KERESÉS search-close

Rehab Critical Mass

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rehab Critical Mass"

Vonulj te is szombaton a Szent István téren!

Surányi Judit, a Rehab Critical Mass főszervezője mesélt a most szombati rendezvényről, amit már negyedik alkalommal rendeznek meg Budapesten. A Nem adom fel! mozgalom színes felvonulással és családbarát programokkal várja a fogyatékossággal élőket a Szent István téren. Csatlakozz te is!

Fogyatékkal élni – hogyan?

Önök tudják, mit csináljanak, amikor egy fogyatékkal élő emberrel találkoznak? Igen vagy nem, minden huszadik honfitársunk fogyatékkal él, összesen úgy félmillióan. Az ország lakosságának 5 százaléka. Érdekes, talán oka van, hogy ugyancsak 5 % arányban kell fogyatékosokat foglalkoztatnia minden cégnek, amelynél több mint 25-en dolgoznak. Vagy fizetni kell. Sokan inkább fizetnek, mint alkalmaznak: évente 65 milliárd forintot, ebből az összegből 64 ezer sérült embert lehetne foglalkoztatni.

Több pénzt és akadálymentesítést kérnek

Esélyegyenlőségért és az akadálymentesítésért vonultak fel fogyatékkal élők vasárnap Budapesten. A Rehab Critical Mass nevű eseményt azért szervezték, hogy közelebb hozzák az egészséges és a sérült embereket, akik tanulni és dolgozni szeretnének.

Rehab Critical Mass Budapesten


szerző:
2014.10.19. 15:36
Rehab Critical Mass Budapesten

Egyenlőség és akadálymentesítés. Ezért vonult fel több száz kerekesszékes, látássérült és fogyatékossággal élő ember az ötödik kerületben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való