KERESÉS search-close

Rejtély

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rejtély"

9. évad, 23. rész - Bevetésen


szerző:
2016.10.24. 22:15
9. évad, 23. rész - Bevetésen

Booth az előléptetési meghallgatására készül, ezért Sweets vezeti Brian, a főiskolai úszóedző halálával kapcsolatos nyomozást. Kiderül, hogy Briannek a munkáján kívül más hobbija is volt, péntek esténként nőnek öltözve táncolt egy transzvesztita klubban. Bones és csapata mindent megtesznek, hogy a gyilkos minél hamarabb kézre kerüljön, ám most is, több az indíték és a gyanúsított, mint a fellelhető bizonyíték. A kedélyeket tovább borzolja Bones legújabb gyakornoka, a rendkívül okos, de meglehetősen szemtelen Ms. Warren.

9. évad, 22. rész - Piszkos ügyek

Stephanie McNamara holttestére bukkannak az erdőben, és mivel a körmét ugyanúgy letépték, mint a korábbi áldozatoknak, Bonesék azt gyanítják, hogy a Szellemgyilkosnak nevezett tettes visszatért. Ám hamarosan meglepetésszerű fordulatot vesz az ügy. A nyomozás szálai egy korábbi gyilkosság kapcsán 20 éve börtönbe vetett tanárhoz vezetnek, aki látszólag még az FBI-nál is többet tud a McNamara család piszkos ügyleteiről. Az igazgatóhelyettes bejelenti Booth-nak, hogy a mostani ügy sikerességén múlik a kinevezése.

9. évad, 21. rész - Döglött akta

Fiatal nő holttestét találják egy mocsárban, amely több furcsaságot is mutat. Úgy tűnik, mintha a különböző testrészeit különböző időpontban érte volna a halál, ráadásul a belső szervei mintha eltörtek volna. Hamarosan kiderül, hogy a nő a krionika, azaz hibernálás híve volt, és a közeli intézetben fagyasztották le. De vajon szabad akaratából? Miközben a csapat megpróbálja kideríteni az igazságot, Booth arról értesül, hogy a főnökei bekérték az aktáit, és talán előléptetik egy németországi bázis vezetőjévé.

9. évad, 20. rész - Mélyrepülés

Abby Briggs évek óta szenvedett lupuszban, amikor felfedezte az orvosi marihuána által nyújtott enyhülést és gyógymódot. Visszatérhetett a rajzoláshoz, és hálából munkát vállalt a helyi ellátóban. Élete épp kezdett újra élvezhetővé válni, amikor egy gyilkos áldozata lett. A Bones-Booth páros a tettes után nyomoz, s közben maguk is éles vitába keverednek az orvosi fű létjogosultsága miatt.

9. évad, 17. rész - A cselszövők

A laborba ezúttal egy egész szennyvízülepítő tartály érkezik, benne egy bűnöző, Benny Jerguson maradványaival. A nem éppen hálás feladatokra Bones az új gyakornokot, a Kubából disszidált Dr. Fuentest jelöli ki, aki véleménye szerint eszes, de túlzottan magabiztos. Kiderül, hogy Bennyt, aki a börtön után behajtással foglalkozott, halála előtt többször megverték, majd autóbalesetbe hajszolták. Booth feladata kideríteni, hogy vajon kinek állt érdekében megölni a férfit: a főnökének, egy csalódott adósnak, netán a volt cellatársának?

9. évad, 16. rész - Kettős célpont

Fiatal afgán nő holttestére bukkannak a halastóban. Kiderül, hogy Sari Azeri, az áldozat bátyjával együtt egy éve kapott letelepedési engedélyt Amerikában, mert a CIA-nek segített kézre keríteni egy veszélyes terroristát Afganisztánban. A nyomozás során felmerül a gyanú, hogy a megölt terrorista esetleg mégsem halt meg a bombázáskor, és maga is Amerikában van, hogy bosszút álljon azokon, akik elárulták. Azonban ez korántsem az egyetlen teória, mert Sari az elnyomott afgán nők szószólójává vált, ami sokaknak csíphette a szemét.

9. évad, 13. rész - Hullócsillag

Fiatal country zenész, Colin Haynes szétmarcangolt holttestét találják meg egy parkban. Hamar kiderül, hogy a tehetséges muzsikus ritka csontsorvadásos betegségben szenvedett, és sosem volt igazán szerencsés sem a munkában, sem a magánéletben. Ez megfordulni látszott, amikor egy kiadó piacra dobta néhány szerzeményét. Ám a siker rövid ideig tartott, vagy mégsem? Booth összetűzésbe kerül egy fanatikus rajongóval. A szálak a Fülöp-szigetekre vezetnek, ahol Colin rendkívül népszerű.
Közben Brennan sokkoló felfedezést tesz Wendell egészségi állapotával kapcsolatban, miután a fiatal gyakornok szilánkos törést szenved egy könnyűnek tűnő eséstől.
 

Szakított a színészpáros


szerző:
2016.07.19. 18:00
Szakított a színészpáros

10 év után váltak szét az útjai a Trója című filmben megismert Diane Krugernek és az RTL-en is sikerrel futó Rejtély című sorozat színészének, Joshua Jacksonnak.  Kruger a Becstelen Brigantyk forgatása után ismerkedett meg a Dawson és a haverok Pacey Witterjével: az évtizedes kapcsolatuk során nem házasodtak össze - egyikük sem érezte szükségét. Tavaly már voltak pletykák arról, hogy szakítanak, de csak most jutottak el oda, hogy nem tudják együtt elképzelni jövőjüket.

10. évad, 4. rész - Bagoly mondja verébnek...

Angela Olsen életveszélyben van, legalábbis nővére ezt állítja, miután egy titokzatos telefonáló megfenyegette. Horatio hisz a halálra rémült lánynak, s hamarosan megtalálnak egy női holttestet az erdőben. Meglepetésükre nem Angela, hanem egy ismeretlen lány az áldozat, melyből arra következtetnek, hogy sorozatgyilkossal van dolguk.

10. évad, 3. rész - Elfújta a szél

Wolfe és Walter tornádóba kerülnek. A hatalmas viharban Ryan eltűnik, és nem sokkal később a romok alatt találnak rá. Ugyanerre a sorsa jut annak a fiatal lánynak a holtteste is, akinek az ügyében helyszíneltek. Horatio és Natalia a helyszín közelében elkapnak egy piti tolvajt egy fontos bizonyítékkal. Nem sokkal később egy újabb életveszélyes állapotban lévő férfi is előkerül, aki jelen volt a fiatal lány halálakor, szerepe azonban nem tisztázott.

10. évad, 2. rész - Trükkök

Hector Romero kibérelhető bungalóiban találnak egy vérbefagyott hullát. Az áldozatról hamar kiderül, hogy pénzért nyújtott erotikus szolgáltatásokat gazdag nőknek, akik szinte sorban álltak az ajtajánál. A helyszínt átvizsgálva több szokatlan nyomot is találnak, a nyomok alapján arra következtetnek, hogy többen is megpróbálták megölni a férfit. Wolfe megdöbbentő jelenséget tapasztal, amire nem talál magyarázatot.

Ki ez a Jane Doe?


szerző:
2016.03.25. 13:02
Ki ez a Jane Doe?

A Rejtjelek csütörtök esti premierjében kiderült, hogy a Times Square közepén talált zsákban megbújt lány semmire sem emlékszik a múltjából. A saját nevére sem. Akkor honnan jön ez a Jane Doe-zás?

Gyanús táskát találtak Budapest belvárosában

Egy elkerített bűnügyi helyszín a Deák tér közepén? Vajon mi lehet a magára hagyott csomagban? Mi ott voltunk, és együtt nyomoztunk az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaival.

Rejtélyes halál az óceánon

Egy német világutazó mumifikálódott holttestére bukkantak a Fülöp-szigeteknél egy hajón. Egyelőre nem tudni, hogyan és mikor halt meg. A pénztárcája eltűnt, de erőszakra utaló jelet nem találtak. 

Kelly Clarkson a titkot, az új Csodanő pedig a tésztát rejteget

Az énekesnő titokzatos nyomokat hagy az Instagramján a rajongóinak: a rejtély megfejtése azonban még várat magára. Gal Gadot pedig úgy tűnik, nemcsak a nagyvásznon Csodanő, de a konyhában is.

Budapest láthatatlan oldala


szerző:
2016.02.06. 19:15
Budapest láthatatlan oldala

Budapest, ahol nem csak a felszínen, de a föld alatt is elképesztő kincsekre lehet bukkanni. Több száz kilométer hosszú barlangrendszerek és atombunkerek világa ez, ahonnan vészhelyzetben az egész országot lehetett volna irányítani. Egy sziklafalba vájt kórház és az elfeledett, földalatti élet máig megmaradt nyomai ezek.

Kis Grófo újra menővé tette a mulatós zenét

Amióta Kis Grófo elénekelte a Nézését, meg a járását, Magyarország nem ugyanaz a hely többé. A fesztiválok állandó szereplője lett. Híres színészek szavalják el dalszövegét. A magyar nyelvbe pedig lassan beépül a mulatási kifejezés is. Vajon mi lehet a titka?

Hol vannak a Seuso-kincsek hiányzó darabjai?

Az 1600 éves Seuso-kincsek rejtélyével már korábban is sokat foglalkoztunk a Fókuszban. Előkerülésük legalább annyira titokzatos, mint eredetük. Sokak szerint egyértelműen Magyarország a tulajdonosuk, de vannak, akik vitatkoznak ezzel. Egy magyar filmrendező, Dézsy Zoltán több mint húsz éve nyomoz az ezüstök után. Azt mondja, mára mindent kiderített, és szerinte képtelenség nyom és feltűnés nélkül, vagy legalábbis információcsepegtetés nélkül ilyen tárgyakat megvásárolni a feketepiacon.

Megoldódik a Seuso-rejtély?


szerző:
2016.01.19. 16:57
Megoldódik a Seuso-rejtély?

Milliárdos műgyűjtők és alvilági kapcsolatokkal bíró „vállalkozók” rejtegethetik a Seuso-kincsek eddig elő nem került darabjait, állítja egy magyar filmrendező, aki több mint húsz éve kutatja a nagy értékű ezüst készlet rejtélyét. A férfi interjút adott a Fókusznak.

Falba rejtett iratokat találtak egy lakásban

A munkások először azt hitték, hogy a Kossuth tér felújítása miatt statikailag megrogyott a ház. Megnézették a kőművessel, aki elkezdte bontani a falat, azt azonban álmukban sem gondolták, hogy eközben kincsre bukkannak majd.

Megoldódott a repülő autók rejtélye

Megoldódott a kínai repülőautók rejtélye. Több mint másfél millióan látták csak a youtube-on, és ezrek osztották meg a többi közösségi oldalon azt a térfigyelő kamerás felvételt, amelyen úgy tűnik, mintha egy láthatatlan kéz visszarántana két kisbuszt és egy autót egy kereszteződésben. Többen már paranormális jelenéségről beszéltek, de mostanra kiderült, hogy a magyarázat valójában igen egyszerű.

Titokzatos erő emelte a levegőbe az autókat egy kínai kereszteződésben?

Egy térfigyelő kamera felvételei alapján láthatatlan erő emelt és borított fel három kanyarodni készülő járművet egy kereszteződésben Kínában. De vajon mi okozhatta a furcsa jelenséget?

Mi ez a sok bajusz, meg ez a fura beszéd?

Bizonyára észrevette, hogy az RTL oldalain, így a Villanyleón is indokolatlan bajszok jelentek meg mindenhol, a cikkek szövege pedig néha érthetetlen módon tájszólásban íródik! Egyet se féljen, elmagyarázunk mindent!

Szabadon engedhetik az elítélt rablót, mert lehet, hogy az ikertestvére volt a tettes

Nagyon nagy szívás, ha az ember DNS-e tökéletesen megegyezik valaki máséval!

Tippeljen, mi van a képeken: paróka vagy tengerimalac?

Két londoni designer zseniálisan zavarbaejtő fotósorozatot készített: a fotók egy részén parókák, másik felén tengerimalacok láthatók felülnézetből. Fogadjunk, hogy ön sem tudja majd megkülönböztetni őket!

Darab húsként bántak vele a Got Talent színpadán :(

Mi készül itt? Fördős Zé is elindult a tehetségkutatón? Kinek áll érdekében ez a csupasz pulyka? Szombat este kiderül.

A legrejtélyesebb légikatasztrófa nyomában

1975. szeptember 30. A dátum, amelyet a MALÉV történetének egyik legsötétebb napjaként emlegetnek. Pontosan 40 évvel ezelőtt, ezen a napon Bejrúttól nem messze a Földközi-tengerbe zuhant a légitársaság 240-es járata. A katasztrófát a fedélzeten utazó 60 utas közül senki sem élte túl. A Fókusznak korábban az áldozatok hozzátartozói nyilatkoztak.

A 40 éve történt légikatasztrófát még mindig rejtély övezi

1975. szeptember 30. A dátum, amelyet a MALÉV történetének egyik legsötétebb napjaként emlegetnek. Pontosan 40 évvel ezelőtt, ezen a napon Bejrúttól nem messze a Földközi-tengerbe zuhant a légitársaság 240-es járata. A katasztrófát a fedélzeten utazó 60 utas közül senki sem élte túl. A Fókusznak korábban az áldozatok hozzátartozói nyilatkoztak.

 

A náci aranyvonat rejtheti az oroszok legendás borostyánszobáját?

Nemrég írtunk arról, hogy minden jel szerint egy lengyel településtől nem messze megkerült a II. világháború végén eltűnt aranyvonat. A vonat a Harmadik Birodalom legértékesebb fegyvereit és kincseit szállította, köztük lehetnek a világ nyolcadik csodájaként számon tartott borostyánszoba felbecsülhetetlen értékű darabjai is.

Előző rész (2015. augusztus 27.)

A Rita férjének halála körüli rejtély egyre többeket foglalkoztat. Tóbiás eljátssza a szponzor előtt, hogy nem meleg. Krisztián Nikol ellen fordítja Áront.

Következő rész (2015. augusztus 27.)

A Rita férjének halála körüli rejtély egyre többeket foglalkoztat. Tóbiás eljátssza a szponzor előtt, hogy nem meleg. Krisztián Nikol ellen fordítja Áront.

6. évad, 10. rész - Hamis barátok

Egy gazdag, egyedülálló nő holtestére bukkannak a saját fürdőszobájában, az esetet az áldozat barátja fedezi fel. Booth és Brennan az Amerikában élő kínai kolónia tagjai között kezdi el keresni a tettest. A nyomozás során kiderül, hogy a vélelmezett áldozat nem halt meg, és a holttest az egyik ismerőséé. Booth-nak, Brennannek és Hannah-nak közösen kell elrendezniük hármójuk sajátságos kapcsolatát.

6. évad, 9. rész - Tükörkép


szerző:
2015.07.20. 21:20
6. évad, 9. rész - Tükörkép

Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

Petőfi rejtély - ki lehet a koporsóban?

A Petőfi körüli rejtély nem csillapodik, sőt lehet, hogy botrány lesz belőle. Mást állít a csontok hollétéről a Petőfi expedíciót vezető antropológus özvegye, és mást a Petőfi Bizottság elnöke. Eközben pénteken elvileg eltemetik a költőt Budapesten, miközben egy szarkofágot már elhelyeztek a Fiumei úti temetőben. Hubai Antal riportja.

Mi történt a titokzatos magnéziumdarabbal?

2000-ben, 15 évvel ezelőtt a Fókusz foglalkozott egy rejtélyes, azonosítatlan fémrúddal, amelyet Bakó László talált. Az ágya mellett világított az egyik vége, közelebbről megnézte, majd ki tudja miért elásta a kertjében. Ez még 1974-ben történt. A kilencvenes évek elején a debreceni UFO Klub vezetője segített megvizsgáltatni a rudat és kiderült, hogy a Földön nem használt tisztaságú magnéziumból készült. Aztán a rúdnak nyoma veszett, a megtalálóról pedig elterjedt, hogy elvesztette a józan eszét. Azt mondják az igazság mindig odaát van, de hol? Polgár Géza riportja.

6. évad, 6. rész - Titkok a mélyben

Két különös eset ügyében nyomoz a csapat, és mind a kettő a tengerrel kapcsolatos. Booth és Brennan egy fiatalember maradványai miatt kezd nyomozni, akit minden jel szerint egy középkorú nő ölhetett meg, Cam pedig Daisyvel együtt egy másfél százada elsüllyedt rabszolga-kereskedő hajó roncsai között talált csontokat azonosít.

6. évad, 5. rész - Bebetonozva


szerző:
2015.07.06. 21:20
6. évad, 5. rész - Bebetonozva

Egy betontömbben elrejtett koponyára bukkannak. Hodgins és Angela ez alapján képesek rekonstruálni az egész csontvázat. Brennan pedig Arastoo közreműködésével kideríti a halál okát. Booth-nak is van miért és kiért aggódnia, mert az agilis Hannah-t egy riport-körútján lövés éri.

6. évad, 3. rész - Gyilkos valóságshow

New Jersey partvidékén egy erősen oszló hullát találnak. Amikor Brennan és Booth nyomozni kezd az ügyben, kiderül, hogy az áldozat egy valóságshow körül csoportosuló bulizós csapat tagja volt. Brennan izgalmas lehetőséget lát az ügyben, de közben depresszióra hajlamos asszisztensét, Colin Fishert is bátorítania kell. Booth és Hannah elhatározza, hogy összeköltöznek, Angela terhességéről pedig tudomást szereznek a többiek is.

6. évad, 2. rész - Szerelem mindhalálig

Egy nemzeti park egyik barlangjában két holttestet találnak: egy férfit és egy nőt, szinte még egymás karjaiban. Clark Edison, aki visszatért a Jefferson intézetbe, segít Brennannek kideríteni, hogy ki és miért lökhette le a párt egy szirtfalról. Booth-t is nagy meglepetés és öröm éri, amikor Hannah visszatér Afganisztánból, de mind neki, mind Brennannek meg kell tanulnia kezelni ezt az új helyzetet.

6. évad, 1. rész - A nagy csapat visszatér

Cam állása a törvényszéki kórboncnoki intézetben veszélybe kerül, amiért nem képes egyértelműen azonosítani egy nagy port felvert gyermekhalál áldozatát. Caroline úgy dönt, hogy azonnal összetrombitálja a csapatot, hogy siessenek Washingtonba, és mentsék meg Camet. Booth Afganisztánból, Brennan és Daisy Indonéziából, Hodgins és Angela Párizsból érkezik, Sweets pedig hosszabb szabadságát szakítja meg. 

5. évad, 19. rész - A tolószékes szemtanú

Castle térdtörése miatt átmenetileg tolószékbe kényszerül. Nehezen viseli a kényszerű szobafogságot, amely során odáig jut, hogy kínjában kémkedni kezd a szomszédok után. Az ártatlan unaloműzés váratlan és vérfagyasztó fordulatot vesz, amikor a szemben lévő lakásban meggyilkolnak egy nőt Castle szeme láttára.

5. évad, 18. rész - Édes végzet


szerző:
2015.06.09. 21:20
5. évad, 18. rész - Édes végzet

Holtan találnak egy cukrászt, akiről kiderül, hogy az ír maffia tagja, ugyanakkor az FBI beépített embere. Gyilkosát az ír maffia tagjai között kell keresni, de csak egy újabb beépített ember derítheti ki, mi történt. Ryanről, aki feleségével kisbabát vár, megdöbbentő dolog derül ki.

5. évad, 17. rész - Csak három nap

Castle és Beckett olyan áldozat ügyében nyomoznak, aki postán kapott egy videót, majd miután megnézte, harmadnap éjfélkor meghalt. Misztikus, megmagyarázhatatlan és földöntúli jelenségek egész sorát indítja el, amikor Castle önhibáján kívül végignézi a felvételt, mert minden nyom arra utal, hogy már neki is csak három napja maradt hátra...

19. évad, 16. rész - Elrabolva (évadzáró epizód)

Semirt lánya, Dana hívja fel telefonon Brüsszelből. A beszélgetésből csak annyi derül ki, hogy Dana bajban van, majd a vonal megszakad, s a lányt már nem lehet újra elérni. Semir azonnal Brüsszelbe utazik, hogy segíthessen, de úgy tűnik, Dana nyomtalanul eltűnt. Ráadásul Semirnek meggyűlik a baja a belga rendőrséggel is. Alex társa után indul Brüsszelbe.

5. évad, 16. rész - Elrabolva 2/2.


szerző:
2015.05.26. 22:05
5. évad, 16. rész - Elrabolva 2/2.

Castle lányát Párizsban tartják fogva. Alexis hívása sem vitte közelebb az FBI-t az emberrablók búvóhelyéhez. Castle végső kétségbeesésében elkeseredett lépésre szánja el magát. Titokban Párizsba utazik, hogy egyedül szabadítsa ki a lányát, és hogy kiderítse a rablás valódi okát. Ám ezzel az akcióval az egész életét megváltoztató információk birtokába jut.

19. évad, 15. rész - Több mint testőr

Betörnek egy bankár villájába. A bankár testőre, Matthias üldözőbe veszi a rablókat. Kiderül, hogy a testőr korábban rendőr volt, de egy baleset véget vetett a karrierjének. Matthias szeme fénye a bankár kislánya, Sophie, s amikor a lányt elrabolják, Matthias mindent elkövet, hogy a nyomára akadjon. Eközben fényderül a testőr féltve őrzött titkára is.

Fókusz 15-05-22


szerző:
2015.05.22. 17:55
Fókusz 15-05-22

Fókusz: Nyilvános szoptatás - Sokan elutasítják, mások természetesnek tartják. Pénteken délelőtt egyszerre ötven nő szoptatta meg gyermekét Budapesten. Tönkrement? - Megszólal Faludy György özvegye. Valóban nyomorog és tízmilliós adósságot halmozott fel a költő egykori felesége? Hangok az űrből - Sokkoló videók, amelyek semmiből érkező, ijesztő zajokat örökítenek meg. De honnét érkeznek? Megfejtettük a rejtélyt!

5. évad, 15. rész - Elrabolva 2/1.


szerző:
2015.05.19. 22:05
5. évad, 15. rész - Elrabolva 2/1.

Beckett és Castle egy eltűnt lány ügyében nyomoznak. Elsőre egyszerű emberrablásnak tűnik az ügy, ám ahogy egyre mélyebbre ásnak, kiderül, hogy az eltűnt lány Alexis barátnője, ráadásul közben Castle lányának is nyoma vész.

Tragikus véget ért az eltűnt gyáli fiú esete

 „Mély fájdalommal tudatom mindenkivel, hogy Patrik elhunyt.” Ez a poszt áll tegnap óta Rinyu Patrik, az egy hónapja eltűnt 18 éves gyáli kamasz fiú édesanyjának közösségi oldalán.

5. évad, 14. rész - Való világ


szerző:
2015.05.12. 22:05
5. évad, 14. rész - Való világ

Egy népszerű valóságshow egyik szereplőjét holtan találják. A nyomok a botrányokat sem nélkülöző produkció szereplőihez vezetnek. Mindeközben elérkezik Valentin napja, és Castle szeretné romantikus ajándékával levenni Beckettet a lábáról. A terve azonban balul sül el.

5. évad, 11. rész - Buli extrákkal

Megölnek egy fiatal DJ lányt. Az ügy fő gyanúsítottja egy utcagyerek, aki bármire képes azért, hogy boldoguljon az életben. Esposito nem hisz a fiú bűnösségében, és a nyomozás során váratlan dolgok derülnek ki az ő múltjáról is.
 

9. évad, 20. rész - Fesd feketére!

Connie Palmert megölik éjjel a medence partján. Az esetet barátnője, Monica jelenti be, aki meglehetősen furcsán viselkedik. A nyomozás során kiderül, hogy Monica valójában nem is létezik, annak ellenére, hogy hamarosan egy kiállítást nyitnak meg festményeiből, melyre hatalmas az érdeklődés. Története töredékes rengeteg hézaggal, ezért Horatio hazugságvizsgálatnak veti alá, s gyanúja be is igazolódik.

Rejtély: mikor és hol halt meg Petőfi Sándor?

A csatatéren, ahogy megjósolta magának? Vagy Magyarországtól 8 ezer km-re egy idegen országban foggyulladás következtében? Hatalmas a szakadék a két verzió között, de úgy tűnik, mindkettő mellett és ellen is szólnak érvek. Hogy ezeket megértsük, csaknem 26 évet kell visszarepülnünk az időben. Dörmer Csaba riportja.

Fókusz Plusz 15-03-28


szerző:
2015.03.28. 19:20
Fókusz Plusz 15-03-28

Fókusz Plusz:Fényűző luxus - Felhőkarcolók, mesterséges szigetek a tengeren. Paradicsomi állapotok várják magyar sportolók százait Azerbajdzsánban. Megoldódhat a rejtély? - Vajon tényleg Petőfi csontjait találták meg Szibériában? A vita ismét fellángolt.

Még nem tudták kihallgatni a sebesültet

Életben van és az intenzív osztályon fekszik az a sebesült férfi, aki péntek hajnalban Szentendrén, egy lakóház erkélyén kért segítséget. Fél órával korábban egy közeli házban egy nő holttestére bukkant annak családja. A környéken élők szerint a kórházba szállított véres férfi a halott nő volt barátja. A rendőrök azt mondják, hogy amíg nem hallgatták ki a sebesültet, nem nyilatkoznak a rejtélyes ügyről.

6. évad, 22. rész - Az ember, aki túl sokat tudott

Sam amnéziás, és a rendőrség is üldözi. Menekülés közben próbál rájönni, ki is ő, és mi a célja, miközben megannyi „énjével” találkozik hallucinációi és álmai során. Eközben Bobby és Dean megtudja Baltazártól, hogy merre rejtőzik Castiel és Crowley. Ám a páros már megtudta Dr. Visyaktől, hogy miképp kell megnyitni a Purgatórium ajtaját, így megkezdődik a versenyfutás az idővel.

5. évad, 6. rész - Az erő legyen veled!

Castle és Beckett egy sci-fi találkozón történt gyilkosság ügyében nyomoznak. A rendezvényen senki sem az, akinek látszik, és Beckett ifjúkorából is megdöbbentő titokra derül fény.

Fókusz 15-03-16


szerző:
2015.03.16. 19:20
Fókusz 15-03-16

Fókusz: Halálhírét keltették - Hétfőn előkerült Putyin, de hol volt az elmúlt 10 napban, és mi indokolja a harckészültséget? A Petőfi-rejtély nyomában - Babi néni segíthet megoldani a régi kérdést. Miért pont az utcán? - Sokan fényes nappal az utcán végzik a kisdolgukat. A büntetés nem használ, hogyan lehetne védekezni?

Megtalálták Petőfi maradványait?

Vajon megoldódott 166 év után Petőfi Sándor halálának rejtélye? Ennek is utánajártunk a hétfői 8:08-ban, de itt volt velünk még Pataki Zita is, aki megmentette édesanyja életét! S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Megtalálták Petőfi Sándor maradványait?

166 év után megoldódik Petőfi Sándor halálának rejtélye? Morvai Ferenc nem kevesebbet jelentett be pénteken, mint hogy immár minden kétséget kizáróan bizonyítást nyert: expedíciója során 1989. július tizenhetedikén tényleg Petőfi Sándor sírjára lelt Barguzinban. 

Fókusz Plusz 15-03-14


szerző:
2015.03.14. 19:20
Fókusz Plusz 15-03-14

Fókusz Plusz: A fájdalom elviselhető? - Ha nem, akkor miért nem teszünk ellene? Gerinc és derékproblémák, és a megoldás. Tények és tévhitek - Hol halt meg Petőfi és hol temették el? Számos kérdésre eddig nem tudtuk a választ, most talán kiderül.

5. évad, 5. rész - Tökéletes gyanúsított

Egy fiatal lányt brutálisan meggyilkolva találnak a lakásán. Mindenki megdöbben, amikor a nyomok egyre-másra Castle-hez vezetnek. Beckett félti szerelmét, és nem szeretné, ha kiderülne a viszonyuk, ám egy ponton ő is elgondolkodik azon, vajon csak felültették Castle-t, vagy tényleg a férfi a gyilkos?

Egy éve nem tudni, mi lett a géppel

Nem találtak emberi mulasztásra vagy műszaki hibára utaló jelet az épp egy éve eltűnt maláj repülőgép ügyében. A szakértői jelentést most hozták nyilvánosságra, de azt mondják, ez még nem a végleges dokumentum. Egyik fontos megállapítása, hogy a gép egyik feketedoboz akkumulátora a baleset előtt több mint egy évvel lejárt.

Előzetes: Rejtélyes csontvázat ástak ki a rendőrök

A ház tulajdonosa nem sejtette, hogy mit rejt a 10 éve megvásárolt ingatlan. Egyszer csak rendőrök jelentek meg nála, akiknek egy rab mutatta meg, hol kezdjenek el a markolójukkal ásni. Másfél méter mélyről kerültek elő a maradványok, az áldozatot annak idején valószínűleg megmérgezték. A ház tulajdonosát sokkolta, ami történt, este hatkor maga mesél róla a Híradóban.

Vajon mi Dennis titka?


szerző:
2015.02.02. 10:20
Vajon mi Dennis titka?

A komisz srác egy titkot még rejt Fanni előtt. Dennis viszont úgy döntött megosztja ezt Fannival a Párbaj után, ha visszatér. Dennis győzött így kíváncsian várjuk, mi lehet ez a titok. Hamarosan minden kiderül!

Fókusz 15-01-06


szerző:
2015.01.06. 19:20
Fókusz 15-01-06

Fókusz: Ki tette? - 2014 megoldatlan bűnügyei. Hogyan halt meg a Sólyom légitársaság tulajdonosa, vagy ki robbantott bankot a Lehel téren? Mit esznek a betegek? - Mócsingos hús egy gyerekosztályon, vagy zsemle keksszel. Rettenetes kórházi kosztok, melyeket betegek tettek fel a netre. Izmosak és szexik - Magyar testépítők, akik végigverték a világot Indiától Amerikáig!

Mi lesz itt a takaró alatt?


szerző:
2015.01.05. 17:14
Mi lesz itt a takaró alatt?

Edina és Laci próbálták már ruhán keresztül, lehet most már az is lekerül róluk? Hamarosan minden kiderül...

Megölhette a feleségét a hentes


szerző:
2014.12.19. 18:21
Megölhette a feleségét a hentes

Meghosszabbították annak a darnózseli férfinek az előzetes letartóztatását, akit felesége megölésével gyanúsítanak. A 40 éves nő májusban tűnt el munkahelyéről. Az autóját megtalálták a rendőrök.

Fókusz Plusz 14-12-06


szerző:
2014.12.06. 20:00
Fókusz Plusz 14-12-06

Fókusz Plusz: A titokzatos Pilis - Gyógyító sugárzás, különleges energiamezők. Tényleg a Pilis a világ egyik legmisztikusabb helye? Üdvözlet a jövőben - Mars-utazás, űrlift, androidok, repülő autók. Hogyan élünk majd 50 év múlva?

Rejtélyes halál a Hernádon


szerző:
2014.09.22. 17:30
Rejtélyes halál a Hernádon

Egy középkorú asszony fulladt a folyóba a Gesztelynél. Hogy miért fulladt az asszony a folyóba, egyelőre nem tudni.

Fókusz 14-08-13


szerző:
2014.08.13. 19:30
Fókusz 14-08-13

Fókusz: Áldozatból bűnöző? - Szamurájkarddal szúrták le, most ő fenyegeti Angliát? Mi történt Mortimer áldozatával, Patai Józseffel? Sírba vitte? - Frabato ismeri azt aki Welsz Tamás titkait őrzi. A mágus a vállalkozó legjobb barátja volt, és most kitálal. Hálószobatitkok – Miért jó, ha egy házaspár külön hálószobában alszik? Az elhidegülés jele vagy csak egy praktikus módszer?

Fókusz 14-06-25


szerző:
2014.06.25. 19:30
Fókusz 14-06-25

Fókusz: Mi vagyunk a legszebbek! - Mindketten megnyerték a nemzetközi gyerekszépségversenyt. Bemutatjuk a hat éves Patrikot, és a kilenc éves Angelikát. Nincs kegyelem - Kamiont széttépő tornádó, és szupercella Szekszárdnál. Viharvadászokkal jártuk az országot. Rejtély - A vendégek háborognak, a szervezők felszívódtak. Miért marad el a Balatonföldvárra tervezett fesztivál?

Dúl a háború Welsz hagyatékáért

Két darab Audi Q7-es, egy Cadillack Esclade, két Mercedes Spyder VIP, egy luxus-lakóautó, egy 25 láb hosszúságú amerikai jacht valamint hét érdi telek és két hangár is a tulajdonában volt Welsz Tamásnak a Blikk szerint.

Fókusz 14-04-23


szerző:
2014.04.23. 18:30
Fókusz 14-04-23

Fókusz: Mi jöhet még? - Újabb haláleset és még egy eltűnt férfi! Welsz Tamás ügye egyre rejtélyesebb, bejutottunk a feltört irodaházba! A birodalom visszavág - Eddig ő verekedett, most Cristofelt terítették le! Volt barátnője alaposan beolvas neki. Kérem a cicipénzt!- Saját mellműtétjére gyűjt pénzt egy kétgyermekes anyuka. Sokan támadják, de fia már bedobott a közösbe!

Egyre több a rejtély Welsz Tamás halála körül

Egy férfi eltűnt, egy másik meghalt, állítólag mindkettejüknek volt köze a titokzatos üzletemberhez. A Fókusz bejutott a házba, ahol Welsz irodáját feltörték, a lakók csak úgy mondták a magukét.

Évezredes rejtély: hogy nézhetett ki Jézus Krisztus?

Hogyan nézhetett ki Jézus? Nem is volt hosszú, szőkés haja, és kék szeme? Miközben a mindenki által ismert arcot szántóföldön, ház falán is felfedezni vélték szerte a világban, addig a tudósok még mindig arra keresik a választ: milyen lehetett valójában Jézus?

Fókusz 14-04-15


szerző:
2014.04.15. 18:30
Fókusz 14-04-15

Fókusz: Együnk parlagfüvet? - Tanácsok és módszerek az allergia ellen. Mire esküsznek a prüszkölő sztárok? Mindenki veszélyben! - Ellophatják az összes pénzünket és a titkainkat. Hogyan védjük meg az internetes adatokat? Rejtély, ami történt - Elkóborolt vagy elrabolták? A 11 éves Andrea pénteken tűnt el. Megszólal a villamosvezető, aki másnap megtalálta.

Afrikai méreg okozhatta Welsz Tamás halálát?

Miközben az év legrejtélyesebb halálesetének újabb fordulatát ízlelgeti az ország, ami akár egy áprilisi tréfa is lehet, a Fókuszban újabb kincset érő, és mindenképp bizonyító erejű felvételre bukkantunk a titokzatos üzletember életéből.

Nincs még vége: mégse a maláj gép roncsaira bukkantak

A most már 24 napja eltűnt maláj gép utasainak hozzátartozói úgy érzik, hogy teljesen bolondot csinálnak belőlük. Most azt mondják: nem a gép darabjait találták meg, és lehetséges, hogy mégis vannak túlélők.

Portré 13-09-01


szerző:
2013.09.02. 00:30
Portré 13-09-01

Portré: Gyermekkorában kincset keresett, testvéreivel, titkosírással írtak egymásnak leveleket, ma meg már egy FBI ügynök is megirigyelné. Vámos Hanna ugyanis, egyedülálló dolgot vitt véghez Magyarországon.

Kétségbeesetten keresik az eltűnt fiút

Egy elkeseredett édesanya és megtört barátok várják haza a 23 éves szolnoki fiút, aki lassan egy hónapja buliból indult el, és azóta senki sem hallott róla. Gubancsik István a hatodik felnőtt, aki az utóbbi időben eltűnt Szolnokon.

Forró nyomon 12-12-12


szerző:
2012.12.12. 22:00
Forró nyomon 12-12-12

Forró nyomon: Mi állhat a rejtélyes thaiföldi gyilkosság hátterében? Aztán: Az elmúlt évben, több mint 10 ezer esetben kezdtek nyomozni eltűnt gyerekek után. Mi lett velük? És döbbenetes lehúzásokat és egyre hízó kárvallottakat mutatunk önöknek a Forró nyomonban.

Forró nyomon 12-10-03


szerző:
2012.10.03. 22:00
Forró nyomon 12-10-03

Forró nyomon: Exkluzív interjú Bándy Kata gyilkosával. Öt évig titkolta, hogy a szülei kínozzák. Vannak-e született gyilkosok? 12 éves rejtély: Ki ölte meg a lottónyertest?

Kód: Ámulatba ejtették a tudósokat a magyar fiúk

Az egész tudományos világot hozta zavarba két bonyhádi gimnazista, amikor olyan feltörhetetlen kódot hoztak létre, amelyet egyelőre senki sem tud visszafejteni. A két romantikus lelkű srác kedvenc filmjeikből merítette az alapötletet.

A Seuso kincsek tragédiáktól övezett rejtélye

Bemutatjuk, hogy mire jutottak az RTL Klub riporterei, akik az elmúlt 15 évben a világ számos pontján igyekeztek kinyomozni, hogy ki miért ölt, hogyan rabolt, csalt és hamisított, hogy megszerezze a becslések szerint 40 milliárd forintot érő mesés tárgyakat.

Fókusz 12-07-20


szerző:
2012.07.20. 20:05
Fókusz 12-07-20

Fókusz: Csillogás és árnyék - A reflektorfényben élnek, mégis rengeteg veszély fenyegeti a topmodelleket. Miről kell lemondaniuk? Sztárparádé - Antonio Banderas már hazajár Budapestre, Bruce Willis pedig otthon érzi magát. De kik azok, akik követik őket Hollywoodból? Rejtélyek nyomában - Kik szállták meg a titokzatos Jézus-képmás feltűnési helyét? Van-e mérhető hatása a gyógyító helyeknek?

Exkluzív: Vitéz és gazdája újra együtt!

Rakonczay Gábor hajója egy hónapnyi vízen való hánykolódás után az Azori-szigeteken ért partot. A Guinness rekorder mostani feladata az volt, hogy megtalálja a tűt a szénakazalban, és sikerült is neki!

Titanic-rejtély: Hitek és tévhitek 100 év távlatából

15-én éjjel, pontosan 2 óra 20 perckor lesz 100 éve, hogy a világ leghíresebb óceánjárója hullámsírba merült, ám a Titanic még ma is szolgáltat meglepetéseket. James Cameron tévedett a hajó süllyedésének illusztrálásakor. És az MTK focicsapatának mi köze van a Titanichoz?

Fókusz Plusz 11-10-22


szerző:
2011.10.22. 19:30
Fókusz Plusz 11-10-22

Fókusz Plusz: Szellemek nyomában - Kísértettúra a legszebb és legromosabb magyarországi kastélyokban. Főúri luxus egykor és ma. Ép testben ép lélek - Sportolók, akik a sokadik ikszen túl kezdtek futni, úszni, kerékpározni. Még a fiatalokat is lekörözik.

Rejtély, hova lett a kincset érő kézirat

Felbecsülhetetlen értékű, XII. századi kézirat tűnt el a spanyolországi Santiago de Compostelaból.

Felkavaró film Diana haláláról

Hatalmas érdeklődés és felháborodás mellett mutattak be a Cannes-i filmfesztiválon egy Diana hercegnő halálát feldolgozó dokumentumfilmet.

Fókusz 11-02-22


szerző:
2011.02.22. 20:45
Fókusz 11-02-22

Fókusz: Szembesítés - Sosem látott felvételek a Villalakókról a válogatáson. Mit ígértek akkor és azóta mit produkálnak a házban? Rejtély - Ki volt Schobert Norbi apja, és mi köze van Rákosi Mátyáshoz? A régmúlt titkai. Pánik - Megszólal egy magyar férfi, aki ott volt az új-zélandi földrengés helyszínén.

Megoldódott a zongora-rejtély


szerző:
2011.01.28. 12:59
Megoldódott a zongora-rejtély

Kiderült, hogy egy diák vitte barátaival a homokzátonyra a hangszert, és műalkotásnak szánta. Minderről felvételt is készített.

Műsort vezet a hazatoloncolt kémszépség

Rejtélyekről szól a Ren nevű orosz tévé új műsora a szexis orosz kémnő vezetésével.

Rejtélyes kondenzcsík Los Angelesnél

Nem tudnak magyarázatot adni a Kalifornia partjai fölött feltűnt kondenzcsíkra.

Titokzatos arc egy kolontári házon

A vörösiszappal elöntött területen, az egyik házon egy emberi arcot vélt felfedezni egy férfi.

Testvérrejtély a ládában


szerző:
2010.11.03. 11:32
Testvérrejtély a ládában

Hábermann Aladár azt akarta, hogy lánya keresse meg 14 évvel idősebb testvérét, Tamást. A kutatás elkezdődött. Mi is részt vettünk benne. A titkokkal teli családi történetet megismerhetik a XXI. században.

Farkas Helga-rejtély: leleplező felvétel került elő

Az emberrablók a váltságdíjról suttognak az eddig soha nem hallott leleplező hangfelvételeken. Farkas Helga eltűnése után 19 évvel egy nyomozó állítja, megoldotta a rejtélyes bűnügyet, és meg tudja nevezni a lány gyilkosát is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való