KERESÉS search-close

Sárosi Anita Anissza

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sárosi Anita Anissza"

Sárosi Anita Anissza: If I Were A Boy (Beyoncé)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentor Házhoz érkezett. Íme Sárosi Anissza produkciója!

Így készültek kedvenceid: örömzenélések és gyakorlások a Táborban

Amikor sok jó énekes egy helyre kerül, teljesen természetes, hogy előkerül egy-egy gitár, és rövid időn belül szinte mindenki dalra fakad. Az örömzenélések után pedig jöhetnek a tudatos gyakorlások a nagy megmérettetésre.

Sárosi Anita Anissza:

Anissza a vetélytársait latolgatta, így voltak, akik nagy meglepetést okoztak neki. De most kiderült, hogy neki is van helye a hat fő között, akik számára a mentorházban folytatódik az X-Faktor.

Sárosi Anita Anissza: I just want to make love to you (Etta James)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Sárosi Anita Anissza produkciója!

Sárosi Anita Anissza:  That Man (Caro Emerlad)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Sárosi Anita Anissza produkciója!

Anissza, a „cukorborsó” lenyűgözte a zsűrit

Anissza felrobbantotta a színpadot! A mentorok hatalmasat buliztak a produkciójára, Gáspár Laci pedig megköszönte neki, hogy jelentkezett az X-Faktorba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való