

Kincső: Lázadók rap


szerző:
2016.10.09. 19:32
Kincső: Lázadók rap

A Lázadók kistehetsége egy saját csapatdalt adott elő a zsűrinek, amit Ramival és a csapattársaival írtak.

Eszti & Zsolti és a tánctanáraik

A Lázadók táncospárja tanáraikkal, Szabó Tomival és Szabó Nikivel léptek a színpadra, ahol egy igazán érzelmes koreográfiát mutattak be: Tomiék Zsoltiék felnőttkori énjét alakították, így múlt és jövő találkozott egy táncban.

Petra & Tomi: Mennyország (Anti Fitness Club)

Petra az énektanárával, Molnár Tomival duettezett a színpadon. A Lázadók énekese a dal után elmondta, hogy Tomi volt a támasza, ezzel pedig a zsűri is egyetértett, hiszen most volt a legfelszabadultabb a műsor során.

Portré 2016-10-02


szerző:
2016.10.03. 00:25
Kistehetségek: „Igenis, Balázs kapitány!”

Olívia, Kincső és Viki egy játékban szerezhettek extra pontokat a csapatuknak. Balázs különböző kérdéseket tett fel nekik, mint például: vajon mi is az az ádámcsutka?

A Kistehetségek megidézték a 90-es évek slágereit

Kincső, Olívia és Viki egyszerre, ámde mégis egyéni produkciókkal léptek színpadra, hogy külön-külön pontokat szerezhessenek a csapatuknak.

Eszti & Zsolti: Don't Let Me Down (The Chainsmokers)

A Lázadók táncospárja is nagy érzelmi hullámvasúton ment keresztül a felkészülés alatt, hiszen Zsolti nagyon elfáradt. Ennek ellenére ismét olyat hoztak a színpadra, amivel lenyűgözték a zsűrit.

Petra: Elzárt övezet (Caramel)

Petra a múlt heti küzdelem után még inkább bizonyítani akart, ezt félig teljesítette is Geszti Péter szerint. Azonban a túlságosan erős megfelelési kényszer egy kicsit rányomta a bélyegét erre a produkcióra is, az erős hatása ellenére is.

Viki & Olivér: Brotherswing (Caravan Palace)

A zsűri múlt heti kritikái miatt Viki és Olivér egy teljesen új stílusban, a swingben próbálta ki magát a színpadon. A kezdeti félelmek után pedig teljesen beleszerettek ebbe a stílusba. Vajon ez a produkciójukon is átjött?

Peti: Bennünk a világ (Rácz Gergő)

Noha most is akadtak hibák az előadásában, Peti így is lenyűgözte a zsűrit, hiszen szerintük egyre biztosabb: a Kisördögök énekese erre született.

Dorina & Ricsi: Chain Hang Low (Jibbs)

Van az a túl nagy profizmus, ami az őszinteség rovására megy? A zsűri többek között ezen is elgondolkodott a táncospár előadása kapcsán. Azonban abban mindannyian egyetértettek, hogy ismét ügyesek voltak a színpadon.

Lara: Domino (Jessie J)


szerző:
2016.10.02. 20:00
Lara: Domino (Jessie J)

Lara nagyon örült, amikor megkapta ezt a dalt, és ez a színpadon is átjött az előadásából. A zsűri sok-sok szépet mondott neki, a kérdés már csak az volt, hogy a pozitív kritikákat pontokra is váltják-e.

Spáh Dáviddal, a Kicsi Óriások zsűritagjával nosztalgiáztunk

Édes teher a múlt, ami a mai technikának köszönhetően már bárhol könnyen hozzáférhető, éppen ezért Spáh Dávid lassan elérkezettnek látja az időt, hogy gyermekeivel is megossza a Família Kft. édes terheit. Barabás Évivel is nosztalgiázott kicsit, és azt is elmondja, miért szerette annyira azt a dolgos időszakot.

Újabb csapattól kellett elbúcsúznunk!

Rengeteg lenyűgöző produkció, könnyek és boldogság. Sok minden történt a negyedik adásban is, azonban itt is elérkezett a Finálé ideje, ahol eldőlt a pontok sorsa, és így egy csapaté is.

Kistehetségek: Wannabe (Spice Girls)

A produkciókért kapott pontok mellé, a gyerekek extra pontokat is szerezhettek. A Kicsi Óriások kistehetségei közösen léptek a színpadra, és igazi csaj bandává lényegültek, miközben előadták a méltán elhíresült Spice Girls slágert.

Vajon milyen pontokat kaptak a paparazzi kistehetségek?

Miután Tóth Gabit kivallatták és elköszöntek az énekesnőtől, jöhetett a zsűri értékelése. Geszti Péterék végigvették, hogy melyik kistehetség, hogyan teljesített, és pontokkal jutalmazták őket.

Petra & Kornél: American Idiot (Green Day)

A Vagányok táncosai nem arattak osztatlan sikert a Green Day slágerre táncolt koreográfiájukkal. A legnagyobb kritika Geszti Pétertől érkezett, aki azt mondta: egy picit rutinból tolták le az egészet.

Cili: Take Me To Church (Hozier)

Geszti Péter szerint a Vagányok énekese, Cili egy igazi érzelmi hulálmvasúton vitte végig őket: jó és rossz részek váltogatták egymást a dalában, ezzel pedig zavarba hozta az ítészeket. Spáh Dávid viszont éppen Cili előadásával szerette meg ezt a Hozier számot.

Eszti & Zsolti: Objection (Shakira)

Ha már az újdonságoknál tartunk: Eszti is nagy kihívás elé nézett, hiszen tangóznia kellett párjával. Zsolti, latintáncos lévén már korábban is találkozott ezzel a stílussal, így megpróbált mindenben segíteni Esztinek. Szerencsére, ez sikerült is!

Petra: Please Don't Stop The Music (Jamie Cullum)

Petra már a próbák alatt befeszült tőle, hogy egy jazz dalt kell énekelnie a műsorban, és ezt az érzést még a produkciója közben sem tudta levetkőzni magáról. Ennek meg is lett az eredménye: Geszti Péterék azért drukkoltak, hogy képes lesz-e végigvinni az előadást a Lázadók énekese.

Dorina & Ricsi: Chango (Gina Martin & Latin Xpress)

Ez a hét az újításokról szólt: Dorina és Ricsi az eddigi hip-hop stílust állatias koreográfiára cserélte. Konkrétan állatokat alakítottak a táncuk során, amivel ismét sikerült lenyűgözniük az ítészeket.

Lara: Read All About It (Emeli Sandé)

Lara is új stílust hozott a negyedik adásra, egy lassú és komoly Emeli Sandé dalt. A produkció végén még örömkönnyek is hullottak, hiszen Lara boldog volt, hogy jól teljesített. Spáh Dávid is elérzékenyült az előadástól: "Ne sírj, mert akkor én is sírok".

Peti: Blame It On The Boogie (Jackson 5)

Peti egy teljesen új stílust hozott most a Kicsi Óriások színpadára: az eddigi lírai balladák után egy igazán pörgős dalt énekelt el a zsűri előtt, aminek meg is lett a hatása, végre eltűnt a sokat emlegetett gombóc a torkából. Főleg akkor, amikor tapsoltatni kezdte a közönséget.

Kincső: Szívtörő (Barbee)

A Lázadók kistehetsége szerelmi tanácsokkal látta el a közönséget, amivel azonban megosztotta a zsűrit. Volt, aki elolvadt, volt, aki többet várt, másokat pedig a modell értékű mozdulatával  nyűgözött le. Na, de mi a helyzet a fiúkkal?

Martin: Apuveddmeg (Wellhello)

Martin igazi rapperré lényegült a színpadon, ami nagyon bejött a zsűrinek. Azonban a beszélgetés során felmerült a múlt heti adás vége, amikor a kistehetség krokodil könnyeket hullatott. Kiderült miért: ő szerette volna az extra pontot magának.

Emma & Kevin: One Way Or Another (One Direction)

A párosnak nagyon fontos volt, hogy jól teljesítsenek, hiszen szerettek volna minél több pontot gyűjteni a csapatuknak. Persze, nem Kevin és Emma volt a leglelkesebb, hanem a közönség között ülő titokzatos hölgy, akiről kiderült, hogy Emma anyukája.

Petra & Kornél: Show Me How You Burlesque (Christina Aguilera)

A páros most igyekezett arra koncentrálni, hogy Kornél igazi pasi lehessen és végre ő kerüljön a közéépontba. Ennek nemcsak partnere, Petra, de a zsűri is nagyon örült.

Vivi: I Wanna Be Loved By You (Marilyn Monroe)

Vivi már attól boldog volt, hogy a gyönyörű Marilyntől énekelhetett egy dalt, a zsűri pedig nem győzött gratulálni a kistehetségnek. Spáh Dávid a dal egyik részletét még külön el is ismételtette a kishölggyel.

Cili: Jöjj még (Tóth Gabi)

Cili kicsit félve állt a színpadra, hiszen egy nagyon érzelmes dalt kapott, és nem szerette volna elsírni magát a színpadon. Végül sikerült elfeledtetnie a zsűrivel, hogy egy kislány áll a színpadon.

Dorina & Ricsi: Senorita (Justin Timberlake)

A Fenegyerekek táncospárja most nem nyűgözte le annyira a zsűrit, mint a múlt héten, pedig most már a felkészülés alatt se voltak veszekedések, és Ricsi is utolérte Dorinát a színészkedés terén. A zsűri azonban így is hiányolta, hogy a székbe süllyedjenek tőlük.

Lara: Ég veled (Dér Heni)


szerző:
2016.09.17. 19:10
Lara: Ég veled (Dér Heni)

Lara egy Dér Heni slágerrel lépett a Kicsi Óriások színpadára, amivel megosztotta a zsűrit: Geszti Péter és Spáh Dávid a kisebb hibák miatt szigorúbban osztotta ki a pontokat, miközben Földes Esztert teljesne lenyűgözte.

SPÁH DÁVID:

Spáh Dávid a Kicsi Óriások egyik zsűritagja is korán, kisgyerekként került reflektorfénybe, így talán ő még jobban tud azonosulni a tehetségkutató műsor gyerekeivel. Dávid nagyon érzelmes típus, a gyerekek nagy tisztelője, aki képes könnyen megkönnyezni a produkciókat.

Dorina: „Végre összecsiszolódtunk!”

A páros is csak nemrég táncol így együtt, viszont szerintük már sikerült összehangolódniuk. Dorina viszont elárulta, hogy az összecsiszolódás során inkább ő a főnök, Ricsi is bevallotta, hogy általában inkább hagyja a párját dönteni.

Lara: Tejút (Rúzsa Magdi)


szerző:
2016.09.10. 20:59
Lara: Tejút (Rúzsa Magdi)

Lara teljes átéléssel adta elő a legújabb dalát, amivel teljesen levette a lábáról a zsűrit. Annak ellenére, hogy mekkora energiával énekelt, egy-két hamis hang azért előfordult. Jöttek is a pontok a végén!

Balázs: „A távolba elnézel sejtelmesen, ott mindenki megőrül”

Legutóbb mindenki azért olvadozott, mert Kevin királylánynak nevezte Emmát, most pedig azzal hódított, hogy mindenkit elcsábított a pasis tekintetével. A zsűri a pontok terén is jutalmazta a párost, akik Spáh Dávid szerint az este legszebb mozdulatait mutatták be.

Nina: Everything (Michael Bublé)

Nina még sosem járt énektanárhoz, azonban az Akadémián már ezt is megtapasztalhatta. Az előadás közben a zsűri szerint mégis akadt pár hamis hang, Geszti Péter szerint lesz ez még jobb is!

Hogyan értékelte a zsűri a kistehetségek bátor kérdéseit?

Miután a gyerekek elbűvölték és egy picit zavarba is hozták Istenes Bencét és Csobot Adélt, jöhetett az értékelés! A zsűri mindegyiküknek közösen osztotta ki a pontokat, amiket a csapatuknak gyűjtöttek.

Cili: Something's Got a Hold On Me (Christina Aguilera)

Cili egy óriási párbaj után jutott be Tóth Vera csapatába, így most is egy nagyhangú énekesnőtől énekelt egy dalt, ráadásul a kedvencétől: Christina Aguilerától. A zsűrit lenyűgözte, egyedül arra kapott panaszt, hogy talán egy picit túlzottan is koncentrált az előadásra.

Földes Eszter: „Teljesen összekovácsolódtatok!”

Eszti és Zsolti ugyebár a Válogatók során lettek egy pár, úgyhogy csupán pár hetük volt rá, hogy megszülessen közöttük az összhang. A zsűri szerint ez már most megvolt, Geszti Péter viszont még egy picivel többet várt volna a pártól.
 

Petra: Ain't Got Far To Go (Jess Glynne)

Kiss Ramóna énekese, Petra most az első adásban előadott lírai, lassúbb dal helyett egy igazán pörgős számot hozott. A zsűri azonban azt érezte, hogy a kislányhoz nem illett annyira ez a stílus. Nem robbantak az energiák, a zsűrinek hiányzott a kislány önbizalma.

Peti: Love Yourself (Justin Bieber)

Peti nagyon örült, hiszen imádja a Justin Bieber dalt, amit kapott. Ez a produkcióján is meglátszódott, hiszen a zsűri szerint az első adásban jelentkező izgalom már eltűnőben volt a mostani fellépése során.

Geszti: „Viki, nem féltél egy kicsit Olivértől?”

Viki és Olivér párosánál az előző adásban a zsűri leginkább Olivér vagány és menő - pontosabban patent menci - hozzáállásán lepődött meg. Pont emiatt a koreográfia fontos részét képezte a vagányság félredobása, amit egy közös harmónikus táncra váltanak.

Balázs: „Amikor az ember azt hiszi, hogy nem lehet fokozni, akkor jöttök ti”

Tibi csapatából már csak egy énekes hiányzott: Brigi és Nina egy-egy érzelmes dallal csaltak könnyeket a zsűri szemébe. De csak egyikük juthatott tovább.

Martin: „Nyomtam a sódert, ahogy mindig anya mondja”

A Trap Kapitány csapatát erősítő Martin bekérdezett a színpadon, hiszen "nagyon nyomta a lazát" a Mizu-ban. A produkció után persze felmerült, miután Geszti Péter megkérdezte, hogy miért is szereti annyira Balázst.

Balázs: „Ment a menőzés, de én ezt bírom nagyon!”

Egy puszi ide, egy pacsi oda, Tibi táncosai teljesen átadták magukat a produkciónak, ahogyan azt Balázs is észrevette. Ezután pedig jöhetett a sokk, hogy a srácok között olyan is akad, aki még csak 8 éves.

Hogy miért pont Madonna Olívia kedvence? Balázsék kiderítették!

A színpadon biztosan Olívia volt a legnagyobb hős, hiszen édes puszikkal olvasztotta meg a zsűri szívét. Utána pedig Balázzsal beszélgettek egy kicsit Madonnáról. Hogy miért pont róla? Ő Olívia kedvence.

Geszti: „Petikém, te betojtál, az az igazság!”

Fruzsi énekesei, Peti és Marci is megküzdöttek az izgalommal a színpadon. Volt, akin ez jobban, volt, akin kevésbé látszódott a zsűri szerint. Ennek ellenére az érzelmek átadása volt a legfontosabb az ítészek számára a döntéskor.

A kezdeti keménység hamar elillant, amikor a zsűri meghozta a döntését

Fruzsi táncosai Viki, Patrik és Olivér először külön-külön táncoltak egyet a színpadon, utána viszont jöhetett egy közös produkció is. Vajon a végén a vicces vagy a kemény fiú lett Viki párja?

Már az első éneklés után állva tapsoló közönség fogadta Tóth Vera énekeseit

Egy Aratha Franklin dallal lépett színpadra a két barátnő, az óriási hangokat pedig állva tapsoló közönség és zsűri fogadta. Könnyek és döntésképtelenség uralta a zsűri tagjait.

Geszti: „Amikor bejöttél, jól láttam, hogy a koreográfia közben ide intettél nekünk?”

Vivi már Tóth Vera csapatának biztos tagjaként bizonyíthatott a színpadon. A Single Ladies előadása közben pedig bőven maradt idő egy-két közönségnek küldött szívecskére, és a zsűri felé dobott integetésre is.

„Jó a Petrával dolgozni, mert nem vagyok egyedül”

A Vera csapatát erősítő akrobatikus rockandroll duók közösen léptek a színpadra, hogy utána a zsűri dönthessen róla, melyik páros maradhat Vera mellett. A döntés előtt persze felmerült, hogy ki, miért szeret a párjával táncolni.

Balázs lelőtte a titkos ajtó-titkot!

Oláh Gergő kis tehetsége, Viki Psy Gangnam Style című dalára mutatta be tánctudását. A fellépés után Viki a zsűrinek elárulta, hogy egy nap többször is szeret átöltözni. Mielőtt csatlakozott volna Gergőékhez, odapirított Balázsnak, aki egy kulisszatitkot ejtett el a közönség előtt.

Eszter: „Amikor elkezdtek táncolni… Ricsiből kijön az állat!”

Oláh Gergő táncos tehetségei - Ricsi, Virág és Dorina - először egyenként mutatták be a színpadon, hogy mit tudnak, majd ezután egy közös, hármas produkció következett. Végül a zsűrinek kellett eldöntenie, hogy melyik lány legyen Ricsi partnere a Kicsi Óriásokban.

Geszti: „Szépen énekelted az alsó szólamot, mikor ő fent szárnyalt a sajátjával”

A Gergő csapatát erősítő Lara és Máté egy közösen elénekelt dallal léptek Geszti Péter, Földes Eszter és Spáh Dávid elé. Mindketten szárnyaltak, azonban a zsűri szigorúan és őszintén vette észre az apró hibákat is.

Dávid: „Mutasd meg kérlek a Balázson, hogyan kell megvédeni magadat!”

Miután a válogatón Kincsőre esett Ramóna választása, a 6 éves kislány énekelt a nagy színpadon, utána pedig a sztoriké lett a főszerep: szakítások és nindzsaképző. Végül még Balázs is veszélybe kerülhetett volna, ha rosszul viselkedik.

Dávid: „Amikor az ember jókedvében táncol, az egészen fantasztikus!”

Miután Ramóna beválogatta a két párost a csapatába, jöhetett a párbaj. Zsolti és Eszti friss duóként, Adél és Matyi pedig összeszokott párosként lépett a színpadra. A zsűrit mindkét produkció lenyűgőzte: áradt belőlük a jókedv, ahogy mondták.

Geszti: „Szeretném bejelenteni, hogy eldobom az agyam!”

Az énekesek válogatója után, Kiss Ramóna tehetségei, Tícia és Petra egy párbajon mérték össze a tudásukat. A döntés persze a zsűri kezében volt, akik csupán ámulni tudtak a lányok előadása láttán.

Spáh Dávid: „Tudom, hogy milyen gyerekként kiállni a közönség elé”

Dávid és testvére 10 évesek voltak, amikor megismerte őket az ország. A sorozat segített neki abban, hogy rájöjjön, rendező lesz. Zsűritagként szeretne jó utat mutatni a gyerekeknek, miközben kincseket talál.

Story Extra 2016-09-02


szerző:
2016.09.02. 16:55

Story Extra 2016-07-08


szerző:
2016.07.08. 17:25
SPÁH DÁVID: „Nem szabad hülyének nézni a gyerekeket”

A Kicsi Óriások zsűritagjának a legrosszabb gyerekkori élményei ahhoz kötődnek, amikor nem vették emberszámba, vagy butának tartották. Szerinte sokan elkövetik ezt a hibát a gyerekekkel szemben, pedig ők már most is ugyanazok az emberek, akik 25 év múlva ránk köszönnek majd az utcán, és már most is igenis valakik.

Lerántjuk a leplet a Kicsi Óriások zsűritagjairól!

Geszti Péter egyike annak a 3 zsűritagnak, akik az RTL ősszel induló gyerek tehetségkutató műsorában, a Kicsi Óriásokban fogják értékelni a kicsiket. De mielőtt kiderülne, hogy kik lesznek zsűripárjai, nézzünk körül a Generali Gyerek Szigeten, ahol rengeteg gyermek állt sorba, hogy megmutathassa tehetségét.

Bemutatjuk a Kicsi Óriások ítészeit!

Az RTL Klub ősszel induló vadonatúj műsorában a kicsik lesznek a főszereplők, azonban nem maradnak egyedül, hiszen felnőttek értékelik majd őket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való