KERESÉS search-close

Scherer Péter

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Scherer Péter"

Szökött menyasszonyt fuvaroz Mohai Tamás

A Most van most című filmben a Drága örökösök Tamása Tompos Kátyának segít megtalálni a választ élete nagy dilemmájára. A Reggeliben Scherer Péter, a film másik szereplője és a rendező, Szajki Péter beszélt a forgatásról és az Y-generáció problémáiról.

Scherer Péter új road movie-val robban be a mozikba

A Most van most egy igazán összetett kérdést boncolgat, a kallódó Y-generációról, a harmincas korosztály énkeresési és párkapcsolati problémáit járja körül.

Mit szeretnek a színészetben A mi kis falunk szereplői?

Többek között Ripli Zsuzsi, Lengyel Tamás és Nagy Sándor árulták el, mit jelent számukra színésznek lenni!

Kivel beszélgetnél szívesen?

Egy riporter számára talán sosem ér véget azok névsora, akikkel szívesen leülne egy kávé mellett beszélgetni. A nap kérdése rovatunkban arra keressük a választ, hogy a művészeinknek vajon van-e ilyen ember a bakancslistáján?

Sztárok, akik átélték a legkínosabb színpadi bakikat!

Mi történik akkor, ha Nagy Sándor elfelejti a szövegét, netán Wolf Kati elesik a színpadon, vagy ha Scherer Péter eltéved a színfalak mögött, és lekési a nagy belépőjét? Mutatjuk!

Mi a legemlékezetesebb színpadi bakid?

Nem mindig egyszerű megfelelően reagálni a színpadon vagy a kamerák kereszttüzében, ha elrontunk valamit. Még akkor is, ha gyorsan vág az eszünk a hétköznapokban… Arra voltunk kíváncsiak, hogy sztárjaink hogyan vágják ki magukat a kínos helyzetekből?

Volt beceneved a suliban?

A gyerekszáj sokszor könyörtelenül őszinte. Vajon sztárjainkat csúfolták az iskolában?

Az új magyar mozi a 30-asok párkapcsolati kérdéseit boncolgatja

Az, hogy egy menyasszony megszökik az esküvőjéről, elég szokatlan, a filmvásznon azonban nem ritka. Egy izgalmas helyzet, ahogy azt az Oltári nő vagy a Diploma előtt című filmekben is láthattuk. Tompos Kátya is hasonló szituációban találja magát egy készülő magyar filmben, a Most van mostban, aminek a forgatására mi is bepillanthattunk.

Mi az, amit igazán megtanultál az iskolaévek alatt?

A nap kérdése mai körében azt boncolgatjuk, hogy mi az, amit igazán megtanultak sztárjaink az iskolaévek alatt.

Szakmát tévesztett A mi kis falunk sztárja?

Ripli Zsuzsiról kevesen tudják, de fiatalkorában nem a színészetről álmodozott, akkor még teljesen más szakma vonzotta. Na, de akkor mégis mi szeretett volna lenni az RTL Klub híres sorozatának szereplője? Mutatjuk!

Scherer Péter legújabb filmjéről mesélt

A legtöbben a humoros karaktereit ismerik, azonban rengeteg műfajban kipróbálta már magát. Vajon milyen projektekre készül a színész mostanában?

Híres színészek, akik sosem végeztek színművészeti iskolát

Magyarország legkeresettebb színészei között és Hollywood csillagai között is bőven akadnak, akik sosem szereztek hivatalos végzettséget a szakmájukból.

Milyen gyerek volt Scherer Péter? Most kiderül!

Scherer Péter elkalauzolt minket boldog gyermekkorának legfontosabb helyszíneire, Ajkára és Tihanyba, édesanyja pedig elárulta, milyen gyerek volt a kis Pepe!

Válótársak a Cool-on!


szerző:
2018.07.17. 07:05
Válótársak a Cool-on!

Július 17-től keddtől péntekig a Cool-on!

Scherer Péter megmutatta gyerekkorának legszebb helyszíneit

Scherer Péter színművész igazi rosszcsont volt gyerekkorában, ezt édesanyja is elmondhatja róla. Sokszor került bajba és sosem tudott egy helyben ülni. Ez még most is igaz rá. Péterrel szülővárosában és korábbi nyaralójukban nosztalgiáztunk, ahol elárulta, hogyan teltek azok a bizonyos csintalan gyermekévek.

 

Hogyan reagáljunk, ha a gyermekünk hibázott?

Az embereknél és főleg a gyerekeknél a bűntudatkeltés gerjeszti a hibázás lehetőségét. Hogyan reagáljuon a szülő, ha a gyermeke hibázott? Erről beszélgettünk a színészekkel!

Bringázz a munkába! Scherer Péter télen-nyáron kerékpárral közlekedik

Ha végiggondoljuk, hogy mit is nyerhetünk azzal, hogy ha biciklivel közlekedünk, gyorsan kiderül, hogy időt, pénzt és rengeteg idegeskedést spórolhatunk. Éppen erre hívja fel a figyelmet a következő mozgalom.

Scherer Péter művészetével segít

Scherer Péter, a Válótársak színésze újra iskolába jár - na de nem úgy. A művész gimnáziumokban is játszik - a részletekről ő mesélt!

A színész, akinek nevét mindenhol mosoly és nevetés kíséri

Bárhol, bármikor, bármilyen társaságban szóba kerül a neve, mosoly, nevetés, jó szó követi. Sietett, ezért nem rollerrel jött a Portré vasárnapi vendége Scherer Péter, az építőmérnök színész, aki talán a művészetben is mérnöki pontossággal képes megtalálni a hangsúlyt, a lényeget és a humort.

Ide kattintva megnézheti a teljes adást az RTL Moston!

Balsai és Scherer - a Válótársak népszerű házaspárja

Scherer Pétert Jancsó Miklós filmjeiből már sokan ismerték, de mostanában igazán népszerű, köszönhető ez az RTL Válótársak című sorozatának is, amelyben Balsai Mónival láthatták, akinek szintén meredeken felfelé ível a karrierje az elmúlt években. Felkerestük a filmbéli „házaspárt”.

A Válótársak népszerű házaspárját kérdeztük!

Magánéletükről kérdeztük a Balsai - Scherer párost. ÉS: Miért választja valaki bulizás helyett a papi hivatást? Fókusz Plusz szombat este!

VICCES: Scherer Péter megmutatja

Scherer Péter nagyszerű hangokat tud kiadni. Volt már olyan, hogy GRU-hangon küldött szülinapi üzenetet. Íme! Megmutatjuk azt is, mi az a dramedy.

Így ért véget a Válótársak

Az utolsó jelenetben Joci, Dávid és Bálint bizakodóan tekintenek a jövőre. Reméljük minden összejön nekik, amit terveznek!

Dávid a csipkés ruhás Tamaráról mesélt Bálintnak

Dávid Tamarával közös esküvőjéről nosztalgiázott Bálinttal a kertben, mivel aláírta a válási papírokat...

Dávid mentette meg Aranka életét

Aranka úgy döntött, hogy nincs értelme tovább élnie Dávid nélkül... szerencsére Dávid megérezte, hogy baj van, és időben érkezett!

Dávid és Tamara utolsó légyottja

Miután aláírták a válási papírokat, Dávid és Tamara még egyszer, utoljára örömöt szerzett egymásnak - aminek sajnos Aranka is tanúja volt...

Nézd vissza a sorozatfinálé legjobb pillanatait!

Véget ért a Válótársak, méghozzá nem is akárhogy!

Véget ért a Válótársak!


szerző:
2018.02.08. 09:45
Véget ért a Válótársak!

Egyik kedvenc sorozatunk utolsó részéhez érkezett.

Válótársak záró epizód - Meghal az egyik főszereplő?

Joci és Röné között kiéleződik a helyzet, olyannyira, hogy Röné pisztolyt ránt... Vajon mi történik Jocival? Odaér időben a rendőrség? Kiderül csütörtökön este a Válótársak évadzáró részéből, 22:10-től!

Mucsi Zoltán közös színházat alapított a Válótársak sztárjával?

A hatvan éves színész nagy utat járt be élete során, a kamerák előtt pedig a nézőkkel is megosztotta kalandos pályájának részleteit.

Ki lesz Aranka utódja?


szerző:
2018.02.06. 23:15
Ki lesz Aranka utódja?

Dávid titkárnőket castingol, de nincs egyszerű dolga... Aztán mégis megtalálja a tökéletes jelöltet, de vajon mit vált ez ki Arankából? Kiderül a Válótársak utolsó részéből, csütörtök este 22:10-től!

Aranka szexi fehérneműben várja Dávidot

Dávid hiába adta ki Aranka útját, az extitkárnő nem tágít, amíg meg nem kapja, amit akar... Vajon Dávid ellen tud állni a kísértésnek? Kiderül csütörtökön 22:10-től a Válótársak záró epizódjában!

Nézd vissza a 9. rész legjobb pillanatait!

Dávid titkárnőket castingolt, Bálint megtudta, hogy testvére megkérte Zsófi kezét, Joci pedig... Joci valami veszélyesbe kezdett.

Aranka megkapja a kegyelemdöfést

Dávid és Aranka viharos kapcsolata úgy tűnik a végéhez érkezett... Vagy mégsem? Kiderül a Válótársakból, kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Aranka újra támad!


szerző:
2018.02.01. 22:50
Aranka újra támad!

Hiába próbálja Dávid leállítani titkárnőjét, Aranka továbbra sem adja fel... Még több forró pillanat itt!

Nézd vissza a 8. rész legjobb pillanatait!

Bálint kiakadt Zsófira, Joci egyre mélyebbre süllyedt a fertőben, Dávid pedig megadta az utolsó kegyelemdöfést Arankának...

Nézd vissza a 7. rész legjobb pillanatait!

Joci illegális munkát vállal?!

Dávid vs. Aranka - sokadik menet

Dávid egyszer s mindenkorra tiszta vizet tölt a pohárba, Aranka viszont borozik. Vajon mi sül ki ebből?

Így csajozott be részegen Dávid

Másnaposan nem mindig emlékszik az ember, mi-hogyan is történt előző este, de a jóbarátokra ebben is lehet számítani!

Együtt jobb, mint külön!


szerző:
2018.01.30. 12:07
Együtt jobb, mint külön!

Ha Joci mama mindenkit befog a munkára, akkor nincs apelláta!

Az anyai szigor odacsap!


szerző:
2018.01.30. 12:04
Az anyai szigor odacsap!

Joci mama jött, látott, takarított, és jól megmondta a magáét a kanlak lakóinak!

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Aranka felhívja magához Dávidot, és...

Aranka egyszerűen nem bír leállni, teljesen rákattant Dávidra, akinek itt még sikerült elmenekülnie, de a közös séta során... egyszerűen becserkészték. Vajon hová fut ki ez a „kapcsolat”?

Aranka a természet lágy, és Dávid kemény ölén

Aranka nem adja fel egykönnyen, továbbra is hajt Dávidra - nem is akárhogy, a szabadban kényezteti főnökét! További forró pillanatok itt, a történet folytatása pedig kedd és csütörtök esténként a Válótársakban!

Nézd vissza a 6. rész legjobb pillanatait!

Bálint nem akármilyen meglepetéssel készült Zsófi szülinapjára, Joci kutyaszorítóba került Szonja miatt, Dávidra pedig ismét ráhajtott Aranka...

Dávid nőt fizet Bálintnak!


szerző:
2018.01.23. 22:35
Dávid nőt fizet Bálintnak!

Dávid felbéreli Vandát, hogy segítsen Bálintnak... hogy miben? Kiderül a Válótársak ötödik részéből!

Dávid és Tamara rájönnek az élet értelmére?

Noémi kórházba került, az aggódó szülők pedig rögtön ott termettek. A várakozási időben kapcsolatukról, a szerelemről, és az életről beszélgettek... Ha kíváncsi vagy, jobban lett-e Noémi, nézd meg a Válótársak 5. részét!

Nézd vissza az 5. rész legjobb pillanatait!

Dráma, babázás, és trükkös csajozás a legújabb Válótársak epizódban - ki ne hagyjátok!

Noémi kórházba kerül!


szerző:
2018.01.23. 10:00
Noémi kórházba kerül!

Dávid és Tamara aggódva virraszt Noémi ágya mellett a kórházban - de vajon mi történt a fiatal lánnyal? Kiderül csütörtök este 21:35-től a Válótársakban!

„Van pofád elkérni havi 2 millió forintot a gyerekeid apjától?!”

Tamara és Dávid ügyvédeikkel ülnek össze, hogy megbeszéljék válásuk részleteit. Tamaráék nem akármilyen ajánlattal állnak elő...

Nézd vissza a 4. rész legjobb pillanatait!

Jocira rátalált egy új szerelem, Bálint extrém édeshármasban vett részt, Dávid pedig Tamarával egyezkedett - több-kevesebb sikerrel...

Tamarát szívesen magánkezelésben részesítené a terapeuta

Dávidnak elege lesz a foglalkozásokból, és inkább lelép - több sem kell kedvenc terapeutánknak, Kornélnak, aki rögtön rástartol Tamarára!

Bálintékat lefülelik lopás közben?

Bálint a késes bosszúhadjárat és összeverekedés után új módot eszel ki testvére ellen, amibe Jocit és Dávidot is belerángatja: lopják el Péter 10 milliót érő szobrát. Igen ám, de az akció közben nem várt esemény történik...

Nézd vissza a 3. rész legjobb pillanatait!

Bálint Dáviddal és Jocival szoborlopásra adják fejüket, de aztán nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy tervezték...

Dávid nem csak a teendőkben merült el munkahelyén

Dávid új titkárnője épp a születésnapját ünnepelte, így bontottak egy üveg bort a főnökkel - hogy utána mi történt, az önmagáért beszél... Válótársak - kedden és csütörtökön az RTL Klubon, további forró pillanatok pedig itt!

Műsorváltozás: Válótársak hetente kétszer!

A Válótársak már nem csak csütörtökönként, hanem keddenként is beköltöznek a nappalinkba!

Így mutatkozott be Alföldi Róbert a Válótársakban!

Alföldi Róbert alakítja Károli Kornélt, az életvezetési tanácsadót, akinek a tarifái... finoman mondva is magasak. Az életbölcsességei viszont megfizethetetlenek!

Nézd vissza a 2. rész legjobb pillanatait!

Drámai történéseknek lehettünk szemtanúi a Válótársak legújabb részében, de azért humorból sem volt hiány. Sőt!

Alföldi Róbert magyar sorozatban debütál hosszú idő után

Eddig még sorozatban még nem láthattuk, pedig Alföldi Róbert hangját sok évvel ezelőtt éppen egy nagyon népszerű sorozatban szerette meg az ország. A színész-rendező csütörtök este a Válótársakban nem akármilyen szerepben és helyzetben tűnik fel. A komikus szituációkban amúgy is lubickoló Scherer Péterrel és Balsai Mónival szenzációs triót alkotnak.

Dalma:

Dávid és Dalma vacsorája Tamara miatt kissé érdekesre sikerült, azonban a doktornő mindenképp el akart mondani valamit Dávidnak. Az autóban végül bevallotta, hogy nem Dáviddal van a baj, ugyanis nemcsak őt, de senkit nem talál vonzónak, mert aszexuális.

Dávid komplett idiótának érezte magát Joci biciklisnadrágjában

Dávid reggeli közben arról mesélt Jocinak és Bálintnak, hogy talált a neten egy erdei edzés tervet, de nincs edzőruhája. Joci felajánlotta neki a biciklis nadrágját, amiben úgy érezte magát, mint egy hurka. Végül elment futni, remélve, hogy nem fut össze senkivel az erdőben.

Noémi: "Apa, légy férfi!"


szerző:
2018.01.04. 22:35
Noémi:

Noémi már gőzerővel készült az esti bulira, de Tamarának nem tetszett a lány ruhája, szerinte ugyanis egy 16 éves nem így néz ki. Dávid először megpróbált kiállni felesége véleménye mellett, de aztán Noémi keresztkérdéseinek köszönhetően belesétált lánya csapdájába.

Tamara és Dávid újra megpróbálják együtt

Dávid és Tamara együtt takarították a buli romjait, Dávid pedig felhozta a visszaköltözés témáját. Dávid elmondta, hogy ő romantikát akar és szerelmet, Tamara viszont ezzel ellentétben valami egészen mást. A válótársak újra egymásnak estek, de Noémi hatására úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt.

Dávid szerint minden nő k*rva?

Dávid egy romantikus vacsorára viszi el Tamarát, a meghitt randevú azonban nem úgy alakul, ahogy azt előre tervezte... Vagy mégis?

Nézd vissza az évadnyitó legjobb pillanatait!

Január 4-én elstartolt a Válótársak 3. évada - lássuk hogyan!

Válótársak: ma este elstartol a várva várt 3. évad!

Ma estétől újra Válótársak között lehetünk, végre új kalandokkal tér vissza a három válófélben lévő pár! A harmadik évadban sok nyitott kérdés vár megválaszolásra: vajon sikerül e Dávidnak és Tamarának az újrakezdés?

Fókusz 2018-01-04


szerző:
2018.01.04. 18:50
Terápián Dávid és Tamara

Dávid és Tamara terápiára mentek, ahol Tamara hosszasan sírta el bánatát, Dávid viszont alig jutott szóhoz - még akkor is, amikor ő következett. Ennek aztán meg is lett az eredménye...

Elindult a Válótársak 3. évada!

Csütörtök este volt látható a Válótársak új évadának első része!

Hogyan érdemes megcsókolni egy nőt?

Dávid Bálinttól és Jocitól más tanácsot kapott a témában, Dalma viszont eloszlatta a kételyeket! 

Exkluzív jelenet a Válótársak 3. évadából!

Január 4-én a Barátok közt után visszatérnek a Válótársak! Az RTL Klub nagysikerű sorozatának vadonatúj, harmadik évadában elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép!

Bálint végignézi, ahogy Joci

Noémi elment a Kanlakba, hogy beszéljen az apjával, de Dávid helyett Jocit találta otthon. Egy érzelmes pillanatban aztán elcsattant köztük egy csók, amit Bálint végignézett. Bálint kisomfordált a házból, és épp az ajtóban futott össze Dáviddal, akinek megpróbálta elterelni a figyelmét, nehogy olyat lásson, amit nem akar. Bálint zsarolni kezdte Jocit a látottakkal, és rátolta az összes házimunkát a titoktartásért cserébe. 

Tamara Dalmának:

Miután Noémi elárulta Tamarának, hogy Dávid és Dalma nem szoktak lovagolni, a féltékeny feleség egyből a kórházba siet, hogy tisztázza Dalmával: vele ellentétben ő gyakran lovagol Dáviddal. A doktornő ezután felhívta  Dávidot, hogy elmesélje neki a történteket, ő pedig próbálta megnyugtatni barátnőjét, hogy hazugság, amit Tamara mondott.

Dalma drasztikus döntést hoz

Miután Tamara meglátogatta Dalmát, a doktornő teljesen elbizonytalanodott, és úgy döntött, Coloradoba utazik egy évre. Dalma azzal nyugtatta Dávidot, hogy mindkettőjüknek jót fog tenni ez az egy év, legalább lesz ideje rájönni, mit akar Tamarától. A vacsora után Dalma kézfogással búcsúzott Dávidtól, aki felajánlotta, hogy vele tart Amerikába. Miután Dalma ezt az ötletet is elvetette, Dávid könnyekben tört ki.

Dávid bekeményített Tamaránál!

Dávid a sarkára állt, és letiltatta Tamara bank- és hitelkártyáit, aminek persze meglett a következménye: Tamara beviharzott hozzá az irodába. Dávid viszont rideg nyugalommal kezelte a helyzetet!

Ebből baj lesz!


szerző:
2018.01.02. 15:09
Ebből baj lesz!

Valaki obszcén szöveget festett a srácok háza elé - de vajon ki? 

Dávid ügyvédje teljesen kiakad

Az nem jó, ha hagyjuk, hogy a magánélet kihasson a munkára, és fordítva... Dávid új ügyvédje azonban nem tudja külön választani a kettőt!

Dávid netes híresség lett!


szerző:
2018.01.02. 14:54
Dávid netes híresség lett!

Tamara volt oly jó, és elküldött egy linket Dávid munkatársainak egy videóra, amiben Dávid... ezt látni kell!

Bálint csajozási tanácsai


szerző:
2018.01.02. 14:48
Bálint csajozási tanácsai

„Minden jó csajnak van egy csúnyácska barátnője, hogy meglegyen a kontraszt.” - Bálint megmondja a tutit a többieknek, Joci viszont másképp értelmezi a hallottakat...

Dávid túlélő felszerelést vásárolt a fiús hétvégére

Miután a fiúk eldöntötték, hogy hétvégén kempingezni mentek, Dávid elment alapfelszerelést vásárolni. Mivel a szükségnél nincs nagyobb szükség, a bolt eladója egy mobil vécét ajánlott Dávidnak, de túrabakancs, túrahátizsák, és némi étel is került a kosárba.

„Olyan nagy ez az erdő, elférünk benne négyen!”

Joci, Bálint és Dávid megmászták a hegyet, Péter pedig ott várta őket a domb tetején. Bálint sokkot kapott, és nem akart hinni a szemének: nem értette, mit keres ott az öccse. A dühös férfi elindult haza, Dávid azonban meggyőzte őt arról, hogy nem haragudhat rá egész életében, ezért Bálint is ott maradt a fiús kempingezésen.

Dávidot megüti a guta


szerző:
2018.01.01. 10:00
Dávidot megüti a guta

Dávid csak beszélgetni szeretne Tamarával, viszont annyira felidegesíti magát, hogy elájul...

Dávid egy szőke ciklonnal kerül egy ágyba

Dávid megismerkedik egy szőke szépséggel, akivel hamar egy ágyban kötnek ki...

A fiúk a strandon eresztik ki a fáradt gőzt

Joci, Dávid és Bálint kihasználja az alkalmat, és kicsit kényeztetik magukat - Bálint meg másvalakit is...

Dávid az utolsó mohikán?


szerző:
2018.01.01. 10:00
Dávid az utolsó mohikán?

Dávid nagyon készült az apa-fia napra Danival, ahol indiánnak öltöztek - volna, de Tamara közbeszólt... 

Válótársak 3. évad - Egy dolog nem változik

A történet ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért, de természetesen a szálak tovább bonyolódnak, az érzelmek pedig a pattanásig feszülnek. A kérdés már csak az: lesz-e olyan a 3. évadban, akinek sikerül rendeznie magánéletét, vagy a kanlakot újra a válótársak uralják majd?

Válótársak:

Dávid új románca nem úgy alakul, ahogy azt a férfi álmaiban elképzelte. Válótársak - január 4-től minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán!

Válótársak 3. évad - Dávid

Dávid új románca nem úgy alakul, ahogy azt a férfi álmaiban elképzelte. Válótársak - január 4-től minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán!

Válótársak 3. évad - Január 4-től az RTL Klubon!

A történet ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért, de természetesen a szálak tovább bonyolódnak, az érzelmek pedig a pattanásig feszülnek. A kérdés már csak az: lesz-e olyan a 3. évadban, akinek sikerül rendeznie magánéletét, vagy a kanlakot újra a válótársak uralják majd?

Január 4-én visszatérnek a Válótársak!

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának vadonatúj, harmadik évadában elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép!

Scherer Péter hálás a Válótársak rendezőjének

2017-ben Scherer Péter kapta a legjobb színésznek járó Comet gömböt. Nézd meg exkluzív interjúnkat a színésszel, közvetlenül a díj átvétele után!

Story Extra 2017-12-11


szerző:
2017.12.11. 15:40
A legjobb: női előadó, színész és humorista 2017-ben

Sikítozó rajongók gyűrűjében jött a gálára a műsorvezető sztárpáros Istenes Bence és Csobot Adél.

Comet: szavaztak az Oltári csajok színészei is!

Idén nem csak a cometlive.hu oldalon lehet szavazni a jelöltekre, hanem az RTL24 applikáción keresztül is. Nézd meg, hogy kire szavazott az Oltári csajokban Angélát alakító színésznő és a Márkot alakító színész!

Ezért szavazz Scherer Péterre!


szerző:
2017.12.04. 08:00
Ezért szavazz Scherer Péterre!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Íme az öt színész, aki versenybe száll a Comet-gömbért!

A Kincsem szívtipró főhőse mellett az RTL Klub két sorozata, a Válótársak és A mi kis falunk főszereplői, a Vígszínházban futó A Pál utcai fiúk Nemecsek Ernője és legutóbb a Konyhafőnök VIP-ben ezüstérmet szerzett Endre bá is versenyben van a Comet-gömbért.

Íme, az 5 színész, aki versenybe száll a Comet- gömbért!

A Kincsem szívtipró főhőse mellett, az RTL két sorozata, a Válótársak és a Mi kis falunk főszereplői, a Vígszínházban futó Pál utcai fiúk Nemecsek Ernője és legutóbb a Konyhafőnök VIP-ban ezüstérmet szerzett Endre bá is versenyben van a Comet-gömbért.

Mit jelent a színészek és színésznők számára a Comet jelölés?

A tavaly megújult Comet gálán már nem csak a hazai zenei élet nagyjait díjazzák. Számos új kategóriával bővült a díjátadó, és természetesen nem lesz ez másképp idén sem. A legjobb színész és színésznő kategória jelöltjeit faggattuk arról, hogy mit jelent nekik a jelölés.

Scherer Péter szokatlan szerepben


szerző:
2017.11.27. 19:00
Scherer Péter szokatlan szerepben

Ha nem lenne elég, hogy Scherer Péter több mint 30 karakternek kölcsönzi a hangját egy új magyar animációs filmben, akkor azt is eláruljuk, hogy a főcím zenéjét is ő rappelte fel. De miért vállalta el ezt a szokatlan felkérést hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésze?

Scherer Péter szokatlan szerepben

Ha nem lenne elég, hogy Scherer Péter több mint 30 karakternek kölcsönzi a hangját egy új magyar animációs filmben, akkor azt is eláruljuk, hogy a főcím zenéjét is ő rappelte fel. De miért vállalta el ezt a szokatlan felkérést hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésze?

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való