KERESÉS search-close

Showder Klub

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Showder Klub"

Gólyahír: megszületett Ráskó Eszter kislánya!

A humorista egy fotóval közölte a nagy hírt, miszerint csak kicsalogatták a babát! Ráskó Eszternek Showder Klubos kollégái videóüzenetben gratuláltak, nem is akárhogy!

Végre becsajozott a Showder Klub legalacsonyabb humoristája

A Showder Klub 23. évadának 8. részében Orosz Gyuri volt a házigazda, felléptek még Somogyi András, Trabarna és az ifjonc Maczkó Ádám, aki örömhírt hozott.

Tényleg megtalálták az autólopás elleni tökéletes védelmet?

Somogyi András szerint lesznek nehézségei annak a kocsinak, amelyik arca alapján azonosítja majd a tulajdonosát. De a hangfelismerés is tartogat buktatókat, például Gáspár Lacinak.

Trabarna nem hisz a száraz novemberben

Lorán Barna úgy gondolja, az alkoholizmusban a finanszírozás a legnagyobb probléma. Ő még a vérén keresztül is hozzásegíti jóbarátait, ha kell.

Maczkó Ádám becsajozott első Showder-szereplése után

Nemcsak hogy becsajozott, de még alacsonyabb is nála a lány, ami nagyon fontos szempont volt Ádámnak. Azóta összeköltöztek és azon vitatkoznak, kié legyen a felső polc.

Orosz Gyuri kínossá tett egy egyedi lánykérést

Sok humorista nem tud elmenni szó nélkül az autók iránt szexuális vágyat érző férfi mellett. De volt még más bizarr történet is Orosz Gyuri tarsolyában.

Janklovics leleplezett néhány kínos éttermi trükköt

A ’90-es évek közepén Janklovics Péter még pincérként dolgozott egy étteremben, aminek a szakácsa munkakezdéstől a végéig a plafonon volt. És előfordult, hogy a vendégek rosszkor érkeztek.

Így sül el, ha Szobácsi Gergő barkácsolni tanítja a fiát

Szobácsi már vidéken él, ahol nagyon könnyű ingyen kutyához jutni. Nem tervezett fia mellé így lett egy nem tervezett, kétes megbízhatóságú pulija is.

Csenki után szatyorszámra szedte a papírzsepiket az anyukája

A humoristának három kislánya van és a hölgy ismerősök előszeretettel kérik számon rajta: te nem tudsz fiút csinálni? Nem, de elárulta, hogy nem is bánja, mert kínos emlékei vannak a kamaszkoráról.

Aranyosi Péterék szkafanderben bográcsoznak az új telken

A Showder Klub 23. évadának 7. részében Aranyosi Péter volt a házigazda. Lassan pihenni is szeretne, ezért vásárolt egy telket, aminek a helyén egy akkumlátorbontó volt régen.

Így csinál hangulatot Dr. Csernus egy jó kis stand-uphoz

A Showder Klub 23. évadának 6. részében Kiss Ádám volt a házigazda, fellépett még Benk Dénes, Dombóvári István és Ráskó Eszter.

Ráskó Eszternek Dr. Csernus volt az előzenekara

A hamarosan anyai örömök elé néző humorista nehezen viseli az alkohol megvonását, egyszer azonban tévedésből becsúszott neki egy kis rumos fagyi. De történt vele ennél sokkolóbb is.

Benk Dénes kislánya politikai csatateret csinált az otthonukból?

Benk még csak rövid ideje apuka, de máris olyan fáradt, hogy amikor végre aludni tud, azt álmodja, hogy alszik. Más téren is felforgatta a család életét a kis Blanka... vagy Bianka.

Dombóvári elképzelte, milyen lehet randira hívni egy autót

A humorista összegyűjtötte az utóbbi hónapok furcsa szexuális tartalmú jelenségeit, amikből hír is született. Leginkább a kocsikhoz vonzódó férfi története mozgatta meg a fantáziáját.

Kiss Ádám kibukott a bulvársajtó túlzásain

A Showder Klub 23. évadának 6. részében Kiss Ádám volt a házigazda. Ádám élőben nézte az interneten, ahogy ég a Notre-Dame, ami megrendítette, a videómegosztó hirdetőit viszont nem annyira.

Kik azok a bio-erényövek és meddig tart egy egyéjszakás a Vénuszon?

Az apaság, az öregedés és a fiatalok bulizási szokásai kerültek terítékre a legutóbbi Showder Klubban. Kőhalmi Zoltán házigazda volt, de Elek Péter, Felméri Péter és Hajnóczy Soma is szót kapott mellette.

Hajnóczy Somából a nézők szeme láttára lett Magic Man

A bűvész-humorista imádja a szuperhősöket, olyannyira, hogy ő maga is kitalált egy karaktert, aminek a bőrébe bújhat. És meg is tette.

Felméri Péter örül, hogy végre van valaki, aki pszichológushoz jár majd miatta

Hamarosan kétéves lesz Felméri kisfia, aki miatt feladta az elveit és rájött, hogy sokkal nehezebb szülőnek lenni, mint ahogy azt annak idején elképzelte.

Elek Peti átlát az egymás erkölcseire vigyázó nőkön

A fiatal és jóképű humorista szeret elidőzni az ismerkedési szokások elemzésén, ezúttal azt fejtette meg, mit árul el a férfiakról és mit a nőkről az, ahogy buliznak?

Kőhalmi úgy gondolja, ne menjen a Vénuszra, aki egyéjszakás kalandot akar

A humorista 41 évesen, családapaként rájött, hogy csupa olyan dolgot tud csak tanítani a gyerekeinek, ami már semmire nem jó.

Új ivós játék terjed, állítólag elég kemény

Beliczai Balázs nem bírja a röviditalt, ezért neki különösen rosszat tesz az új Soros-kihívás. Tudod, mi az pontosan? Ha érdekel, a videóból kiderül!

A játszótereket ellepték a Charles Bronson-nagyik

Tóth Edu sok érdekes karakterrel találkozik, amikor a gyerekével van, ilyenek a Charles Bronson-nagyik is, akik mint a cápák, mindig kiszúrják a leggyengébbet, aki többnyire Edu.

Ács Fruzsina tudja, milyen elvárásai vannak a szingli nőknek

A humorista 26 éves szingli, akinek az édesanyja nagyon szeretné már, hogy találjon valakit maga mellé, ezért helyette is lejjebb adta az igényeit.

Szobácsi Gergő ezért utálja a nyári fesztiválokat

A Showder aktuális házigazdája megmutatta, hogyan sikerült levágnia az orrhegyét borotvával, de van, ami még ennél is kellemetlenebb neki a legforróbb hónapokban.

A Showder humoristája elárulta, mi az, ami a hűtlenségnél is károsabb a kapcsolatokra

A Showder Klub legutóbbi adásában szóba került, milyen az igazán hasznos bakancslista, megemlékeztünk a diákokkal kikezdő tanárnőkről, de a legkedveltebb téma még mindig az, mit szabad és mit nem egy párkapcsolatban?

Bellus István újragondolta a bakancslista fogalmát

A Showder Klub humoristája szerint túlgondolja mindenki a vágyait, olyan tippjei vannak, amire senki más nem gondol, de kenterbe ver egy Seychelle-szigeteki nyaralást is.

Mivel nem szabad kockáztatni egy párkapcsolatot?

A Szomszéd Néni Produkciós Iroda humoristái kivesézték a párkapcsolatok alapszabályait. Kiderült, hogy mi az, amit biztosan nem lehet, és az előrébb van a listán, mint a hazugság vagy a hűtlenség.

Musimbe Dávid Dennis kiérdemelt egy 1x1-es csicskasarkot

Dennis másfél éve van együtt a barátnőjével, már együtt is laknak. A költözés nem volt zökkenőmentes, 8 zsáknyi ruhájának a mennyisége például rohamosan lecsökkent, de nem a saját akaratából.

Csenki Attila már tudja, mivel ösztönözhették volna az iskolában

A Showder Klub 23. évadának 3. részében Csenki Attila volt a házigazda. A humoristát megérintik a kevésbé fajsúlyos hírek is, a diákját elcsábító tanárnő története például sok gondolatot elindított a fejében.

Hajdú Balázs feltalálta a szingli CSOK-ot

A Showder Klub legutóbbi adásából kiderült, mit énekel a kormány dalos pacsirtája, hogyan képzeljük el a szingli CSOK-ot és az is, milyen félrevezetés áldozatai lettek a nők az NDK-s felnőttfilmek idején.

Hajdú Balázs feltalálta a szingli CSOK-ot

Balázs kiköltözött egy 3 utcából álló településre, ahol tökélyre fejlesztette, hogyan kell úgy jól éreznie magát, hogy sokmindent csinálhatna, de nem teszi.

Szabó Balázs Máté csak látszatra olyan, mint egy kosaras

Balázs nem érzi a boldogsághormonokat, amit a közhiedelem szerint a mozgás termel. Sem futás, sem csapatsport nem tette még boldoggá. De más igen.

Elek Péternek tévhitei vannak a nőkről

A Showder Klub humoristája Orbán dalos pacsirtájának tartja Ákost, akinek határozott elképzelései vannak a nőkről. Ezzel szemben ő hosszú évekig olyasmit hitt róluk, ami nem is igaz.

Dombóvári szerint félrevezette a nőket az NDK-s felnőttfilm

A humorista szerette nézni a ValóVilág 9-et, amiben érdekesnek tartotta a beszélgetéseket és azt, hogy romantika sem kellett a Villaszexhez. Bezzeg a VHS-ek idején...

Felméri Péternek megengedte a tinderezést a felesége napi fél órában

Mushimbe Dávid Dennis és Felméri Péter a párkeresés nehézségeiről stand-upolnak, ennek kapcsán volt, aki kísérletezett. A Reggeliben régebbi kínos sztorik is előkerültek.

Visszatértek a Showder Klub nagyágyúi

Ráskó Eszter volt a házigazdája az új szezon első adásának, mellette Orosz Gyuri, Rekop György és Lakatos Laci is tuningolták a hangulatot.

Vannak helyek az országban, ahol még Rekop Gyuri is fél

A baseball sapkás humorista nem érezte komfortosan magát egy borsodi településen, ahol az előadása után egy helyi kereskedő megállította. Szerinte jobb módszert alkalmazott, mint a közgazdászok.

Lakatos Laci tudja, mit tegyen, ha idegenek bámulják

Lakatos Lacinak nem újdonság, ha megnézik az utcán, mióta szerepelt a Showder Klubban, mert előtte is folyton bámulták. Ezt meg kellett tanulnia kezelni, meg is mutatta, hogyan szokta?

Orosz Gyuri eloszlatta a tévhiteket a riogatásra használt bagolyról

A humorista összegyűjtötte azokat a téves szokásokat, információkat, amiket mindenki ismer és használ, vagy amivel gyerekkorában ijesztgették a szülei. Így jutott el a rézf*szú bagolyig, amiről egy jelenetet is vízionált.

Ráskó Eszter vegyes érzelmeket táplál a férfiak iránt terhesen

A Showder Klub humoristája elmesélte, milyen érzés kövéren gyereket várni, mert hónapokig nem hiszi el senki, hogy ott bent bizony baba van. De a hormonok a férfiakkal kapcsolatos érzéseiket is összezavarják.

Tóth Edu gyerekének az Elemi ösztön jut esti mese helyett?

A humorista elmondta, mi a különbség aközött, ha anya vagy ha apa határozza meg a gyermeke napirendjét. Az esti rutin például kicsit sem hasonlít.

Mogács Dani hihetetlen dolgokat tenne meg a gyerekéért

A Showder Klub bemutatja Mogács mesék című részében a bábos humorista elmondja, milyenek a segglyuk-szájú emberek, akik gyerekeiket is annak nevelik. Majd példákon keresztül magyarázta el, mennyire szereti ő a saját gyerekét.

Új szexuális vágyakat gerjeszt Orbán Viktor, a CSOK-király?

Szobácsi Gergő önálló estje a Bye bye Budapest arról szól, miért költözött a tősgyökeres, panelban felnőtt pesti fiú Jászfényszarura? Az is kiderül, miért szexel manapság a magyar ember a feleségével?

 

 

 

12 kategóriában jelölték az RTL-es műsorokat a Televíziós Újságírók Díján!

Lássuk mely kategóriákban mely műsorok és hírességek versenyeznek a rangos eseményen!

Ráskó Eszter: „Nem próbálom meg romantikus mázzal bevonni a terhességet”

A Showder Klub humoristája várandósságával kapcsolatban is tabukat döntöget. Szerinte fake news, hogy a mai világban nehéz teherbe esni. Csak annyit mondott ezzel kapcsolatban, hogy egyből egy!

A baba nevét már tudják, a nemét még nem döntötték el - Ráskó Eszter a babavárásról

Szerda este egy vlogbejegyzésben jelentette be a Showder Klub egyetlen női humoristája, Ráskó Eszter, hogy babát vár. Jelenleg 5 hónapos terhes, eddig azonban az intimitás miatt titkolta állapotát. A Dumaszínházban találkoztunk vele, hogy kifaggassuk a részletekről! Ha még hosszabban is megnéznéd az interjút, kattints IDE!

Új paródiával jelentkezett Bödőcs Tibor

Az áldozatok Ady Endre és Latinovits Zoltán!

Ráskó Esztert érte már megkülönböztetés azért, mert nő

A humorista Kiss Ádámmal csatlakozott egy kezdeményezéshez, ami a férfiak és nők közötti megkülönböztetés ellen küzd.

Janklovics Péter nem lenne humorista egy barátja nélkül

A stand-up előadó rossz vizsgázónak tartotta magát és azt hitte, nem tudná meggyőzni Litkai Gergelyt a képességeiről, ezért tudta nélkül a barátja szervezte le a bemutatkozást a Showder Klubban.

Ráskó Eszter nem szívesen lép fel éhes férfiak előtt

A Showder Klub humoristájának november-december a legsűrűbb időszak az évben, annyi fellépése van, hogy fodrászhoz sem jut el, ezért hetek óta nem találkozott a szemöldökével.

Magyar Laci esete a virtuális szexszel

Részlet a Showder Klub 22. évadának 8. részéből.

Magyar Laci először lépett a Showder Klub színpadára. Nagydarab, kopasz és nyers humorú, de az biztos, hogy tud meglepetéseket okozni.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Lakatos Laci sajátjaira vadászott, amikor vagyonőr volt

Részlet a Showder Klub 22. évadának 8. részéből:

A Showder Klub legújabb fellépője szerint történelmet írt, mint a műsor első cigány stand-up előadója. Nem szégyellt poénáradatot gyártani a származásából és ezt a közönség is díjazta.

A teljes adás visszanézhető az RTL Moston!

Orosz György feleségét beginázták???

Részlet a Showder Klub 22. évadának 8. részéből:

Orosz Györgynek olyan élményekben volt része, mire nejének kiürült a szervezéből a drog, amire még soha nem volt példa.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Szobácsi Gergő rájött, miért álltak szexuális segédeszközök a kertjükben

Részlet a Showder Klub 22. évadának 8. adásából:

Szobácsi Gergő felelevenítette emlékeit az első magyar pornócsatornákról. És azt is megfejtette, miért csomagolta édesapja kertészeti magazinokba a pornót.

A teljes adás visszanézheted az RTL Moston!

Ganxsta Zolee kellemetlen helyzetbe hozta Kiss Ádámot

Bár a rapper és a humorista azt mondják, ők ketten olyanok, mint a borsó meg a héja, előfordult, hogy Zolee nem tartotta meg Ádám titkát, sőt!

Miért nem látjuk soha Kiss Ádám feleségét és kislányát?

A Showder Klub humoristája nem sűrűn szerepel bulvárlapokban, ritkán ad interjút és azt is elmondta, miért nem mutatkoznak a családtagjai a nyilvánosság előtt.

Beliczai Balázs: „Vigyáznom kell magamra, családapa vagyok”

A humorista az apaság örömeiről mesélt a nézőknek, amivel olykor rendesen meggyűlik a baja…

A kőbányai szopófantom Benk Dénest is utolérte

Rekop György után Dénes is górcső alá vette a hírhedt fantomot, és ha már szóba jött a hajléktalanság, a politikai élet rejtelmeibe is bemerészkedett…

Dombóvári István tamponvásárlási kalandjairól mesélt

A humorista mindig félve lépi át a drogéria küszöbét, ha éppen intimbetétet kell vásárolnia. Szerinte egy férfi számára ez az egyik legkellemetlenebb feladat…

Kőhalmi Zoltán: „Mintha búvárruhában zuhanyoznál”

A humorista a nyári élményeibe avatta be a közönséget, ráadásul nemrég azt is megtudta, mi az a glamping…

Tóth Edu visszavágyik a tinidiszkóba

Részlet a Showder Klub 22. évadának 6. adásából:

Edu visszasírja 16-18 éves kora közötti időszakot. Évekig gyakorolt táncolni az Insomniára és végre beérett.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Felmériéknél ilyen a karácsonyi készülődés

Részlet a Showder Klub 22. évadának 6. adásából:

A humorista nem érti, miért kell minden nagy ünnep előtt takarítani. De elképzelte, hogyan szólíthatnak fel erre a Bibliában.

A teljes adás visszanézhető az RTL Moston!

Ezt gondolja Felméri Péter a szépészeti beavatkozásokról

Részlet a Showder Klub 22. évadának 6. adásából:

Felméri Péter nemcsak mondta, meg is mutatta, milyen reakciókat tud kiváltani, ha valaki kijön egy kozmetikából.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Elek Péter elmagyarázta, mit jelent szex előtt a felkapcsolt villany

Részlet a Showder Klub 22. évadának 6. adásából:

Péter eloszlatott néhány kételyt azzal kapcsolatban, amin a lányok aggódnak. És azt is elárulta, mikor kezdjenek el kételkedni, hogy mégsem tetszenek a pasinak, aki hazaviszi őket.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Aranyosi Athénban volt nászúton, Dombóvárival

Részlet a Showder Klub 22. évadának 6. adásából:

Aranyosiék szállása veszélyes környéken volt, néha attól féltek, kiveszik a veséjüket. „Négy félliteres vizet vettünk éjszakára - orosz volt a tulaj - meg védelmet.”

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Kőhalmi felesége beleszólhat az előadásaiba

A Showder Klub egyik legnépszerűbb humoristája a Reggeliben elárulta, élete párjának van vétójoga, meghúzhatja a szöveget, ha úgy érzi, túl sok, amit Kőhalmi elmondana róla a stand-up előadásaiban. Még akkor is, ha azok zseniálisak.

Szabó Balázs Máté felvett egy garbót és műveltté vált

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

A 21 éves humorista úgy gondolta, elviszi a barátnőjét hangversenyre, mert az olyan felnőtt program, és kapott rá az anyukájától pénzt.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Szabó Balázs Máté balesetet szenvedett ijesztgetés közben

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

Most, hogy Máté is kereső felnőtté vált, elutazott barátnőjével Szicíliába. Ahol egy ijesztgetős akciója miatt mentőben kötött ki.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Legoemberré gipszelték Szobácsi Gergőt

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

Szobácsin nem fogott ki a létrán egyensúlyozós meggyszedés, csak az, amikor eltette a létrát a sufniba. 

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Csenki Attila imádja a celebháborúkat

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

Csenkit nemrég figyelmeztették, hogy nem illik sérültekkel viccelni. Ő viszont csak azért is megteszi, és ki mással is kezdhetné a cinkelést, mint Vajna Tímeával?

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Dombóvári végre bepereltette magát egy jóssal

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

Régóta provokálja a televíziós jövendőmondókat a humorista, és most egy bizarr Insta-képpel el is érte a célját.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Így lett Ráskó Eszter a Szenzációs Négyes zsűritagja!

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A humorista beavatta a nézőket a tegnap este véget érő showműsor kulisszatitkaiba, és azt is elárulta, hogyan ülhetett be az ítészszékbe.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Elek Péter tudja, mi indítja be a nőket…

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A fiúval a nyáron szakított a barátnője, de már összekapta magát, és belelendült a csajozásba. Sőt, most pikáns kalandjairól is mesélt…

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Lagzira készül Bálint Ferenc

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A Szomszédnéni Produkciós iroda tagja hamarosan oltár elé áll kedvesével, ám az esküvői előkészületekkel rendesen meggyűlik a baja…

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Hajdú Balázs élete kész állatkert!

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

Mókus a kertben? Kutyák a kínai étkezde előtt? Medvetámadás az országban? A humorista nem rejtette véka alá véleményét.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Tóth Edut összesen 109 nő dobta ki?!

Részlet a Showder Klub 22. évadának 3. részéből:

A humorista már 5 és fél éve házas, ami számára egy hihetetlen, de annál boldogítóbb tény, pláne, hogy évekig mindenki kidobta. De vajon milyen a házas élete? És miért tartja az anyósát egy igazi Batmannek?

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Randizz, ha kedves az életed! (Ács Fruzsina)

Részlet a Showder Klub 22. évadának 3. részéből:

Fruzsi nem is a férfiak, hanem sokkal inkább az édesanyja reakciói alapján vezette le, hogyan is változik korosztályonként a randizás. Persze emellett az elköltözés és a digitális kor nem létező mondásai is előkerültek.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Janklovics Péter zenével hozta meg a pornó hangulatot

Részlet a Showder Klub 22. évadának 3. részéből:

A humorista újra elhozta magával bejáratott kis loop szerkezetét, amivel vissza repítette a közönséget a múltba… ennél is pontosabban a 80-as évek pornófilmjeibe. Gondoltad volna, hogy bármilyen szituból előjöhet egy pornó jelenet.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Kiss Ádám szaporodik, ahogy kérték, de azért lenne pár kérése

Részlet a Showder Klub 22. évadának 3. részéből:

A humorista nemcsak a feleség-típusokat elemezte ki, de az utódnemzés, az apaság és a kormány propaganda üzenetei is annyira fellelkesítették, hogy azonnal előállt pár kreatív, Kelemen Annával dúsított ötlettel.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Showder Klub 2018-10-22


szerző:
2018.10.22. 22:00
Showder Klub 2018-10-22

A 22. évad harmadik részében (171. adás) Janklovics Péter, Ács Fruzsina és Tóth Edu estjét láthatjuk.

Pókember is beugrott a Showder Klubba

Újra képernyőn a Showder Klub vadonatúj részekkel! A régóta ismert humoristák mellett új tehetségek is felbukkanak. A kétszeres világbajnok bűvész, Hajnóczy Soma pedig új alapokra helyezi előadásait az illuzionizmus és a stand-up ötvözésével.

Hajnóczy Soma zsetonja melltartóban landolt

Részlet a Showder Klub 22. évadának 2. részéből.

A szuperhős-rajongó Soma kiválasztott egy hölgyet a közönségből, hogy segítsen a mutatványában. De erre ő sem számított.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Csenki Attila későn világosította fel a feleségét

Részlet a Showder Klub 22. évadának 2. részéből.

Attila a felesége szerint nem jól használja ki a sörözéssel töltött órákat. 

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Mi történik, ha Dennis barátja heteróra issza magát?

Részlet a Showder Klub 22. évadának 2. részéből.

Musimbe Dennis legjobb cimborája nem a nőket szereti, de az alkohol fogyasztása valami egész más érdeklődést hoz ki belőle.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Musimbe Dávid Dennis csalódást okozott a motozóknak

Részlet a Showder Klub 22. évadának 2. részéből.

Dennis nem szeret repülni, de nem a repüléstől fél. Az arcberendezése alapján folyton arra gyanakszanak, hogy a terroristák táborába tartozik.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Mitől vezette az áramot Bellus István?

Részlet a Showder Klub 22. évadának 2. részéből.

A Showder Klub aktuális házigazdája gyerekkorában női garbókat kapott, ami a köpennyel együtt 175 % nylonból volt.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Elindult a Showder Klub legújabb évada!

Hétfő este új évaddal jelentkezett a stand-up comedy show az RTLII-n! Lemaradtatok róla? Ne izguljatok, összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatait.

Rekop György vs. Kőbányai szopófantom

Részlet a 22. évad első részéből:

A humorista alig akart hinni a fülének, mikor meghallotta a fantomról keringő híreket, és most bizony jól ki is vesézte. Nem tagadja: „ma sem tudja felfogni”.  

A teljes adást itt tudod megnézni!

Ismerd meg Lórán Barnabás barátját, Fingot!

Részlet a 22. évad első részéből:

A humorista szomszédja mellett nem igazán lehet unatkozni, hiszen mindig előrukkol valami újdonsággal. Például egy „szecsuáni pöcsös kacsával”…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Al-Gharati Magyed: „A maszturbálás nagyon fontos”

Részlet a 22. évad első részéből:

A jemeni származású fiú nem is tagadja, mennyire hasonlít sebész édesapjára, akit gyakran meglátogat a kórházban. Sőt, egy alkalommal egy herevizsgálatnak is szemtanúja volt…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Ma este startol az RTL II-n a Showder Klub legújabb szezonja

10 sikeres éven van túl a népszerű stand-up show, a Showder Klub és a kerek évforduló alkalmából új főcímet is forgattak. Ebből részleteket elsőként itt a Story Extrában láthatnak, amelynek a kulisszái mögé is beleshetnek velünk.

Október 8-án indul a Showder Klub új évada!

A hazánkban már 11 éve töretlen sikerrel futó Showder Klub 22. évadában továbbra is „maradunk a dumánál”, vagyis a hazai humor legnagyobb poénpartizánjai ezúttal is csőre töltött puskával mennek a harctérre, legyen az politikai vagy közéleti téma.

Aranyosi Péter csodás elismerést kapott

Aranyosi tavaly a csúcsra érve azt mondta, poénjaival soha nem bántott meg senkit, legalábbis így tudja, pedig többnyire be sem áll a szája.

Itt a Dumasito Boysok első (és reméljük utolsó) klipje!

Janklovics Péter és Dombóvári István megalapította a Dumasito Boysok nevű formációt, itt az első klipjük!

Mit jelent a Showder Klub Kiss Ádámnak?

Itt az ideje, hogy belegondoljunk: immár 10 éve követjük kedvenc stand-up fellépőink poénjait a tévében. 21 évad, megannyi poén, és egy meghatározó műsor. Mi lehet a titok?

A stand up-osok segítettek megfejteni a 10 éves Showder Klub titkát!

Magyarország legnépszerűbb standup showj-a, vagyis a Showder Klub már 20 szezont, azaz 10 évet tudhat maga mögött. A jeles évforduló alkalmából egy különleges főcímet forgattak a műsor következő évadához, a Story Extra kamerája pedig természetesen ott volt a kulisszák mögött. Többek között Aranyosi Péter és Kiss Ádám is próbálták megfejteni a műsor sikerének titkát, Trabarna pedig rendhagyó módon alkalmi riporternek állt a kedvünkért!

Ilyen ősemberek lehettek Kőhalmi felmenői

Részlet Kőhalmi Zoltán önálló estjéből:

Egy biztos, a humorista ősei nem vadásztak. Ők voltak azok, akik inkább kidumálták maguknak az ételt. De mit illik még tudni az őskorról? Jöjjenek az okos kő történetek, és persze az emberiség legjobb találmányai.

Nézd vissza itt a teljes adást!

Kőhalmi Zoltán megalapította a hangya egyházat

Részlet Kőhalmi Zoltán önálló estjéből:

Mi is az a hit? Hogyan keletkezett a világ? Miért vagyunk? Kőhalmi Zoltán nemcsak ezekre adta meg a válaszokat, de felfedte a hangyák valódi létezésének titkát.

Nézd vissza itt a teljes adást!

Kőhalmi megmondja: ez volt az életünk az anyaméhben

Részlet Kőhalmi Zoltán önálló estjéből:

Vajon mit csinálhattunk odabent? Unatkoztunk? Még szép, hiszen ezen a helyen még olvasni sem lehet. De nyugi, Kőhalmi Zoltán levezeti a terhesség és persze az ijedés nap részleteit is.

Nézd vissza itt a teljes adást!

Macskaszékletből kávé? Aranyosiék mindent megkóstoltak!

Részlet Aranyosi és Dombi önálló estjéből:

Az indonéziai kaland során még egy helyi különlegességet is megkóstolhatott a csapat. Persze a cibetmacska-féle luxuskávéért nem mindenki volt oda…

Nézd vissza itt a teljes adást!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való