KERESÉS search-close

Soma Mamagésa

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Soma Mamagésa"

Palya Bea megtalálta azt a férfit, aki mellett teljesen önmaga lehet

Az énekesnő 43 évesen nem hajlandó már semmiből visszavenni, de szerencsére talált valakit, aki ezt nagyon bírja benne. Bea szerint a női és a férfi szerepek is teljesen átalakulóban vannak napjainkban.

Soma Mamagésa tudja, hogyan ne legyen a nők között féltékenykedés

Soma rengeteget foglalkozik a nőiséggel és a földanyával való kapcsolatunkkal, összefüggésünkkel. Szerinte megvan a módja annak, hogy a női közösségeket ne a furkálódás uralja. És fel is tudja oldani ezt a feszültséget.
 

Kabát Peti már gyerekkorában is imádta a csínytevéseket?

Nem volt egyszerű kisgyerek a focista, de bátyját, Miklóst sem kellett félteni. A testvérpár a Fókusz stábjának őszintén mesélt a múltról, és arról, hogy a gyerekkoruk hogyan határozta meg a későbbi életüket.

Ki Soma Mamagésa és Kabát Peti testvére?

Soma Mamagésa és öccse, Kabát Peti és bátyja sok mindenben nem hasonlítanak egymásra. Közös gyerekkoruk mindannyiuk életét meghatározta annak ellenére, hogy Soma terrorizálta Miklóst, Joci pedig sokáig jobban sportolt, mint Kabát Peti.
Kabát Petiék gyerekkori csínytevéseiről ide kattintva még többet tudhat meg.

Soma Mamagésa elárulta előző évének legnagyobb tanulságát

Somától már megszokhattuk, hogy szeret leásni a lélek legmélyére. A Reggeliben ezúttal kérdéseket húzott egy edényből, ezeken keresztül derült ki, hogyan telt az előző éve és mi foglalkoztatja most őt legjobban?
 

Somáéknál minden a szex körül forog?

Az egyetlen női csapat nagy lelkesedéssel mesélt a középdöntő élményeiről. Amikor pedig Rácz Jenő és Fördős Zé meglepték őket, a tesztoszteron csak úgy hasított a levegőben…

Rozina sokkot kapott Lovasi András láttán

A Kiscsillag frontembere hihetetlenül zavarba hozta a gyerekkora óta érte rajongó Rozinát. A hirtelen jött sokk után viszont már jöhetett is a beszélgetés. András legközelebbi projektjükről, koncertjeikről, a régiidők nagy sztorijairól és persze az időbeosztásáról is mesélt.

 D. Tóth Kriszta munkának álcázta a nyaralását

Író, újságíró, műsorvezető, a WMN online magazin alapító-főszerkesztője, UNICEF nagykövet. Krisztát ösztönös közlési kényszer vezérli. Médiamegjelenéseit is ugyanerre a belső motivációra vezeti vissza. De mikor pihen? Hogyan tud néha ő is kikapcsolni? Újdonsült hobbijáról és a krétai nyaralásáról is mesélt.

Soma Mamagésa egy bizarr kezelésen esett át

Körülbelül egy hete posztolta ki Soma, hogy részt vett élete harmadik kambózásán. Ez a tisztulásnak egy elég sajátos, önmérgezéses útja. Nemcsak a test, de a lélek is teljesen megtisztul. De vajon hogyan zajlik ez pontosan? Soma elmesélte!

Mindent a mangalicákról!


szerző:
2017.05.17. 08:02
Mindent a mangalicákról!

Tóth Péter bemutatta, hogy milyen jellemzői vannak a mangalica húsnak, majd a mangalica történelmébe is beavatott minket, és elkészítési javaslatokat is hallhattunk.

SOMA MAMAGÉSA:

Soma Mamagésával 5 éves kora óta történnek logikailag megmagyarázhatatlan dolgok, ő ezeket csodáknak hívja. Azt állítja, gyermekeivel együtt a lélekvándorlás emlékével születtek, és hiszi, saját gondolataival is alakíthatja a sorsát.

Puzsér Róbert keresi a férfi-nő kapcsolat titkát

A filmkritikus állítja, hogy a nők egyre inkább hasonlítanak egy amazonra, a férfiak pedig egyre puhányabbak. Valahogy senki sem tudja igazán, hogy mitől lehetne örökre szóló egy kapcsolat. Soma Magamgésa viszont azt mondja, egy monogám párkapcsolatra meg kell érni.

Erdei Zsolt édesanyja életéért küzd

A bokszoló elmesélte, hogyan éli meg ezt a nehéz időszakot a család. Szilágyi Tibor színész is érkezett hozzánk, aki már ötven éve van a pályán. Soma Mamagésával pedig arról beszélgettünk, hogy milyen lelki okai lehetnek annak, ha valaki nem tud teherbe esni. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Nem jön a baba: pszichés gátak?

Szinte mindenki környezetében van olyan barát, rokon, aki szeretne gyereket, de nem jön össze, vagy akinek nagyon sokat kellett rá várni. Soma Mamagésával próbáltuk kideríteni ennek a lelki okait.

Danics Dóra Mexikót is elbűvölte hangjával

Az X-Faktor 2014-es győztese most tudott kicsit megszökni a munka és a hideg elől, 11 napot töltött édesanyjával a varázslatos Mexikóban. A szerdai 8:08-ban ők érkeztek hozzánk fényképes élménybeszámolóval, de vendégünk volt még Soma Mamagésa, és Varga Feri is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

A fiatal nők egyharmada válik szexuális zaklatás áldozatává

Nem csak az erőszak, de a zaklatás egyéb formái is nagy hatással lehetnek a fiatal lányokra a későbbi életük során, akár évtizedekre meghatározzák a történtek az életüket. Soma segítségével - aki maga is átélt ilyen eseményt - próbáltunk segíteni a névtelenségbe burkolózó tömegnek.

Önbizalom a siker titka?

Az önbizalom kérdése különös jelentőséggel bír az életünk minden területén. Miért fontos és hogyan fejleszthetjük? Soma Mamagésa segít megtalálni a helyes utat.
 

Soma Mamagésa, ahogy a férje látja

Hogy mi a jó házasság titka, arra még nem született meg a tuti recept, Soma és a férje azonban tudhatnak valamit, hiszen már több mint 20 éve élnek együtt.

Reggeli - Csak csajok 12-06-27

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-05-16

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-04-11

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-02-17

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-01-02

Reggeli - Csak csajok: Újévi fogadalmakról, a világvégéről szóló jóslatokról és persze fogyókúrás tippekről szólt az első Csak csajok 2012-ben.

Csak csajok 11-08-31


szerző:
2011.08.31. 09:05
Csak csajok 11-08-31

5 dolog, amit mindenképpen próbálj ki, mielőtt anya leszel. Szüzesség-para kezdőknek és haladóknak. Fatorexia, a túlsúlyosok testképzavara. A szerdai adásban ezekről a témákról beszélgettünk sztárvendégeinkkel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való