KERESÉS search-close

Reggeli

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Reggeli"

Őszintén mesélt az anyaság nehézségeiről Cséffalvay Dorka

Cséffalvay Dorka második várandósságáról, valamint az anyasággal járó boldog, és megterhelő pillanatairól is elárult pár titkot.

Itt egy újabb lépés a nők egészségéért!

2019. január 1-től adókedvezményt kaphatnak bizonyos női betegségekkel küzdő érintettek, konkrétan endometriózis, mellrák, méhnyakrák, petefészekrák esetén, de bekerült a listába a here - és prosztatarák is.

Tomán Szabina:

Szabina, Dorka és Alexandra azt próbálták megfejteni, hogy milyen jó megoldások vannak arra, hogy egy anyukát ne nyomjon össze a megfelelési kényszernek a súlya, illetve arról, mitől jó egy édesanya.

Sorstársain segít a gyönyörű modell!

Szűcs Adriána 26 éves korában vette észre, hogy csomó van a bal mellében. Azóta megváltozott az egész élete, de nemcsak az övé, hanem azoké a betegeké is, akik nyomon követik Adriána bejegyzéseit.

Tomán Szabina döntött: kislánya nem szerepelhet a vlogjaiban!

Hogy miért döntött így a híres üzletasszony, azt a Reggeliben árulta el.

Cséffalvay Dorka az anyaság nehézségeiről és örömeiről mesélt

A gyönyörű influenszer Reggeliben árulta el, hogy a második babáját várja, aki már biztos, hogy kislány lesz: az anyaságról mesélt Dorka.

Dakar-rali: igen különleges helyen járnak Szalay Balázsék!

A Fókusz stábja bemutatta, hogy Peruban pontosan milyen gasztronómia érdekességek vannak - felkavaró képkockák következnek!

Hogy miért járjunk évente fogorvoshoz? Mutatjuk!

Dr. Dinu Roland mesélt arról, hogy miért és mennyire fontos a megelőzés, ha a szájhigiéniáról van szó.

Kulisszatitkok A Tanár második évadáról!

Elek Ferenc arról mesélt, hogyan élte meg azt a jelenetet, amikor leütötték, emellett a sorozat egyik fiatal színésze, Varga Ádám pedig arról, hogyan tudott felkészülni a nem mindennapi szerepére.

Szekér Gergő édesanyja elvesztéséről énekel az új dalában

Az énekes életét egy szörnyű tragédia vágta ketté, amikor meggyilkolták az édesanyját. Gergő úgy érzi, túl kell lépnie a múlton, és erőt kell merítenie a fájdalomból: többek között az ellengedésről is szól a fiú első dala.

Klippremier: Szekér Gergő - Madár, repülj!

A 2018-as X-Faktor egyik tehetséges énekesének megjelent az első dala, és az első videoklipje, melyet a Reggeli nézői most láthatnak először.

Béres Alexandra nagyon különlegesen helyen töltötte a karácsonyt

A fitneszedző és a családja nem itthon töltötték az ünnepeket, hanem egy másik, igen különleges országban.

Tornázz Béres Alexandrával!


szerző:
2019.01.16. 06:52
Tornázz Béres Alexandrával!

Hogy jól induljon a napunk, indítsuk egy kis mozgással, mint Papp Gergő, Szabó Zsófi.

Reggeli 2019-01-16


szerző:
2019.01.16. 06:00
Drága örökösök: Kristóf tizenkilencre lapot húz?

Kálmán nagypapa legkissebbik fia komoly játékszenvedéllyel küzd - a részleteket a karaktert alakító Kovács Lehel árulta el!

Holdampf Linda csúnya kalapokat darált

Állandó trendszakértőnk a mai világnap apropóján hozott menő és ciki fejfedőket is. Ami csúnya volt, ment a darálóba.

A kalapkészítés rejtelmeibe avatott be minket Vecsei Zsófia

A kalap világnapján meghívtuk Vecsei Zsófia, kalaptervezőt, aki már Londonban is letette a névjegyét. A stúdióban be is mutatta, hogyan készülnek az egyedi fejfedői.

Minden érzékszervünkre hat a 4D-s magazin

Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője mesélt a novemberben piacra dobott teszter magazinról, amit lapozgatva az olvasó maga is folyamatosan tesztelhet. A magazin a szépség, divat, gasztro, tech, utazás, és autós
szektorok újdonságaival foglalkozik.

Dallos Bogi: Legszebb péntek


szerző:
2019.01.15. 08:26
Dallos Bogi: Legszebb péntek

Az énekesnő a Dallamtapadásban mutatta be legújabb klipjét.

Dallos Bogi felnőtté válásáról és első szerelméről szól a Legszebb péntek

Bogi dalba öntötte azt az élményt, amikor felköltözött Budapestre és elkezdte önálló életét, ez pedig hozta magával az első szerelmet is.

Szétzilálja az életét a kártyaszenvedély a Drága örökösök Kristófjának

A Drága örökösökben a Szappanos család egyik oszlopos tagját - a szenvedélybeteg kártyafüggőt - alakítja Kovács Lehel. Problémáira megoldás lehet a pénz is és az is, hogy Ökörapátiban kevesebb a lehetősége kiélni a függőségét.

Megdöbbentő felvételek kerültek elő Fábri Zoltánról

A legendás magyar rendezőről a XXI. Század készített riportfilmet. A Reggeli stúdiójában a felelős szerkesztő, Borsodi István és Ráduly György, a Magyar Nemzeti Filmalap igazgatója mesélt Fábriról.

Egy komplett kisvárost húztak fel a Dakar miatt

Már javában zajlik a Dakar-rali Peruban, riporterünk pedig az ország szépségei mellett azt is megmutatja a versenyről, amit a nézők korábban nem láthattak. Ezúttal a Dakar táborában járt.

Papadimitriu Athina elé odaszaladt Csinos, a színészszamár

Ez az élet, nem ezek az autók, amivel járkálunk! - kiáltott fel Athina, miután felpattant Csinos, a szamár hátára. Le sem akart szállni, ezért az interjú is szamárháton készült vele.

Vérprofi, idomított, színész állatok lepték el a Reggeli stúdióját

Ezek az állatok leginkább biodíszletnek vannak. Ritkán fordul elő, hogy egy kacsától vagy egy libától kérnek főszerepet, mert ők leginkább kacsát vagy libát tudnak eljátszani - mondta az állatok idomára, Halász Árpád.

Reggeli 2019-01-15


szerző:
2019.01.15. 06:00
Nem fogod elhinni, mi volt Józan Laci újévi fogadalma!

Az RTL Klub Reggeli műsorának egyik vendége volt a színész, aki örömmel mesélt arról, hogyan töltötte az ünnepeket, illetve azt is elárulta, mit ígért meg magának 2019-re.

A sztárok is átélik a januári lehangoltságot?

Peller Károlyon nem fog a téli depresszió, Szabó Zsófi viszont tudja sötéten látni a dolgokat. Csocsesz olyan választ adott a kérdésre, amit nem gondolnánk róla.

Borics Ádám, MMA harcos felkészítette Pellert az őrült rajongók támadására

Amerikában él az MMA tehetséges sportolója, aki ugyan még nem számít sztárnak, de a sportág nagy reménységeként tartják számon. A Reggeliben bemutatót is tartott Peller Károly segítségével.

Belehajtott egy autó Peller Károly házának kapujába

A színésznek egy ittas vezető okozott komoly anyagi kárt. Amíg helyre nem állítják, biztonsági őr vigyáz a házra, mert őrült rajongója még mindig zaklatja. A pereskedés még folyik.

Józan Lacinak a hízás az újévi fogadalma

A színésznek mindössze egy napja volt a családjára karácsonykor, a túl sok munkába bele is fogyott. Ezért 5 újévi fogadalma közül a hízás az egyik.

Rakonczay a Déli-sark Expedíció után sem dől hátra

A sikeresen teljesített expedíció után a Reggeli stúdiójában mesélt embert próbáló kalandjáról az extrém sportoló. Intim kérdések és a jövőbeli tervek is szóba kerültek.

Szalay Balázs kihasználta szünnapját a Dakaron

Szalay Balázs városnézésre indult egyetlen szabadnapján Arequipába és megkóstolta az alpakahúst. De nem volt tőle elragadtatva.

Csocsesz tavalyi évének legnagyobb durranása volt a Konyhafőnök

A népszerű mulatós zenész, Kiss Attila, ismertebb nevén Csocsesz a legutóbbi szériában bizonyította, hogy nemcsak a mikrofon mögött állja meg a helyét. De hiába volt már gyakorlott szakács, a műsor alatt rájött, hogy régi technikáit új módszerekre kell cserélnie.
 

Félmeztelenül feküdt ki a hóra Lukács Miki reggel 6-kor

Szauna szeánsszal kezdődött a hétfői Reggeli, a műsorvezető először bent jól megizzadt, majd a szaunamesterrel kiment a hidegbe és angyalkát csinált a hóban egyetlen fürdőnadrágban.

Reggeli 2019-01-14


szerző:
2019.01.14. 06:00
Erős konfliktussal kezdődik A Tanár Trokán Nóra szerint

Az iskola új igazgató-helyettesének múltja van Vasvári tanár úrral, nem is akármilyen. Egy csúnyán végződött szakítás miatti konfliktus nehezíti a mindennapjaikat.

Belső Nóra elmondta, hogyan lesz a stresszből betegség

Különbségek vannak abban, ahogyan az idősebbek és fiatalabbak, illetve ahogy a nők és a férfiak hozzáállnak a stresszes helyzetekhez, a lelki vívódásokhoz. Belső Nóra szerint a férfiak befelé fordulása is közrejátszik abban, hogy gyakrabban alakul ki náluk szív- és érrendszeri betegség.

Megrázó pillanatokat élt át Nagy Ervin egy taxiban

A tíz legstresszesebb foglalkozás listáját vették végig a Reggeli sztárvendégei, amikor A Tanár főszereplője elmesélte, hogy fültanúja volt egy sokkoló esetnek.

Czutor Zolit és Nagy Ervint majdnem kirúgták a gimnáziumból

A Tanár főszereplője és a zenész osztálytársak voltak középiskolában és komoly bajba keverték magukat több alkalommal is. Az érettségi vizsgájuk is veszélybe került ezek miatt.

Szentesi Éva már a 2019-es terveit is teljesítette

A blogger tavaly lelkileg és fizikailag is megerősödött. Sokat írt és beszélt már a betegségéről, de még mindig van egy könyvterve, ami informatívabb és hasznosabb az eddig megjelent köteteknél.

Trokán Nóra édes hármason kapta Nagy Ervint?

Legalábbis A Tanár című sorozat története szerint a karaktereik ebbe a kínos helyzetbe kerülnek. Majd Nóra Ervin főnöke lesz. Vajon mit kezdenek ezzel a konfliktussal?

Nagy Ervin elárult néhány titkot A Tanár új évadáról

Az RTL Klub sikersorozatának főszereplője áradozott új kollégáiról, akik felbukkannak a második évadban. Arról is mesélt, milyen eseteket dolgoznak fel az új részekben.

Misztikus helyeken zajlik az idei Dakar

Végigkövetjük Szalay Balázsék útját a 2019-es versenyen, riporterünk most a Nazca-vonalak titkának járt utána.

Rangos, amerikai díjat nyert Egri Péter

A Mystery Gang zenésze, Egri Péter két hónapig turnézott az USA-ban, idén nyerte el a Los Angeles-i Music Awards legjobb country dalának szóló díját a Baby That’s What I Like című szerzeménnyel.

Hókotróval érkezett a Reggelibe Lukács Miki

A Reggeli műsorvezetői kifaggatták a hókotró vezetőjét, Kolok Lászlót, hogy hogyan értesülnek az FKF-nél arról, ha menni kell és mennyi sót használnak el egyetlen kör alatt?

Reggeli 2019-01-11


szerző:
2019.01.11. 06:00
A Barátok közt színésze már gyerekkorában is rajongott a sorozatért!

Pesák Ádám az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogy már fiatalon imádta Bartha Zsoltot és a nagy Berényi Miklóst. Így egy álma vált valóra, mikor személyesen is találkozhatott a legendás karakterekkel.

Meddőség lehet a kamaszkori koplalásból?

Sánta-Széphalmi Juliska elmesélte a Reggeliben, hogy a Balettintézetben az összes 11-12 éves lány éhezett, hogy megfeleljen az elvárásoknak, aminek felnőtt korukra súlyos következményei lettek.

Az endometriózis is gátja lehet a gyermekvállalásnak

Pataki Zitánál is akadályozza a teherbeesést az endometriózis. Salamon Adrienn, a Női Egészségért kuratóriumi elnöke beszélt arról, hogyan próbálnak segíteni a nőknek abban, hogy édesanyák lehessenek.

Ennyi lombikot bír ki egy nő szervezete

Pataki Zita esete kapcsán orvosi szempontból is körbejártuk a témát, hogy vajon hány lombik után javasolja azt egy orvos, hogy többet ne próbálkozzunk?

Pataki Zita beavatja a nézőket legintimebb pillanataiba

Az RTL Klub időjósa már nyolc sikertelen lombikon van túl, és most férjével együtt úgy döntött, hogy vállalnak egy utolsó, kilencedik beavatkozást. És ezt mindenkinek meg is mutatják.

Miért a január a legnyomasztóbb hónap?

Dr. Almási Kitti mesélt arról, hogy a decemberi varázs után az év első hónapját sokan kudarcnak élik meg. De hogy pontosan miért, azt megtudod a Reggeliben lezajlott beszélgetésből.

Rácz Jenő nem kritizál, ha szeretettel főznek neki

A Reggeliben főzött a Konyhafőnök séfje, aki lebarnulva, fitten tért haza külföldről. Elmesélte, mi történt vele a legutóbbi széria döntője óta, majd besegített a Sánta-házaspárnak.

Megkezdődtek a dűnés szakaszok a Dakaron

Olyan helyen járnak most Szalay Balázsék, ahol 40 év is telt már el eső nélkül.

Ilyen a Peller-nővérek bolondos hóembere

Anna és Mariann reggel 6 órakor, a vaksötétben nekilátott megformázni egy hóembert. A maguk sajátos módján díszítették. Íme!

A kortalan szerelem híve a Barátok közt rosszfiúja

A sorozatban komoly fordulat történt a legutóbbi epizódban, amit még a Harmath Gergőt játszó színész, Pesák Ádám sem tudott előre. Ádámot idősebb párjáról is kifaggatta egy másik sztárvendég, Sánta Laci.

Sánta Juliska akkor is fogy, ha épp nem táncol

A szupervékony profi táncos és anyuka elkezdett edzésre járni, hogy ne veszítsen az izomzatából, ha épp leáll egy hétre a munkával. Sánta Laci és felesége arról is mesélt, milyen félelmetes élmény volt Juliskának egyedül repülőre ülnie kisfiukkal, Lacikával.

Reggeli 2019-01-10


szerző:
2019.01.10. 06:00
Nyári Dia komoly döntés előtt áll

A Barátok közt színésznője az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogy kutyája eddig nagyon jól fogadta a kis Zétény érkezését, de most valami nagyon megváltozott...

Holdampf Linda elhozta a Reggelibe a meztelen időjóst

Híradós szetteket vettek górcső alá a Darálóban Holdampf Linda vezetésével.

Ezért teniszezik ritkán Szellő István profi játékosnak tanuló fiával

Ígéretes tehetségnek számít a híradós fia, Ádám, aki Spanyolországban teniszezik és ott is él. Most vizsgái miatt jött haza, édesapja pedig elhozta nekünk a stúdióba.

Milyen legyen a gyerekbiztos lakás, és hogyan szoktassuk kutyához a kicsit?

Nyári Diáéknál a legaktuálisabb probléma, hogy kezeljék a kutyájuk féltékenységét, aki eleinte jól fogadta a babát, de most valami megváltozott. Szabó Zsófiék már megtalálták a megoldást.

Trokán Anna bevállalta


szerző:
2019.01.09. 09:08
Trokán Anna bevállalta

A színésznő nem akart sok helyre menni másfél éves kisfiával, ezért hiába laknak kislakásban, mégis ő hívta meg a rokonokat karácsonykor. De édesanyja görög szokásairól most sem kellett lemondani.

Néha nehezen gonoszkodik a Drága örökösök Mónija

Járó Zsuzsa imád negatív figurákat alakítani, még akkor is, ha néha nehezére esik egy-egy mondatot kiejteni a száján. Reméli, nem fogják nagyon megutálni a szerepe miatt.

Nem kell, hogy a téli hideg tönkretegye a hajunkat

A sapka bőrirritációt okoz, a hideg extrém módon kiszáríthatja a hajat. Mi ez ellen a megoldás? Ebben segített nekünk Mencser Viktória.

Segítség a hátrányos helyzetű, kisbabás családoknak

A hátrányos helyzetű kisgyermekes családoknál a pelenka megvásárlása hatalmas terhet jelent. Ennek a problémának a megoldásában szeretne segíteni a DM az Együtt a babákért programmal.

Ez hiányzik Nyári Diának, mióta nem forgat Barátok köztöt

A színésznő a Reggeli Kifőzdéjének vendége volt, mesélt arról, hogyan éli meg a babázást és elárulta, milyen érzés kihagyni egy kis időre a sorozatban való szereplést?

Így készült fel a Dakarra Szalay Balázs

Az autóversenyző a verseny előtti utolsó napon még az inka istenek segítségét kérte, aztán meglátogatta a perui főváros bohém negyedét.

Papp Gergőn kifogott a hólánc


szerző:
2019.01.09. 08:08
Papp Gergőn kifogott a hólánc

A mai Reggeli azzal kezdődött, hogy a frissen hullott hóban a műsorvezetők megmutatták, hogyan kell hóláncot felszerelni. Zsófi végül átvette az irányítást.

Reggeli 2019-01-09


szerző:
2019.01.09. 06:00
A Drága örökösök Szlávenje sok meglepetést tartogat még a nézőknek!

Ökörapáti postása nem akármilyen titkokat őriz - árulta el az őt alakító Molnár Guszti!

Vándor, Kerekes és Molnár elszavalta a Mizut és a Hello lányokat

Vicces feladatot adtunk a Drága örökösök Szlávenjének és a Family Guy magyar hangjainak. Az előadások parádésak voltak.

Kerekes József a szabadságot szereti legjobban a Family Guyban

A sorozat két szinkronhangja, Vándor Éva és Kerekes József olyan sokat nevetett munka közben, hogy a stúdió végül szétválasztotta őket és külön mondják fel a magyar hangot.

Vándor Éva nem számított erre egy premier napján

A színésznő épp a Vesztegzár a Grand Hotelben című darabban játszott, ami hatalmas siker lett, amikor a kollégái Nemcsák Károly vezetésével alaposan meglepte őt.

A Drága örökösök Szlávenje a Reggeliben!

Molnár Guszti egy - akkor még csehszlováknak nevezett - községben nőtt fel, onnan először Kaposvárra jött, elvégezte a színművészetit, majd Budapesten kötött ki. Szerepálma a Drága örökösökből egyértelműen Szláven volt.

Bujtornak maga Bud Spencer adott tanácsokat

Ma este a XXI. Században mutatjuk be Bujtor István életét. A riporter, Dörmer Csaba elárulta, Bujtor hol és mikor jelent meg a nyilvánosság előtt először, és milyen névvel.

Lotfi Begi, Kollányi Zsuzsi, Kowa: Eszembe jutottál

Klippremier a Reggeliben!

Akár egy nap alatt is visszanyerhetjük az éles látást

Magyarországon 25 éve végeznek lézeres szemműtéteket, az eljárás sokat fejlődött, olyan is van, hogy a műtét után egy nappal már lehet monitort nézni, autót vezetni és nem kell napokig sötét szobában feküdni.

Lotfi Begit kellemes meglepetés érte 2018 utolsó perceiben

Napjaink egyik legnépszerűbb DJ-producere három kisgyermeke mellett sem pihen, ontja a jobbnál jobb slágereket. Elhozta legújabb klipjét, amit Kollányi Zsuzsival együtt készített pár hónappal ikrei születése után.

Rakonczay Gábor elérte a Déli-sarkpontot!

Arcán és orrán fagyási sérülésekkel, de elképesztően boldogan ért célba az első magyar, aki gyalog tette meg ezt az utat 44 nap alatt. Telefonon mondta el élményeit.

Wossala Rozina megtanította Papp Gergőt alaplevet főzni

Reggel 6 órakor már izzott a főzőlap a Reggeli stúdiójában, a műsorvezetők levest főztek. Rozina elárulta 3 lépéses receptjének titkát.

Reggeli 2019-01-08


szerző:
2019.01.08. 06:00
Szabó Zsófi: „Egyébként adásban vagyunk még?”

Lakatos Márk nem kímélte Zsófit reggelis debütálásakor, készült egy kis átveréssel, hogy letesztelje, mit kezd a szőkeség a váratlan helyzetekkel.

Solti Ádámék évekig nem tudtak beszélni fájdalmukról

Ádám és párja, Berni a Reggeliben csatlakozott be a tabu témák kibeszélésébe. Ennek kapcsán Szabó Zsófi megkérdezte: ilyen téma volt náluk a baba vállalás is?

Perverz kéréseket kapnak a kommentelőktől a magyar celebek

A tabutémák után Vasvári Vivi és Solti Ádám is elárulta, milyen furcsa kéréseket küldenek nekik a rajongók interneten keresztül. Fetisisztákból egyiküknél sincs hiány.

Ganxsta Zolee-t meglepetés várta a Reggeliben

Ganxsta Zolee-nak kevés rossz élménye volt 2018-ban, a Kartell pedig újra hasít. Következő koncertjükre már most biztosított a teltház.

Solti Ádám és Berni megküzd azért, hogy babájuk legyen

Ádám és Berni nem csinál titkot belőle, hogy elvesztettek már egy babát és most is van már több hónapnyi próbálkozás a hátuk mögött. A helyzet nem könnyű, de nem csinálnak belőle tabut.

Kell-e a nőknek szőrteleníteni? És a melegek miért a négy fal között legyenek?

Izgalmas kerekasztal-beszélgetés alakult ki a Reggeli stúdiójában a Showder Klub humoristái, a műsorvezetők és Vasvári Vivien között a tabutémákról.

Tabutémákat feszegettünk a Showder Klub humoristáival

Van-e olyan téma, amivel nem szabad viccelni? Felméri Péter és Csenki Attila szerint nincs, amivel először Szabó Zsófi nem értett egyet, de a beszélgetés hatására megváltozott a véleménye.

Bemutatjuk Limát, a Dakar fővárosát

A következő két hétben a Dakar Rally eseményeiről fogunk beszámolni és ezzel egyidőben bejárjuk Dél-Amerikát is.

Lakatos Márk átverte Szabó Zsófit az első Reggelijében

A Reggeli rutinos műsorvezetője szerette volna tudni, mit csinál a debütáló Zsófi egy váratlan helyzetben. Ezért egyszer csak kialudtak a fények, de a műsort így is tovább kellett vinni.

Heti szőrös: fogadd örökbe Chilit!

Chili 6 hónapos kisfiú, aki év végén került az alapítványhoz. Eleven, játékos, kistestű (kb.8 kilós), más kutyákkal barátkozó kiskutya, és komolyan érdeklődik a szobatisztaság iránt.

Alig több mint 20 km-re van már csak a Déli-sarktól Rakonczay

Az idő nem akar javulni, így előreláthatólag hétfőn érik el a Déli-sarkpontot a csapat tagjai. Az Antarktisz azonban nem könnyíti meg az utolsó napokat a magyar extrém sportoló számára.

Vasvári Vivien titokban nagyobbíttatta meg a melleit

A Kifőzde vendége a Nyerő Páros nyerő felesége volt, aki nemrég új melleket kapott, de nem ez volt az első beavatkozása. Romantikus olasz utazásáról is mesélt.

Reggeli 2019-01-07


szerző:
2019.01.07. 06:00
A Barátok közt színésznőjének valóra vált az álma!

Görgényi Fruzsina egyszerűen nem tudta abbahagyni a sírást, amikor kiderült, milyen ajándékot kapott karácsonyra párjától, Vastag Csabától...

Ki vagyok én?-t játszottak a Reggeli sztárvendégei

Házibuli-hangulat alakult ki a stúdióban, amikor felkerültek a hírességek homlokára más hírességek nevei. Vajon ki találta ki a megfejtést?

A Reggeliben vendégeskedett a kívánságkirály, Dévényi Tibor!

Már 1200 kívánságot teljesített hazánk egyik legmeghatározóbb gyerekműsorának vezetője, aki több országba is elutazott, hogy a gyerekek álma valóra váljon.
 

Lévay Viktória a színházba is magával viszi kutyáit

A szőke ciklon után levágatta a haját a színésznő, mert a platinaszőke festés teljesen tönkretette. Most saját színével, rövid frizurával látható, de nem bánja, mert hozzászokott a külseje változtatásához.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!