KERESÉS search-close

Reggeli

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Reggeli"

Bochkor Gábor tabuk nélkül beszélt az egyedüllétről

A rádiós kislánya, Nóra már 12 éves, Bochkornak azt a legnehezebb feldolgoznia, hogy vele nem él egy lakásban. De annyira egy hullámhosszon vannak, hogy sokszor már felnőttként beszél Nórával.

Pindroch Csaba 27 év után komoly elismerésben részesült

Mielőtt a színész frissen átvett Jászai Mari-díjáról beszéltünk volna, kibogoztuk, milyen családi szál köti össze Wossala Rozinát és Pindroch Csabát.

Új, botrányosra sikeredett klippel jelentkezett az USNK

Az X-Faktor legutóbbi győztesei már a verseny alatt is ontották magukból a saját dalokat, de továbbra sem dőlnek hátra, máris itt a Parihardkor.

Afrikai gyerekeknek segít vízhez jutni a magyar önkéntes

Siposhegyi Zoltán rendszeresen jár ki ökénteskedni Afrikába. Egy ilyen út során ismerkedett meg a jelenlegi feleségével is, akivel most egy komoly projekten dolgoznak Namagában. Távol a piac zajától, valahol a pusztában van egy iskola, a Green Eden. 10 évvel ezelőtt egy idetévedt, istenfélő tanár alapította, és lépésről lépésre saját maga húzta fel a falakat. Egy valami azonban még hiányzik: a víz.
 

Divatrendezvény a rászoruló emberek, családok megsegítéséért

A FASHION ISSUE - A MI ÜGYÜNK kezdeményezés blogger gardróbvásárt, kerekasztal beszélgetéseket és designer aukciót foglal magában. A kezdeményezés mellé designerek, bloggerek, véleményvezérek állnak, a jótékonysági árverésen pedig több mint 15 hazai tervező egyedi tárgyára licitálhatnak.

Újra találkozhatunk Pajkaszeg lakóival

Szombaton kezdődik A mi kis falunk harmadik évada, a Reggeli vendégei Lovas Rozi és Lengyel Tamás voltak, akik meséltek a történet alakulásáról és a forgatásról.

Beatles-túrára vitte apukáját a New Level Empire frontembere

Ajándékba kapta 70. születésnapjára Zola édesapja ezt az utazást, mert 20 éves kora óta vágyott Liverpoolba. Zola huga is csatlakozott hozzájuk az úton.

A magyar nők boldogabbak, mint a magyar férfiak?

Harmadszor készítették el Magyarország boldogságtérképét, van különbség az ország keleti és nyugati fele között a boldogságérzés fokában, összefügg a jóléttel, de nemcsak ezen múlik az emberek elégedettsége. A 104. helyről a 62. helyre ugrottunk az országok listáján, ami nagy előrelépés, de még van hova fejlődni.

Reggeli 2019-03-22


szerző:
2019.03.22. 06:00
Az X-Faktor lett a legjobb nagyszabású showműsor 2018-ban

Tavaly minden mentor talált olyan versenyzőt, akiben őszintén hitt és születtek önálló dalok, ez lehetett a titka annak, hogy a legutóbbi X-Faktor kiemelkedően jó volt. A műsor készítői, Verebély Marcell és Kónya Gergő meséltek az X-Faktor kulisszatitkairól.

A Konyhafőnök VIP lett a legjobb gasztro reality a Televíziós Újságírók Díjátadóján

Fördős Zé tartott tőle, hogy el lesz nyomva két Michelin-csillagos séf mellett, de a forgatások alatt rájött, hogy mi a szerepe közöttük és szükség van a jelenlétére.

A parfümőr tanácsai: így válasszunk illatot!

Más illatokkal körülvéve érezzük jól magunkat télen, mint nyáron. Hogy bőrön kell kipróbálni a parfümöket, azt régóta tudjuk, de hogy mire figyeljünk még, azt Zólyomi Zsolt árulta el a Reggeliben.
 

Megyeri Csilla a semmiből épített százezres követőtábort

A ma esti Gyertek át!-ban lesz látható az egykori vidéki tévés és influencer, aki pikáns dolgokat is elárul magáról Sebestyén Balázs műsorában.

Magyar márka mutatkozott be a New York-i divathéten

Az Amnesia tulajdonosa és vezető tervezője, Prókai Éva mesélt arról, milyen érzés volt Miami után most a Nagy Alma kifutóján látni saját kreációit.

Soha nem volt jóban Barbie-baba külsejével a 80-as, 90-es évek legismertebb modellje

Rábaközi Andrea fotókon és videoklipekben is rendszeresen szerepelt, arcát mindenki ismerte, férfiak tömegei álmodoztak róla. Ő mégsem volt elégedett, a melleit is túl nagynak tartotta, ezért kisebbre műttette.

Bábszínházzal kezdődött a csütörtöki Reggeli

Ma van a bábszínház világnapja, ennek kapcsán Barna Zsombor színész és bábszínész volt a vendégünk, aki be is mutatta, hogyan kell ezt a műfajt jól csinálni.

Reggeli 2019-03-21


szerző:
2019.03.21. 06:00

Életműdíjat kapott Dés László


szerző:
2019.03.20. 09:03
Életműdíjat kapott Dés László

Korunk egyik legnagyobb zeneszerzője újabb elismerést zsebelhetett be. Dés Lászlót az Artisjus tüntette ki.

Komolyra fordult Létay Dóra és Éliás Gyula Jr. szerelme

Nem egy egyszerű fellángolás ez a kapcsolat, ami 2017-ben kezdődött és nagyon hamar kiderült, hogy különleges, ami köztük van. Hamarosan együtt lépnek színpadra.

Trokán Anna is élménnyel segít a beteg gyerekeken

A Bátor Táborhoz csatlakozott a színésznő, aki erről a rendkívül fontos küldetésről és a szerepeiről is mesélt a Reggeliben.

Törőcsik Dani már nem akar mindennap másik nővel hazamenni

A nyuszis magazin alkotó kategóriában díjra jelölte az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplőjét, aki tetováló művészként dolgozik Hamburgban. Dani őszintén vallott magánéleti terveiről is a Reggeliben.

Legendás dívák bőrébe bújik Détár Enikő és Fehér Adrienn

A Cher- és Tina Turner-jelenséget idézi fel egy színdarabban a két színésznő, akik azt is megjelenítik, hogyan lehet egy problémás párkapcsolatban élve is nagyszerűt alkotni.

Lukács Miki harmonikázott Papp Gergőnek a stúdióban

Zenével indítottuk a szerdai Reggelit, Lukács Miki tanítani próbálta műsorvezető-társát, majd szórakoztatta harmonika-tudásával.

Reggeli 2019-03-20


szerző:
2019.03.20. 06:00
Vasvári Vivien: „Kell az, hogy tényleg kettesben legyünk!”

A Nyerő Páros nyertesei most tértek vissza egy csodálatos nyaralásról, aminek részleteiről az RTL Reggeli műsorában meséltek.

Nincs saját irodája a Cápák között IT-gurujának

A U-Stream alapítója munkatársai között dolgozik, mert nem akarja, hogy bárki elbújjon a többiek elől, ő sem teszi.

Vivi és Fecsó több mint 2 hetet töltött kettesben Balin

Vivien nem akarja elhanyagolni a férjét a gyerekek miatt, ezért felháborítja, ha valaki megdöbben rajta, hogy két és fél hétre másra bízták a gyerekeiket.

Vasvári Vivi kiposztolt egy videót saját szüléséről

A luxusfeleség nem császárpárti, nem ért egyet azzal, ha valaki pusztán félelemből és nem nyomós indokkal választja a természetes szülés helyett.

Fehér Gyulának a Cápák között óta sok új barátja lett, de az utcán nem ismerik fel

A milliárdos nem vonul el a beosztottjai elől, külön irodája sincsen, mert nem akar elkülönülni a munkatársaitól. Az irodájába pedig gyalog jár.

A Reggeliben mutatta be új klipjét Kowalsky meg a Vega

A vad rocker külső mögött két tudatos családapa rejlik, ráadásul Kowa a zenélés mellett jógaoktató is. Egy kisebb szünetet leszámítva a zenészek 15 éve dolgoznak együtt.

Ijesztő betegség tört ki Dobó Ági kisfián a thaiföldi nyaralás után

Az egykori szépségkirálynő és férje Ázsia egyik legkedveltebb turisztikai célpontját választotta a családi nyaraláshoz, de lehet, hogy ma már másképp döntenének kicsi gyerekeik miatt.

Francia reggelivel kezdett Papp Gergő és Peller Mariann

Café au lait, croissant, macaron... Néhány ital és étel, ráadásként Papp Gergő profi francia nyelvtudása és máris Párizsban érezzük magunkat.

Reggeli 2019-03-19


szerző:
2019.03.19. 06:00
A Brainsben a dobos is olyan népszerű, mint a frontember

A Brains már 1994 óta létezik, ők Magyarország legsikeresebb elektronikus zenéjét játszó zenekara. 2016-ban már nyertek Fonogram- és Petőfi Zenei Díjat, most újra jelölték őket.

Magyar Attila valójában konyhatündér?

Lotfi Begi főztjét ízlelgetve szóba jött, ki milyen ételeket készít otthon, és kiderült, hogy a színész egészen különleges fogásokat főz és arra is figyel, hogy milyen alapanyagot használ fel hozzá.

Meddig szólhat bele a szülő a párválasztásba?

Nagy Sanyi és Magyar Attila nemsokára a Liliomfi című darabban lesz látható, a történet kapcsán azt fejtegettük a Reggeliben, hogy vajon hol van a határa annak, hogy a szülő véleményezi gyermeke szerelmi életét?

A Richter Anna-díjátadón járt Lukács Miki

Az 5 leginnovatívabb projektnek ítéltek oda díjakat, elsősorban azokat a nőket választották ki oktatás, egészségügy, kutatás, gyógyszerészet területén, akik tesznek valami fontosat a társadalomért.

Vidd haza Lolát!


szerző:
2019.03.18. 08:08
Vidd haza Lolát!

Lola egy 1 éves, barátságos keverék nagylány, akit az Illatos útról mentett februárban a Vigyél Haza Alapítvány. Az erős alkatú kutya mellé olyan aktív életet élő gazdit keresünk, aki lakásban vagy kertben tartaná őt, de mindenképp szabadon beengedné a lakásba. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

A fiatalokon keresztül szeretnék visszaszorítani a szeméthalmozást

Még mindig nem tudatosult az emberek többségében, hogy milyen sokat tehetnek a környezetükért, ha szelektíven gyűjtik a hulladékot és ezzel elősegítik az újrahasznosítást.

Így oldja meg az utazást három gyerekkel Lotfi Begi és felesége

A gyerekhám nem ördögtől való dolog, egy 2 éves ikerpárral és egy 5 éves nagytesóval például fontos, hogy biztonságban tudjuk a kicsiket. A zenész a nyaraláson döbbent rá arra, milyen minden egyes nap 3 pici gyerekkel a feleségének.

Megkönnyíti a mozgáskorlátozottak életét egy új applikáció

A kerekesszékkel közlekedők számára óriási stressz, hogy nem tudnak akárhová beugrani kávézni, enni, olyan helyekre járhatnak csak, ahol megoldott az akadálymentesítés és az illemhely. Ebben segít majd nekik ez az alkalmazás, hogy megtalálják ezeket a helyeket.

Reggeli 2019-03-18


szerző:
2019.03.18. 06:00
Már két éve ébredünk a Peller Anna-Lukács Miki házaspárral

Két éve mutatta be a Fókusz: a régi legendás Reggelik hangulatát szeretnék visszahozni az RTL képernyőjére. A Fókuszban bemutatjuk az áprilisban induló reggeli műsor házigazdáit! A 2016-os év nagy felfedezettjei ők, bizonyítottan és garantáltan Nyerő Páros az övék!

Gazdasszonyok jelentkezését is várja Nádai Anikó

Újra lesz Házasodna a gazda, a műsorvezető Nádai Anikó mesélt a műsor újításairól a Reggeliben. És azt is elárulta, mitől tűnik ilyen boldognak.

Alkoholos fagyit gyártó vállalkozókat karolt fel Balogh Levente

Balogh Dániel szakács, Péderi László cukrászmester és Hostyánszki György saját termékükkel, az alkoholos fagyival érkeztek a Cápák elé. 50 millió Ft-ot kértek, cserébe 8%-os részesedésért, valamint a nyereség 50%-át mindaddig, míg a befektetés meg nem térül.

Balogh Levente nemcsak Cápa, hanem a legsportosabb üzletember is

A Szentkirályi víz atyja kötelességének tartja, hogy start-upokat karoljon fel, szeretne visszaadni valamit a magyar fogyasztóknak abból, amit kapott tőlük az ásványvíz elképesztő sikerén keresztül.

Mi alapján válasszunk óvodát?


szerző:
2019.03.14. 09:26
Mi alapján válasszunk óvodát?

Ma már arra is lehetőség van, hogy három éves kor előtt óvodába járassuk a gyermeket, de csak akkor, ha a beiratkozástól számított fél éven belül betölti a hármat.

Milyen pizsamát ne vegyünk fel a párunk előtt?

Holdampf Linda alvós szetteket darált a Reggeliben. Szerinte nagyon fontos, hogy otthon se legyünk topisak, megmutatta, mi a jó és a rossz választás.

Pénztárosként is dolgozott a Drága örökösök Diája

Pallagi Melitta szerint elengedhetetlen, hogy az ember újra és újra kimozduljon a komfortzónájából és kipróbálja magát ismeretlen helyzetekben. Szereti a nem kézenfekvő szerepeket, amikor akár a személyiségével teljesen inkompatibilis figurákat kell eljátszania.

Kollányi Zsuzsi Takács Nikolasszal készített közös dalt

Az énekesnő a Dallamtapadásban mutatta be a szerelmes balladát, amit rózsaszín köd hangulat leng körül.

A világ másik végén is felismerik a Barátok közt Vili bácsiját

Várkonyi András arca nemrég még az Ellen DeGeneris show-ban is felbukkant, de kiderült, hogy utazásai alkalmával sem tud teljesen elbújni, még Thaiföldön is felismerik.

Szabó Zsófi és Lukács Miki egy ágyban?

A nyugodt alvás titkát fejtegették a Reggeli műsorvezetői, bemutattak egy nyomáspont térképet, ami segít meghatározni, milyen testalkathoz milyen matrac illik.

Reggeli 2019-03-14


szerző:
2019.03.14. 06:00
50. születésnapját ünnepli az Alvilág sztárja, Hevér Gábor!

Az ötödik X-et ünneplő Hevér Gábor mesélt a sorozat kulisszatitkairól, családjáról, és a színészettel járó nehézségekről is.

Hevér Gábor többször választotta a családot a munka helyett

Az Alvilág Ervinje nemrég úgy vitte el a lányát 3 napra Barcelonába, hogy csak a reptéren tudta meg, milyen meglepetés vár rá. A színész nem akar lemaradni gyermekei életéről, ezért van, hogy háttérbe szorítja a felkéréseket.

Hevér Gábor ezt most nem úszhatta meg

Felköszöntöttük a ma 50 éves színészt, aki úgy feküdt le előző éjjel, hogy képek peregtek a fejében az életéről. Arról, hogyan éli meg ezt a születésnapot és az Alvilág forgatásairól is mesélt a Reggeliben.

Mélyvízbe dobták az ország legendás szóvivőit

Sipos Jenő és Garamvölgyi László érkezett a Reggelibe Szabó Gabriella újságíróval, aki könyvet írt Magyarország 11 legismertebb szóvivőjéről. Eddig nem hallott történetek kerültek elő a könyben és a Reggeli beszélgetése alatt is.

Óriási sokk érte a Drága örökösök Stefijét

Kiss Anna Laura nem érzi munkának a sorozat epizódjainak felvételét, de a színjátszás mellett van másik szerelme is. Karakteréről, Stefiről és sorozaton kívüli elfoglaltságairól is mesélt a Reggeliben.

Mit tegyünk, ha rombol a kutyánk?


szerző:
2019.03.13. 08:02
Mit tegyünk, ha rombol a kutyánk?

Ha eldöntöttük, hogy szeretnénk kutyát, nagyon fontos olyan fajtát választani, aki illik az életmódunkhoz. De elő fog fordulni, hogy egyedül marad otthon a kedvencünk. Mit tegyünk, hogy ne szedje szét a lakást, amíg hazaérünk?

Józan Lacinak pont az ellenkezője kellemetlen, mint másoknak

A színésznek gondot okoz, hogy alkatilag nagyon nehezen szed magára plusz kilókat. Amikor elvégezte a színművészetit és megkapta Maugli szerepét, akkor gondolkodott el először azon, hogy fel kellene szednie pár kilót.

Kísérleteket végeztünk a Reggeli stúdiójában

Bár az egyetemek fő célközönsége a középiskolás korosztály, már az óvodásokat is érdemes a természettudományok felé terelni. A tanárok célja, hogy közelebb hozzák a kisgyerekeket a kémiához, fizikához, matematikához.

Reggeli 2019-03-13


szerző:
2019.03.13. 06:00
Szombaton jön a Tanár évadzáró epizódja!

A sorozat második évadának befejezése előtt a főszereplők ellátogattak a Reggelibe, hogy egy kicsit meséljenek a forgatásokról. Nagy Ervin és fogadott diákjai közösen emlékeztek vissza a legjobb pillanatokra.

Pataki Zita: „Jobban vagyok, de tudom, hogy még kell egy kis idő!”

Az RTL Klub időjósa és férje kilenc héttel ezelőtt vágott bele életük utolsó lombik programjába, ami sajnos nem sikerült. Zita most elárulta, hogyan tovább és mit terveznek a jövőben.

Szabó Kimmel leszólt a színpadról egy mobilozó nézőnek

A színész A száll a kakukk fészkére alatt nem bírta tovább nézni, ahogyan zavarja az előadást egy ember a nézők soraiból. A többiek pedig értékelték a bátorságát.

Szabó Kimmel Tamás elárulta saját függőségét

Az Apró mesék sztárja ahogy idősödik, egyre összetettebb figurákat kell megjelenítenie, amit a színész nagyon élvez. Az új mozifilmről és színházi munkáiról is mesélt a Reggeliben.

Megrázta egy jelenet forgatása A Tanár fiatal színészét

Juhász Tibor nagy dicséretet kapott Nagy Ervintől egy felvétel után, ami apa és fia kapcsolatáról szólt és a bántalmazás áll a középpontjában. Juhász Tibor annyira azonosult a jelenettel, hogy utána úgy érezte, muszáj egyedül lennie.

A Tanár diákjai elárulták, hogyan élnék meg, ha tinédszerként szülővé válnának?

Furcsa szerelmi háromszögek, teherbe esés 16 évesen... A Tanár minden epizódjában a hétköznapokban is előforduló problémákat mutat be és igyekszik rá megoldást is találni. A sorozat fiatal színészei mesélnek arról, mi lett volna, ha...

Nagy Ervin örömmel karolja fel a fiatal tehetségeket

A főszerepet alakító Nagy Ervin szereti, hogy A Tanár nemcsak szórakoztató, hanem fontos problémákat feszeget és üdvözli, hogy teret ad a fiatal színészeknek, ő is örült volna kezdőként egy ilyen lehetőséget.

Polyák Rita a kirakatvilág ellen


szerző:
2019.03.12. 07:46
Polyák Rita a kirakatvilág ellen

Az Éjjel-Nappal Budapest Reginája egy színdarabban szerepel hamarosan, ami fontos társadalmi problémát feszeget. A szerző, Kósa Zsolt, akit zenés színpadokról is ismerhetünk, hosszú évekkel a cselekmény megírása előtt már szeretett volna közérthető, mégis erős töltéssel szólni arról, mennyire csak a kirakat hangsúlyos a világunkban.

Reggeli 2019-03-12


szerző:
2019.03.12. 06:00
Milyen az élet Magyarország után Ázsia közepén?

Az RTL Klub vadonatúj, hetente jelentkező dokusorozata, az Isten veled, Magyarország! a külföldön munkát kereső és oda kitelepülő magyarok életét mutatja be, de nemcsak sikersztorikat!

Pataki Zita akkor sem bán semmit, ha nem sikerült

Bár a babáról végül le kellett mondania, az RTL Klub időjósa nagyon sokat köszönhet a lombikoknak és az utolsóról készült vlognak is.

Geszler Dorottya új hivatásra talált

Pilatest oktat az egykori szépségkirálynő és ex-tévés, akinek átalakult az életmódja, mióta rátalált erre a mozgásra. De hogy vannak-e olyan férfiak, akik miatta érkeznek az órákra, arra titokzatosan válaszolt.

Eddig csak fiúkkal mérette meg magát Keszthelyi Vivien, Formula3-versenyző

A túraautózásban képzelte el magát korábban a 18 éves Vivien, aztán jött egy lehetőség, ami mindent megváltoztatott. Viviennek szerelme is versenyző, aki nem más, mint David Schumacher.

VV Krisztián megharagudott Papp Gergőre?

A Reggeli vendége volt a hamarosan szülői örömök elé néző szerelmespár a ValóVilág 9-ből, Vivien és Krisztián. Az adásban próbáltuk eloszlatni a rosszindulatú pletykákat azzal kapcsolatban, hogy sokan feltételezik, talán nem is Krisztiáné a baba. A helyzet egyértelmű, de Krisztián nem örült a múlt felidézésének.

Meddőséget okozhat az egyébként jóindulatú endometriózis

Az endometriózis egy olyan betegség, amely a termékeny életkorban lévő nők körülbelül 10 %-át érinti, krónikus, jóindulatú betegség. Ez a méhnyálkahártyához hasonló – endometrium – szövet megjelenését és szaporodását jelenti a méh üregén kívül, leggyakrabban a kismedencében, a petefészkekben, illetve a hashártya felszínén.

Reggeli 2019-03-11


szerző:
2019.03.11. 06:00
Tisztább levegőért harcol a Greenpeace Budapesten

Az aktivisták felmásztak a Szabadság-szoborra és gázmaszkot húztak a fejére ezzel is jelezve, hogy nagy veszélyben vannak a nagyvárosok lakói.

Mit csinál együtt mostanában Pokorny Lia és Bereczki Zoli?

A „Nemek és igenek” című darab egy fiatal angol drámaírónő (Nina Raine) darabja. 2017-ben mutatták be Londonban, a hazai ősbemutatót most tartották a Centrál Színházban. Ez egy szókimondó előadás a kapcsolatokról.

Scherer Péter új road movie-val robban be a mozikba

A Most van most egy igazán összetett kérdést boncolgat, a kallódó Y-generációról, a harmincas korosztály énkeresési és párkapcsolati problémáit járja körül.

Hamarosan megtudjuk, kik a leginspirálóbb nők

Nemsokára pink szőnyegen vonulnak fel azok a nők, akik példaképek lehetnek mások számára. A Glamour magazin pedig ennek bizonyítékaként díjat is ad nekik. A jelöltek között van például Döbrösi Laura, Szamosi Zsófi, Annoni Zita, Weisz Fanni vagy Lábas Viki.

Átveréssel törték fel Kustánczi Lia profilját

A modell egyik reggel nem tudott üzeneteket küldeni közösségi oldalán keresztül, akkor vette észre, hogy valami baj van. A félrevezető linket ráadásul egy ismerősétől kapta, amin keresztül bejutottak a privát szférájába.

Lali hiába vitt virágot Rubint Rellának

Rubint Réka és Rella érkezett főzni a Reggelibe, mindketten kaptak tulipánt Lalitól, mielőtt beléptek a stúdióba. De a göndör csődör újra kosarat kapott. Rella azt is elmondta, miért.

Ledobja a textilt következő táncshow-ján a Fricska?

Nagy újításokra készül a Britain's Got Talenttel külföldön is ismertté vált táncformáció, a Fricska. Artisták, éneklés, légtorna és egy kis vetkőzés is lesz a következő fellépésükön.

Reggeli 2019-03-08


szerző:
2019.03.08. 06:00
Ismerd meg jobban a Barátok közt maffiózóját!

Takács Katalin a Reggeliben mesélt a sorozatbeli karakteréről, a forgatáson szerzett tapasztalatairól és a magánéletéről is.

 

Kiből lesz szexszimbólum?


szerző:
2019.03.07. 09:05
Kiből lesz szexszimbólum?

Ma este újra Gyertek át! Ezúttal feltűnik a műsorban Cicciolina és Kelemen Anna, ennek kapcsán arról beszélgettek a Reggeli sztárvendégei, vajon mi kell ahhoz, hogy valaki szexszimbólummá váljon?

Holdampf Linda randiruhákat ajánlott a férfiaknak nőnapra

Linda a klasszikus férfi öltözeteket részesíti előnyben, hozott követendő és elrettentő példákat is a Darálóba.

Szabados Ági új platformot talált az olvasás népszerűsítésére

Az RTL Klub híradósa évek óta küldetésének érzi, hogy ösztönözze az embereket arra, hogy többet olvassanak. Kihívásokat is szervez, márciusban a téma: „Egy inspiráló könyv, ami fejlődésre késztet”. Március 9-én is lesz egy közönségtalálkozó, ahol ott lesz Vecsei H. Miklós és Gárdos Péter is.

A Reggeliben járt a Barátok közt maffiózója

Takács Katalin még új a Barátok köztben, nagyon tiszteli kollégáit, szerinte egy napi sorozat forgatása borzasztóan kemény munka. Izgalmas és kissé sötét karakteréről is mesélt.

Szexi klipet hozott nekünk Horányi Juli

Már lemondott a rádiókról az egykori X-Faktor felfedezett, aki angolul is énekel, most is egy ilyen dalt hozott, a Move Your Body-t.

Testközelből ismeri a világsztárokat az RTL Klub riportere

Gosztonyi Zsolt évek óta fordul meg olyan külföldi eseményeken, ahol világszerte ismert sztárokkal készít interjút, találkozik velük a vörös szőnyegen és a partikon. Ezúttal a Marvel Kapitány londoni bemutatóján beszélt Samuel L. Jacksonnal és Brie Larsonnal.

Tippek használtautó vásárlása előtt

Soha nem látott mennyiségű használt autó talált gazdára 2018-ban Magyarországon, összesen 765.782 tulajdonosváltást regisztráltak a hatóságok. Idén jelentős változások várhatóak a piacon, az ingyenes autótörténeti adatlekérdezésnek köszönhetően.

Reggeli 2019-03-07


szerző:
2019.03.07. 06:00
Ganxsta Zolee sokkolta a Reggeli műsorvezetőit!

A rapper igazán humoros hangulatot teremtett az RTL stúdiójában…

Fördős Zének nyomulnia kellett, hogy elnyerje szerelme szívét

A Konyhafőnök zsűritagja nemcsak arról mesélt a Reggeliben és a Fókuszban, hogy milyen kalandos utazásai voltak ismét, hanem 17 évvel fiatalabb szerelméről is elárult egy-két dolgot.

Ilyen kamasz volt Ganxsta Zolee és Wossala Rozina

Miközben a sztárvendégek kóstolták Fördős Zé isteni főztjét, Rozina megkérdezte Zoleet, mennyire van nehéz dolga a lányával, aki idén már 12 éves? Ennek kapcsán kiderült az is, ki milyen tinédzser volt.

Ganxsta Zolee újra színészként lép közönség elé

Zolee szokásához híven az utolsó két hétre hagyta a 40 oldalas szöveg megtanulását, de végül csak belehúzott. De miért aggódtak érte sokan az Instagram-posztjait látva?

A kétezres évek címlaplányait mutatja be a ma esti Toplista

A Fresh egykori énekesnője évente kétszer szerepelt szexi fotókon az újságokban, de a nyuszis magazinnak soha nem mondott igent.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való