KERESÉS search-close

Republic

78 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Republic"

Premier! Elkészült a legendás zenekar legújabb klipje!

4 évvel Cipő halála után, a Republic új klippel rukkolt elő, amit nálunk nézhetsz meg először!

Elkészült egy vadonatúj Republic lemez

4 évvel Cipő, a Republic legendás frontemberének halála után elkészült az együttes második albuma. Az első klip itt nálunk, a Story Extrában mutatkozik be. A zenekar mesélt a klip forgatásáról, az új albumról, és hogy hogyan dolgozták fel lelkileg Cipő halálát, mi segítette őket.

Republic-dal szól a 67-es úton

A Republic együttes 67-es út című dalát játssza az új, 67-es gyorsforgalmi út. A Kaposvárt az M7-es autópályával összekötő szakasz lesz az első zenélő út ebben a térségben. A technológia lényege, hogy különböző mélységben és távolságban barázdákat marnak az aszfaltba, így azokon áthajtva, az autó gumija dallamot játszik. Az ott élők azt mondják: mindegy hogy zenél vagy nem, csak végre készüljön el a gyorsforgalmi út.

Viszonozzák a segítséget!


szerző:
2016.11.04. 18:16
Viszonozzák a segítséget!

Rékasi Károly lábát nemrég ismét meg kellett műteni. Ebben a nehéz időszakban különösen jól esett neki, hogy a Republic zenekar felajánlotta segítségét. Soron következő koncertjükön adományt gyűjtenek a hónapok óta műtétek sorával bajlódó színésznek.

3 évvel ezelőtt ezen a napon búcsúzott az ország a Republic énekesétől

Győzike meghatottan vallott Cipő karrierjéről, arról, hogy számára milyen példakép volt, illetve, hogy édesapja hatalmas rajongó volt.

Negyedszázados lett a Republic

Az énekessé előlépett Boros Csaba és Nagy László Attila látogatott el hozzánk, akikkel a zenekar legszörnyűbb időszakáról és jövőjéről is beszélgettünk. Keresztes Ildikót pedig új kedvencéről, Lizáról faggattuk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

25 éves a Republic


szerző:
2015.06.03. 09:03
25 éves a Republic

Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a Republic. Az énekessé előlépett Boros Csabával és Nagy László Attilával az együttes legszörnyűbb időszakáról, talpra állásukról, és a zenekar jövőjéről beszélgettünk.

A Republic tervei


szerző:
2015.06.02. 14:07
A Republic tervei

Egyre többen fordulnak betegjogi képviselőhöz, kiderítjük, hogy mik a leggyakoribb panaszok. A Republic tagjainak máig nem sikerült feldolgozniuk Cipő halálát, de mennek tovább, most a közös tervekről kérdezzük őket. Itt lesz velünk Keresztes Ildikó is, aki bemutatja négylábú barátját, és azt is megtudhatjuk, hogyan varázsoljunk magunknak lapos hasat a strandszezonra.

Boros Csabáéknál jártunk


szerző:
2014.12.05. 01:20
Boros Csabáéknál jártunk

A Republic zenekar basszusgitárosa, Boros Csaba Budapesttől nem messze, Tárnokon él feleségével és ikerfiaival, Bálinttal és Ákossal. A két Boros-fiú csak néhány perc különbséggel született, a sorsuk azonban mégis egész másképp alakult.

Reflektor 14-12-04


szerző:
2014.12.05. 01:20
Reflektor 14-12-04

Reflektor: Boros Csabáéknál jártunk vendégségben. Fluor Tomi balhés tini volt.

Felvonulás és koncert a fogyatékossággal élőkért

A híres basszusgitáros, Boros Csaba egy jó ügy mellé állt. Riportunkból kiderül, hogy pontosan miről van szó és miért érinti mélyen a téma.

Fókusz 14-03-18


szerző:
2014.03.18. 18:30
Fókusz 14-03-18

Fókusz:Megviselte a válás - Sipos F. Tamás megtört és szomorú, és először beszél kirúgásának okairól kamera előtt. Mit gondol a Republicról? A második esély - Szabó Győző újra kipróbálhatja magát a Szombat Esti Láz színpadán. A párja azonban jobban táncol nála. Agyonnyomta - A saját, elszabadult autója ölte meg az ételfutárt Dunabogdányban. Mi okozhatta a tragédiát?

Megrendülten nyilatkozott Sipos F. Tamás

Megtörten és szomorúan ült kameránk elé Sipos F. Tamás, akit a napokban menesztett a Republic tagsága. Súlyos örökség szakadt az Exotic korábbi frontemberének vállára, hiszen a tavaly 47 évesen elhunyt Cipőt kellett volna pótolnia.

Fókusz 14-03-13


szerző:
2014.03.13. 18:30
Fókusz 14-03-13

Fókusz: Kiderül az igazság! - Cipő halála után egy évvel megszólal a zenész édesanyja. Gizi néni megrendítő vallomása. A legkínosabb bakik - elrontott himnuszok és népszerű előadóik. Vajon eltűnhetnek az internetről? A rúd királynője - a világ legerotikusabb sportágában lett világbajnok a magyar tájépítő mérnök.

Szívszaggató vallomás Cipő édesanyjától

A kistarcsai temetőhöz érkezik Cipő édesanyja. Gizi néni érthetően nehezen viselte az elmúlt egy évet, bánata, azt meséli, egy cseppet sem enyhült. Most mégis vállalta, hogy a fiáról meséljen.

Fókusz 14-03-11


szerző:
2014.03.11. 18:30
Fókusz 14-03-11

Fókusz: Videón az életmentés - Ipari kamera rögzítette, hogy egy áruházi dolgozó hogyan éleszt újra egy férfit egy budapesti hipermarketben. Bombanők bikiniben - Levetkőzött az egykori valóvilágos. Ő lett az ország legszexibb modellje.

Egy éve hunyt el Cipő, a Republic frontembere

Pontosan egy évvel ezelőtt, 2013. március 11-én hunyt el Bódi László, azaz Cipő. A zenekar tagjai ma a Fókusznak adtak interjút, amiben az évforduló okán is, ismét saját érzelmeikkel viaskodnak.

Színdarabban a Republic?

Új oldaláról mutatkozik be a Republic: a Hattyúdal című darabban működnek közre a József Attila Színházban. A zenekar tagjai a színészeket fogják kísérni, és izgatottan várják, hogy a dalaik színházi kereteken belül keljenek életre.

Tóth Zoltán egyedül folytatja

A Republic együttes korábbi gitárosa miután kilépett a zenekarból, szólókarrierbe kezdett. Hogy mire készül, és mennyire viselte meg az elmúlt időszak, arról őt faggattuk.

Cipőre emlékezett a zenészvilág színe-java

Megkezdődött az idei Sziget fesztivál, amelynek mínusz egyedik napján a Republic zenekar március 11-én elhunyt frontemberére, Bódi Lászlóra emlékeztek. A fellépők között ott voltak az egykori barátok és kollégák, és mindazok, akik számára Cipő dalai sohasem némulnak el.

Fókusz 13-08-06


szerző:
2013.08.06. 20:50
Fókusz 13-08-06

Fókusz: Cipő-ünnep - Megható pillanatok, még a külföldieket is elvarázsolták a legnagyobb magyar előadók. Megszólal! - Elsőként a Fókusznak vallott a lányok közvetítéséről a meggyanúsított szépségguru. Robi nyomában - 30 éves az R-Go. Elkísértük az X-Faktor új mentorát saját jubileumi koncertjére.

Minden dal Cipőért szólt


szerző:
2013.08.06. 15:08
Minden dal Cipőért szólt

Hatalmas tömegek, szívünknek kedves dalok és egy ikon, akinek az emléke belengte a Sziget Fesztivál atmoszféráját. Cipő zenésztársai pedig méltó módon elevenítették fel a legszebb Republic szerzeményeket.

ByeAlex is fellép a Cipő-emlékkoncerten

A Repuplic énekese, Bódi László Cipő csaknem öt hónapja, március 11-én hunyt el. Hétfőn, a Sziget mínusz egyedik napján az egykori zenésztársak és barátok nagyszabású koncerttel adóznak az emlékének.

Cipő: „Őrizz engem ezen a világon”

Cipő tragikus halála egész országunkat mélyen érintette. Szövegeiben jelen volt az elmúlás és az emlékezés momentuma. Ezúttal a magyar zenei élet szereplői veszik elő Bódi László dalait, hogy méltó módon emlékezzenek meg az énekesről és munkásságáról.

Majkáért aggódnak a rajongói


szerző:
2013.05.08. 00:05
Majkáért aggódnak a rajongói

Talán Dundika sem aggódik annyira a férjéért, mint azok a rajongók, akik a Republic énekese, Cipő sajnálatos tragédiája után Majka szívbetegségében látják a visszafordíthatatlant. Az ifjú apuka ezúttal szeretne megnyugtatni mindenkit.

Könnyes szemmel ünnepelték Cipő születésnapját

Két tucatnyi rajongó, barát és családtag ünnepelt szomorúan – ez a születésnap már nem olyan, mint korábban volt. A kerepesi temetőben emlékeztek meg péntek este Cipő 48. születésnapjáról.

Fókusz 13-05-02


szerző:
2013.05.02. 19:50
Fókusz 13-05-02

Fókusz: Leleplezés - Megmutatja a Cipőhöz írt dalát a Republicból kivált Tóth Zoltán. Tökéletes testek - Megtaláltuk az ország legszebb női és férfi felsőtestét. A nagy bukás – Sándor ezerötszáz forintért adta el a nagyapjától örökölt Gustav Klimt képet és most fogja a fejét.

Tóth Zoltán számára a Republic Cipővel együtt halt meg

Kettévált a Republic és volt gitárosuk, Tóth Zoltán útja, aki próbál nem haraggal elválni egykori együttesétől, saját útjára lép, miközben szavaiból süt a csalódottság és az egyet nem értés.

Cipő özvegye vette át az énekes posztumusz díját

Az Artisjus csütörtöki díjátadóján szövegírói életműdíjjal jutalmazták a Republic március 11-én elhunyt énekesét. Az eseményen, amelyen Bródy János előadta A csend beszél tovább című Republic dalt, megjelentek a zenekar tagjai, valamint a zenész özvegye, Bódi Zsuzsa és két ikerlánya is.

Republic: Az első koncert Cipő nélkül

23 éve után a Republic – kényszerűségből, de nagyon találó módszerrel – frontembert váltott. Az énekes, Bódi László ugyan pótolhatatlan, a saját generációjából egy jól ismert hangban találta meg utódját a csapat. Az első koncert történelmi pillanat volt a rajongóknak és országos érdeklődés övezte.

Fókusz 13-04-25


szerző:
2013.04.25. 19:50
Fókusz 13-04-25

Fókusz: Véget ért egy álom! - Rippel Ferenc sokáig küzdött a házasságáért, de végül nem tudta megmenteni azt. Mi történt? Oroszlánbarlang - Puzsér Róbert addig kritizálta a showder klubosokat, míg a fiúk visszavágtak. Hogyan sikerült a találkozó? Már hivatalos - Életműdíjat vett át Cipő özvegye, és megszólal Sipos F.Tamás, aki színpadra lép a Republic 67 élén.

Republic 67 néven őrzik meg Cipő emlékét

Egerben debütált élőben az a Republic 67 zenekar, amelyik nemrég úgy döntött, megőrzi Cipő hihetetlen hagyatékát. Sipos F. Tamás és Boros Csaba úgy döntöttek, az újjászületés előtt reagálnak a rajongókat leginkább lázban tartó kérdésekre.

Sipos F. Tamás: Kisegítem a Republicot

Új énekes állt a Republic élére vagy, ahogy Sipos F. Tamás mondja, átmenetileg kisegíti a zenekart. Nem akarja Cipőt helyettesíteni, csak segíteni, hogy az emléke tovább éljen a rajongók szívében.

Fókusz 13-04-22


szerző:
2013.04.22. 19:50
Fókusz 13-04-22

Fókusz: Hogyan tovább? - Az Exotic tagjai furcsállják, hogy Sipos F. Tamás nem beszél a jövőről, a Republic tagjai is titkolóznak. Randevú a szívtipróval - Az olasz szerelemisten a Fókuszon keresztül üzen a magyar rajongóknak, elsősorban a nőknek. Pocaklakók - Mit hallanak a babák az anyaméhben, hogyan kommunikál a gyermekével VV Ágica és Polgár Kriszta?

Megvan a Republic új frontembere?


szerző:
2013.04.22. 19:00
Megvan a Republic új frontembere?

A legtöbb rajongónak már elege van abból, ami nap mint nap az együttes körül zajlik. Bár senki nem erősítette meg a hírt, de úgy néz ki, hogy Sípos F. Tamás lesz az új, ideiglenes frontember.

Tóth Zoltán: Nem tudnék mást elképzelni Cipő helyén

Bombaként robbant a hír, hogy Tóth Zoltán, a Republic együttes gitárosa kilép a zenekarból. Zoli döntéséről zenésztársai egy közösségi oldalon értesültek, sajnálják, hogy így döntött, de visszavárják.

Fókusz 13-03-29


szerző:
2013.03.29. 19:50
Fókusz 13-03-29

Fókusz: Ki lesz Cipő utóda? - Sipos F. Tamás, Király L. Norbi és Nagy Feró neve is felmerült, megszólalnak az érintettek és a zenekar tagjai is. Loccsantás - Istenes Bence, Vastag Csabiék és Szilveszter gazda nem kímélték partnereiket, volt, aki megbánta. Megdöbbentő találkozás - Judit a verekedésben elhunyt István szerveit kapta, most a fiú szüleinek segít kideríteni az igazságot.

Cipő utódját keresi a Republic


szerző:
2013.03.29. 15:46
Cipő utódját keresi a Republic

Cipő utódjáról a napok, hetek óta tartó találgatások után ma már szinte kész tényként 3-4 nevet lehet hallani párhuzamosan. Megkerestük az érintetteket, miközben a Republic szólógitárosa bejelentette, hogy távozik a bandából.

Elköszöntünk a legendától


szerző:
2013.03.22. 20:00
Elköszöntünk a legendától

Közösen megélt felejthetetlen pillanatok, szövegek, emlékek. Barátok, pályatársak emlékeztek az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb dalszerzőjére. A kistarcsai temetőben a rajongók és a család körében vettek búcsút Cipőtől.

Fókusz 13-03-22


szerző:
2013.03.22. 19:50
Fókusz 13-03-22

Fókusz: A csend beszél tovább - Ezrek búcsúztatták Cipőt. A család és a rajongók között mi is elköszöntünk a legendától. Időzített bomba - Félrekezelték, és hónapokig még járni sem tudott a Szombat Esti Láz egyik versenyzője. Vajon meddig bírja a show-t? Vérlázító bírságok - Óránként harmincan kanyarodnak szabálytalanul az egyik budapesti kereszteződésben. Napokon belül megkapják az 50 ezres csekket.

Búcsú Cipőtől


szerző:
2013.03.22. 16:10
Búcsú Cipőtől

Több ezren vettek végső búcsút a Republic énekesétől a kistarcsai temetőben. Mindenki egy szál sárga rózsával érkezett.

Milyen más szívével élni?

Cipő nem vállalta, mások viszont igen. Megváltozik-e a személyiség? Elmeséli, aki új szívet kapott.

Házon kívül 13-03-20


szerző:
2013.03.20. 23:20
Házon kívül 13-03-20

Házon kívül: Riporterünk a hó fogságában. Moskovics Judit a családjával töltött több mint 20 órát az M7-es autópályán. Szubjektív beszámoló a katasztrófáról. Cipő nem vállalta, mások viszont igen. Milyen más szívével élni? Megváltozik-e a személyiség? Elmeséli, aki új szívet kapott. És egy díjnyertes film a Hégető Honorka riportpályázatról: egy különleges fiatalember különleges kalandjai a VOLT Fesztiválon.

8:08 – Minden reggel 13-03-19

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Fókusz 13-03-13


szerző:
2013.03.13. 19:55
Fókusz 13-03-13

Fókusz: Hogyan tovább? - Cipő háza zarándokhely lett. Vajon van-e jövője a Republicnak nélküle? Nyuszika és bogyóka - Csak senki meg ne hallja! Híres párok arról, hogyan becézgetik egymást, amikor csak maguk vannak.

Az egész ország Cipőre emlékezik

Hétfő hajnalban elhunyt a Rebublic zenekar alapítója, Bódi László, Cipő. Az énekes soha többet nem léphet a rajongói elé, de az olyan, ma már klasszikusnak számító Repuplic slágerek, mint a 67-es út vagy a Szállj el kismadár mindannyiunk fülében örökre ott csengenek majd.

Reflektor 13-03-11


szerző:
2013.03.12. 00:50
Reflektor 13-03-11

Reflektor: Az egész ország Cipőre emlékezik. A Szombat Esti Láz kulisszatitkai.

47 évesen, örökre lehunyta szemét Cipő

Most már ő is hazatalált – az egész országot lesújtotta Cipő halála. A Republic alapítója több mint 3 hete feküdt kómában, szervezete végül feladta a küzdelmet. Az ország egyik legtermékenyebb zenésze 47 éves volt, dalai megdöbbentő módon nyertek új értelmet!

Cipő: nemcsak egy énekestől búcsúzunk

Bódi László, azaz Cipő, a Republic együttes frontembere. Dalszerző, szövegíró, előadó. A férfi, akit 23 évvel ezelőtt ismert meg az ország. Több száz dal fűződik a nevéhez. És valami jellegzetes varázs, ami a lényéből áradt.

Fókusz 13-03-11


szerző:
2013.03.11. 19:55
Fókusz 13-03-11

Fókusz: Kiborult - Sírva hagyta el a stúdiót Bálint Antónia. Események percről percre a Szombat Esti Láz kulisszái mögül. Meglepő fordulat - Váratlanul meggondolta magát. Janics Natasa úgy döntött, mégis Magyarország színeiben versenyezne. Hazatalált – Felidézzük Cipővel készített riportjainkat. Legjobb barátai és zenésztársai mesélnek legszebb emlékeikről.

Fókusz Plusz 13-03-02


szerző:
2013.03.02. 19:30
Fókusz Plusz 13-03-02

Fókusz Plusz: Pop-prímások - Illés, Republic, Holdviola. Zenekarok, akik sikerre vitték a népzenét még a toplistákon is. Mi a titok? - A Queentől a Grammy-díjas dalokig, miért népszerűek a magyar dallamok a határokon túl?

Könnyek, rajongók és barátok: Cipőért gyűltek össze

Cipőért fohászkodó rajongók gyűltek össze a Republic születésnapján. A zenekar életét bemutató filmet sokan megkönnyezték. Az énekes orvosa részletesen elmagyarázta mi történt és bemutatjuk az életmentő pacemakert is, amely újraindította az énekes szívét. De mi lesz ezután?

Fókusz 13-02-25


szerző:
2013.02.25. 19:50
Fókusz 13-02-25

Fókusz: Van remény? - Cipő szívsebésze és barátja bízik a csodában, az első jó hír máris megérkezett. Táncoló mentős - Felesége tudja, hogy Győrfi Pál egy másik nővel tölti a szabadidejét, de nem szól. DJ karnevál - Voksán Virág ezúttal a riói forgatag közönségét táncoltatta meg, elárulja a siker titkát.

Cipő még napokig mélyaltatásban lesz

Az egész országot megrázta a hír, hogy a Republic frontemberét, Cipőt péntek hajnalban kórházba kellett szállítani, miután váratlanul leállt a szíve. Az énekesért, akinek a felépülése egyelőre bizonytalan, nemcsak a szerettei, de rajongók tízezrei drukkolnak.

Mélyaltatásban van a Republic frontembere

Cipő, azaz Bódi László, a Republic együttes frontembere egy budapesti kórház intenzív osztályán fekszik. Szerettein és az együttes tagjain kívül senki sem látogathatja. Orvosai szerint ez a teljes nyugalom segíti leginkább gyógyulását.

Reflektor 12-08-02


szerző:
2012.08.03. 00:25
Reflektor 12-08-02

Reflektor: Molnár Anikó újra itthon. A volt VV-s szereplő meglepő hirtelenséggel tért haza Amerikából. A Reflektor élményeiről és a férfiakról kérdezte. Takáts Tamás és Cipő is készül a Magyar Dal Napjára. Takáts Tamás botrányos házasságáról, anyagi problémáiról mindig nyíltan beszélt, most azonban gyerekeiről és megváltozott életéről mesélt.

Fókusz 12-02-29


szerző:
2012.02.29. 20:45
Fókusz 12-02-29

Fókusz: Búcsúbuli - Fergeteges partival búcsúztak a Villalakók és a műsorkészítők a VV5-től. Miért balhézott megint Cristofel? Fridi újrakezdi - A műsorvezető nem akar Vágó István lenni, elárulja, miben segít a játékosoknak. Hoppá-hoppá! - Szülinapi Republic-koncert a kör közepén állva, avagy kell a cirkusz 22 év után is.

Cirkuszban szülinapozott a Republic

Megállt és megfagyott a levegő, amikor a Republic koncertje közben egyszer csak kialudtak a fények, és megnémultak a mikrofonok. De aztán gyorsan kiderült, hogy nem történt baj, mindössze egy jól szervezett meglepetésről van szó, a zenekar cirkuszi születésnapi buliján.

Vastag Csaba újraélesztett, Cipő orvosával duettezett

Rekordszámú résztvevő gyűlt össze a Szívünk Napján, ahol az x-faktorosok is felléptek, a Barátok közt szereplőit pedig tüzetesen megvizsgálták.

Ungvári Attila védelmére keltek a sztárok

Amikor kiderült, hogy Ungvári mintáiban doppingszereket találtak önkéntesen hazugságvizsgálatnak vetette alá magát.

A Republic újhangzással árasztja el Szolnokot

A 20 éves zenekar július 14-én, csütörtök este vonósnégyessel áll a szolnoki nagyszínpadra.

Cipő klasszikus köntösbe bújt


szerző:
2011.03.17. 19:12
Cipő klasszikus köntösbe bújt

A Republic tagjai arra voltak kíváncsiak, hogyan szólt volna mondjuk Bartók Béla, ha szerzeményei nem a klasszikus, hanem kicsivel később, a rockzene égisze alatt születnek. A kirándulás a rajongók fantáziáját is beindította.

Fókusz 11-03-08


szerző:
2011.03.08. 20:45
Fókusz 11-03-08

Fókusz: Titkos legénylakás - Cipő csak a Fókusznak mutatta meg rejtett garzonját, és elmondta, mire készül. Kiderül az igazság - Exkluzív interjút adott a leghíresebb ufókutató, kiderül, mit üzenünk az idegeneknek. Mester és múzsája - Miért találkozik Müller Péter Südi Iringóval, és miért jár kondizni? Fellibben a fátyol!

Lelepleztük Cipő titkos bunkerét


szerző:
2011.03.08. 20:00
Lelepleztük Cipő titkos bunkerét

Először engedett kamerát legénylakásába Cipő. A Republic frontembere megmutatta, hol és hogyan születtek a legnagyobb slágerek. A világ zajától, de még a családjától is távol, misztikus tárgyak között alkot a zenész.

Légy szíves, foglalkozz vele!


szerző:
2010.09.26. 15:05
Légy szíves, foglalkozz vele!

A szakadó eső ellenére is több százan látogattak el a budapesti szív napja rendezvényeire.

Strausstól a Republic-ig


szerző:
2010.08.09. 13:27
Strausstól a Republic-ig

Augusztus 18-22-e között már 44. alkalommal rendezik a Nyírbátori Zenei Napokat.

Reggeli 10-06-04


szerző:
2010.06.04. 08:20
Reggeli 10-06-04

Geszti Péter lesz az X-Faktor második mentora. Erdei Zsoltot pedig felköszöntöttük születésnapja alkalmából.

Portré 10-05-09


szerző:
2010.05.10. 01:00
Portré 10-05-09

Boros Csaba basszusgitáros-énekes, a Republic egyik frontembere volt a Portré vendége.

Tengerentúlon a Republic


szerző:
2010.05.06. 20:52
Tengerentúlon a Republic

Amerikai turnén vett részt a Republic együttes. Exkluzív felvételeiket csak a Fókusznak mutatták meg.

Egzotikus hobbikat űznek a keményfiúk

A kétgyerekes családapák, a húszéves Republic tagjai beavattak bennünket szent mániáikba. A karate oktató dobos és a vitorlázó basszusgitáros mellett kiderült, hogy ki gyűjti a flippergépeket, és ki tajcsizik a hóban.

20 éve színpadon a Republic


szerző:
2010.03.03. 20:35
20 éve színpadon a Republic

Óriási élményben lehetett része 300 rajongónak: csak ők lehettek tanúi a Republic zenekar 20 éves zártkörű szülinapi bulijának.

Tényleg szívzűrökkel küzd Cipő?

A Republic frontemberéről az a hír járja, hogy transzplantációra vár, és a magánélete is romokban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való