KERESÉS search-close

Som-Balogh Edina

62 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Som-Balogh Edina"

Meddig szoptassunk? – sztármamik tanácsai

A stressz is okozhatja az édesanyáknál, hogy nem tudnak szoptatni. Ha valaki ezt kudarcként éli meg, akkor egy ördögi körbe kerül, és nehezen talál megoldást. Sztáranyukákat kérdeztünk saját tapasztalataikról és arról, nekik ki adott tanácsot.

A híres anyukák is tele vannak kétségekkel

Két éve számoltunk be róla: minden terhesség más, ahogyan minden anyuka is, mégis a legtöbb szülőben megfogalmazódtak ugyanazok a félelmek.

Kiss Ramóna a Reggeliben vallotta be: utálta Som-Balogh Edinát

A magas, szőke szépség nem aratott osztatlan sikert a stábban, amikor berobbant a Barátok köztbe. De Ramóna eddig sosem mondta ki, hogy a kezdetekkor cseppet sem rajongott Edináért.

Egészségtelen vagy csak kedveskedés a szájrapuszi a gyereknek?

Egészségtelen, természetellenes viselkedés vagy a szeretet ösztönös kimutatása? A gyerekeknek adott szájrapuszi az egyik legmegosztóbb téma az anyukák körében. Van, aki ellenzi és van, aki nem is érti, miért kifogásolja ezt bárki. Utóbbi elvet vallja Som-Balogh Edina is. Akit többször ért már támadás gyereknevelési normái miatt.

SOM-BALOGH EDINA: A lényeg az, hogy van puszi, van ölelés, van szeretet

Egészségtelen, természetellenes viselkedés, vagy a szeretet ösztönös kimutatása a gyerekeknek adott szájrapuszi? Som-Balogh Edina szerint ez a világ legtermészetesebb dolga. Azt mondja, náluk nagyon fontos a testi közelség, hiszen a szeretetnek nem lehet határt szabni.

Ez volt a sztárbabák éve


szerző:
2018.12.29. 06:00
Ez volt a sztárbabák éve

Egy éve történt: 2017-ben bátran kijelenthettük, hogy igencsak szorgos volt a gólya. Jöjjenek most az év legcukibb apróságai, akik születésük pillanatától kezdve nagy figyelmet kaptak.

Som-Balogh Edina megmutatja, hogyan ragyogjunk karácsonykor?

Edina mellett Csángó Tamás, a Cango&Rinaldi tervezője és Koleda Petra, marketing menedzser meséltek arról, hogyan érdemes felöltözni ünnepekkor fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Az RTL Klub sztárjai is csatlakoztak az Adni jó! sütiakcióhoz!

Nyolcadik éve már, hogy december elején igazi házi készítésű süteményillat lepi el a Magyar Telekom székházát. Idén is rengeteg híresség csatlakozott a nem mindennapi akcióhoz.

Fördős Zé: „Nem a megszokott here íz?”

Som-Balogh Edina végtelen harcot vívott a herével, aminek rengeteg püré lett az eredménye. Vajon a zsűri megtalálja a főelemet a tányérján?

A Konyhafőnök VIP: Mit ígér a séfnek Sárközi Ákos csapata?

Ezen a héten Sárközi Ákos csapata küzdhet meg a Konyhafőnök VIP-a séfek csatájában a középdöntőbe jutásért! De mit szóltak a kiválasztott sztárok, hogy bekerülhettek a Michelin-csillagos séf csapatába, mire számítanak, és mi az, amit biztosan megígérnek mesterüknek?

Som-Balogh Edinának otthonról drukkolnak a gyerekek

A Barátok köztből ismert színésznő a héten bizonyította rátermettségét a konyhában - a Konyhafőnök VIP 3. szériájában olyan jól főzött, hogy Sárközi Ákos már be is választotta csapatába.

Ezért várja annyira a 10 új versenyző, hogy a séfeknek főzzenek!

A Válogató harmadik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit is várnak a séfektől, és mit szólnak a Michelin-csillagaikhoz!

Hogyan teljesítenek a szép nők a konyhában?

A Konyhafőnök VIP első két évadában okoztak meglepetéseket a dekoratív sztárok, idén is több szépségéről híres hölgy száll versenybe A séfek csatájában.

Som-Balogh Edina előre retteg az óriási alapanyagoktól

Edina otthon inkább több napra előre gondolkozik, ha az ételekről van szó, ezt a szokását kellett egy kicsit átalakítania. De vajon mi lehet a nagy mumusa a konyhában?

Som-Balogh Edináéknál a tenisz lett az új szerelem!

Som-Balog Edina fia egyre nagyobbra nő, ezért itt volt már az ideje, hogy az iskola mellett délutáni elfoglaltságon keressenek neki. Noel már korábban elkezdett úszni, és festeni is szoktak anyukájával. Edina most azt is megmutatta, hogy ismét együtt fogtak valami újba: a tenisz a nagy szerelem.

Som-Balogh Edina boldogabb, mint valaha!

A Barátok közt egykori szereplőjének kislánya, Lilien már több mint egy éve látta meg a napvilágot. Edina tavaly a Fókusznak elmesélte, hogy szerencsére hírből sem ismeri a szülés utáni depressziót. Eleinte izgult, hogy túl sok lesz a gyerekek közötti négy év korkülönbség, de egyből kiderült, hogy Noel egyszerűen imádja a húgát.

Megszületett az álomtanár az RTL képernyőjén

A Tanár Nagy Ervin főszereplésével szombat este belopta magát a nézők szívébe. A sorozat hatására a Fókusz stábja Fésűs Nelly-t, Fluor Tomit, Alföldi Róbertet, Geszti Pétert és Som-Balogh Edinát kérdezte arról, hogy szerintük milyen egy jó tanár.

Mit változtatnának meg magukon a sztárok? Most kiderül!

Vajon mi nem tetszik magában Fodor Zsókának, vagy Kabát Péternek? Most kiderül! 

Mikor kerestél magadra az interneten?

Akár pozitív, akár negatív a pletyka, bizony nem könnyű úgy élni, ha valaki arra ébred, hogy megint róla szólnak az újságcikkek és a netes bejegyzések. Ezért ma azt kérdeztük a hírességeinktől, hogy mikor írták be nevüket az interneten a keresőbe.

A Story-gála legszaftosabb pletykái!

Öt napja volt a Story gála, de a bulvárlapok és híroldalak még most is az ott történtekkel foglalkoznak. Nem véletlenül. Egy ilyen nagyszabású esemény nem csak arra alkalmas, hogy rég nem látott ismerősök találkozzanak, hanem, hogy izgalmasabbnál-izgalmasabb pletykák kelnek szárnyra. Mi kiderítettük, hogy a 19. Story gálán mi volt a legszaftosabb híresztelés.

Som-Balogh Edináék családjában sem egyszerűek a mindennapok!

Bár kívülről minden tökéletesnek tűnik Som-Balogh Edináék családjában, a színésznőnek is vannak nehéz napjai a gyerekneveléssel. Edina egy interjúban vallotta be, hogy nem könnyű két picivel otthon: ugyan úgy vannak nehéz napjai, mint bárki másnak.

Nem semmi Som-Balogh Edina kislánya!

Som-Balogh Edina az Instagramján hetente többször bizonyítja, hogy minden tud a szelfizésről. Bármilyen helyzetben meg tudja választani a megfelelő hátteret és pózt, na meg a csodás mosoly sem marad el. Az viszont új, hogy kislánya, Lili is mesterien űzi ezt a műfajt - legutóbbi Instagram posztban úgy fest, mintha ő nyomta volna le a gombot a megfelelő pillanatban.

 

Babavárás - fitten!


szerző:
2017.08.01. 18:00
Babavárás - fitten!

A sztárok akkor sem megengedőbbek külsejükkel kapcsolatban, amikor várandósak lesznek. De hol a határ? - ennek jártunk utána a Story Extra stábja.

Újra képernyőn a Barátok közt színésznője!

Három éve annak, hogy ezen a napon Som-Balogh Edina ismét a Mátyás király térre költözött. A nagy debütálás okán a Fókusz stábja megkereste a színésznőt, és kifaggatta őt arról, hogy mi történt vele az elmúlt években.

A Barátok közt színésznője ismét anyai örömök elé néz?

Két évvel ezelőtt családi terveibe avatott be minket Som-Balogh Edina, aki elmondta, hogy továbbra is az anyaság a legfontosabb szerep az életében. Egyébként a színésznő azt is elárulta, hogy a férjét is a sorozatnak köszönhette, Krisztián zeneszerzőként közreműködik a produkcióban és megismerkedésük akkor már 5 éves múltra tekintett vissza.

Vigyázat! Extra cukiság: bébidömping a sztárvilágban!

Az elmúlt időszakban számos tündéri gyerkőc látott napvilágot. Sőt, a közösségi oldalakon már a rajongók is megcsodálhatták az apró jövevényeket. Lássuk a legcukibb sztárbabákat!

Varázslatos esküvője volt a Barátok közt sztárjának!

Templomi esküvő, gyűrűhúzás és a felejthetetlen lakodalom. A Fókusz ott lehetett Balogh Edina varázslatos esküvőjén, amely olyan varázslatosra sikerült, hogy a nézőknek tátva maradt a szájuk.

Som-Balogh Edina második gyermeke után is remek formában!

Márciusban adott életet második gyermekének Som-Balogh Edina. A kis Lilien igazi mintagyermek. Rengeteget alszik, amikor pedig ébren van, akkor sem nyűgös. Edina szerencsésnek tartja magát, hiszen számára fontos, hogy szoptatni tudja gyerekét, ami ez alkalommal is megadatott. Ezt pedig többek között egészséges táplálkozással érheti el.

Story Extra 2017-05-30


szerző:
2017.05.30. 16:55
Som-Balogh Edina és gyönyörű kisbabája látogatott el a Reggelibe!

A színésznő arról mesélt milyen az élete két gyerkőccel. Sőt, babás tapasztalatait is megosztotta a nagyérdeművel! Kiderült az is, milyen baba a márciusban érkezett Lili!

Cumi vagy ujj? Meddig engedhetjük a nyugtató cuppogást?

Cumizás vagy ujjszopás? Ártalmas, vagy jó nyugtatási módszer? Örök dilemma ez minden frissen avatott anyukáknál. Pedig az ujjszopás természetes reakció, amely sokaknál már magzati korban kialakul. A szopóreflex kialakulása pedig elengedhetetlen feltétele az életben maradásnak.

Kiteljesedett Som-Balogh Edina élete

Ha ránézünk Som-Balogh Edinára, nem gondolnánk, hogy még csak két hónapja adott életet kislányának, Liliennek. A csinos színésznő szerencsésnek tartja magát génjei miatt, hiszen elárulta, egyáltalán nem diétázik. Sőt! Szabad szemmel is jól látható mennyiségeket eszik azért, hogy sokáig szoptathassa kislányát is. A család élete teljesen felbolydult, időnként óriási a káosz, Edina és Krisztián mégsem cserélne senkivel!

Story Extra 2017-05-15


szerző:
2017.05.15. 16:55
Som-Balogh Edina: Lilivel lettünk igazi család!

Som-Balogh Edina kislánya, Lilien két hónappal ezelőtt látta meg a napvilágot. Edina szerencsére hírből sem ismeri a szülés utáni depressziót vagy a testvérféltékenységet. Eleinte izgult, hogy túl sok lesz a gyerekek közötti négy év korkülönbség, de egyből kiderült, hogy Noel imádja a húgát.

Fókusz 2017-05-10


szerző:
2017.05.10. 17:25
SOM-BALOGH EDINA:

Som-Balogh Edináék életét újra felforgatta egy gyerek. Az egykori Barátok közt szereplő két hónapos kislányát, Lilit nézhette meg a Fókusz stábja. A kisbabának nemcsak a szülők örülnek, hanem Edina négyéves kisfia Noel is, aki dallal várta haza kishúgát.

Som-Balogh Edináék családjába 2 hónapja érkezett Lilike

Som-Balogh Edináék családjába 2 hónapja érkezett Lilike, a színésznő mostanra felszabadultan és nyugodtan adott interjút mindennapjairól. A csöppség Edinával alszik egy szobában, férje pedig átköltözött a négyéves Noelhez – így éjszaka mindenki számára biztosított a nyugodt pihenés.

Som-Balogh Edina megmutatta, milyen Liliennel plázázni

Lassan három hetes Som Balogh Edináék kislánya, kisebb sétákra már el is hagyják otthonukat a picivel. Közösségi oldalán mutatta meg a színésznő, milyen is plázázni Liliennel – nem könnyű, de azért megbirkóznak vele. A csöppség fintorára haza is indultak rövidesen.

Megérkeztek a babák!


szerző:
2017.03.16. 18:00
Megérkeztek a babák!

Két sztárbaba is született rövid időn belül: Som-Balogh Edina és Völgyi Zsuzsi is egészséges kislánynak adott életet. Edináék csöppsége, Lilien 3800 grammal jött világra, Zsuzsié pedig 3300 grammosan, 54 centivel. Természetesen mindkét családban hatalmas most a boldogság.

 

Megszületett Som-Balogh Edina kisbabája! Mutatjuk a tündéri fotókat!

A Barátok közt egykori sztárja pár órával ezelőtt osztotta meg közösségi oldalán a gólyahírt, miszerint világra jött kislánya. A színésznő a poszt mellé pedig meseszép fotókat is közzétett a babáról.

Várandós testmozgás!


szerző:
2017.03.13. 18:00
Várandós testmozgás!

Hatalmas pocakkal sem kell lemondani teljesen az edzésről. Horváth Éva, Som-Balogh Edina és Rubint Réka is megosztották velünk tapasztalataikat.

Story Extra 2017-03-13


szerző:
2017.03.13. 17:25
Som-Balogh Edina tudatos kismama

Som-Balogh Edina megjárta a szülőszobát. A rajongóknak nem kell megijedniük. Edina még mindig áldott állapotban van. A kismama a Story Extrának megmutatta azt a helyet, ahol rövidesen világra hozza a kis Lilient.

Story Extra 2017-02-09


szerző:
2017.02.09. 17:25
CelebKvíz - Mennyire emlékszel szeptemberre?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

2016 a sztárbabáké


szerző:
2016.12.21. 17:25
2016 a sztárbabáké

Szinte minden hónapra jutott egy-két sztárbébi. De nemcsak itthon, hanem a világsztároknál, a tengerentúlon is beütött a babadömping. Néhány cukiságra bizonyára Önök is emlékeznek, mi viszont összegyűjtöttük és most megmutatjuk az év leghíresebb újszülöttjeit.

Megtudtuk a kisbaba nemét Som-Balogh Edinától!

Som-Balogh Edina mesébe illő boldogságáról mesélt nekünk. A családot ultrahangvizsgálatra kísértük, ahol elsőként vehettük szemügyre a makkegészséges picit. Edina elárulta: második terhessége sokban különbözik az elsőtől, sőt, a kisbaba nemét is megtudtuk a gyönyörű kismamától.

Kismamáinknak áll a világ! - Exkluzív fotók!

Som-Balogh Edina ugyanis pocakot villantott, de Dobó Ági is megmutatta magát az utolsó hetekben. Na, de mi a helyzet azzal a lurkóval, aki már világot látott például Gáspár Laciéknál? Mutatjuk!

Mi a hosszú párkapcsolat titka?

A kérdés, amire jó lenne egy egzakt válasz, egy recept, amire mindenki kíváncsi. Mire kell figyelni? Mik azok jelek, amiből előre tudjuk majd, hogy ő az igazi? Magazinok tucatjai látnak el bennünket tanácsaikkal a megoldást kínálva, de a szakértők szerint ez nem ilyen egyszerű.

Fókusz 2016-09-27


szerző:
2016.09.27. 17:25
Újra babát vár Som-Balogh Edina

A Barátok közt színésze azt is elmesélte, hogyan tette túl magát lelkileg azon, hogy első gyereke születése óta egy babáját elvesztette. Azt még nem tudják, hogy a várva várt kistesó fiú vagy lány lesz, Edina azt mondja, csak az számít, hogy egészséges legyen.

Váratlan bejelentést tett a Barátok közt egykori sztárja!

A csinos híresség örömhírrel lepte meg követőit. Som-Balogh Edinának ugyanis régi vágya teljesült. Mi lehet ez a nagy hír? Eláruljuk!

Bombaformában tér vissza a Barátok közt egyik sztárja

Kettő éve, hogy végre visszatért egy kedves színésznő a Mátyás király térre. Edina elárulta a Fókusz kameráinak, hogy az elmúlt időszakban csak kisfiának, Noelnek élt, de mióta újra visszatért a képernyőre, komoly szervezést igényel a családi élet összeegyeztetése a munkával. Férjével egymást váltva vannak kisfiukkal.

Testvérek egymás közt


szerző:
2016.07.07. 18:00
Testvérek egymás közt

Akinek van testvére, pontosan tudja, hogy néha egészen embert próbáló feladat elviselni egymást. Elég egy rossz hangsúly ahhoz, hogy a testvérpár egyik tagja a plafonon legyen. A szakembertől megtudtuk, hogy hány év korkülönbség kell ahhoz, hogy a legjobb összhangban legyenek a tesók. Persze van, ahol 5 perc eltérés van a két születés között, ahogy Som-Balogh Edina és ikertestvére esetében. Ők belsőre nagyon, külsőre egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. A Nyári lányoknál ez pont fordítva van. Őket ikreknek nézik, a személyiségük viszont tűz és víz. Akkor hogy is van ez?

Story Extra 2016-07-07


szerző:
2016.07.07. 17:25
A sztárokkal készülünk a strandszezonra!

Este hat óra után nem enni. Sokat sportolni. De milyen tippjei és titkai vannak sztárjainknak, hogy nyáron is tökéletes formában legyenek? Fontos kérdés, mert a fürdőruha keveset takar. Südi Iringó és Som-Balogh Edina segített nekünk a kérdésben.

Story Extra 2016-06-06


szerző:
2016.06.06. 17:25
Mit viselnek 2016 legmenőbb sztárbabái?

A gyermeknap közeledtével górcső alá vettük, mi a legdivatosabb viselet a híres gyerkőcök körében.

Som-Balogh Edina ismét babát vár?

A Barátok közt színésznője a hétvégén rajtoló Sztár Gokart című műsor készítése miatt költözött a családjával egy szállodába, persze csak egy éjszakára. De kameránk elől ott sem volt menekvés. Jöttünk, kopogtattunk és kérdeztünk. Így most fény derül a titkokra, ugyanis a pletykák szerint Edina ismét gyermeket hord a szíve alatt.

Cuki videót mutatott Som-Balogh Edina kisfiáról

A Barátok közt gyönyörű színésznője egy ideje eltűnt a sorozatból, de a nézők örömére néha még felbukkan egy-egy rész erejéig. Edina báját szemlátomást kisfia is örökölte. Noel valószínűleg rengeteg női szívet fog meghódítani a nem is olyan távoli jövőben.

Milyen lesz a világ 20 év múlva?

Van, aki szerint 20 év múlva a világ sokkal hangosabb és pörgősebb lesz, mások szerint pedig még digitálisabb lesz, és az emberi kommunikáció szinte teljesen megszűnik majd.

Vajon mi köze Som-Balogh Edinának a ByTheWay-hez?

Som-Balogh Edinát a nézők hosszú ideig nem láthatták a Mátyás király téren, ugyanis a színésznő minden idejét a gyermeknevelésére fordította.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való