KERESÉS search-close

Rocksuli

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rocksuli"

Megmutatjuk kik és hol képzik a musicalszínész gyerekeket

Amikor bámulatos tehetségű gyerekeket látunk színpadon, akik a maguk természetességében tökéletes alakítást nyújtanak, gyakran azt is elfelejtjük, hogy betanult szöveget, szerepet játszanak. De, hol tanulnak meg így beszélni, zenélni, táncolni? Legutóbb a Rocksuli című nagysikerű musicalben eshetett le az állunk. Most megmutatjuk kik és hol képzik ezeket a srácokat.

Dübörög a Rocksuli a Portréban is!

Borbély Ricsi musicalekben is megmutathatta tehetségét, az első komolyabb áttörést, mégis az X-Faktor hozta meg neki. Nagyon sokat tanult belőle, leginkább önmagáról, és mentora, Alföldi Róbert, a tehetségkutató után is egyengette az útját. Zenekara pedig a Richie and the Mops, egyre több fellépéssel büszkélkedhet. Ricsi még azt is elárulja a vasárnapi Portréban, hogy ki az a világlátott kiscsaj, aki Ricsi élete részévé vált, aki miatt még a bulikat is kihagyta, s aki nélkül aludni sem az igazi! Tartsanak velünk!

Rocksuli: szuper zenék, nagyszerű színészek, és tehetséges gyerekek a Madách színpadán!

Ellepték a gyerekek a Madách Színház színpadát, és nem is akármilyen gyerekek! Mindegyikük nagyon tehetségesen színészkedik, és profikat megszégyenítő módon zenél is. Erre pedig szükség van, hiszen itt van végre a nagysikerű Rocksuli! 

Becsöngettek a Rocksuliba

Webber-premier a Madách-színházban. A Rocksuli London és New York után Budapesten is látható péntektől. A musical a 2003-as vígjáték alapján készült, a zenéjét Andrew Lloyd Webber szerezte. 300, hangszeren profin játszó gyerek jelentkezett szereplőnek a Rocksuliba, közülük választották ki azt az 50-et, akik a szerepeket játsszák.

Rockfesztivállal készül a rocksuli

Szeptember végén mutatja be a Madách Színház Andrew Lloyd Webber Rocksuli című musicaljét. A premierhez kapcsolódóan 3 hetes rockfesztivált szerveznek a teátrum épületében.

Gyerekekből rocksztárok!


szerző:
2018.06.04. 18:55
Gyerekekből rocksztárok!

Rocksztárok a Madách Színház színpadán! Ugyan még alig múltak 10 évesek, de már olyan bulit csináltak, mint a nagyok. A színházban elkezdődtek a Rocksuli című Webber darab próbái, és a gyerekek megmutatták, hogy mit tanultak a válogatás óta eltelt egy évben.

Rocksuli a Madách Színházban

Még bemutató sem volt, de már a következő évad tehetséges kis rockereit is felkészítik a Madách Színház legújabb előadására. A Rocksuli című Webber-musicalben 9-12 éves gyerekek játszanak, akik dobolni, énekelni, gitározni tudnak.

 

Gyerekek zúznak a Madáchban

Gyerekek zúznak majd a Madách Színház színpadán. Rockzenekart keresnek és most zajlanak a meghallgatások a Rocksuli című darabhoz, amit jövőre mutatnak be.  A dobolni és gitározni tudó gyerekek kőkemény rocknótákat hoztak az ítészeknek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való