KERESÉS search-close

Simon Kornél

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Simon Kornél"

Beteg gyerekekért fut Simon Kornél és Tomán Szabina

A beteg gyerekek gyógyításához az is hozzátartozik, hogy azt a sok örömöt, amit a betegség elvesz tőlük, megpróbáljuk visszaadni nekik, mert sokszor a családjuktól, barátaiktól is el vannak szigetelve, miközben fájdalmakat élnek át. Ebben tud segíteni nekik a Mosoly Alapítvány, és mindenki, aki csatlakozik hozzájuk.

Egy bicikli volt Vastag Csaba életének legjobb befektetése

Steiner Kristóf a receptjeiben lát perspektívát, az énekes viszont egy egészen triviálisnak tűnő dolgot mondott, de nem alaptalanul.

Világsztárok gyűrűjében próbálta ki magát tévésként Vastag Csaba

Az énekes szerint emberibb nem is lehetett volna a leghíresebb sztárokat felvonultató Golden Globe Gála. Találkozott többek között Brian May-jel, Lady Gagával, Richard Gere-rel, Ben Stillerrel vagy épp Rami Malekkel. És ha már ott járt, klipet is forgatott.

A hétvégi Story Gála bennfentesek szemszögéből

A 20. jubileumi születésnapját ünneplő rendezvényt a kerek évforduló alkalmából patinás környezetbe, a Szépművészeti Múzeum évszázados falai közé vitték. Az Ötcsillag-díjat a magazin olvasói ítélték oda kedvenceiknek, 5 kategóriában. A stúdióban Pataki Ági, az 5 Érték-díj kuratóriumi tagja és Kapitány Iván, rendező meséltek arról, hogyan döntöttek arról, ki kapja meg ezeket a díjakat?

Kardos Eszter síoktató volt, amikor épp nem láttuk a Barátok köztben

A Barátok közt színésznője a sorozatban töltötte kamasz éveit. Időközben azonban kiköltözött Ausztriába, onnan ingázott a forgatásokra. Eltelt pár év a Barátok köztben nélküle, ezidő alatt Eszter édesanya lett.

Már a múlté a híres magyar borúlátás?

Február 1-jén indítottak el egy kutatást és válaszokat keresnek arra, hogy vajon tényleg borúlátó, pesszimista nép vagyunk-e, hol helyezkedünk el európai és világviszonylatban, boldogabbak-e az emberek a nagyvárosokban, van-e különbség régiók szerint? Meglepő módon folyamatos növekedést lehet megfigyelni itthon és nemzetközi szinten is.

Steiner Kristóf nem tudja elképzelni, hogy ne legyen gyereke

Az egykori műsorvezető főzni érkezett a Reggelibe. Kényes témáról vallott őszintén Lukács Mikinek és Simon Kornélnak. Elárulta, hogy bár sokkal körülményesebb meleg férfiként az örökbefogadás, ő nem hajlandó lemondani arról, hogy szülővé válhasson.

Olcsóbb helyrehozni a fogainkat, ha az elején kapjuk el a bajt

Magyarországon rengeteg kiváló fogorvos van, nem véletlen, hogy hazánkban fogászati turizmusról is beszélhetünk, olyan sok külföldi választja a magyar szakemebereket. A magyarok mégis az utolsó pillanatig halogatják, hogy hozzájuk forduljanak.

Új műsorvezetőt avattunk a Reggeliben!

Lukács Miki egyik nagyon jó barátja, Simon Kornél ugrott be Szabó Zsófi helyett műsorvezető-társnak. Frau Peller és Frau Gryllus jókedvűen indította az adást.

Simon Kornél nősülni készül a következő tavasszal

A színész Gryllus Dorkával fogja összekötni az életét, egy kisfiút nevelnek együtt. Kornél egészen bensőséges pillanatokat is megosztott a nézőkkel a beszélgetés alatt a Reggeliben.

Már készül az új Sugarloaf album!

Az apaság kitárgyalása mellett Simon és Szabi is meséltek egy kicsit az új terveikről. Új darabok, új zenék!

Apukák a fedélzeten: Tóth Szabi és Simon Kornél

Ki maradjon otthon a gyerekkel? Milyen apukaként megélni a gyereknevelést? Szabi és Simon is meséltek a legviccesebb, sőt a legfontosabb apukás élményeikről.

Simon Kornél vízilabdázónak áll?

A színész a Szabadság, szerelm című film forgatása alatt tudta meg, hogy mennyire tehetséges a vízilabdában. Kornél egyébként a mai napig aktívan sportol, hiszen egykor több mint száz kiló volt.

Klaudiát sokkolta: Amerikába kell költöznie?

Előléptetést várt, és költözés lett belőle. Klaudia sokkoltan szembesült vele, hogy szerelme a háta mögött döntött a sorsukról...

Mi számít megcsalásnak Kabát Peti szerint?

Kabát Petivel, a Celeb vagyok, ments ki innen! győztesével, és Hajdu Steve-vel nehéz témát boncolgattunk...

Így lehet kockahasad pár perc alatt!

Murányi Orsolya testfestő és sminkmester nem ismer lehetetlent, amit be is bizonyított a stúdióban!

Milyen együtt dolgozni a párunkkal?

A kérdésre Simon Kornél, Lukács Miki és Papp Gergely keresi a választ!

A Tanár Nyelves doktora a Reggeliben!

Simon Kornél, A Tanár sármos szereplője érkezett hozzánk vendégségbe, aki mesélt a sorozat forgatásáról, karrierjéről, és magánéletéről is!

Szilárdot érdekes látvány fogadta a kórház liftjében

Szombaton 20:00-kor jön A Tanár második része, amiből most megnézhettek egy kis részletet. Szilárd sem számított rá, hogy ilyen helyzetben találkozik majd az új magyar tanárnővel...

Simon Kornél így köszöntötte fel Mikikét

A színész, és egyben a műsorvezető egyik legjobb barátja, ugyan személyesen nem tudott eljönni a Reggelibe, egy ötletes videóüzenetben azért felköszöntötte Mikikét!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való