KERESÉS search-close

Schobert Norbert

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Schobert Norbert"

Schobert Norbi segíti a Főnök inkognitóban pizzafutárját

Emlékeztek még a Főnök inkognitóban legelső részére? Gáspár Tomi és kedvese megtették első lépéseiket a babavállalás felé, amiben még Schobert Norbi is segít nekik!

Schobert Norbi segít a Főnök inkognitóban családjának

A Főnök Inkognitóban megismerhettük Gáspár Tamást, aki futárként dolgozik. Miután főnöke beépült és eltöltött egy kis időt Tomival, úgy döntött segít neki. Tomi ezután járt a Reggeliben, ahol újabb pártfogókra lelt.

Rubint Réka nem hagyta lazsálni a Reggeli műsorvezetőit

Réka és nagyobbik fia, Norbi edzést tartottak Papp Gergőnek és Wossala Rozinának a stúdióban. Rozinának ilyenre még soha nem volt példa.

Schobert Norbi szerint inkább szexeljünk, mint fussunk

A fitneszguru űrhajós diétájáról mesélt a Reggeliben és a hozzá rendelt pontrendszert magyarázta, amikor jött a jó hír: van hatásosabb mozgás a futásnál.

258 kilós férfit fogyasztott le Schobert Norbi

Évek óta nem tudta elhagyni a lakását Kovács Géza, annyira túlsúlyos volt, amikor megkereste a fitneszgurut. Norbi házhoz ment és 3 év alatt több mint 160 kilótól szabadította meg Gézát.

Sztárok, akik a halál torkából tértek vissza

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka és férje, Schobert Norbi barna szárnyú angyalt látott - híres emberek meséltek nekünk a halálközeli élményeikről.

Ki keres többet a sztárpároknál? Most kiderül!

Kabát Peti vagy Róka Adrienne? Schobert Norbi vagy Rubint Réka? A Fókusszal most utána jártunk, hogy a sztárpárosoknál hogyan is oszlanak el az anyagiak. Mit tippeltek?

Miért baj az, ha a nő keres jobban?

Schobert Norbit zavarná, ha a felesége jobban keresne nála, sőt, Rékát is zavarná ez a helyzet. Kabát Petinek az nem tetszene, ha menyasszonyának nem lenne bevétele. Miért okoz a pénz, a fizetési különbségek gyakran kibékíthetetlen konfliktust egy párkapcsolatban?

 

SCHOBERT NORBERT&RUBINT RÉKA: Ki keres többet?

Schobert Norbi és Rubint Réka egyáltalán nem féltékenyek egymás sikereire. Norbi szerint nem szabad a nő karrierépítésének az útjába állni, mert akkor boldogtalan lesz a kapcsolat. 

Generációk a Story-gálán!

Schobert Norbiék idén lányukkal és Réka unokahúgával érkeznek a Story-gálára!

Schobert Norbi: „Nekem ez jelenti az életet

A fitneszguru több ezer embert fogyasztott le az évek során, és bizony mindannyian a szívéhez nőttek. Norbi elárulta a hatékony fogyás titkát, majd hozzáfűzte, hogy minden fejben dől el.

Story Extra 2017-07-25


szerző:
2017.07.25. 17:25

Story Extra 2017-06-06


szerző:
2017.06.06. 17:25
Rettegésben él a Schobert család!

Schobert Norbinak és Rubint Rékának rengeteg rajongója mellett számos ellendrukkere akadt eddig is, de az ellenük irányuló gyűlölethullám most az eddigieknél magasabbra hágott. Egy interjúban Norbi azt mondta, már az is meghökkentette őket, hogy manipulált képeiken nevetnek az interneten, de nemrég megtörtént az, amire eddig nem volt példa: a házuk környékére merészkedtek a gyűlölködők

Karácsonyi fitnesz menü: a Schobert házaspárnál vendégeskedtünk

Libazsír, krumplipüré és forralt bor. Erről egészen biztosan nem egy fitnesz menü jut az eszünkbe. Ezúttal egy sztárcsalád karácsonyi fogásait ismerhettük meg. Meg fognak lepődni: ezek bizony a fitnesz-házaspár, Rubint Réka és Schobert Norbi ünnepi menüjének egyes elemei. De nem csak elmondják, meg is mutatják, hogy náluk hogyan készül az első hallásra igencsak meglepő ünnepi menü.

Így készültek a kistehetségek a furfangos kérdéseikre

Mielőtt vendégül látták volna Schobert Norbit és Rubint Rékát a színpadon, a gyerekek felkészültek a vendégeikből, hogy jókat kérdezhessenek tőlük. Sőt, a kicsik el is játszották, hogy a házaspár hogyan is találkozhatott egymással.

Vasárnap jön a Kicsi Óriások fináléja!

Múlt hétvégén kiderült, hogy Oláh Gergő és a Fenegyerekek lettek a legjobb csapat, azonban a tehetségmutató itt nem ér véget! Az utolsó adásban kategóriánként is győzteseket hirdet a zsűri. Sőt, még sztárvendégeket is köszönthetünk vasárnap este a Kicsi Óriások színpadán.

Story Extra 2016-10-03


szerző:
2016.10.03. 16:55
Drága mulatságok, amik reményt adhatnak

Méregtelenítés. Lúgosítás. Drága mulatságok, amelyek reményt adhatnak azoknak, akiknek valami bajuk van. De aki beteg, és elhiszi az interneten keringő, tudományosnak tűnő információkat, olcsóbban is kúrálhatja magát. Mondjuk citrommal, amit egyesek még a kemoterápinál is hasznosabbnak tartanak. Mint például Schobert Norbert, a híres fitneszguru és életmódszakértő, akinek egy-egy posztja százezreket érhet el, és sokakat befolyásolhat. Például egy nemrégi megosztása, pont a citrom áldásos hatásáról.

 

Olvass a számról!

A rendhagyó évadzáró új játékkal indult. A csapatkapitányok maradtak a kanapén, hogy kitalálják a sztárjátékosok feladványait. Balázs és Bence 'összecsapásának' meg is lett az eredménye; kiderült, hogy ki a jobb (ebben a játékban)...

Hirtelen halál

Kivételesen minden Sebestyén Balázsról és Istenes Bencéről szólt. Lássuk, ki mennyire volt képben a másikkal!

Időgép


szerző:
2016.05.14. 22:35
Időgép

Ebben a játékban már megszokhattuk, hogy hat képet kell a helyes sorrendben elhelyezni. Míg Bence Balázs frizuráját igazgatta, addig a Gyertek át szombat este! műsorvezetője pedig ''kis Balázs' exeit...

Most mutasd meg!

Sebestyén Balázs egyik védjegye a mutogatás, ami most nem is jött olyan rosszul, viszont az ellenfelek is jól teljesítettek. Csapatkapitányuk, Istenes Bence remekül feltalálta magát, hiszen Fluor Tomival már fél szavakból, vagy mozdulatokból is megértik egymást.

Utolsó láncszem

A show házigazdája ezúttal alul maradt, így Istenes Bence, Fluor Tomi, Tóth Andi és Kovácsovics Fruzsina küzdhetett meg a három millió forintért. A csapatkapitány igazán nemes célre ajánlotta fel a megnyert összeget!

Sebestyén Balázs és Vadon Jani kihallgatta Schobert Norbi telefonbeszélgetését? Ha így lenne, az így hangozna...

Reflektor 2015-10-09


szerző:
2015.10.10. 01:30

Fókusz 2015-10-09


szerző:
2015.10.09. 17:25
Schobert Norbi félmilliárdos pert akasztott az őt perlő DJ-k nyakába

Mindenkit meglepett Schobert Norbi, amikor megjelent azon a sajtóeseményen, amelyet az őt perlő lemezlovasok hívtak össze. A zenészek azt mondják, az évek óta húzódó jogvitában még mindig százmilliós nagyságrendű követeléseik vannak. Norbi azt állítja, helytáll, ha a bíróság erre kötelezi. A nyilvános sárdobálást viszont nem tűri, ezért félmilliárdos kártérítési pert indított hitelrontás miatt.

Fókusz 2015-09-17


szerző:
2015.09.17. 17:20
Fókusz 2015-09-17

Százmilliókat követelnek - Lemezlovasok perlik Schobert Norbit, aki erre váratlan bejelentést tett. Kinek van igaza? Hova tűnt? - Mi történt az Éjjel-Nappal Budapest Zsófijával? Meglátogattuk két hónappal azután, hogy távozott a sorozatból! Újabb fordulat - A menekültek többsége elindult Horvátország felé. Mi a helyzet most a határon?

BOTRÁNY: Schobert Norbi 500 millióra perel hitelronásért

Nem kértek engedélyt a szerzőktől a DVD-iken hallható zenék szerzőitől, kiadóitól. Ezt állítja, és ezért perelte be Schobert Norbiékat több lemezlovas. Norbi váratlanul betoppant a sajtótájékoztatóra, majd bejelentette, hogy egy 500 milliós kártérítési pert indít az őt perlők ellen, hitelrontás miatt.

Lemezlovasok perlik Schobert Norbit, aki erre váratlan bejelentést tett

Nem kértek engedélyt a szerzőktől a DVD-iken hallható zenék szerzőitől, kiadóitól. Ezt állítja, és ezért perelte be Schobert Norbiékat több érintett. Két és fél éve tart a jogi mizéria, amely a mai napon azonban váratlan fordulatokat vett.

Fókusz 13-05-10


szerző:
2013.05.10. 19:50
Fókusz 13-05-10

Fókusz: A halál torkában - Voltak, akiket túszul ejtettek, másokra katonák lőttek. Magyar kalandorok a világ legveszélyesebb országaiban. Botrány - Egy zeneszerző szerint Schobert Norbi több száz milliónyi jogdíjjal tartozik, Norbi bizonyítani tudja, hogy ez hazugság. Megcsinálta! - 24 ezer kilométer egy 45 éves tragaccsal. Tamás elképesztő kalandjai Mongóliában.

Bébibumm a sztárvilágban


szerző:
2011.03.10. 19:35
Bébibumm a sztárvilágban

Szerdán Kovács Lázárnak, csütörtökön reggel Schobert Norbinak született kisfia. Hogy hogyan teltek az utolsó napok, és mit lehet tudni az új trónörökösről, személyesen mesélték el.

Fókusz 11-02-22


szerző:
2011.02.22. 20:45
Fókusz 11-02-22

Fókusz: Szembesítés - Sosem látott felvételek a Villalakókról a válogatáson. Mit ígértek akkor és azóta mit produkálnak a házban? Rejtély - Ki volt Schobert Norbi apja, és mi köze van Rákosi Mátyáshoz? A régmúlt titkai. Pánik - Megszólal egy magyar férfi, aki ott volt az új-zélandi földrengés helyszínén.

Reggeli 11-01-11


szerző:
2011.01.11. 09:05
Reggeli 11-01-11

Reggeli: A mai Reggeliben Rubint Rékát, Keresztes Ildikót és Takács Nikolast is vendégül láttuk: Rékával a babavárásról, az X-Faktor tehetségével és mentorával pedig a barátságukról beszélgettünk.

Fókusz 10-09-30


szerző:
2010.09.30. 20:40
Fókusz 10-09-30

Fókusz: 120 kiló volt, de nem akart lefogyni. Schobert Norbi édesanyja fia segítségével szabadult meg fél mázsától. Egy kamionban utaztunk az állatkert új lakójával. A beköltözésnél egy gondozó megsérült, egy daru majdnem felborult. Házasságuktól volt hangos a sajtó, most pedig válnak. Dundika nyolc év után döntött így.

„Egyszerűen csak Norbi vagyok, ez van, erre gyúrok!”

Nyitott gerinccel született, szívbeteg ember, aki utálja, ha fitneszgurunak nevezik. A Portré vendége Schobert Norbert volt.

Norbi mennyei átverése


szerző:
2010.09.09. 20:52
Norbi mennyei átverése

A legromantikusabb összeesküvés, aminek valaha részesei lehettünk: esküvő a férj tudta nélkül. Rubint Réka titokban mindent megszervezett, Norbi pedig sírt a meglepetéstől.

Fókusz 10-09-09


szerző:
2010.09.09. 20:40
Fókusz 10-09-09

Fókusz: Norbi mennyei átverése! Pokoli száguldás síléccel a Himalájáról. Imádott óvóbácsik.

Fókusz 10-09-07


szerző:
2010.09.07. 20:40
Fókusz 10-09-07

Fókusz: Jön a harmadik Schobert-baba! Kovács Lázár szeretője hazudott mindenkinek. Új életet akart kezdeni a meghalt zászlós. Vetkőzés közben verették a blattot. Gumit füstölt Massa a Hungaroringen. Patás lakótárs.

Fókusz 10-08-17


szerző:
2010.08.17. 20:35
Fókusz 10-08-17

Fókusz: A Való Világ Villa újra megnyitja kapuit! Schobert Norbi és nővére évtizedekig nem tudtak egymásról. Katy Perry rajongókkal forgatna. Tornádó tarolt az országban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való