KERESÉS search-close

Solt

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Solt"

Gyerekszobába csapódott egy kamion Solton, a ház lakhatatlanná vált

Gyerekszobába csapódott egy kamion – sokkot kapott az édesanya. Tíz perccel korábban még ott aludt egy kétéves kisfiú, de felébredt és kiment a konyhába, ez volt a szerencséje. A baleset a Bács-Kiskun megyei Solton történt tegnap délután. Senki nem sérült meg, de a második gyermekével héthónapos terhes kismama sokkot kapott a történtek után. A ház lakhatatlan lett, a családot átmenetileg a szomszédok fogadták be. Ha szeretne segíteni a családnak ide utalhat: Gallai Norbert, számlaszám: 11773463-00587523.

Menet közben ugrott ki lángoló kocsijából

Lángoló kisteherautóból ugrott ki, életveszélyesen megsérült egy férfi hajnalban Bács-Kiskun megyében. A sofőr észrevette, hogy ég a kocsija, de tovább hajtott, hogy a közeli településen, Solton segítséget kérjen. A lángok viszont gyorsan terjedtek, így a férfi végül a mozgó járműből ugrott ki.

Lángoló kamionba rohant egy kocsi Karcag mellett

Égő teherautóba rohant egy autó ma hajnalban Karcag mellett, az egyik utas meghalt, ketten - köztük a sofőr - pedig megsérültek. Solt mellett is súlyos baleset történt tegnap. Ott egy frontális ütközés után hat autó, köztük két kisbusz karambolozott.

Hatalmas raktártűz volt Soltnál

Órákon át küzdöttek a hatalmas lángokkal a tűzoltók hajnalban a Bács Kiskun megyei Solt mellett. Egy több mint 1000 négyzetméteres raktár gyulladt ki, amelyben csontlisztet tároltak. Négy városból több tucat tűzoltót riasztottak. Hiába dolgoztak megállás nélkül, az épület teteje beomlott. Messziről is lehetett látni a felszálló fekete füstöt. Félő volt, hogy valamilyen mérgező anyag kerül a levegőbe, ezért folyamatosan méréseket végeztek a településen, a főutat lezárták.

Tragikus előzés az 53-as úton


szerző:
2015.02.25. 18:10
Tragikus előzés az 53-as úton

Egy ember meghalt, hárman pedig megsérültek, amikor hajnalban két személyautó ütközött az 53-as főúton, Solt térségében. Információink szerint az egyik kocsi előzni kezdte a másikat, de valószínűleg megcsúszott és összeütköztek. A sérülteket a tűzoltók szabadították ki.

KARAMBOL: Rosszul sült el az előzés

Egy ember meghalt, amikor szerda hajnalban, előzés közben két autó összeütközött. Az út két oldalán, az árkokban az összetört autók. A fehér kocsi lökhárítója leszakadt, ablakai kitörtek és csak az út melletti fák fogták meg. A másik autó sem néz ki jobban. Az a túloldali árokban landolt az ütközés után.

Kamion és személyautó ütközött

Délután Solt és Kecskemét között egy személyautó és egy kamion ütközött össze az 52-es úton.

Rendőrök is sérültek a solti karambolban

Három rendőr ült abban az autóban, amely Solt közelében ütközött egy szembejövő kocsival. A balesetnek négy sérültje van.

Kisgyerek halt meg a karambolban


szerző:
2009.06.06. 14:59
Kisgyerek halt meg a karambolban

Egy kisgyerek és felnőtt halt meg, amikor fának ütközött egy autó Solt közelében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való