KERESÉS search-close

Ricco&Claudia

80 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ricco&Claudia"

Extra produkció: Ricco&Claudia (Téged)

A 2017-es X-Faktor győztesei, Ricco&Claudia visszatértek a színpadra, és ismét kieresztették a hangjukat. Természetesen nem is akárhogy!

Történelmet írtak az X-Faktor nyertesei!

Egy évvel ezelőtt a tehetségkutató döntőjében Ricco&Claudia történelmet írt, ugyanis először nyert csapat a magyar X-Faktorban. A Fókusz stábja egy egész napot töltött a nyertesekkel. Mutatjuk!

Kulisszák mögött: X-Faktor győzelem, és ami mögötte van

2017-ben Ricco&Claudia lett az X-Faktor győztese. Ezzel pedig egy új korszak kezdődött a tehetségkutatóban: a tavalyi győzelemmel már minden kategóriában nyer versenyző az elmúlt hét évben. Mutatjuk, hogy egy évvel ezelőtt pontosan mi is történt a kulisszák mögött.

Ricco&Claudia: ˝Nagyon várjuk a következő X-Faktort!˝

A 2017-es X-Faktor győztesei vadonatúj videoklippel lepték meg rajongóikat a napokban. A forgatáson a kulisszatitkok mellett azt is elárulták, mi történt velük a tehetségkutató óta, illetve hogy miért és hogyan várják a következő évadot.

Exkluzív! Kulisszatitkok Ricco&Claudia első videoklipjéről

Elkészült Ricco&Claudia vadonatúj videoklipje. A 2017-es X-Faktor győzelmük óta ez az első alkotásuk, amit teljes egészében holnap, azaz április 17-én láthatnak majd a nézők a Reggeli című műsorban.

Ricco és Claudia meglepő bejelentést tettek

A 2017-es X-Faktor nyertesei, Ricco és Claudia a novemberi győzelmi pillanat után ma átvehették a nyereményeiket és örömmel lapozgatták a csodálatos tengerparti képekkel díszített kiadványt. Ezek után viszont meglepő bejelentést tettek.

Így vélekedik Ricco&Claudia az újévi fogadalmakról!

A 2017-es X-Faktor győztesei úgy gondolják, hogy fogadalmat bármikor tehet az ember, nem kell ehhez az újév. Ricco&Claudia üzent Neked a kameránkon keresztül! Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogy mit!

Ricco&Claudia karácsonyi menüjétől garantáltan eláll a szavad!

Ha kíváncsi vagy, hogy mi szokott Claudiáéknál az asztalra kerülni karácsonykor, nézd meg extra videónkat, amiből továbbá az is kiderül, hogy Ricco miért szokta általában már december 24-e előtt odaadni az ajándékokat a szeretteinek!

Ricco&Claudia után legyél te a következő X-Faktor!

Emlékszel még Ricco és Claudia útjára, amit a 2017-es X-Faktorban jártak végig? Elevenítsük fel együtt, és küldd el a jelentkezésed, ha úgy érzed, benned is megvan az X!

Ricco&Claudia a hétvégén történelmet írt

Ricco&Claudia a hétvégén történelmet írt. Hiszen először nyert csapat a magyar X-Faktorban. A Fókusz stábja egy egész napot töltött a nyertesekkel.

Fókusz 2017-11-28


szerző:
2017.11.28. 17:20
RICCO&CLAUDIA: mire fogják költeni a főnyereményt?

Ricco&Claudia történelmet írtak a magyar tehetségkutatók történetében azzal, hogy csapatként nyerték meg a 2017-es X-Faktort. Hogy, mire fogják költeni a főnyereményt? Azt ők maguk árulták el a Fókusz riporterének!

RICCO&CLAUDIA: ezt gondolták az eredményhirdetés előtt

Az X-Faktor győzteseit a Fókusz riportere még az eredményhirdetés előtt kérdezte arról, hogy szerintük ki nyeri meg a 2017-es szériát. Hogy ki, hogy tippelt? Kiderül a videóból!
 

Fókusz 2017-11-27


szerző:
2017.11.27. 17:20

Story Extra 2017-11-27


szerző:
2017.11.27. 15:40

X-Faktor: Megvan a győztes!


szerző:
2017.11.27. 07:58
X-Faktor: Megvan a győztes!

Az X-Faktor történetében először fordult elő, hogy zenekar győzedelmeskedett! A hétfői Reggeliben Ricco&Claudia, Serena Rigacci, Gulyás Roland és Gáspár Laci vendégeskedett.

Ricco&Claudia lett a 2017-es X-Faktor győztese

Döntöttek a nézők: Ricco és Claudia az idei X-Faktor győztese, akik egy luxusutazás és az egy éven át havi egymillió forintnyi készpénznyeremény mellett további 10 millió forinttal lettek gazdagabbak: ezt az összeget zenei karrierjük beindítására fordíthatják. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora, hiszen jövőre is lesz X-Faktor! 

Ricco&Claudia számára mámoros volt a győzelem

A párosban még kavarogtak az érzések a győzelem után, de egy dologban biztosak voltak: Gáspár Laci nélkül nem jutottak volna el idáig, és nagyon hálásak mentoruknak a több hónapos közös munkáért.

Győztes Dal a győztestől


szerző:
2017.11.25. 23:10
Győztes Dal a győztestől

Miután kiderült, hogy Ricco&Claudia lett 2017-ben az X-Faktor győztese, újra mikrofont ragadtak és most már tényleg győztesként elénekelték a Győztes Dalt.

Ricco és Claudia ígérik, hogy kihozzák magukból a maximumot a fináléban

A páros ugyan jobban izgul, mint eddig bármelyik adás előtt, de nem fogják hagyni, hogy a finálé okozta izgalom rossz hatással legyen a mai produkcióikra.

Best of: visszaidéztük a 2017-es X-Faktor legjobb pillanatait

Nézettségi csúcsokat ért el a 2017-es X-Faktor válogatója. Nem csoda, elképesztő figurák álltak a mentorok elé. Ki ne emlékezne például arra a férfira, aki woodoo babát gyártott. Gáspár Laci kis híján leharapta a fejét, úgy kiabált vele utána. De persze a legjobb előadások is megmaradtak mindenkinek.

X-Faktor: Kalandos út a döntőig a szereplők szemével

Serena majdnem kiesett a Mentorházban. Csak a többi zsűritagnak köszönhette, hogy bejutott az élő show-ba. Ricco és Claudia egyszer már volt döntős, és várta az ítéletet, de nem nyertek, most pedig megint ott vannak a fináléban. Gulyás Roland pedig tavaly már majdnem az élő show-ban érezhette magát, amikor felállították a biztos székéről.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 7. élő showban!

A finalisták a hetedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul duett produkciókkal is), hiszen az este végén kiderül, ki nyeri a 2017-es X-Faktort.

Ne nevess! kihívás: Ricco vs. Claudia

A páros azt a feladatot kapta, hogy nézzenek végig videókat anélkül, hogy elnevetnék magukat. Te kibírod ezeket a felvételeket rezzenéstelen arccal?

Fókusz 2017-11-20


szerző:
2017.11.20. 17:25
Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 6. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul mindenki két dallal), hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Kiderült, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei

A végső döntőbe jutás volt a tét az X-Faktor szombati, hatodik élő showjában, ahonnan ketten is búcsúztak a héten. 

Ricco&Claudia második produkciója az összes mentort ámulatba ejtette, még Alex-et is, ami igazán nagy szó!

Ricco&Claudia - As (George Michael, Mary J. Blige)

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Ricco lekörözte Claudiát


szerző:
2017.11.18. 20:50
Ricco lekörözte Claudiát

Alexának csak a duó egyik felét sikerült elcsípnie, ezt pedig nem hagyhatta szó nélkül! Ricco elárulta, hogy van, amiben bizony megelőzte Claudiát, na de mi lehet az?

ByeAlex:

ByeAlex-et majdnem megérintette Ricco&Claudia produkciója, azonban nem tudott elvonatkoztatni attól, hogy sokszor nem találták el a hangokat. Puskás Peti szerint azonban pont ettől vált erőssé a produkció. Radics Giginek sem tetszett Riccóék mai produkciója. Gáspár Laci is észrevette, hogy most jobban izgultak mentoráltjai, mint eddig bármikor, de azt kívánta nekik, hogy ez legyen a legnagyobb hibájuk.

Ricco&Claudia - Ajtók mögött (Zséda)

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Néha Ricco&Claudia is elfárad

Bár sokak számára természetes, hogy Ricco&Claudia hétről hétre tökéletes produkcióval áll a színpadra, a két versenyzőnek ezért rengeteget kell tennie. Így néha előfordul, hogy Gáspár Laci mentoráltjai is elfáradnak, hiszen mindennap próbálnak, gyakorolnak és tökéletesítik előadásukat.

X-Faktor hétköznapok: mit csinálnak az énekesek?

Már csak négyen vannak versenyben a legjobb énekes címért. Hétről hétre újabb dalokat tanulnak, ének és táncpróbákra járnak, interjúkat adnak és forgatnak. De mit csinálnak az X-Faktor versenyzői a szabadidejükben? És egyáltalán van-e nekik olyan?

Fókusz 2017-11-17


szerző:
2017.11.17. 17:20
Puskás Peti versenyző nélkül maradt az X-Faktorban

A legjobb négy közé jutás volt a tét az X-Faktor szombati élő show-jában, ahová ezen a héten  két produkcióval érkeztek a versenyzők. A beérkezett szavazatok alapján ismét Berta Dánielnek kellett párbajoznia, ezúttal Tóth Bettinával. A mentorok döntése alapján pedig Berta Dániel búcsúzott az RTL Klub tehetségkutató műsorától.

Gáspár Laci Ricco&Claudiának: „Buli vaaan”

Alex szerint ezt a kört elvitték, Petinek meglepő volt Claudia rappje, de ezért is nevezte tökéletesnek a produkciójukat. Gigi is imádta a dalt, Laci pedig bevallotta: Claudia ragyogott a színpadon.

Ricco&Claudia: Shackles (Mary Mary)

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Ricco szépült, míg Claudia a párbaj esélyeiket latolgatta

Ricco&Claudia a múltkori kritika után teljes gőzzel dolgozták végig a hetet, és remélték, hogy a produkció „úgy fog elsülni, ahogy szeretnék”. Bár Klaudia sosem érezte magához közel a bugis dalokat, most már kezdi megkedvelni őket, és ha netalántán párbajra kerülne a sor, a duó arra is maximálisan felkészült! De vajon hol maradt el Ricco?

Gáspár Laci: „Nekem ez egy nagy pillanat volt”

Peti elmondta, hogy a kezdeti érzései ellenére, mostanra már megszerette a duót. Gigi megkönnyezte a produkciójukat, és elmondta, hogy Laci után ők a legjobbak, hogy elénekeljék mentoruk dalát. Alex szerint viszont Claudia most először hamis hangokat is énekelt. Laci viszont büszkén és meghatottan beszélt mentoráltjairól.

Ricco&Claudia: Megtalállak (Gáspár Laci)

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Ricco&Claudia előhívták az állati énjüket

A duónak vannak bevált szokásai a produkcióik előtt, ilyen például az is, hogy egy órán át nem szólalnak meg. Persze, nemcsak a felkészülésre szánnak sok időt, próbálnak lazítani is: így esett, hogy elnéztek egy kicsit a „rokonaikhoz” is az állatkertbe.

Néhány lépést tett az X-Faktor kerekesszékes énekese

Az X-Faktor énekese, ha segítséggel is, de lábra állt és meg tudott tenni néhány apró lépést is. A súlyos autóbalesetet szenvedett versenyzőnél ez is hatalmas dolog, mivel közel 9 éve kerekesszékben éli az életét.

Fókusz 2017-11-09


szerző:
2017.11.09. 17:20
RICCO GYÓGYTORNÁJA:

Ricco és Claudia először a tehetségkutató válogatásán meséltek a Fókusznak mi történt 2009-ben. Ricco a baleset után még ki tudott mászni az összetört járműből, utána viszont összeesett. Kiderült, hogy két csigolyája is megsérült. Most viszont ha segítséggel is, de lábra állt.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 4. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ismét búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. Ráadásul ezúttal nem csak szólóban énekeltek, a második produkciójuk egy duett volt! Íme a negyedik élő show-ban elhangzott dalok listája!

Abaházi Nagy Lívia: „Nekem ez nagy megtiszteltetés”

Az operaénekesnő a honvágya miatt nehezen tudott koncentrálni az elmúlt napokban, de a közös dal gyorsan elfeledtette vele a szomorúságát. Lívia ugyanis hatalmas megtiszteltetésnek érezte, hogy a Ricco&Claudia párossal duettezhetett, ráadásul ez lett élete egyik legszebb élménye!

Claudia: „Remélem, a munka meghozza a gyümölcsét”

Alexa a fellépés előtt a sminkszobában látogatta meg a Ricco&Claudia párost, akik már teljes gőzzel készültek a közelgő negyedik show-ra. Mivel a duó rengeteget dolgozott a héten, Claudia reméli, hogy munkájuk meg fogja hozni a gyümölcsét. És vajon mit szólnak a Líviával való duetthez? Az énekesnő ezt is elárulta!

Radics Gigi:

Gáspár Laci szerint ennél nehezebb dalt nem nagyon lehetett volna választani, de Lívia, valamint Ricco&Claudia szerencsések voltak, hogy együtt énekelhettek.

Ricco&Claudia és Abaházi Nagy Lívia: Adagio (Lara Fabian)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ban duetteztek is egymással, így két produkcióval is színpadra kellett állniuk az este során!

Ricco, Claudia és Lívia elhagyták mentoraikat!

Ricco&Claudiát és Abaházi Nagy Líviát csak feltartotta Puskás Peti és Gáspár Laci, akik a közös munka helyett inkább egymást marták, a versenyzők ezért úgy döntöttek, hogy lelépnek a próbáról.

Radics Gigi Ricco&Claudiának:

Radics Gigi szerint Ricco&Claudiának jól áll, hogy egy mai dalt énekeltek. Puskás Peti szerint Claudia most volt a legjobb, de maga a produkció nem tetszett neki. ByeAlex szerint vérprofik Riccóék, de az ingerküszöbét továbbra sem érik el.

Ricco&Claudia: Tears (Clean Bandit ft. Louisa Johnson)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Gáspár Laci megpróbált közel kerülni mentoráltjaihoz

Claudia nagyon zárkózott típus, így még a saját mentora is alig tud róla valamit. Gáspár Laci ezért úgy döntött, hogy megpróbálja kifaggatni mentoráltját, hogy közelebb kerülhessen hozzá.

Megdöbbentő dolgot árult el Ricco és Claudia Alexának

Produkciójuk előtt beszélgettek Alexával, akit teljesen váratlanul ért az énekesnő története. Ráadásul az X-Stage háziasszonya egy meghökkentő fogadalmat is kapott Riccótól.

 

Laci és Peti összevesztek Ricco&Claudia produkcióján

Nincs benne hiba Peti szerint, de nekik is most már érik, hogy meg kell fűszerezni a produkciójukat. Laci szerint egy jó énekhez már nem kell több, nem unalmas. Elő is törtek az indulatok a mentorokból. Gigit viszont „ellepte a libabőr”.

Ricco&Claudia: Skyfall (Adele)

Az X-Faktor énekesei a második élő showra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén kettejüktől ma is búcsút kell vennie a közönségnek. De most jöjjenek is a produkciók!

Claudia: „Riccóval néha nem lehet bírni”

Nem akart James Bond filmet nézni, a feje is nagynak tűnt szerinte a kamerában… Claudia próbált odafigyelni rá, hogy Ricco kiejtése tökéletes legyen, sőt még arra is, nehogy túl sok alkoholt igyon.

Gigi Riccónak és Claudiának: „Annyira látszódik az a szeretet, ami köztetek van!”

Gigi figyelmét már akkor teljesen lekötötték, amikor csak kijöttek a színpadra. Alex kíváncsi volt, hogy eltalálják-e az ízlését a fellépésükkel, végül annyit mondott: „szerintem zseniálisak vagytok”.

Ricco&Claudia: I Will Always Love You (Whitney Houston)

Az X-Faktor első élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Ricco megosztotta mentorával balesete történetét

Ricco elmesélte Lacinak balesetét, és a mentort sokkolta, hogy volt időszak, amikor a versenyző megszólalni sem bírt, nemhogy énekelt volna. A megindító történet után Claudiával azonnal belevetették magukat a próbákba.

Ricco&Claudia


szerző:
2017.10.14. 20:15
Ricco&Claudia

A páros a válogatón Sam Smith dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőzniük a mentorokat. A Mentorházban pedig a You Lost Me című dallal sikerült megkapniuk Gáspár Lacitól az Élő show-t jelentő „igen”-t.

X-Faktor: a csaptok és a fiúk útja az első meghallgatástól az élő show-ig!

Megmutatjuk, hogy Gáspár Laci mentoráltjai, vagyis a csapatok, illetve Radics Gigi fiai hogyan jutottak el az élő show-ig!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Nem vállalja az élő show-ban való szereplést az X-Faktor egyik versenyzője

Nagy Krisztián saját döntést hozott arról, hogy visszalép, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak. 

Ricco&Claudia: You Lost Me (Christina Aguilera)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Ricco&Claudia produkciója!

Ricco és Claudia fülig érő mosollyal mesélték a telefonba, hogy továbbjutottak

Az X-Faktor Élő show-ba jutó párosa először Claudia édesanyját értesítette az eseményekről, akibe úgy kellett belefojtani a szót örömében.

Exkluzív interjú a mentorokkal a zenekarok kategóriájáról!

A London Kids, a Radio Mobster, valamint Ricco&Claudia alkotják Gáspár Laci csapatát az Élő show-ban. Most kiderül, mit gondolnak a zsűritagok a Mentorházból továbbjutó zenekarokról.

 

Ismerd meg Gáspár Laci csapatát!

Akikkel jövő héten találkozhatsz az Élő show-ban: a London Kids, a Radio Mobsterrel, valamint Ricco&Claudia.

Ricco&Claudia: ˝Nem lehet nem izgulni˝

Claudia elárulta, hogy hiába a felkészülés és a sok gyakorlás, a lámpaláz mindig megmarad. Azt viszont nem tudta szavakkal kifejezni, hogy mit jelent számukra a továbbjutás.

Florian Kvintett, M&M, Ricco&Claudia – Ki jut tovább az Élő show-ba?

Laci egy biztos helyet és egy újabb lehetőséget „osztott ki” a versenyzők között, így a háromból egy zenekar számára most véget ért az X-Faktor.

Petit megérintette Ricco és Claudia produkciója

A zenekarok mentora elégedett volt a duó teljesítményével, amivel Gigi és Peti is egyetértett. Alexnek viszont voltak fenntartásai. 


Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

 

Ricco&Claudia: Rise Like a Phoenix (Conchita Wurst)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Ricco&Claudia produkciója!

Kinek a helyét kapja meg Ricco&Claudia?

Conchita Wurst Rise Like a Phoenix című dalát énekelte a páros. Ezzel a produkcióval sikerült meggyőzniük mentorukat arról, hogy jár nekik egy hely a színpad szélén.

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Egyértelmű IGENek a Táborban!

Laci szerint így kell ezt csinálni, ahogy Pál-Balázs Kármen, Alena Shirmanova, David Vardanov, Jonathan Neil Thomsen, Ricco&Claudia, Gulyás Roland és Thomas Köber csinálta az X-Faktor színpadán.

 

Fókusz 2017-09-18


szerző:
2017.09.18. 17:20
Ricco&Claudia: Writing's On The Wall (Sam Smith)

Szeptember első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Ricco&Claudia produkciója!

Ricco&Claudia - ˝Ez volt a legbitangabb éneklés, amit eddig evör hallottam˝

Nem hittek a fülüknek a mentorok, amikor meghallották Ricco és Claudia hangját. A produkció után Peti bátran kijelentette, hogy megérte az idei évben is elindítani az X-Faktort!

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Ricco&Claudia: ˝Ez a legszebb ajándék, amit egy énekes kaphat!˝

A mentorok értékelése után Claudia arról mesélt, milyen érzés volt az X-Faktor színpadán énekelni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való