KERESÉS search-close

Siófok

88 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Siófok"

Több mint száz rendőr egyszerre csapott le egy bűnszervezetre

Több mint száz rendőr egyszerre csapott le egy bűnszervezetre Siófokon és több Balaton-parti településen.

Vízisível mentek át a fején a siófoki wakeboard pályán

Súlyos baleset a siófoki wakeboard pályán. Egy 13 éves fiú belesett a vízbe, és amikor megpróbált kiúszni egy másik vízisíző gyerek áthajtott a fején. A fiú elvesztette eszméletét és súlyosan megsérült. A szombati baleset után mentőhelikopter vitte kórházba. A vízisícentrum ügyvédje Híradónknak azt mondta: sajnálják a történteket, de szerinte a cég nem hibázott.

 

Tiltakoznak az új balatoni kikötő miatt

Kikötő épülhet a siófoki Ezüstparton. Ez több mint 200 méterre nyúlna be a Balatonba. A beruházásról tartott lakossági fórumon többen arról beszéltek: ez tönkreteszi a környezetet és elveszi a szabadstrandot a nyaralóktól. A támogatók viszont azt mondják: kevés a kikötő a Balatonnál, a fejlesztés pedig növeli a közeli ingatlanok értékét.

Megvertek egy családjával sétáló férfit Siófokon

Ököllel arcon ütöttek és fejbe rúgtak egy férfit egy siófoki étterem előtt szombat este. Eltört a szemüregcsontja, jobb szemére alig lát, dolgozni sem tud. A 32 éves budapesti férfi azt mondja, feleségével, 5 éves kislányával és anyósával sétált, amikor egy verekedésbe csöppent. A férfival készült interjút megnézhetik ITT.

TÉVEDÉSBŐL VERTÉK MEG: „Azt láttam, hogy jön felém egy ököl”

A 32 éves férfi anyósával, feleségével és öt éves kislányával sétált a forgalmas siófoki sétányon. Azt meséli, elnyomta a cigarettacsikkét, ezért maradt le a többiektől, aztán hirtelen egy dulakodó tömeg közepén találta magát. Eltörték a szemüregcsontját, jobb szemére alig lát, dolgozni sem tud. A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz.

Heroint árulhattak nyugdíjasok

A gyanú szerint egy 70 éves siófoki és egy 68 éves budapesti férfinak Szerbiából hozták a százmillió forintot érő drogszállítmányt. A futárokkal együtt a rendőrök is megjelentek. A két idős férfit és a három csempészt hétfőn letartóztatták.

 

MIKULÁS & SZUPERHŐSÖK: Meglepetés csapat beteg gyerekeknek

Tűzoltólétrán, szuperhősök kíséretében érkezett ebbe a siófoki kórházba a Mikulás. A gyerekek izgatottan várták, verset mondtak és énekeltek is a nem mindennapi csapatnak. Az osztályon dolgozó orvos szerint ez mindig hatalmas élmény a gyerekeknek, ami a gyógyulás folyamatát is meggyorsíthatja.

Tömegbaleset Siófoknál


szerző:
2018.08.30. 18:07
Tömegbaleset Siófoknál

Tömegkarambol az M7-esen Siófoknál. Összesen kilenc jármű ütközött délelőtt, köztük egy murvát szállító kamion, egy kisteherautó, két kisbusz és öt kocsi.

Így még biztosan nem látta a Balatont

Így nézett ki a sétahajók, motorcsónakok, repülők, vitorlások ezreinek kavalkádja a Balatonnál az augusztus 20-i hosszú hétvégén. A siófoki, Club218 Apartmanszálló tetején elhelyezett Időkép radar felvételei.

Muscle Beach, ahol alkohol helyett protein folyik a csapokból

Ott voltunk az erő és az izmok fesztiválján, Siófokon, ahol a kánikulában is barnítót használtak, gyúrtak és pózoltak egész hétvégén. 

Ketrecbe költözött, hogy felhívja a figyelmet a menhelyek állapotára

Egy hétig a kutyák között, egy menhely kennelében él egy férfi Siófokon. Azért költözött be a ketrecbe, mert így szeretné felhívni a figyelmet a menhelyek állapotára, és azért is, hogy támogatókat toborozzon a Siófoki Állatvédő Alapítványnak. A magyarországi kutyamenhelyek többsége túlzsúfolt, és nagyon kevés pénzből működik.

A hamis bélyegző buktatta le

Orvosnak adta ki magát egy férfi Siófokon – kuruzslás miatt bíróság előtt kell felelnie tettéért. Az álorvos 2016-ban az egyik siófoki hotelben vállalt munkát vízimentőként. Ellátta a betegeket, gyógyszereket írt fel, de volt, hogy injekciót adott be nekik. Végül egy véletlen buktatta le. Tettéért akár börtönbe is zárhatják.

Túl sok a víz a Balatonban

Csúcsra járatják a siófoki zsilipet, mert a Balaton vízszintje pénteken reggelre meghaladta a szakemberek szerint elfogadható mértéket. A szakember szerint nincs vészhelyzet, de az éjszakára jósolt viharos szél okozhat károkat. Van olyan település, ahol már most baj van az eső és a talajvíz miatt.

 

Soma:

Mivel Luna sokszor szóvá tette Somának, hogy nem kap tőle semmit, a srác egy siófoki hűtőmágnest ajándékozott szerelmének. Hogy miért? A válasz egyszerű: ha már nem mennek el együtt nyaralni, legalább Luna érezze úgy, mintha Siófokon lenne.

Egy fesztivál zajától féltik a vadállatokat

Egy fesztivál zajától féltik a vadállatokat Siófok mellett. Kedden kezdődne a harmadik Samsara fesztivál, de a helyi vadásztársaság próbálja megakadályozni, szerintük az erős fények és a hangos zene hosszabb időre elriasztják a vadakat. A szervezők viszont azt mondják: fölösleges az aggodalom. Az első fesztiválozók már érkeznek, miközben még nincs meg a rendezvény engedélye.

Varjúinvázió Siófokon

A Balaton parti város a Földművelésügyi Minisztériumhoz fordult segítségért, mert az egyébként védett madarak egyre többen folyamatosan piszkítanak a turista övezetben. Évről évre egyre többen jönnek, hiába próbálták már elüldözni őket, vagy a fészküket áttelepíteni. Megoldást egyelőre a minisztériumnál sem találtak. Szerintük, amíg nincs egészségügyi veszélye a madárpiszoknak, nem zavarhatják a kolónia nyugalmát.

 

Az első balatoni jégpálya

Megnyílt az idei tél első balatoni jégpályája. Siófokon egy 200-szor 400 méteres területet jelölt ki az önkormányzat, ahol biztonságos körülmények között korcsolyázhatnak, csúszkálhatnak az emberek. A jég ott 16 centi vastag, ami akár ezer embert is elbír. A tó más részein azonban egyáltalán nem biztos, hogy ekkorára hízott a jég, ezért a rendőrök továbbra is azt tanácsolják, hogy csak a kijelölt helyeken menjenek a jégre a sportolni vágyók.

Feljelentés és vizsgálat Siófokon

Elherdálták a közvagyont 2014-előtt Siófokon – ezt állítja a város jelenlegi polgármestere. Az évek óta veszteségesen működő önkormányzati cég, a Balaton-Parti Kft. átvilágításakor fedeztek fel hűtlen kezelésre utaló jeleket. A polgármester feljelentését a rendőrség és az ügyészség is vizsgálta, de végül a nyomozást azzal zárták le, hogy a bűncselekményt ugyan nem tudják kizárni, de bizonyítani sem.

Menet közben gyulladt ki a busz

A sofőr gyermekei is azon a buszon utaztak, amelyik kigyulladt tegnap Balatonföldváron . A tűz akkora pusztítást végzett, hogy a járműből gyakorlatilag csak a váz maradt.

40 centivel is emelheti a vízszintet a szél

Folyamatosan eresztik le a Balaton vizét Siófoknál, mégis az elmúlt napokban 3 centivel nőtt a tó vízszintje. A déli part mélyebben fekvő településein már most tele vannak az árkok, ezért a helyiek attól tartanak, hogy a Balaton megint elönti a nyaralókat és az utcákat.

Kiszáll az ügyészség


szerző:
2015.12.20. 18:45
Kiszáll az ügyészség

Kiszállt az ügyészség a siófoki Facebook-posztot megosztók elleni eljárásból. Szerintük ugyanis mégsem hivatalos személy elleni rágalmazás a Facebbok-cikk megosztása. Korábban a bejegyzést megosztók közül többeket rabosítottak. A posztot mára majdnem háromezren osztották meg.

Továbbra is gyanúsítottak a Facebookozók

A tízparancsolatra hivatkozott a volt siófoki polgármester, amikor arról kérdezték, miért jelentette fel azokat, akik megosztottak egy szerinte hazug Facebook-posztot. A bejegyzés szerint Balázs Árpád polgármestersége alatt áron alul adott el egy ingatlant az önkormányzat. A megosztók közül többeket rabosítottak. Ügyvédjük panaszt tett a gyanúsítás ellen, de elutasították.

Népszerű a „rabosítós” poszt

Már több mint 2200-an osztották meg azt a Facebook-posztot, ami miatt korábban 17 embert rabosítottak. Nekik annyi volt a bűnük, hogy szintén megosztották a bejegyzést. A posztban egy siófoki ingatlaneladást bírál az írója, aki szerint az épületet áron alul adta el az előző fideszes városvezetés. A rabosított posztolókat védő ügyvéd szerint az egész nyomozás nonszensz, hiszen bűncselekmény sem történt.

Rabosítás egy Facebook-megosztás miatt

Fal elé állították, szemből és profilból is lefotózták, és úgy bántak vele, mint egy bűnözővel. Ezt mesélte Híradónknak annak a 17 embernek az egyike, akiket egy Facebook-poszt miatt rabosítottak. A 444 internetes portál írta meg, hogy egy olyan posztot osztottak meg, amelyben egy siófoki önkormányzati ingatlaneladást bírált valaki. Az ingatlant az előző, fideszes polgármester idején adták el, a posztíró szerint áron alul. A volt polgármester feljelentést tett rágalmazás miatt, ezért indult nyomozás.

Magyarországon is vannak csodák!


szerző:
2015.11.06. 18:26
Magyarországon is vannak csodák!

A Kalandor mai adásában előbb Hévízre, majd Siófokra látogatunk.

Balaton-parti luxusnyaralók nyomában

Fényűző luxusvillák, dollármilliós víkendházak vagy épp csendes-óceáni magánszigetek, ahol milliárdosok töltik vakációjukat. Miközben egy hollywoodi producer 500 millió dollárért húzatja fel a világ legdrágább luxusingatlanát, a magyar nyaralók is kúsznak fel a legek közé. Körbejártuk a magyar tengert, hogy lássuk, milyen pompa övezi a balatoni riviérát. Süle László és Vági Bence riportja.

LUXUSNYARALÓ: „Milliárdos nagyságrendű az ingatlan értéke”

Így néz ki egy luxusvilla a Balatonon! Egy siófoki luxusnyaralóba látogattunk, mely közel 3500 négyzetméteren terül el, 3 szintes és nem csak medencét, de moziszobát és több szaunát is rejt.

Fának csapódtak, három fiatal meghalt

Hárman meghaltak szombat reggel Siófoknál, a 7-es főúton egy autóbalesetben. A sofőr túlélte, vérző fejjel szállt ki a roncsból és megpróbált elmenekülni a helyszínről. Öten utaztak az autóban. Előbb fának ütköztek, aztán egy beton villanyoszlopnak csapódtak.

Előzetes: Halálos baleset Siófokon

Három fiatal meghalt szombat hajnalban Siófokon, amikor autójukkal először egy fának aztán egy villanyoszlopnak csapódtak a 7-es főúton. Öten utaztak a kocsiban, 20 és 30 év közötti fiatalok. Hogy mi láttak a szemtanúk, elmondjuk hat órakor az RTL Híradóban.

Siófoki gyilkosság: vádemelést javasolnak

Lezárták a siófoki rablógyilkosság nyomozását, a rendőrség vádemelést javasol a három gyanúsított ellen. Tavaly augusztusban egy siófoki vállalkozót öltek meg. Vascsővel verték agyon, saját kertjében, hogy megszerezzék a nála lévő pénzt.

Zempléni kalandok és a hamisítatlan balatoni gyros nyomában

Ezúttal a Balatonhoz megyünk egy kis előszezoni kirándulásra, azután pedig egy izgalmas hegyvidéki kalandparkba látogatunk, ahol valódi kalandokban lesz részünk.

„Más hülyesége miatt nem megyek börtönbe”

Ezt mondta az RTL Híradónak Siófok polgármestere, aki hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tett a rendőrségen egy amerikai utazás miatt. 2011-ben városi delegáció utazott a Balaton partjáról Kaliforniába: az előző ciklus polgármestere, önkormányzati képviselők és családtagjaik. A tíznapos kiruccanás 2,8 millió forintjába került Siófoknak. A város korábbi polgármester visszautasítja a vádakat.


 

Feljelentés az amerikai kirándulás miatt

Más hülyesége miatt nem megyek börtönbe – ezt mondta az RTL Híradónak Siófok polgármestere, aki hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tett a rendőrségen egy amerikai utazás miatt. 2011-ben városi delegáció utazott a Balaton partjáról Kaliforniába: az előző ciklus polgármestere, önkormányzati képviselők és családtagjaik. A tíznapos kiruccanás 2,8 millió forintjába került Siófoknak. A város korábbi polgármester visszautasítja a vádakat.

Ingyen vitték a politikusok szemetét Siófokon

Csaknem 150 embernek, köztük helyi politikusoknak, orvosoknak, ügyvédeknek nem kellett tavaly hulladékszállítási díjat fizetni. Összesen 3 és fél millió forint bevételt nem számláztak ki 2014-ben a Siókom Kft-nél. A város független polgármestere feljelentést tett hűtlen kezelés miatt.

Ingyen okostelefon jár a siófokiaknak

A legkorszerűbb modellek egyikét kapják az önkormányzattól, ha kiváltják a Siófok Kártyát. A kormánypárti polgármester szerint a készülékek olcsóbbá teszik majd a város működését.

Szárnyaló eufória


szerző:
2013.08.15. 19:00
Szárnyaló eufória

Ahogy Batman, úgy mi is repülhetünk már a szél szárnyán a még gyerekcipőben járó extrémsporttal. Csak egy szárnyasruhára van szükség, és mehet is a maximális légi eufória.

Törzsutas: Székesfehérvár és Kehidakustány

Törzsutas: Egy frissen felújított régi, reprezentatív épület, csodaszép amerikai autók, és egy kellemes wellness úticél. Székesfehérváron, Keszthelyen és Kehidakustányban jártunk.

Törzsutas: Siófok, Tihany, Keszthely

Törzsutas: Hévíz rekordévet zárt a turizmusban. A Törzsutasban körbejártuk a város legjobb szállodáit, a híres gyógytavat, ellátogattunk a közeli Siófokra, Tihanyba, Keszthelyre és a Festetics Fürdőházba is.

Törzsutas: Algyő és Szeged


szerző:
2012.06.24. 12:10
Törzsutas: Algyő és Szeged

Törzsutas: Irány az Alföld! Előbb Algyőre utazunk, hogy megcsodáljuk a város fürdőjét, majd hazánk harmadik legnagyobb városába, a pompás és nyüzsgő Szegedre megyünk, ahol igazi fesztiválhangulat várt minket.

Törzsutas: Hódmezővásárhely és a Szent Anna-tó

Törzsutas: Alföld, síkság - dögunalom. Valahogy még mindig tartja magát ez a tévhit. Hogy mennyire hamis ez az elképzelés, azt Hódmezővásárhely példáján bizonyítjuk be Önöknek. Székely percek című rovatunkban pedig a Szent Anna-tóhoz látogatunk, és megismerjük a mézkészítés rejtelmeit is.

Reflektor 12-03-27


szerző:
2012.03.27. 23:40
Reflektor 12-03-27

Reflektor: VV Gergő szakított barátnőjével. Az okokról csak a Reflektornak mesélt. Kern Andrásnak januárban le kellett mondania az összes fellépését a betegsége miatt, amely aztán a vártnál is hosszabb kényszerpihenőre kárhoztatta. A színész azóta szerencsére már jól van.

Fókusz 12-02-07


szerző:
2012.02.07. 20:15
Fókusz 12-02-07

Fókusz: Focistafeleség? - Tóth Gabi nem ért a focihoz, de egyre jobban szereti, amióta összejött párjával. Vékony jégen nagy keréken - A két amerikai teherautó a Balaton jegén akart Siófokra száguldani, rosszul jártak. A villalakók nem számítottak a régi albérlőkre, kénytelenek voltak egy ágyban aludni.

Törzsutas: Siófok


szerző:
2011.12.24. 00:00
Törzsutas: Siófok

Törzsutas: Minőség, fejlődés, versenyképes árak, a vendég tisztelete és nem lehúzása. Egyre több szolgáltatás és szépülő környezet - ez várja azt, aki leugrik Siófokra, akár karácsony előtt is.

Mosógép miatt kellett menekülniük a házból

Meghibásodott mosógép okozott tüzet vasárnap Siófokon egy lakóépületben; a lakókat kimenekítették, senki nem sérült meg.

Király L. Norbitól volt hangos a Balaton

A nyártól való búcsúzkodást, a rekordhőség kellős közepén, Király L. Norbival kezdtük, aki szokásos, Joe Cockeres csúcsformáját hozta siófoki koncertjén.

Paul van Dyk exkluzív interjút adott a Reflektornak!

A DJ-óriás nem először jár Magyarországon, most Siófokon forrósította fel a hangulatot.

Nem értik a sárkányrepülős tragédiát

Óvatos, megfontolt pilótának tartották ismerősei a szerda este Siófok közelében sárkányrepülőjével lezuhant és meghalt férfit.

Nem volt repülési engedélye a lezuhant sárkányrepülőnek

Híradónk úgy értesült, hogy a gép át lett építve, ezért azzal nem is lehetett volna repülni.

Elképesztő koncerttel indított a Gringó Sztár

Az X-Faktor mentorának nagy visszatérését természetesen a többi mentor nézte a legkritikusabb szemmel. Nagy Feró nem is mérte bőkezűen dicséretét, amikor Geszti Péterék Siófokon felforrósították a kánikula miatt amúgy is gőzölgő homokot.

Exkluzív interjú Taio Cruzzal!


szerző:
2011.07.12. 07:50
Exkluzív interjú Taio Cruzzal!

A világsztár Siófokon perzselte fel a hangulatot, a Reflektornak sikerült mikrofonvégre kapnia.

Kitelepült a strandra a siófoki könyvtár

A siófoki strandra látogató vendégek a szezonban ingyen kölcsönözhetnek könyveket a mintegy ezerpéldányos strandkönyvtárból.

Freefly bajnokok vették birtokba az eget

Lenyűgöző felvételek a Fókuszban. Négyezer méteres magasságban repülő vagy zuhanó emberek parádés mutatványait láthatják. A magasságban a hétvégi freefly versenyen nulla fok volt, vagy inkább kevesebb. De szerencsére csak emiatt volt fagyos a légkör.

Siófok „megkomolyodna”


szerző:
2011.06.22. 05:08
Siófok „megkomolyodna”

Siófok marketingstratégiája újrapozícionálná a települést az ország turisztikai kínálatában, szakítva a buliturizmus-imázzsal.

Kukák akadályozták a vonatforgalmat

Sínre tett kukák miatt kényszerült fékezésre egy Budapest felé tartó személyvonat csütörtökön kora reggel Siófokon.

Borongósan startolt a strandszezon

Elkezdődött a strandszezon a Balatonon és a fővárosban is. Az árak sehol sem emelkedtek, és jelentős kedvezménnyel egészülnek ki.

A Balatonon már elkergették a telet

Fürdőzéssel és jeges programokkal búcsúztak a téltől a balatonfűzfőiek. Volt jéglimbó és korcsolyaverseny is.

Az abortusz is téma volt a frakcióülésén

A kormánypártok háromnapos siófoki frakcióülésén nagy viták is voltak a fideszes és kereszténydemokrata képviselők között.

Siófokon ülésezik a Fidesz


szerző:
2011.02.09. 19:29
Siófokon ülésezik a Fidesz

Délután megkezdődött Siófokon a Fidesz és a KDNP háromnapos kihelyezett frakcióülése.

Temetőből loptak szobrot a fémtolvajok

Mivel a bronzszobor érteke 21 millió forint, a tolvajok akár nyolc éves börtönbüntetést is kaphatnak, ha elfogják őket.

Ismét lehet korcsolyázni a Balatonon

A jég Siófoknál 13 centiméteres, biztonságosan rá lehet menni. A Balaton többi része viszont alkalmatlan a téli sportokra.

Lángok csaptak fel a siófoki reptéren

Kigyulladt a Siófok-Kiliti repülőtér főépületének teteje hétfőn.

Nyertek a szülők: nem zárják be a bölcsődét

Hétfőig még vihetik a szülők gyerekeiket a felújítás előtt álló, ideiglenesen bezáró siófoki bölcsődébe, azután egy másik ingatlanban helyezik el a kicsiket.

Becsukták a kapukat a siófoki bölcsisek előtt

Egy hetet kaptak a kisgyermekes szülők arra, hogy megoldják gyermekük felügyeletét Siófokon.

Digitális lábnyomok Siófokon

Az Internet Hungary szakmai konferenciát a nemzeti fejlesztési miniszter nyitotta meg.

Pusztul a Balaton-part


szerző:
2010.10.24. 17:40
Pusztul a Balaton-part

A tavaszi viharok megrongálták a parti védműveket. A javításra nincs pénz, de lehetőség sem, ugyanis túl magas a vízállás.

Magyar tini lehet a következő topdíva

Még csak 15 éves, de már megkapta belépőjét a legnagyobbak közé. Egy siófoki lány nyerte a világ egyik legismertebb modellversenyének Magyarországi döntőjét. Nikol akár Giselle Bünchen nyomdokaiba is léphet. Magyar elődei ma már keresett szupermodellek.

Fókusz 10-10-18


szerző:
2010.10.18. 20:40
Fókusz 10-10-18

Fókusz: Padlógáz! - Beindult az X-Faktor élő show-ja, kulisszatitkok és a házi after party a döntősök luxusvilláiban! Lajcsi titka - A zenész először mutatja meg extrém járműveit, úthengertől a reptéri létráig!

Tojások Guiness-rekordja Siófokon

Két magyar rekord született Siófokon, a tojásfesztiválon.

Lángolt egy emeletes ház Siófokon

Az oltást a kigyulladt lakás tulajdonosa megkezdte, de közben égési sérüléseket szenvedett.

Japán focista rúgja a bőrt Siófokon

Homma Kazou az egyetlen japán focista Magyarországon, akit jelenleg a BFC Siófok kért kölcsön. A Fókusz felkereste a rokonszenves játékost.

Ingyen tankönyv és töltött tolltartó

221 elsős számra biztosítja ezt a siófoki önkormányzat. A hozzájárulás gyerekenként átlagosan 10 ezer forinttal csökkenti a családok költségét.

Megkezdődött a siófoki Stefánia Fesztivál

Több száz programmal idézik Siófokon a „boldog békeidők” hangulatát négy napon át.

meneTrend Itthon: Sóstó


szerző:
2010.07.17. 00:55
meneTrend Itthon: Sóstó

meneTrend Itthon: Horváth Éva ismét a Balaton környékén barangolt, ezúttal Siófok-Sóstón nosztalgiázott egy kicsit.

Ikonná avatták Kovács Ákost!


szerző:
2010.07.12. 19:37
Ikonná avatták Kovács Ákost!

A zúzós rock, hip-hop vagy jazz feldolgozások hallatán, Ákos megrendülve hajolt meg a többezres siófoki tömeg előtt.

Szórakozóhely előtt bántalmaztak egy rendőrt

Rendőrre támadt csütörtök hajnalban egy 5 fős társaság Siófokon egy szórakozóhely előtt.

Árvízkárosultaknak gyűjtenek Siófokon

Csütörtök estig várják a felajánlásokat a hernádcécei árvízkárosultak számára siófoki önkormányzat munkatársai.

Ingyen nyaralnak az árvízkárosult gyerekek

A Zala megyei Bázakerettyén pedig egy egész hotelt kiürítenek néhány napra a gyerekeknek.

meneTrend Itthon: Siófok


szerző:
2010.05.29. 00:55
meneTrend Itthon: Siófok

Siófokot joggal nevezik a nyár fővárosának, hisz közel 17 kilométer hosszú partszakasza van, és évente több százezer turista látogat el ide.

Vádemelés az élményfürdő-baleset miatt

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt emeltek vádat a nő ellen, akinek felügyelete mellett baleset ért egy 4 éves gyereket.

Nem drágul a strandolás


szerző:
2010.04.10. 09:38
Nem drágul a strandolás

Nem emelkednek az idén a belépődíjak a siófoki strandokon, és továbbra is ingyenes marad az Újhelyi strand.

Molotov-koktélt dobtak több házra Siófokon

A négy támadás során mindössze egy Molotov-koktél gyulladt be, senki nem sérült meg.

Járnak a vonatok Kaposvár és Siófok között

A balesetnek egy súlyos és két könnyebb sérültje is van.

Tilos a papucs, kötelező a zokni a taxisoknak

Az etikai kódex rendelkezik arról is, hogy milyen színűek és felszereltségűek legyenek az autók.

Visszakapja kutyáit az éheztető gazda?

Az állatok egy részét kikötözve, étlen-szomjan tartotta gazdájuk. A rendőrség szerint nem történt állatkínzás.

Együtt zakatoltunk a bulivonattal

Az RTL Hírek.hu megnézte, mennyi igaz a siófoki bagolyvonatok rossz híréből.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való