KERESÉS search-close

Serena Rigacci

77 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Serena Rigacci"

Gulyás Roland rájött, mi hiányzott az életéből

Az énekes közösségi oldalán vallotta be követőinek, hogy mit kapott az élettől az elmúlt hónapokban, amikről korábban csak álmodhatott.

Szerelmük mindent legyőz?

Gulyás Rolandot és Serena Rigaccit több ezer kilométer választja el egymástól, mégis kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Mi lehet a titkuk?

 

Serena Rigacci minden nap gyakorol!

Serena Rigacci számára az X-Faktor csak a kezdet volt. A tehetségkutató óta a fellépései között folyamatosan azon dolgozik, hogy tovább képezze magát.

Exkluzív részletek Gulyás Roland új daláról!

A 2017-es X-Faktor bronzérmese leforgatta élete első videoklipjét. Gulyás Roland a Reggeliben exkluzív részleteket is elárult a klipről és annak forgatásáról, valamint Serena Rigacci iránt érzett szerelméről is megnyílt a srác!

 Serena & Roland: egy hónap után találkoztak a szerelmesek

Serena és Roland bár még nagyon fiatalok, úgy tűnik az egész életük megváltozott az X-Faktor óta. Fülig szerelmesek egymásba és az éneklésbe is. Úgy néz ki, hogy szerelmük egyelőre a távolságot is legyőzi, hogy hogyan? Kiderül a riportból!

Fókusz 2018-01-25


szerző:
2018.01.25. 19:05
NAGY A SZERELEM: ennyire hiányzott Rolandnak Serena

A 2017-es X-Faktor két döntőse Serena és Roland majdnem egy hónapig nem látták egymást. A szerelmespár romantikus találkozásán ott volt a Fókusz stábja is.

 

Serena Rigacci ismét megmutatta, micsoda kincs rejtőzik a torkában!

Énekórájába engedett bepillantást Serena Rigacci az Instagramján, aki az X-Faktorban elért sikere után is kőkeményen fejleszti magát. Serena tanáránál az All by my self-et énekelte elemi erővel. Nehéz elhinni, hogy még mindig csak 15 éves. Természetesen követőit is elvarázsolta produkciójával. 10 óra alatt 11.000 szer játszották le a videót.

Serenáról énekel Gulyás Roland vadonatúj dalában?

A 2017-es X-Faktor bronzérmese első videoklipjét forgatta a napokban, ahol exkluzív részleteket árult el kameránknak. A Hypnotized című dalának mondanivalójáról, a klipforgatásról és Serenával való kapcsolatáról is mesélt Roland.

Cuki szerelmes üzeneteket küldenek egymásnak az X-Faktor döntősei

A 2017-es X-Faktor ezüst- és bronzérmese nem sokkal a tehetségkutató fináléja után találtak egymásra. A Comet-gálára már egy párként érkeztek, és úgy tűnik, szerelmük azóta is tart.

Serena Rigacci számára egy a fontos szilveszterkor: együtt lenni a barátaival!

A 2017-es X-Faktor döntőse elárulta nekünk, hogyan szokta ünnepelni a szilvesztert, és milyen fogadalmakat szokott tenni ilyenkor. Nézd meg extra videónkat!

Így ünnepli Serena Rigacci a karácsonyt!

Serena Rigaci beavatott minket az olasz szokásokba, és elárulta, hogyan szokta ünnepelni a karácsonyt a családjával, milyen fogások szoktak az asztalra kerülni, és ki díszíti fel a fát!

Most már biztos: Serena Rigacci és Gulyás Roland egy pár!

Eddig is sutyorogtak Serena Rigacci és Gulyás Roland románcáról, ám a pénteki Comet-gálára a fiatalok már kézen fogva érkeztek. Mikor csattant el az első csók, és vajon Serena szülei mit szólnak lányuk kapcsolatához? A fiatalok őszintén meséltek érzelmeikről.

X-Faktor: Megvan a győztes!


szerző:
2017.11.27. 07:58
X-Faktor: Megvan a győztes!

Az X-Faktor történetében először fordult elő, hogy zenekar győzedelmeskedett! A hétfői Reggeliben Ricco&Claudia, Serena Rigacci, Gulyás Roland és Gáspár Laci vendégeskedett.

Ezt üzente Serena Rigacci Riccónak és Claudiának

A 2017-es X-Faktor második helyezettje nagyon is elégedett az általa elért eredménnyel, de azért egy dolgot hiányolni fog most, hogy vége a versenynek.

ByeAlex csalódott a finálé végeredményében

Alexnek megvolt az elképzelése arról, hogy mire számítson a döntőben, a finálé végkimenetelében azonban csalódnia kellett. Ettől függetlenül természetesen nem engedi el mentoráltjai kezét, Serenával például már jövő héten stúdióba mennek.

Serena Rigacci csak a színpadra vágyik

A fiatal énekesnő számára hatalmas élmény volt minden, ami az elmúlt három hónapban történt. A finálé kapujában pedig másra sem vágyik már, minthogy újra színpadra állhasson.

Best of: visszaidéztük a 2017-es X-Faktor legjobb pillanatait

Nézettségi csúcsokat ért el a 2017-es X-Faktor válogatója. Nem csoda, elképesztő figurák álltak a mentorok elé. Ki ne emlékezne például arra a férfira, aki woodoo babát gyártott. Gáspár Laci kis híján leharapta a fejét, úgy kiabált vele utána. De persze a legjobb előadások is megmaradtak mindenkinek.

X-Faktor: Kalandos út a döntőig a szereplők szemével

Serena majdnem kiesett a Mentorházban. Csak a többi zsűritagnak köszönhette, hogy bejutott az élő show-ba. Ricco és Claudia egyszer már volt döntős, és várta az ítéletet, de nem nyertek, most pedig megint ott vannak a fináléban. Gulyás Roland pedig tavaly már majdnem az élő show-ban érezhette magát, amikor felállították a biztos székéről.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 7. élő showban!

A finalisták a hetedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul duett produkciókkal is), hiszen az este végén kiderül, ki nyeri a 2017-es X-Faktort.

Találd ki, melyik slágereket énekli Serena állathangokon!

Alexa különös játékkal lepte meg Rolandot és Serenát. A lánynak különböző állathangokon kellett előadni a jól ismert slágereket, amelyeket Rolandnak kellett kitalálnia. Neked sikerült volna?

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 6. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul mindenki két dallal), hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Kiderült, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei

A végső döntőbe jutás volt a tét az X-Faktor szombati, hatodik élő showjában, ahonnan ketten is búcsúztak a héten. 

Gáspár Laci Serenának:

Gáspár Laci végigbulizta Serena produkcióját, szerinte nagyon egyben volt az ének és a tánc is. Radics Gigi elismerte, hogy először félt ettől a daltól, mert szerinte a döntő előtt egy nagyobb volumenő számot kellett volna választania a lánynak, de ennek ellenére nagyon meg volt elégedve Serenával.

Serena Rigacci - Don't Let Me Down (The Chainsmokers ft. Daya)

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Serena Rigacci elárulta, miért költözne Magyarországra

Az énekesnőben egyre erősebb a vágy, hogy Budapestre költözzön a családjával, Alexa pedig kifaggatta őt arról, hogy mi a legvonzóbb számára hazánkban.

Radics Gigi:

Puskás Peti először aggódott Serena dalválasztása miatt, de rájött, hogy nem volt mitől félnie. Gáspár Laci szerint úgy adta elő a dalt Serena, mintha Christina Aguilera énekelt volna, akit mindig tehetségesebbnek tartottak Britney-nél. Radics Gigi szerint egyre nőiesebb Serena, hiába próbál ez ellen tenni a lány mentora, ByeAlex.

Serena Rigacci - Toxic (Britney Spears)

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

ByeAlex szeretné, ha nem nőként tekintenének Serenára

Serena Rigacci mentora nem szereti, amikor szexinek nevezik a lányt, ugyanis ő azt szeretné, ha mentoráltja megőrizné kislányos énjét. Vajon mit szól ehhez az olasz lány édesapja?

X-Faktor hétköznapok: mit csinálnak az énekesek?

Már csak négyen vannak versenyben a legjobb énekes címért. Hétről hétre újabb dalokat tanulnak, ének és táncpróbákra járnak, interjúkat adnak és forgatnak. De mit csinálnak az X-Faktor versenyzői a szabadidejükben? És egyáltalán van-e nekik olyan?

Fókusz 2017-11-17


szerző:
2017.11.17. 17:20
Bud Spencer lányai is eljöttek a szombati X-Faktorra

Annyi minden történt hétvégén az X-Faktor ötödik élő showjában, hogy csak kapkodtuk a fejünket. A Fókusz pedig rátett még egy lapáttal és meghívta Bud Spencer lányait is. Hogy mit szóltak Serenához, most megnézhetik.

Puskás Peti versenyző nélkül maradt az X-Faktorban

A legjobb négy közé jutás volt a tét az X-Faktor szombati élő show-jában, ahová ezen a héten  két produkcióval érkeztek a versenyzők. A beérkezett szavazatok alapján ismét Berta Dánielnek kellett párbajoznia, ezúttal Tóth Bettinával. A mentorok döntése alapján pedig Berta Dániel búcsúzott az RTL Klub tehetségkutató műsorától.

Serena Rigacci tükörrel készült az 5. élő show-ra

Különleges praktikával készült Serena a ma esti show-ra. Többek között belekóstolt a magyar konyhába is: legnagyobb kedvence a lángos, ami a nagy kalóriatartalma ellenére sem riasztja vissza őt. De vajon mi a véleménye a magyar fiúkról? Serena ezt is elárulta!

Puskás Peti Serenának: „Megszületett Serena, a sztár”

Petinek tetszett a tánc és az ének is. Gigi örült neki, hogy Serena kimozdult a lassú dalok világából, és végre laza tudott lenni a színpadon. Laci nem sejtette, hogy ilyen magas, Mariah Carey-hangokat is tud. Alex pedig tömören annyit mondott: „szeretlek Serena”.

Serena Rigacci: That's What I Like (Bruno Mars)

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Gigi Serenának: „Köszönöm, hogy elénekelted”

Gigi minden pillanatát élvezte Serena produkciójának: tetszett neki, hogy nem őt próbálta utánozni. Peti számára most érkezett meg a versenyző, akinek ez akár a győztes dala is lehetett volna. Lacit az élő show-k alatt most rázta ki először a hideg.

Serena Rigacci: Over You (Radics Gigi)

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Serena a magyar konyha bajnoka lett

Az X-Faktor versenyzője megszerette Magyarországot: nemcsak rengeteg új barátja és a látványosságok, de az ételek miatt is. A lángos, a kolbász és a jóféle túrórudik után egy halálosan erős magyar-olasz spagettivel is meglepte a társait.

A barátság a színpadon sem ismer határokat!

Tóth Betti és Serena Rigacci a mai napon együtt duetteztek az X-Faktor színpadán. Mivel a lányok szobatársak voltak, így az összhang mindig is kifogástalan volt közöttük. De vajon ennek ellenére rivalizálnak egymással? Alexa ezt is kiderítette!

Serena: ˝Nagyon király, és egyben nagyon vicces dolgot fogunk csinálni...˝

A negyedik élő show-ban Serena Bettivel duettezett az X-Faktor színpadán. A lányok ezt egyáltalán nem bánták, sőt kifejezetten élvezték a közös munkát. Az olasz származású lány azt is elárulta, milyen érzés számára, hogy édesanyja és nagymamája Budapestre költözött miatta.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 4. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ismét búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. Ráadásul ezúttal nem csak szólóban énekeltek, a második produkciójuk egy duett volt! Íme a negyedik élő show-ban elhangzott dalok listája!

Gáspár Laci:

Gáspár Laci és Puskás Peti szerint Serena és Betti nem voltak összhangban, de Radics Gigi annyira megszerette a két lányt és a közös produkciójukat, hogy szeretne még több dalt hallani a duójuktól.

Tóth Bettina és Serena Rigacci: Swalla (Jason Derulo feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ban duetteztek is egymással, így két produkcióval is színpadra kellett állniuk az este során!

Így készültek ByeAlex és ByeAlex mentoráltjai a duettre!

Amikor ByeAlex megtudta, hogy Serena és Betti egymással fognak duettezni a negyedik élő show-ban, nem hitt a fülének. Később azonban rájött, hogy ő és a mentoráltjai jártak a legjobban.

Puskás Peti Serenának:

Puskás Peti örült neki, hogy egyszerű volt Serena produkciója, mert szerinte pont ettől volt nagyszerű. Bár voltak hibák az énekben, a magyar dalválasztás miatt minden tévesztést megbocsátott a 25 év felettiek mentora. Gáspár Laci számára többbet ért az, hogy Serena bevállalta a stenkelést a hibázás kockázatával, mintha a biztosra ment volna a lány.

Serena Rigacci: Tavaszi szél


szerző:
2017.11.04. 21:34
Serena Rigacci: Tavaszi szél

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Serena családja Budapestre költözött

Serena Rigaccinak óriási meglepetésben volt része az elmúlt héten, ugyanis édesanyja és nagymamája kibéreltek egy budapesti lakást, hogy az olasz lány közelében lehessenek.

A döntősök néha egészen furcsán lazítanak

Az élő show-ra való felkészülés rengeteg feszültséggel jár, ezt pedig mi mással lehetne jobban levezetni, mint egy kis testmozgással?

Serena Rigacci most ízlelte meg igazán Magyarországot!

Az énekesnő sok mindent megtapasztalhatott már az X-Faktorban, egy dolog azonban mégis kimaradt. Az egyik legfinomabb magyar édességet, a túró rudit még nem próbálta, egészen mostanáig!

Szempilla praktikák Bettivel és Serenával

Betti úgy döntött, dokumentálja Serena küzdelmét a műszempillákkal. Az biztos, hogy ez a trükk feladta a leckét a lánynak.

Így repkedett Serena hatalmas szárnyaival

Az olasz származású lány a 2017-es X-Faktor 2. élő show-jában állt ebben a jelmezben a színpadra, ahol semmi probléma nem volt terebélyes szárnyaival, ám a színfalak mögött nem volt könnyű „repkednie”…

Így vélekedik Serena az őt ért kritikákról

A fiatal énekesnő megfogadta a mentorok múlt heti tanácsait, és a felkészülésre szánt egy hetét maximálisan kihasználta, hogy még tovább fejlődhessen.

Gigi Serenának: „Nem vitt el most annyira!”

Gigi azt mondta, hogy Serena jól megoldotta a feladatot, de nem vitte magával a produkció. Mentortársai egyetértettek vele, szerintük magasabban kellett volna elénekelnie a dalt. Alex szerint viszont bitang jól énekelt.

Serena Rigacci: Crawling (Linkin Park)

Az X-Faktor énekesei a második élő showra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén kettejüktől ma is búcsút kell vennie a közönségnek. De most jöjjenek is a produkciók!

Serena Rigacci: „Alex, te vagy a legjobb mentor!”

Serena szomorú volt az első élő show előtt, mert nagyon hiányzott neki a családja. Mégsem szeretett volna beszélni az anyukájával, nem akarta, hogy megtudja, magányosnak érzi magát. Azonban Alex végig ott volt mellette, sőt egy nagy meglepetés is várt rá!

ByeAlex Serenának: „Annyira fontos vagy nekem!”

Laci szerint így kell egy dalt felépíteni! Zseniálisnak nevezte a harmóniákat, Gigi is egyetértett mentortársával. Puskás Peti azonnal Tóth Andihoz, az X-Faktor egykori győzteséhez hasonlította a lányt.

Serena Rigacci: Wrecking Ball (Miley Cyrus)

Az X-Faktor első élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Serena a családjával töltötte fel magát az élő showra

A fiatal lány Olaszországban, a szerettei körében kezdte meg a hangolódást a próbákra, utána viszont már Alex mellett kezdtek neki a munkának. A sok együtt töltött időnek köszönhetően már a mentora is megkedvelte Serenát.

Serena otthon is állandóan énekel

A Fókusz stábja elkísérte az X-Faktor fiatal tehetségét, Serena Rigaccit Pisába, ahol megmutatta nekünk otthonát, családját és szerelmét is. A 15 éves lány nagyon komolyan veszi az éneklést, még a szeretett jiu jitsut is abbahagyta emiatt. Igaz, a fekete övet azért megszerezte.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Serena Rigacci


szerző:
2017.10.14. 19:45
Serena Rigacci

Az énekes a válogatón Jennifer Hudson dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Smells Like Teen Spirit című dallal sikerült megkapnia ByeAlextől az Élő show-t jelentő „igen”-t.

Fókusz Plusz 2017-10-14


szerző:
2017.10.14. 18:50
SERENA: Így énekel családi körben

Elkísértük olaszországi otthonába Serena Rigaccit, az idei X-Faktor egyik nagy reménységét. A hangulat természetesen olyan igazi olaszos: mindenki hangosan beszél, mutogat, nyüzsög. Serena pedig énekel...csodásan.

Nem vállalja az élő show-ban való szereplést az X-Faktor egyik versenyzője

Nagy Krisztián saját döntést hozott arról, hogy visszalép, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak. 

Serena Rigacci: Smells Like Teen Spirit (Nirvana)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Serena Rigacci produkciója!

Ismerd meg ByeAlex csapatát!


szerző:
2017.10.08. 21:20
Ismerd meg ByeAlex csapatát!

Tóth Bettinával, Serena Rigaccival és Erdős Violával találkozhatsz hamarosan az Élő show-ban.

Serena most egy másik oldalát szerette volna megmutatni

Egy Nirvana dallal készült, hogy bebizonyítsa, neki is ott a helye az Élő show-ban. 

Serena Rigacci vagy Izsó Bogi?

A lányoknak és Alexnek sem volt könnyű a várakozás, míg a mentorok meghozták a végső döntést.

 

˝Nem tudlak elengedni!˝


szerző:
2017.10.08. 20:00
˝Nem tudlak elengedni!˝

Izsó Bogi teljesen összezavarta Alexet, ugyanis kezdeti elhatározása váratlan fordulatot vett a lány produkciója hallatán. Mindezek után Szandra és Serena sorsáról is döntenie kellett.

 

Serena nem győzte meg mentorát?

A lány ezúttal egy lágyabb dallal készült, hogy megmutassa ezt az oldalát is. Petire és Lacira pozitívan hatott a Nirvana slágere, viszont Alex úgy tűnik, egyáltalán nem biztos Serenában.


Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

 

Serena Rigacci: Ain't No Other Man (Christina Aguilera)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Serena Rigacci produkciója!

Serenával lett teljes ByeAlex csapata

Nem volt könnyű meghozni az utolsó döntést, ugyanis Alex mindenképpen le akarta ültetni a lányt. De vajon ezzel kinek ér most véget az X-Faktor?

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Gáspár Laci Serenáról: ˝Nekem ő a kedvencem!˝

A mentorok először szkeptikusan fogadták a lányt, ugyanis egy elég nehéz dalt választott. Ám a 15 éves Serena végül teljesen lehengerelte a közönséget és az ítészeket is.

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Serena Rigacci: And I am Telling You (Jennifer Hudson)

Szeptember első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Serena Rigacci produkciója!

Serena Rigacci:

Serena Rigacci elkápráztatta a mentorokat, így a 15 éves lány négy igennel jutott tovább a Táborba! A produkciója után elárulta, hogy amikor felmegy a színpadra nem gondol semmire, és azt is, hogyan érezte magát, mikor az egész stúdió állva ünnepelte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való