KERESÉS search-close

Ruttner György

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ruttner György"

Kizárták a sztárügyvédet

Immár jogerősen is kizárták Ruttner Györgyöt az ügyvédi kamarából. A sztárügyvéd egy 14 évvel ezelőtti eset miatt nem dolgozhat ügyvédként. Egy külföldi örökség második részletét nem juttatta el az arra jogosulthoz, hanem megtartotta magának. Ő azt mondta, munkadíjnak gondolta a pénzt. A többek között Stohl Andrást és Damu Rolandot is védő ügyvéd ellen két éve is nyomozott az ügyészség, sikkasztás miatt, házi őrizetben is volt, de bűncselekmény hiányában megszűntették a nyomozást.

Sztárok, akik vagyonokat buktak

Miközben egy ország kíváncsi arra mi lesz a vége Galambos Lajos ügyének, Kozsó is áram és vízlopás gyanúja miatt került a figyelem középpontjába. A botrány egyre dagad, a lapok kétszázhatvanmilliós adósságról cikkeznek. De nemcsak Kozsót sodorta bajba vállalkozása, hanem Zalatnay Sarolta, Kefír, és a sztárügyvéd, Ruttner György is bukott saját üzletén.

Mit gondolnak a helyiek a sztárügyvédről?

Nem megerősített hírek szerint lakhelyelhagyási tilalom van ellene érvényben, mindeközben testőrök vigyáznak rá. Elmentünk a sok százmilliót érő családi birtokára.

Őrizetben a sztárügyvéd


szerző:
2014.03.06. 17:30
Őrizetben a sztárügyvéd

A sztárügyvéd, aki Stohl Andrást, Damu Rolandot és Kovács Lázárt is védte, tavaly maga került a vádlottak padjára. Két ügyfele jelentette fel, akik 60 millió forintot helyeztek el nála ügyvédi letétben, ám az összeggel nem tudott elszámolni.

Fókusz 12-12-03


szerző:
2012.12.03. 20:55
Fókusz 12-12-03

Fókusz: „Xínpadláz!” - Mindenki másként dolgozza fel a feszültséget, Oláh Gergő ugrálással, Stone pedig angolszótárral. Puzsér visszavág - A csípős nyelvű kritikus olyat tesz, amit sohasem, bocsánatot kér Kiszel Tündétől. Uzsoracsapda - Ruttner György megelégelte az uzsorások követeléseit. Vajon miért ment bele az előnytelen üzletbe?

Stohl berendezkedett a börtönéletre

Stohl András naponta 10 percet beszélhet családjával, celláját pedig a napi egyórás séta idejére hagyhatja el.

Stohl már munkába állna a börtönben

Egyszemélyes zárkában van Stohl András. A színész már kiolvasta a magával bevitt könyveket, így most unatkozik.

Csütörtökön már börtönben ébred Stohl

Szerdán börtönbe megy Stohl András. Nem kivételeznek vele, ugyanúgy rabruhát visel és börtönnapirend szerint él majd, mint a többiek.

Reggeli 11-09-29


szerző:
2011.09.29. 09:05
Reggeli 11-09-29

Ellepték a Heti hetes sztárjai a Reggelit: Jáksó házassági terveiről, Hernádi Judit és Hajdu Steve pedig színpadi viszonyukról mesélt.

Fókusz 11-09-06


szerző:
2011.09.06. 20:45
Fókusz 11-09-06

Fókusz: Az ítélet, amelyre egy ország várt: 10 hónap letöltendő börtön vár Stohl Andrásra! Egyedül a Fókusz volt egész nap a színész nyomában. Stohl András utolsó megrendítő vallomása az ítélethirdetés után. Ismét dübörög a Széf! Sebestyén Balázs négy év után beszél arról, miért nőtt különösen a szívéhez a játék, és mennyire borította fel napirendjét és családi életét a napi kvízműsor.

Fél kettő 11-06-22


szerző:
2011.06.22. 14:20
Fél kettő 11-06-22

Fél kettő: Kincskereső mecénás - Letűnt civilizációk után kutat egy magyar műértő Kambodzsában. Vizsgaláz - Érettségizik a Barátok Közt Jenes Balázsa, Aradi Balázs. Elnapolva - Csak szeptemberben lesz ítélet Stohl András perében, vendégünk volt ügyvédje, Ruttner György.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való