KERESÉS search-close

Südi Iringó

67 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Südi Iringó"

Újra együtt a Szombat Esti Láz sztárpárosa!

Heilig Gábor Südi Iringóval együtt lépett fel a 2014-es Szombat Esti Lázban - most újraegyesítettük a páratlan párost!

Mi lett a Szombat Esti Láz táncosaival?

Bizonyára mindenki emlékszik a műsor profi versenyzőire, de vajon mi a helyzet velük azóta?

Hol tartanak ma a Szombat esti láz táncosai?

Pár évvel ezelőtt szinte a semmiből váltak ismertté egy egész ország előtt a Szombat esti láz táncosai, de vajon mire használták a népszerűséget, és hol tartanak ma a karrierjükben?

A táncoslábú Istenes Bence így szambázott!

Négy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon láthatták a nézők a műsorvezető hatalmas táncát! Bence Südi Iringóval olyan csodálatosan jól táncolt a Szombat Esti Lázban, hogy még a zsűrinek is leesett az álla. 

Südi Iringó megtalálta a szerelmet?

Pont egy évvel, ezen a napon mesélt a Reflektor kameráinak a táncosnő arról, hogyan érzi magát, és mi is történik a magánéletében. Szombat Esti Láz egykori sztárja akkor úgy érezte, hogy párja mellett le tudná élni az életét, igaz, a családalapítással még egy ideig várni szeretnének. De addig sem unatkozik, a másik nagy szerelmének, a táncnak szenteli minden idejét.

Story Extra 2016-06-06


szerző:
2016.06.06. 17:25

Neked mi a szerelem?


szerző:
2016.05.09. 17:05
Neked mi a szerelem?

Vannak az életben nehezen megfogalmazható kérdések. Például, hogy mi a szerelem? Sztárjainknak most erre kell válaszolniuk!

Miről füllentenek a férfiak, és miről a nők?

A füllentést és a kegyes hazugságot senkinek nem kell bemutatni, mindannyian élünk időnként ezekkel a nem száz százalékosan tiszta eszközökkel. De, hogy miért és miben füllentenek inkább a nők és miben a férfiak, arról pszichológus szakértőnkkel, Tóth Melindával, valamint Südi Iringóval és Szikszai Péterrel beszélgettünk. 

Tipikus hibák, amiket egy kapcsolat elején elkövetünk

Minden kapcsolat eleje mindkét fél számára egy izgalmakkal teli időszak. Sokan ilyenkor azt hisszük, hogy minden gördülékenyen megy, az események maguktól történnek. Pedig az igazság az, hogy a kapcsolatnak ebben a fázisában történik a párkapcsolat megalapozása. Hogy melyik azok a tipikus hibák, amivel elronthatjuk a kialakulóban lévő kapcsolatunkat Südi Iringóval, Nagy Ricsivel és Tóth Melinda pszichológussal beszélgettünk.

Südi Iringó megtalálta a boldogságot

A Szombat Esti Láz egykori sztárja úgy érzi, jelenlegi párja mellett le tudná élni az életét, igaz, a családalapítással még egy ideig várni szeretne. Addig is másik nagy szerelmének, a táncnak szenteli minden idejét.

Reflektor 2015-09-29


szerző:
2015.09.30. 01:35
A nők tényleg bénábbak a volán mögött?

Malajziában rózsaszínű parkolókkal gondoltak azokra a nőkre, akik gyermekükkel együtt érkeznek egy bevásárlóközpont parkolójába. Az persze igaz, hogy a majdnem dupla széles helyekre sokkal könnyebb bekanyarodni, mint a normál parkolásra kialakított zónákba, így a férfiak szívesen megmosolyogják az ide parkolókat. Azonban nem csak a világ másik felén, állítólag már itthon is vannak, direkt a hölgyek számára fenntartott jóval szélesebb parkolóhelyek. Hogy előítéletről van-e szó, vagy sem, és a nők valóban ügyetlenebbek a volán mögött, arról most Südi Iringó és Istenes Bence véleményét kérdeztük.

Kinek kell kezdenie a békülést?

Südi Iringó, Antal Timi és Beleznay Endre elárulták, hogy náluk az otthoni veszekedések után ki lengeti meg elsőként a fehér zászlót. De vendégeink voltak Voksán Virág és Cooky is, akik a legújabb szoknyás fürdőnadrág divatról fejtették ki véleményüket. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
 

Ki kezdje a békülést?

Nem könnyű kérdés, hogy egy vita után, kinek kell megtennie az első lépést, pláne, ha ez a pár egyik vagy akár mindkét tagjának nehezére esik. Hogy van ezzel Antal Timi, Südi Iringó és Beleznay Endre?

Mi vár ránk 2015-ben?

Megtudtuk mit tartogat számunkra az új esztendő, malacunk is lett, szóba kerültek az adóváltozások, az új útdíjrendszer, s vendégünk volt a ValóVilág7 kiesője, Ádám is. X-Faktorosok az újévi fogadalmakról, Cooky és Südi Iringó pedig a munkába állás nehézségeiről beszélt az ünnepek után.

Miért olyan nehéz az ünnepek után munkába állni?

A szilvesztert követő időszak, újév ide vagy oda, valahogy mindig ugyanolyan nyűgösre sikeredik. Az elmúlt 2-3 hétben ugyanis másról sem szóltak a hétköznapjaink, mint bejglisütésről, last minute ajándékvásárlásról, karácsonyfadíszítésről és főzésről. Südi Iringó és Cooky elárulták, hogy ők miként élik meg ezt, míg egy szakértő pedig tanácsokat ad arra, hogy mindennapjaink monotonitását hogyan szokjuk meg ismételten.

Összecsiszolja a párokat a veszekedés?

Tényleg erősíti a szerelmet egy-két nézeteltérés? Hogyan lehet konstruktív egy vita? Südi Iringóval, Király L. Norbival és egy szakemberrel beszélgettünk a témáról.

Hogyan legyünk a táncparkett ördögei?

Südi Iringó osztotta meg velünk , hogy az aktuális zenék hogyan befolyásolják a mindenkori táncokat. Ráadásul műsorvezetőink meglepetéssel is készültek!

A Döntő dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

A Hetedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Csökkent Rezesék szavazótábora

Múlt héten a szavazatok 36%-át gyűjtötték be, a szokatlan keringőjükre viszont csak a netezők 30%-a voksolt.

Az Ötödik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Rezes Judit elszívta a többiek szavazatait

Képtelenség letaszítani a trónról őket Lehoczky Gyurival, így csak arra tudunk gondolni, hogy vámpírok módjára szívják el a szavazatokat a többi versenyzőtől.

A Negyedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Legyőzhetetlen Rezes Judit és Lehocky György párosa!

Úgy tűnik a netezők megingathatatlanok: nincs jobb táncos pár a Szombat Esti Lázban Rezes Juditnál és Lehoczky Györgynél.

A Második Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Döntöttek a netezők: Rezesék voltak a legjobbak!

Lezárult az első igazi megmérettetés a Szombat Esti Láz oldalán, és úgy tűnik egyelőre nagy az egyetértés az internetezők és a zsűri között.

Szinetárék nyerték a szimpátiaszavazást!

Sokszor halljuk, hogy egy szavazás során minden voks nagyon sokat számít, s ez most ismét bibozonyosodott. Hatalmas hajrágyőzelmet láthattunk!

Reflektor 14-03-31


szerző:
2014.04.01. 00:25
Reflektor 14-03-31

Reflektor: VV Charlotte Simonnal tervezi a jövőt! Heilig Gábor nemzetközi tánckarrierről álmodik!

Heilig Gábor nemzetközi tánckarrierről álmodik

A 64 éves zenész, aki egy floridai kiruccanással kezdte meg a felkészülését a Szombat Esti Lázra, úgy érzi, fényes tánckarrier áll előtte és partnere, Südi Iringó előtt.

Új helyzet Eszményi Viktória és Heilig Gábor életében

Alaposan megváltozik az élete Eszményi Viktóriának és Heilig Gábornak, hiszen közel negyvenéves házasságuk során zenészként sosem rivalizáltak. A Szombat Esti Lázban viszont egymás ellen versenyeznek majd!

Csordás Ákos irigykedik Batmanre!

Hamarosan itt a farsang, s ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy a gyerekek esetében ártó lehet-e, ha túlságosan is azonosulnak a kiválasztott karakterükkel. Ennek a kérdésnek az eldöntésében segítségünkre volt Falucskai-Juhász Henriett. Csordás Ákos és Südi Iringó pedig elárulták, számukra mely szereplők voltak a legkedvesebbek.

Ismét hódít a szabadidő nadrág

A hollywoodi sztároknak köszönhetően visszatért a divatba a szabadidő nadrág. Südi Iringó és Takács Nikolas, György Ábel divatszakértővel kiegészülve mondták el véleményüket a legújabb ruhatrendről.

Párkapcsolati konfliktusok

Nincs az a párkapcsolat, ami ne élt volna meg egy vagy két vitát. Sipos Peti és Südi Iringó mesél arról, ők hogyan kezelik a konfliktusokat párjaikkal. Szakértőnk, Páli Patrícia pedig elmondja: vajon helyesen cselekednek-e.

Egy jó farmer öltöztet

A 8:08 – Minden reggel csütörtöki adásában György Ábel stylist megmutatta Ada és Südi Iringó segítségével az idei téli nadrágtrendet.

Stresszoldó lehet a tánc?

Südi Iringó szerint, aki táncol, sokkal vidámabb és céltudatosabb, mint, akinek ez kimarad az életéből. Vajon tényleg mosolygósabbak lehetünk, ha táncolunk? Erre kerestük a választ.

Südi Iringó és Csobot Adél ruhatippjei

Sztárjaink megmutatták az idei nyár legfrissebb trendjeit. Jáksó Laci legnagyobb bánatára Iringó és Adél ruhában és nem bikiniben mesélt kedvenc darabjairól.

Szombat Esti Láz 2013 - Best of 13-05-01

Szombat Esti Láz 2013 - Best of: A nagy sikerrel futott 2013-as Szombat Esti Láz legszebb pillanatai.

Szombat Esti Láz: A döntősök már készen állnak!

A Szombat Esti Láz profi táncosait és sztárpárjaik mindennapjait az elmúlt hónapokban a végtelen hosszúságúnak tűnő próbák és az izgalmakkal teli szombati megmérettetések foglalták le. Most azonban vészesen közeleg a mindent eldöntő finálé pillanata!

Nevetés és könnyek a Szombat Esti Lázban

A Reflektor stábja ismét ott volt a kulisszák mögött, hogy megmutassuk önöknek azt is, amit a képernyőn keresztül nem láthattak.

Reflektor 13-04-02


szerző:
2013.04.03. 00:30
Reflektor 13-04-02

Reflektor: Nevetés és könnyek a Szombat Esti Lázban. Molnár Anikó az igaz szerelemre vár.

Fókusz 13-04-02


szerző:
2013.04.02. 20:00
Fókusz 13-04-02

Fókusz: Besározták! - Felháborító gyanúba keverték az X-Faktor győztesét. Oláh Gergőt megdöbbentette a vád, jogi lépéseket tervez. Érzelmek viharában - Südi Iringó vigasztalhatatlan volt, miután megtudta, hogy nem táncolhat tovább. Tóth Gabi anyukája másért pityergett. Egzotikus szépségek - Bikiniben kellették magukat a legszebb távol-keleti származású magyar lányok. De ki volt a legszexibb közülük?

Érzelmek viharában a SZEL-esek


szerző:
2013.04.02. 18:44
Érzelmek viharában a SZEL-esek

Tóth Gabi anyukája sírt, Südi Iringó vigasztalhatatlan volt, az érzelmek mindenkit elragadtak a Szombat Esti Lázban.

Fókusz 13-03-29


szerző:
2013.03.29. 19:50
Fókusz 13-03-29

Fókusz: Ki lesz Cipő utóda? - Sipos F. Tamás, Király L. Norbi és Nagy Feró neve is felmerült, megszólalnak az érintettek és a zenekar tagjai is. Loccsantás - Istenes Bence, Vastag Csabiék és Szilveszter gazda nem kímélték partnereiket, volt, aki megbánta. Megdöbbentő találkozás - Judit a verekedésben elhunyt István szerveit kapta, most a fiú szüleinek segít kideríteni az igazságot.

Szombat Esti Láz 13-03-09

Szombat Esti Láz: Az első Szombat Esti Lázban a szambáé volt a főszerep. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban. Voltak ott vadmacskaként táncoló, „szeretkező” párok, szexuális kisülés, egyszóval fülledt erotika uralkodott.

Fókusz Plusz 13-03-09


szerző:
2013.03.09. 19:24
Fókusz Plusz 13-03-09

Fókusz Plusz: Őrült tempó - Nagy kiborulások, sérülések és határtalan szorgalom. A Szombat Esti Láz versenyzői már két hónapja a táncparketten készülnek a rajtra. Árgus szemmel - Mivel lehet elbűvölni őket és milyen szempontok szerint pontoznak? Meglestük a zsűrit, akik mindannyian különleges módon készülnek a versenyre.

Adél és Bence szíve egy ritmusra ver

Istenes Bence lecserélte Szombat Esti Láz-partnerét, Südi Iringót. De mit szól ehhez a táncoslány és, hogy jön Adél a képbe?

Iringónak nincs könnyű dolga Istenes Bencével

Bence élete felpörgött, hiszen új műsora lesz, amellett pedig gőzerővel készül a Szombat Esti Láz-ra.

Reflektor 13-02-11


szerző:
2013.02.12. 00:50
Reflektor 13-02-11

Reflektor: Nádai Anikó új tetkót varratott magára. Hajas Laci kioktatta Istenes Bencét.

Miről árulkodik a hírességek szemete?

A Fókusz Plusz történetének egyik legkülönlegesebb tesztjére több híresség is vállalkozott. Kasza Tibi hiába próbálta átverni a szakértőt, de Südi Iringó jellemrajza is telibe talált. Milyen magánéleti titkokat rejtenek a háztartási hulladékok?

Reggeli - Csak csajok 12-09-03

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-06-13

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-03-05

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-19

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika az előző esti randi után rendkívül másnaposan ébredt. De a többi pár között is vibrált valami ellentét. Úgyhogy a tanároknak minden eddiginél nehezebb dolguk volt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-15

ValóVilág5 - Összefoglaló: Attila lassan kivívja összes lakótársa ellenszenvét. Az Összeférhetetlen srác éjjel-nappal veszekszik valakivel, ezúttal Kinga mellett Gergőt osztotta ki övön aluli jelzőkkel.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-14

ValóVilág5 - Összefoglaló: Elkezdődött a Villa egész hetes táncversenye, párok jöttek össze és távolodtak el egymástól!

Fókusz 11-03-08


szerző:
2011.03.08. 20:45
Fókusz 11-03-08

Fókusz: Titkos legénylakás - Cipő csak a Fókusznak mutatta meg rejtett garzonját, és elmondta, mire készül. Kiderül az igazság - Exkluzív interjút adott a leghíresebb ufókutató, kiderül, mit üzenünk az idegeneknek. Mester és múzsája - Miért találkozik Müller Péter Südi Iringóval, és miért jár kondizni? Fellibben a fátyol!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való