KERESÉS search-close

Solti Berni

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Solti Berni"

Sztárok árulják el, hogy mi a magabiztosságuk titka!

A siker egyik titka az önbizalom. De vajon mi fán terem a magabiztosság? Apró Anna, Cinthya Dictator, Solti Berni és Simon Kornél elárulják!

Hogyan védjük a bőrünket a magas UV-sugárzástól?

Apró Annának, Cynthia Dictatornak és Solti Berninek is megvan a biztos módszere arra, hogyan előzze meg a leégést és a bőrük korai öregedését. 

El tud-e indulni a napunk kávé nélkül?

A stúdió sztárvendégei, Apró Anna, Cynthia Dictator, Solti Berni és Simon Kornél meséltek arról, hogyan kezdődik a reggel náluk és szerintük egészséges-e, ha valaki rögtön kávéval ébred?

Solti Bernit is utolérték a zaklatók

Bár felhőtlennek kéne lennie a boldogságának, hiszen nemrég ment férjhez és utazott nászútra a Maldív-szigetekre, valami mégis beárnyékolja ezt. Egy ismeretlen üzenetekkel bombázza őt és Ádámot.

Mennyire ismeri egymást Solti Ádám és kedvese?

Solti Ádám és kedvese, Berni titkos esküvőjükről meséltek, Vasvári Vivi a horrorisztikus lánybúcsúról, most pedig az is kiderült, mennyire ismeri egymást az ifjú pár!

Vasvári Vivi anno ököllel rendezte le a pasikat!

Vasvári Vivi horrorisztikus lánybúcsút szervezett Solti Berninek - szó szerint! A részleteket ő árulta el!

Solti Ádám és Berni titkos esküvőjükről meséltek!

Solti Ádám és kedvese titokban keltek egybe, most viszont íme a részletek!

Kis Berni először nem találta a helyét szerelme, Ádám nélkül

A versenyzőt ezidáig leginkább szerelme oldalán láthattuk az RTL Klub képernyőjén, ám most egyedül kell helytállnia. Ráadásul nem is akárhol: a Konyhafőnök konyhájában, két Michelin-csillagos séf előtt!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való