KERESÉS search-close

Rikk Ági

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rikk Ági"

Ő lett a Középdöntő első kiesője!

A pontversenyek után elérkezett az első olyan eredményhirdetés ideje, ahol egy valakinek már hátra kellett hagynia a kötényét.

Ti mit kérdeztetek volna a séfek ikonikus ételeiről?

Ákos és Jenő is körbeszaladtak a pultoknál, hogy egy kicsit besegítsenek az ételeik elkészítésénél. Vajon mely elemek törtek borsot a versenyzők orra alá?

Sárközi Ákos: „Mi lesz a hat textúra?”

Egy zöldség, egy versenyző, hat textúra. A séfek körbementek, hogy leellenőrizzék, mindenkinek sikerült-e kitalálnia milyen állagokban jelenítik meg a zöldségüket.

Sárközi Ákos: „Hogy az anyámba segítsek?!”

Bőrrel lefelé tálalt kacsa? Ezt még Ákos sem tudta eltűntetni a zsűritársai elől. A meglepő elemekből azonban még akadt a tányérokon.

Kék csapat: „Ágó, hallgass most már, elég volt!”

Ágó folyamatosan kérdésekkel bombázta Gergőt, aki emiatt nem tudott odafigyelni a saját feladataira sem.

Valóra vált a pirosak rémálma!

A kékek konyhafőnöke már a főzés első 10 percében ellopta az ellenféltől Katát, aki lázadásként folyton adta az instrukciókat az otthagyott csapatának.

Farkas Ágó a kék csapat legnagyobb diktátora

Ágó szerint Rikk Ági és Bakos Gergő a nyugalmat képviselik a csapatukban, ő maga pedig a legdominánsabb közöttük. De hogyan viseli ezt a csapata?

Hadvezérből csicska: Ágó karrierje nem szárnyalt tovább

A kékek hátrányt kaptak az ellenfeleiktől, a konyhafőnöküknek, Gergőnek ki kellett választania egy valakit közülük, aki csak kisegítőként dolgozhat, és NEM főzhet.

Ágó terrorban tartotta a csapattársait

A zsűrinek is feltűnt, hogy Ágó csakis azzal foglalkozott, hogy a többieket szadizza. Vajon eredményessé teszi őket, hogy folyton utasítgat?

A kékek lettek a nap legjobbjai, de ki jut a középdöntőbe?

Ági és Ágó teljesítettek a legjobban a csapatos feladatokban, azonban azt, hogy melyikük jusson azonnal a középdöntőbe, nekik kellett eldönteniük.

A séfek alakították ki a két fős csapatokat

Most először Sárközi Ákos és Rácz Jenő döntötték el, kiket látnának szívesen egy csapatban a versenyzőik közül.

Kvíz: cápa, ördöghal vagy éppen varjú? A versenyzők megküzdöttek az alapanyagokkal!

Az Elődöntő első hetén is teszteltük a versenyzők alapanyagismeretét, ezt most sem maradhatott ki. Szerintetek a piros és a kék csapat tagjai mindent eltaláltak?

Sárközi Ákos megmenti versenyőit az ötleteivel?

Indul a második elődöntő hét, ahol Berni, Ági, Ágó, Gergő, Dani és Gábor küzdenek majd Sárközi Ákos színeiben. Vajon mit gondolnak mentorukról és mit várnak az elődöntőtől?

Rikk Ági


szerző:
2019.05.03. 21:30
Rikk Ági

Rikk Ági sminkesként már otthonosan mozog a versenyek világában. A Válogató negyedik napján érkezett a Konyhafőnökbe, ahol rögtön az első feladat után kötényt kapott Sárközi Ákostól.

„Szükségem van az adrenalinra”

Rikk Ági sminkesként már otthonosan mozog a versenyek világában, ám ezúttal a konyhában is meg kell állnia a helyét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való