KERESÉS search-close

SP

85 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "SP"

Exkluzív: Mihalik Enikő egyre több időt tervez Magyarországon tölteni

A világhírű magyar szupermodell, Mihalik Enikő ezúttal kivételesen nem a kifutón csillogott. Az első Syoss Hair and Fashion Award gála zsűritagja volt, ahol divattervezőket és fodrászokat díjaztak. Enikő az egyik legismertebb magyar modell, aki már 12 éve New Yorkban él. A nyüzsgő nagyvárosban már egy maroknyi összetartó magyar közösség jött össze a divatvilágból.

SP fotózza az Amnesia modelljeit New Yorkban!

Már javában zajlik a New York Fashion Week, ahol kint van a magyar Amnesia is. Ezúttal egy divatfotózást szerveztek, méghozzá SP-vel!

Emlékeztek még Pimasz úrral?

Két évvel ezelőtt Pimasz út tetováltatott, utána kempo edzésre ment, és nagy buliba keveredett. Na de kivel? Ezen a napon SP-hez, azaz Éder Krisztiánhoz cuccolt át.

SP-nek sikerült a beilleszkedés!

SP, azaz Éder Krisztián már hónapok óta az Egyesült Államokban él. Fotósként nem egyszerű New Yorkban érvényesülni, de úgy látszik, Krisztiánnak sikerült. Persze, ha az embert olyan lányok veszik közül a mindennapokban, mint akik a legutóbbi instagram-posztján szerepelnek, akkor mindjárt más a helyzet. Palvin Barbi, Mihalik Enikő, és más gyönyörű modell lányok ülik körbe őt - hát így könnyű.

De ki az az Éder Krisztián? Sp, popsztár, rapper, fotós

A magyar popkultúra szerves része volt SP. Ha kiadott egy dalt, az rögtön a slágerlisták élén szerepelt, minden tinédzser oda volt érte. Az előadó 10 éve dédelgette álmát, hogy egyszer nagy koncertet adhasson rajongóinak.

Ki harapdálja Éder Krisztián fülét?

Charlie játékosan közeledik gazdájához, úgyhogy aggodalomra semmi ok. A New York-ba költözött fotós szerencsére remek társa talált.

Pimasz úr ma este SP-hez cuccol át

Tetováltatnak, kempo edzésre mennek és nagy buliba keverednek, Pimaszúr ma este SP-hez, azaz Éder Krisztiánhoz cuccol át. A tinibálvány zenészt ma már inkább fotóművészként emlegetik.

Fókusz 2015-09-22


szerző:
2015.09.22. 17:25
Fókusz 2015-09-22

Nagyapám, Piedone! - Bud Spencer unokája egy 21 éves nyíregyházi lánnyal jár! Megtaláltuk Vivient, akit már be is mutattak a híres pofonosztónak! Drogozik a gyerekem! - Zsuzsa tizenhárom éves fia drogfüggő lett. Mit tehet a szülő, aki későn veszi észre, hogy nagy a baj? Orvoshiány - Települések, ahol évek óta nincs állandó háziorvos. És Johnny doktor Nigériából, aki magánszorgalomból vizsgálja a borsodi betegeket.

Fókusz 15-08-05


szerző:
2015.08.05. 19:25
Fókusz 15-08-05

Fókusz: Kétségbeesve - Marikáék lányát meggyilkolta a férje, és úgy tűnik, hogy most az unokájukat is teljesen elveszíthetik. Elhagyja az országot - Éder Krisztián New Yorkba megy, hogy új lehetőségeket találjon, nem titkolja, híres fotós szeretne lenni. Parányi kedvencek - Mi alapján válasszunk háziállatot gyermekeinknek, és milyet. A nagy dilemma megoldódik.

Mielőtt New Yorkba költözik, még lefotózta smink nélkül a sztárokat

Idén végre a természetesség a divat. A sztárok körében egyre nagyobb trend a no make up, azaz a smink nélküli szelfizés. Éder Krisztián utolsó itthoni fotózásán is ezt a hatást szeretné elérni. Az egykori tinibálvány ugyanis nemsokára elhagyja Magyarországot.

SP: New Yorkban próbál szerencsét

Éder Krisztián mindenben sikeres, amibe csak belefog. A zenei életben és a fotózásban is. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy kimozduljon a komfortzónájából és új kihívások elé állítsa magát.

SMINK NÉLKÜL: „Ha meglátod magadban a harmóniát, akkor más is észreveszi majd”

Lilu, Illés Fanni és Malek Andrea. Három ismert ember, akik egy fotózás kedvéért vállalták smink nélküli arcukat. Mindhármukban közös, hogy a sminket csak különleges alkalmakra tartogatják, a mindennapokban a természetesség hívei.

Az egykori tinibálvány elhagyja Magyarországot

Idén végre a természetesség a divat. A sztárok körében egyre nagyobb trend a no make up, azaz a smink nélküli szelfizés. Éder Krisztián utolsó itthoni fotózásán is ezt a hatást szeretné elérni. Az egykori tinibálvány ugyanis nemsokára elhagyja Magyarországot.

Megvalósult Krasznai Tünde álma

A 2013-as X-Faktor harmadik helyezettje évekkel ezelőtt kezdett el érdeklődni a fotózás iránt, mindeddig azonban nem volt alkalma hódolni ennek a szenvedélyének. A Reflektor riportere elkísérte Tündét SP fotóstúdiójába.

A véradást népszerűsíti Éder Krisztián

Éder Krisztián fényképezőgépre cserélte a mikrofont, és az idén nyolcadik alkalommal megrendezett véradás versenyét népszerűsíti fotóival. A képek célja, hogy felhívják az egyetemisták és fiatalok figyelmét a véradás fontosságára, valamint ösztönözzék őket a rendszeres véradásra.

Őrületes adatforgalom-száguldás SP-vel

Videótelefon, azonnali megosztás, szupergyors böngészés, játék bármelyik pillanatban. Mindez ma már, az internetes adatforgalom észbontó fejlődésével, természetes része az életünknek. Éder Krisztián, vagyis SP egyike azoknak, akik a 4G valamennyi előnyét kihasználják.

Exkluzív sztárnyaralások


szerző:
2013.08.14. 15:08
Exkluzív sztárnyaralások

Mindenkinek jár a kikapcsolódás, még a sztároknak is. Utánajártunk, hírességeink hol és kivel eresztették ki a fáradt gőzt idén. A paletta rendkívül színes. Csobot Adél, SP és sokan mások számoltak be álomnyaralásukról.

SP Palvin Barbival és Mihalik Enikővel járta be New Yorkot

SP New York összes nevezetes helyét bejárta, idegenvezetői pedig nem akárkik voltak: Palvin Barbi és Mihalik Enikő kalauzolták őt.

8:08 – Minden reggel 13-08-09

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Peller Anna és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

SP New York-i kalandjai


szerző:
2013.08.08. 00:20
SP New York-i kalandjai

SP Palvin Barbarával és Mihalik Enikővel járta New York utcáit. Az örök agglegény hírében álló énekes mindig szűkszavúan nyilatkozik a magánéletéről, így nem csoda, hogy gyakran fűvel-fával összeboronálják.

Reflektor 13-08-07


szerző:
2013.08.08. 00:20
Reflektor 13-08-07

Reflektor: SP Palvin Barbarával és Mihalik Enikővel járta New York utcáit. Az énekes mindig szűkszavúan nyilatkozik a magánéletéről, így nem csoda, hogy fűvel-fával összeboronálják. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas válik. A rákkal küzdő férj és a depresszióban szenvedő feleség sokáig hitt abban, hogy megmenthetik a kapcsolatukat.

SP abbahagyja a zenélést?

Éder Krisztián, ismertebb nevén SP, nagyon feszített tempóban dolgozott az elmúlt években és úgy érzi ideje egy kicsit megállni. Ezért döntött úgy, hogy szünetelteti zenei karrierjét és inkább a fotózásra koncentrál.

8:08 – Minden reggel 13-03-21

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Lilu SP-nek pózolt


szerző:
2013.01.22. 08:15
Lilu SP-nek pózolt

A hamarosan induló Szombat esti láz műsorvezetőjéről a népszerű énekes és profi fotós, SP készített különleges képeket. A tinisztár és a vitriolos humorú műsorvezető találkozására természetesen mi is kíváncsiak voltunk.

Reflektor 13-01-21


szerző:
2013.01.22. 00:20
Reflektor 13-01-21

Reflektor: Lilu SP-nek pózolt. Lola és Brasch Bence már nem a szerelemre gyúr.

Film készült Fluorról


szerző:
2012.12.28. 19:00
Film készült Fluorról

A Fókusz ott volt a zártkörű bemutatón, ahol Hajós András és SP is elmondta róla a magáét. De hogyan lett a rapper megkerülhetetlen médiaszemélyiség, miközben sokak szerint öncélú amit csinál?

Ebergényi Rékát kislányával a szíve alatt fotózták

Demi Moore, Cindy Crafford és Britney Spears után Ebergényi Réka is nyolc hónapos kismamaként pózolt. SP kamerája előtt próbálta megmutatni a meztelen igazságot, hogy egy várandós nő csodaszép! Végigkövethettük a cseppet sem hétköznapi fotózást.

Fókusz 12-11-08


szerző:
2012.11.08. 20:50
Fókusz 12-11-08

Fókusz: A tragédia háttere - Az egész ország az okokra kíváncsi! A Forró nyomon stábjának Szita Bence nevelőapja családi videókat mutatott! Meztelen kismama - Ebergényi Réka az utolsó hónapban vetkőzött le SP kamerája előtt. A világsztár modell pocakkal is gyönyörű! Géza végjátéka - Hamarosan hűvösre teszi a Barátok közt! Mostantól kisfiára és színházára koncentrál Németh Kristóf. De van-e már barátnője?

Cuppanó puszik és heves csókcsaták a sztárok szemével

Az első csók élménye mindenki számára meghatározó: ruhák, illatok, fények. Persze nem mindenütt van ez így, akadnak olyan kultúrák, ahol a szájra puszinak semmi értelme, ők talán csak nevetnek a mi kínos, vagy éppen romantikus történeteinken.

Fókusz 12-07-04


szerző:
2012.07.04. 20:05
Fókusz 12-07-04

Fókusz: A rettegés foka - Istenes Bence átragasztotta az idegességét társaira, VV Dya pedig elfelejtette az államvizsgáját. Meddig vetkőzhetünk? - Ciki vagy menő papucsban és sortban dolgozni? Mit követelhetnek meg a munkáltatók? Kánikulai etikett az öltözködésről. Újratöltve - Benkő Dániel országnak-világnak híreszteli, hogy újra a régi. Lánya elmondja, miért büszke az apjára.

Fókusz 12-06-22


szerző:
2012.06.22. 20:55
Fókusz 12-06-22

Fókusz: Igazából szerelem - SP először vállalja kapcsolatát nyilvánosság előtt. A topmodellel a Fókusz kamerája előtt ismerkedett meg, egy fotózáson. Bombázók tesztje - VV Seherezádéval és VV Anettel pontoztuk a strandokat. Hova érdemes menni, mi mennyibe kerül a Balatonon, a Velencei-tónál és Budapesten? Fatális tévedés - Veszélyben a karrierje? Kassai Viktor elmondja, mit gondol ő az eseményekről és a hibás döntésről.

SP megtalálta az igazit?


szerző:
2012.06.22. 19:30
SP megtalálta az igazit?

Egy bimbózó szerelem, amely a Fókusz kamerája előtt kezdődött. A lány, aki miatt SP hajlandó feladni eddigi, csajozós énjét: Nagy Réka, Magyarország legnagyobb márkáinak, és bikinishow-jának az arca.

Fókusz 12-04-25


szerző:
2012.04.25. 20:50
Fókusz 12-04-25

Fókusz: Kiderül a titok - Puzsér Róbert elárulja, hogy kik az igazi kedvencei és kik azok, akiknek biztosan 10 pontot adna. Feltöltve - VV Dya duzzadó ajkakkal akarja elkápráztatni a pasikat, de kérdés, hogy ők mit szólnak hozzá. Nappal szemben - Az egykori királynő a macska-, SP pedig az extrém stílust részesíti előnyben a napszemüvegek terén.

Nappal szemben – szemüvegdivat napsugaras időre

Bátraké a szerencse a 2012-es napszemüvegtrendeket illetően: cica stílus, kicsi, kerek, John Lennon típus, na és a wayfarer, annyi különbséggel, hogy a klasszik feketét felváltják a színek és a minták.

Pilvaker – a szavak forradalma


szerző:
2012.03.19. 19:00
Pilvaker – a szavak forradalma

Mit kíván a magyar nemzet? Magyar nemzeti hiphop rapet! A Pilvakeren a versenyzők két kategóriában szórták a sódert: a hagyományos hiphop mellett az úgynevezett „slam poetry” kategóriában is.

A modellek is a tökéletességet üldözik

A világ legszebb női, akik a testükből élnek: topmodellek, akik nem biztos, hogy tökéletesnek születtek. Az álomszerződésért pedig képesek akár kés alá is feküdni.

SP megunta a magányt


szerző:
2012.01.18. 07:30
SP megunta a magányt

A tinilányok kedvence, SP a mai napig nem találta meg az igazit, bár azt állítja, nem is keresi. Mégis valahol mélyen arra vágyik, hogy legyen valaki mellette. Az se baj, ha szőrös, nyáladzik és szétrágja a kanapét.

Kamuluxussal vette magát körbe SP


szerző:
2011.11.17. 19:25
Kamuluxussal vette magát körbe SP

Luxuslakásba költözött SP. Ugyan csak egy napra, mivel Malek Miklóshoz hasonlóan ő is úgy gondolja, hogy a videoklipeknek álomvilágot kell teremteniük, és egyáltalán nem baj, ha egy zenész nem a saját albérletében forgatja zenés filmjét.

Reggeli 11-09-27


szerző:
2011.09.27. 08:35
Reggeli 11-09-27

Ellepték a szívtiprók a keddi Reggelit: Vastag Csaba, VV Béci, SP és Laár András is nálunk járt.

Fókusz 11-09-08


szerző:
2011.09.08. 20:45
Fókusz 11-09-08

Fókusz: Átfazonírozva - Az első felvételek a vadonatúj ValóVillából. Vajon mi vár az ötödik széria szereplőire? Malek a Mátrixban - Az X-Faktor mentora Neo bőrébe bújt egy fotózás és SP kedvéért. Önélntes rabság - Miért vállalta a budai kávézó tulajdonosa, hogy áram és víz nélkül bezárkózik az üzletébe?

Malek Mikit bekebelezte a MátriX világa

Akárcsak a filmbéli főhős, most Miklós is beléphetett a saját álomvilágába, hiszen olyan szerepbe bújhatott – persze csak egy fotózás erejéig – amelyre mindig is vágyott. A pillanatot pedig nem más, mint SP örökítette meg.

Fókusz 11-08-15


szerző:
2011.08.15. 20:20
Fókusz 11-08-15

Fókusz: Bálványtalálkozó - Egyszerre, egy színpadon a tiniikonok! De mit csinál Fluor, Sp, Lola és Barbi fellépés előtt? A magyar buldózer - A 210 kilós Dezsőt világsztárként kezelik, filmjeit pedig habzsolják Indiában. Invázió - A hétvégén elleptek bennünket a világsztárok, akik a Fókusszal üzentek egymásnak!

Fluorék brillíroztak a bálványtalálkozón

Egyszerre, egy színpadon a tiniikonok! De mit csinál Fluor, Sp, Lola és Barbi fellépés előtt? Azt is megpróbáltuk eldönteni, hogy ki a legnépszerűbb tinisztár a Balatonnál, de még a tinisztárok sem tudtak erre a kérdésre válaszolni.

Sztárok tüzes buliján jártunk


szerző:
2011.08.13. 02:55
Sztárok tüzes buliján jártunk

Az egyik magazin nagyszabású party-t szervezett, a Reflektor most megmutatja, hogyan mulattak a hírességek.

Csak csajok 11-06-28


szerző:
2011.06.28. 09:05
Csak csajok 11-06-28

Fluor és SP barátsága már sok évre nyúlik vissza, és még sosem vesztek össze, pedig együtt is laknak. A barátság rajongással kezdődött, de hogy ki rajongott kiért, arról faggattuk őket a keddi Csak csajokban.

Fluor sokkot kapott


szerző:
2011.06.07. 07:50
Fluor sokkot kapott

Az előadó két díjat is bezsebelt a Bravo Otto gálán és fel sem tudta fogni igazán, hogy milyen gyorsan a csúcsra ért.

Fergetegesre sikerült SP nagykoncertje

Az este főszereplője mellett színpadra lépett Fluor, Düki és Brasch Bence is. A látvány lenyűgöző volt.

SP-nek nem fér bele az életébe a szerelem

A fotós, kliprendező és hip-hop előadó nem tud ellenállni a körülötte legyeskedő gyönyörű nőknek. De kapcsolatra nincs ideje.

Düki befutott!


szerző:
2011.01.20. 08:00
Düki befutott!

A fiatal énekes, aki a Bad Boyz tagjaként lett ismert, átlépte a siker kapuját, sőt, Magyarország határát is.

Kész Átverés Show 10-12-09

Kész Átverés Show: A félelem és a mágia ura SP-t erotikus rémálomba taszította, Gergely Robi művészetébe mérget csepegtetett, a Nyári lányokat pedig kémekkel kínoztatta.

Ifjú titánok és legendák találkozása

Egy rendhagyó fotózáson jártunk, ahol összejöttek a zenei pálya rutinos nagyjai és az új generáció bálványai.

Brasch Bencének egy csinos lány segített

Az énekes kocsiját egy szép hölgy szerelte meg - legalábbis abban a klipben, amit SP-vel közösen forgattak.

Cicababa kínzás és sármőr vizsga

IQ tesztben, keresztrejtvényben és társasjátékban mértük fel a magyar szépségek tudását. A végeredmény döbbenetes.

Reggeli 10-07-06


szerző:
2010.07.06. 08:12
Reggeli 10-07-06

Vendégünk volt az a kismama, akivel szülés után lúgot itattak, így csak gyomorszonda segítségével tud táplálkozni. Itt volt még Dopeman, aki elárulta, mi baja van a tinisztárokkal, és Jáksó Laci is, aki elmesélte élete legbénább csókjának igaz történetét.

Fókusz 10-06-22


szerző:
2010.06.22. 20:40
Fókusz 10-06-22

Fókusz: Ismert házaspárok mesélnek őszintén, ők nem söprik szőnyeg alá a problémákat. A férj szerint párja talán még most is élhetne, ha már az első leletet gondosan megnézik. Elértük azt az amerikai kutatót, aki azt vizsgálja, hogy Ozzy Osborne szervezete hogyan tudta feldogozni a mértéktelen mennyiségű alkoholt és drogot.

Reggeli 10-06-22


szerző:
2010.06.22. 08:47
Reggeli 10-06-22

Kovács Ági titokban férjhez ment. Exkluzív fotók a nagy eseményről! A tinik kedvenc sztárjai kiléptek az iskolapadból. Bizonyítványt ellenőríztünk és a nyári tervekről kérdezősködtünk.

SP-nek még a könnye is kicsordult

A fiatal énekes a hétvégét három díjat is bezsebelhetett az egyik díjátadó gálán.

Reggeli 10-06-07


szerző:
2010.06.07. 08:25
Reggeli 10-06-07

Megismerkedtünk a Nemzeti Vágta és a Jótékonysági sztárfutam győztesével. Levetkőztettük Rékasi Károlyt!

Csak csajok 10-05-25


szerző:
2010.05.25. 10:23
Csak csajok 10-05-25

A keddi Csak csajokban Nagy Sándor színművész tanulhatta meg szakértőnktől a hátszín elkészítésének fortélyait.

Csak csajok 10-05-10


szerző:
2010.05.10. 09:52
Csak csajok 10-05-10

Trokán Péter és Geszler Dorottya saját élményeikről meséltek nekünk.Freire Szilvivel, Sp-vel és pszichológus szakértőnkkel arról beszélgetünk, vajon mi a teendő olyankor, ha kiszemeltünk párkapcsolatban él.

Reggeli 10-04-23


szerző:
2010.04.23. 08:40

SP titkosügynöknek állt


szerző:
2010.04.12. 20:40
SP titkosügynöknek állt

A sztár saját magáról kérdezősködött az utcán - álruhában.

Csak csajok 10-03-23


szerző:
2010.03.23. 10:13

Magyarul röhejes világslágerek


szerző:
2010.03.22. 20:38
Magyarul röhejes világslágerek

Megnéztük, hogy szólnak a világslágerek tükörfordításban.

Hisztérikus roham SP koncertjén


szerző:
2010.03.17. 20:04
Hisztérikus roham SP koncertjén

Mintha csak a Beatles tért volna vissza! Óriási tömeghisztériát okozott SP hétvégi koncertje.

SP több Bence számára, mint barát

Brash Bence a Fókuszban maga árulta el, ki az, aki a fővárosban szárnyai alá vette, és hogy milyen közös terveket szövögetnek a tinisztár SP-vel.

SP a Bad Boyzzal erősít


szerző:
2010.02.10. 09:02
SP a Bad Boyzzal erősít

A visszafogott fellépésű rapper egy igazán vadóc bandát hívott segítségül új klipjéhez.

SP nagy dobása a Bad Boyzzal


szerző:
2010.02.09. 19:27
SP nagy dobása a Bad Boyzzal

A tinik elsőszámú bálványa saját klipjét rendezi, és közben tartja a tánclépést a Bad Boyzos srácokkal. A forgatáson Brasch Bence is megjelent.

SP készített fotósorozatot Csikó Szabiról

Kisherceggé vált egy heti magazin kedvéért a Csillag születik géppuskalábú táncosa.

SP egész élete nyitott könyv, vagy mégse?

Levelet írtunk SP-nek, Görbicz Anitának, dedikált fotót kértünk Marktól, Benkőtől, ajándékot akartunk küldeni Kucserának, Fenyő Miklósnak.

Sztárteszten a Fókusz Plusz


szerző:
2010.01.15. 14:09
Sztárteszten a Fókusz Plusz

Kíváncsiak voltunk, hogy a hírességek reagálnak-e rajongóik megkeresésére. Az eredmény döbbenetes.

Megdöbbentő sztárhobbik


szerző:
2010.01.07. 17:41
Megdöbbentő sztárhobbik

SP főleg a lányokat fotózza, Feró lazáskodik a telefonjaival, Jázmin feszültség levezetésként hajtogat.

SP bebizonyította, hogy nem AIDS-es

Vannak hírességek, akik maguk generálnak pletykákat, hogy középpontban legyenek.

Sztárok intim pillanatai


szerző:
2009.11.20. 17:29
Sztárok intim pillanatai

Pirner Alma, Dammak Jázmin és SP beengedtek minket a fürdőszobájukba.

Sztárok vallanak a nő-férfi barátságról

Lola és SP hisz benne és gyakorolja, Dopeman viszont tagadja, hogy létezik ilyesmi vonzalom nélkül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való