KERESÉS search-close

Sao Paolo

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sao Paolo"

TŰZVÉSZ: Lángtengerré vált a nyomornegyed

Mindent felemésztő tűz pusztította el Sao Paolo egyik nyomornegyedét. Az addigi több mint ezer embernek otthont adó viskóvárost, brazil nevén favelát lángtenger borította be. A brazil média szerint sokan elmenekültek, de csapdába kerülhettek. Egyelőre semmiféle adatot nem közöltek a hatóságok az áldozatokról. A brazil nagyvárosok külterületein nagyon sok a nyomornegyed, ahol fából, nem egyszer más, gyúlékony, olcsó anyagból készítik meg a szegények a kalyibákat. Ráadásul ezek sűrűn, egymás mellett, egymás fölé épülnek, ha egy lángra kap, ott perceken belül hatalmas tűzvész tör ki.

Irány a világ másik fele, Brazília!

A tízéves belga fesztiválon tavaly nyáron egyedüli magyar stábként csak az RTL Klub forgathatott.  2015-ben Brazíliába is elköltözött a Tomorrowland, május első hétvégéjén 5 napra. Magyarországról most is csak a Fókusz stábja lehetett ott, amikor a latin-amerikai bulizók megtöltötték a Sao Paolótól másfél órányi autóútra lévő hatalmas parkot. Gosztonyi Zsolt riportja.

Exkluzív felvételek a sokarcú Brazíliáról

A Tomorrowland, a gigantikus elektronikus fesztivál előkészületei több hónapig tartottak Ituban, egy Margitsziget nagyságú közparkban. Ellátogattunk egy magyar származású divattervezőhöz Sao Paolóba is. Az agglomerációval együtt több mint 20 milliós lakosú metropoliszban ugyanis több mint 100 ezer magyar leszármazott él. Találkoztunk Albert Tündével is, aki magyar ízekkel, alapanyagokkal kézműves csokoládét készít Brazil nagyvárosban. Gosztonyi Zsolt riportja.

Gigantikus turnébevételt söpör be a U2

A U2 vasárnap este letaszítja a legsikeresebb zenekarok listájának első helyéről a Rolling Stonest.

Rendőrökre támadtak a nyomornegyed lakói

Házilag barkácsolt bombákkal és kövekkel támadtak a rendőrökre Sao Paolóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való