KERESÉS search-close

Rotterdam

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rotterdam"

Miért szül máshogy egy holland kismama, mint egy magyar?

Hollandiában az otthonszülés ingyenes, a kórháziért fizetni kell. Ott sok döntést az anyára bíznak, itt leginkább az orvosok diktálnak. Ott az állam a szülés után 8 napra segítőt fizet a kismamáknak, itt… ez csak álom lehet. És ott az orvos zsebébe csúsztatott boríték nem létezik. Egy Rotterdamban dolgozó magyar szülésznő mutatta meg nekünk a nagyon is jól működő holland rendszert.

Terrorveszély miatt törölték a koncertet

Terrorveszély miatt lefújták egy amerikai zenekar koncertjét a hollandiai Rotterdamban. A holland rendőrség a spanyol hatóságoktól kapott figyelmeztetés után döntött így. A környéken el is fogtak egy spanyol férfit, akinek a furgonjában gázpalackok voltak. Az egy hete Barcelonában és Cambrilsben tömegbe hajtó terroristák eredetileg robbantásos merényletre készültek. A különös egybeesések ellenére mára kiderült, hogy a Rotterdamban letartóztatott férfi nem terrorcselekményre készült, csak részeg volt.

Ott voltunk a világ legnagyobb zenei díjátadóján

A hatszázhúszezres Holland városban, Rotterdamban múlt héten minden az MTV European Music Awards-ról és a városba érkező hírességekről szólt.

Egy liter benzinnel a Föld körül

Létezik olyan autó, amelyik egyetlen liter benzinnel elvinne bennünket Rómáig és tankolás nélkül vissza is hozna Budapestre. Igaz, nem megy túl gyorsan, és nem is nagyon kényelmes, de igazi magyar fejlesztés, és mint ilyen a világ második legjobbja lett.

Magyar drogcsempész bukott le Írországban

Egy magyar férfi biztosan tagja volt annak a bandának, amelynek tagjait most vették őrizetbe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való