KERESÉS search-close

Reisz Gábor

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Reisz Gábor"

Reisz Gábor filmrendező és Barabás Évi filmélménye a vasárnapi Portréban!

Reisz Gábor a torinói fesztiválról, a Rossz versek c. filmjének díjesőjével tért vissza. A vasárnapi Portréban tehát Reisz Gábor, aki visszakérte verseit egy lánytól, aki kikészült, ha szülei lehalkítva nézték a filmjét, és még gyermekkori énjeivel is összeölelkezik.

A Rossz versek lett a legjobb játékfilm!

Az 5. Magyar Filmhéten átadták a legjobb játékfilmekért járó Magyar Filmdíjakat. A legjobb játékfilmnek az RTL Magyarország által is támogatott Rossz verseket választották, amely Reisz Gábor második nagyjátékfilm-rendezése. A legjobb rendező szintén Reisz Gábor lett.

Kiosztották a Magyar Filmdíjakat

A Rossz versek című film kapta a legfontosabb díjakat a Magyar Filmhéten - Reisz Gábor alkotása lett a legjobb játékfilm és a legjobb rendezőnek járó elismerést is megkapta. A legtöbb díjat, összesen 6-ot viszont Nemes Jeles László Napszállta című filmjének ítélték. A gálát vasárnap este tartották a Vígszínházban.
A Rossz versek című film werkjét itt nézheti meg.

ROSSZ VERSEK: a werkfilm


szerző:
2019.04.29. 15:10
ROSSZ VERSEK: a werkfilm

21 nagyjátékfilm és 3 egész estés animációs film szállt versenybe a Magyar Filmdíjakért idén. Minden filmet tavaly mutattak be a mozik, vagy szerepeltek nemzetközi fesztiválokon. Reisz Gábor filmje lett a legjobb játékfilm, de megkapta a legjobb vágásnak, a legjobb forgatókönyvnek, a legjobb rendezőnek és a legjobb női mellékszereplőnek járó elismerést is. Most megnézheti, hogyan készült.
A Híradó riportját a díjátadóról itt nézheti meg.

Fődíjat kapott a Rossz Versek

Fődíjat kapott a Monte Carlo-i Filmfesztiválon a Rossz Versek. Reisz Gábor önéletrajzi ihletésű alkotását a közönség is szerette, a vetítés után percekig tartó vastapssal ünnepelték. A filmes mustra zsűrielnöke a világhírű szerb filmrendező, Emir Kusturica volt: ő bátornak és előremutatónak nevezte a Rossz verseket. Az elismerést Reisz Gábor vette át szombaton este Monte Carlóban.
Reisz Gáborral készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

REISZ GÁBOR: Emir Kusturica nagyon szerette a Rossz verseket

Reisz Gábor filmje nyerte a Monte-Carlói Filmfesztivál fődíját. A filmes mustra zsűrielnöke a világhírű szerb filmrendező, Emir Kusturica volt: ő bátornak és előremutatónak nevezte a Rossz Verseket. A rendező/színészt telefonon értük utol, az interjú a Rossz versek werkfilmjének részleteit tartalmazza. A film forgalmazója a Cirko Film.

Így készült a Rossz versek!


szerző:
2019.02.05. 13:56
Így készült a Rossz versek!

Akár láttad már a filmet, akár nem, ezt midenképp érdemes meglesned!

Rossz versek, csajok, satöbbi… - Rossz versek kritika

Reisz Gábor új filmje egy ízig vérig egyedi, romantikus és rettentően jó humorú mozi lett, ami nemcsak magyar viszonylatban, hanem összességében is az év egyik legkellemesebb filmes meglepetése lett.

Íme néhány kulisszatitok a Rossz versekről!

Reisz Gábor, a film rendezője/főszereplője mesélt nekünk az alkotói munka és forgatás körülményeiről!

A Rossz versek kulisszáiról beszélgettünk Reisz Gáborral

A magyar mozikban karácsony után játsszák csak a Rossz verseket, ami a Torinói Filmfesztiválon már három díjat is bezsebelt. A filmben Reisz Gábor zavarba ejtően őszintén meséli el nekünk szakítása történetét és azt is, hogy szembe mer-e nézi gyerekkori vágyaival! A filmrendezővel készült Portré beszélgetést ITT nézhetik meg!

Reisz Gábor ezúttal nemcsak rendezője volt új filmjének

A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című mozisiker rendezője új filmet készített Rossz versek címmel. A történetet évekkel, évtizedekkel korábbi események inspirálták, pár héttel a forgatás előtt dőlt el, hogy ő maga lesz a címszereplő.

Vasárnap levetkőztetjük a Rossz versek főszereplőjét!

Persze „csak” lelkileg, de addig is itt egy kis ízelítő!

Rossz versek - Torinóban több díjat is bezsebelt!

Itthon még be sem mutatták, küldöldön már most tarol Reisz Gábor új filmje!

Három díj a Rossz verseknek

Saját élete ihlette Reisz Gábor új filmjét, ami három díjat is kapott a 36. Torinói Filmfesztiválon, hétvégén. A Rossz verseket a fesztivál legjobb filmjének választották, és a legjobb forgatókönyvért járó díjat, valamint egy forgalmazói elismerést is kapott. Reisz Gábort Torinoban még az utcán is megállították, akkora sikere volt. A rendezővel készült interjút megnézhetik hosszabban is: ITT.

Három díjat is nyert a Rossz versek című film Torinóban

Reisz Gábor alkotása a nagy presztízsű olasz seregszemlén, a legjobb forgatókönyv, a legjobb film és a nemzetközi zsűri elismerő oklevelét kapta meg. A rendező első filmje, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan több mint 65 ezer nézőt vonzott a magyar mozikba.
Ide kattintva megnézheti a film trailerét.

ROSSZ VERSEK: Saját története ihlette Reisz Gábor új filmjét

A Rossz versek egy 33 éves férfiról szól. Magánélete romokban, barátnője épp most szakított vele, ezért a múltjában kezdi keresni a választ arra, hogy a szerelem valóban csak akkor létezik-e, amikor már gyakorlatilag nincs. A Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan alkotójának új filmje egy forgalmazói díj mellett a legjobb forgatókönyvnek és legjobb filmnek járó díjat is besöpörte a hétvégi Torinói Filmfesztiválon.

Nézd meg a Rossz versekhez készült első zenés klipet!

Videoklip készült a Rossz versek filmzenéjének első, Most című dalához.  A megújult VAN filmzenekar Te nem (Rossz versek filmlemez) című nagylemezének megjelenéséig már csak decemberig kell várni.

Itt a Rossz versek első hosszú előzetese!

Neked is tetszett a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan? Akkor ez is fog!

Rossz versek - Trailer 1


szerző:
2018.11.09. 11:05
Rossz versek - Trailer 1

Az első teaser után megérkezett az első igazi, hosszabb előzetes is Reisz Gábor, a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan alkotójának új filmjéhez!

Szerelmet és drámát sejtet a Rossz versek új plakátja

Megjelent Reisz Gábor új filmje, a Rossz versek plakátja, amelyen a főszereplők mellett a filmben fontos szerepet játszó Budapest látképe is felsejlik.

Rossz versek - Teaser 1


szerző:
2018.10.08. 11:04
Rossz versek - Teaser 1

Reisz Gábor decemberben érkező új filmje igazán különlegesnek ígérkezik az első képsorok alapján.

Nézd meg te is a Rossz versek első előzetesét!

Reisz Gábor decemberben érkező új filmje igazán különlegesnek ígérkezik az első képsorok alapján.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való