KERESÉS search-close

Reggeli

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Reggeli"

Nagy Alexandra védőháló nélkül légtornázott A generációk csatájában?

A színésznő múlt vasárnap lélegzetelállító produkciót nyújtott a Szenzáció Négyes színpadán: a készülésről, és a kulisszatitkokról pedig a Reggeli stúdiójában mesélt.

Hesna a félelem erejéről beszélt egy díjnyertes fotó kapcsán

Már látható a World Press fotókiállítás, a Reggeliben megmutattunk egy képet belőle, mely Irakban készült. A fotón egy idős nő figyeli a székéből, ahogy túlélők után kutatnak a romok között.

Betörtek Kozma Orsiékhoz!


szerző:
2018.09.25. 09:04
Betörtek Kozma Orsiékhoz!

Még a családból sem tudta mindenki, hogy mi történt az énekesnő háza körül. A Reggeliben elmesélte.

Tóth Betti: Legalább a klip legyen kicsit beteg

Az X-Faktor felfedezettje és a Burai Krisztián összefogásából új dal és klip készült. A Reggeliben meséltek arról, hogyan ismerkedtek meg és milyen volt a közös munka.

Nagy Alexandra légtornász és kaszkadőr akart lenni

A Barátok közt színésznőjének szülei húzták ki a listáról a fent említett foglalkozásokat, de a Szenzációs Négyes most megadta a lehetőséget, hogy Alexa bizonyítson.

Ázsia várja a WTCR-versenyzőket


szerző:
2018.09.25. 07:29
Ázsia várja a WTCR-versenyzőket

Nagy Norbi és Szabó Zsolt Dávid a Zengő Motorsport WTCR pilótái a szezon első felét nagyon élvezték, most a második körre készülnek.

Hogy oldjuk fel a gyerekek félelmeit?

Petrus Márta, író és coach szerint az őszinteség a legjobb út, amivel segíthetünk túllendülni gyerekeinknek a félelmeiken. Az is jó, ha tudják, hogy a felnőttek is félnek.

Al Ghaoui Hesna elűzné az apróságok félelmeit

Az újságírónő az utóbbi időben eltávolodott a tévézéstől, előadásokat tartott és írt egy gyerekkönyvet, melynek középpontjában a félelmek állnak.

Kutyák segítenek az öregedési folyamatok kutatásában

A Reggeli vendége volt Dr. Kubinyi Enikő, aki a Nők a Tudományért díj egyik  nyertese lett. Az etológusnő létrehozott egy kutatócsoportot, mely az öregedésben szerepet játszó molekulákat vizsgálja.

Csöre Gábor Oscar-díjas rendezővel dolgozik

Deák Kristóf új filmjében szerepel a színész, emellett pedig A mi kis falunkba is visszatér Morzsyként.

Kozma  Orsi színpadra állította élete fontos szereplőit

Az énekesnő egy koncerten idézte fel, hogyan mászta végig a szamárlétrát. Karrierjének összes fontos szereplőjét felvonultatta, többek között Dés Lászlót és Novák Pétert is.

Reggeli 2018-09-25


szerző:
2018.09.25. 07:15
Halálosan megfenyegették Vasvári Vivit

Vivit és születendő babáját egy közösségi oldalon vették célba.

Halálos fenyegetést kapott Vasvári Vivien

Egy rosszindulatú kommentelő nemcsak Vivit, de születendő babáját is célpontba venne.

Istenes Bence Survivor-viadalt szervezett a Reggeliben!

A túlélőshow műsorvezetője nemcsak az új évadról mesélt a műsorban, de azt is kipróbálták, vajon a Nyerő Páros nyertesei közül, ki élné túl a szigeten.

A Szenzációs Négyes első kiesői a Reggeliben

Az 50+-osok vasárnap elbúcsúztak A generációk csatájától. Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András és Magyar Attila elevenítette fel a kedvenc pillanatait a műsorból.

Nyerő Párosok csatája Survivor-módra

Nyerő Párosok csatája zajlott a Reggeli stúdiója mellett Miki és Fecsó főszereplésével. Kúsztak, másztak, tüzet gyújtottak, a versenyt Istenes Bence kommentálta.

Istenes Bence nem vállalná a Survivort

A műsorvezetőnek túlságosan kemény a túlélőshow ahhoz, hogy el tudja képzelni magát versenyzőként. Arról is beszélt, miben lesz más a Survivor új évada, mint a tavalyi.

Vivi: Az apukám egy banánt sem tudott venni nekem

A Nyerő Páros győztesei a Reggeliben beszéltek arról, milyen volt a műsor utolsó próbatétele. Vivien gyerekkorának nehézségeiről is mesélt és arról, hogyan tette őt Fecsó próbára kapcsolatuk elején?

Két városban is népszerűsítik az orosz zenét

Egyszerre Budapesten és Debrecenben is hallhatják Rachmaninov műveit a zenerajongók. A fesztiválról az alapítók, Szabó Marcell és Somogyi-Tóth Dániel beszéltek a Reggeliben.

Hajdu Steve elárulta az optimizmus titkát

A Szenzációs Négyes sztárja édesapjától örökölte jókedélyű alaptermészetét, és a Reggeliben ki is fejtette, szerinte honnan ered a pozitív hozzáállás.

Reggeli 2018-09-24


szerző:
2018.09.24. 07:15
Titkokat fedett fel Solti Ádámról a Nyerő Páros

Berninek meglepetéseket is tartogatott a reality, többet tud párjáról és kapcsolatukról, mint a műsor előtt.

Hogyan kerüljük ki egyszerűen a feldolgozott élelmiszereket?

A mindennapi életben egyre gyakrabban igényeljük, hogy gyorsan, otthon tudjunk egészséges ételeket készíteni. Ebben segít egy új szakácskönyv, szerzőit láttuk végül a Reggeliben.

 

Oláh Ibolya az előítéletek ellen énekel

Köleséri Sándor, színművész egy hátrányos helyzetűeket foglalkoztató kávézóban szervez programokat. Őszköszöntőjük sztárfellépője nem más, mint Oláh Ibolya lesz. Az énekesnő új dalairól is beszélt.

Solti Ádám és Berni kapcsolatát megerősítette a Nyerő Páros

Berninek sok kellemes meglepetést tartogatott a műsor, egyik közös feladatuk alatt döbbent rá, hogy bármi történik vele, Ádám jön és megmenti őt.

Klaudia a Survivorben tudta meg, mi az éhezés

Iliász és Klaudia 10 kilót fogyott a játék alatt. Klaudia felkészületlenül érkezett a szigetre, de rájött, hogy csupán mentálisan végig lehet vinni a Survivort, kisebb fizikai erővel is.

Michelisz Norbi nehezen hagyja otthon lányait

A profi autóversenyző új oldalait ismeri meg a személyiségének, mióta gyerekei vannak. Most új versenyre készül és először megy felesége kísérete nélkül.

Volkswagen bogár bemutató a Reggeliben

Az eredeti bogarakat maga Porsche tervezte, rajongói összetartanak és úgy tűnik, a klasszikus kisautó iránti kötődés sohasem múlik el.

Álláskereső applikáció fiataloknak

Az Y és a Z generációt célozták meg a fejlesztők, amikor kidolgozták az appot. Aki használja, annak 72 órán belül válaszolnia kell a megkeresésekre.

Zséda régi szerelmeket idéz fel


szerző:
2018.09.21. 07:24
Zséda régi szerelmeket idéz fel

Az énekesnő új dalához régi technikával forgattak egy igazán nosztalgikus képi világú és hangulatú kisfilmet.

Reggeli 2018-09-21


szerző:
2018.09.21. 07:15
Megváltoztatta játékosai személyiségét a Survivor

Méth Gergő emberi kapcsolataira tekintett másképp a műsor után, Egri Zoli pedig közösségi média-függőségét hagyta el a túlélő show hatására.

Budapestre érkezett a World Press fotókiállítás

A 2017-es év eseményeit dolgozza fel a 40 legjobb sajtófotó, a kiállítást a Nemzeti Múzeumban nézhetik meg az érdeklődők.

Istenes Bence cápák és mérgező állatok közelébe került

A Survivor játékosai életveszélyes állatok között töltenek el heteket a forgatások alatt, a legtöbb méreggel támad áldozatára. 

Pepper, a robot a Reggeliben


szerző:
2018.09.20. 08:51
Pepper, a robot a Reggeliben

A szeptember 23-án kezdődő a Tudományok Fővárosa című rendezvényen a beszélni tudó robot, Pepper is ott lesz. Tudását a Reggeliben is megmutatta.

Új szerepben próbálta ki magát a Reggeli műsorvezetője!

Lakatos Márk híres divattervezőként ismerhettük meg, közben az RTL Klub Reggeli műsorának házigazdája lett, emellett sikeres stylist, és a napokban pedig egy új területen csillogtatta meg tehetségét.

Az Oltári csajok színésznőjét komoly díjra jelölték

Az Alföldi Róbert által rendezett A salemi boszorkányokért kaphat elismerést Hartai Petra, aki rendszeresen bulizik együtt az Oltári csajok többi szereplőjével.

Papp Timi: Simon Cowell szerint ez a jövő szórakoztatása

A táncos-koreográfus az általa alapított Freelusion sikeréről beszélt. Látványos táncos műsoraikkal New Yorktól Dubai-ig hívják őket fellépni.

Michl Juli nem úszta meg zúzódások nélkül

A színésznő elárulta, milyen sérülést okozott neki a szombati produkció a Szenzációs Négyesben, és jövőbeli munkáiról is mesélt.

Reggeli 2018-09-20


szerző:
2018.09.20. 07:15
Így neveljük biztonságos közlekedésre a gyerekeket

A szakértők szerint a gyalogos közlekedés szabályaira kell felkészítenünk a gyerekeket, azok közül is a zebrán átkelés a legfontosabb.

Motoros rendőr bemutató a Reggeliben

Berzai Zsolt, alezredes elmondta, miben különbözik a rendőrmotor egy átlagostól és arról is beszélt, mi kell ahhoz, hogy valaki motoros rendőr lehessen.
 

Sándor Orsi rácáfol a női sofőr mítoszra

A modell szerint ha valaki ismeri az autóját és figyelmes, biztonságosabban közlekedik az utakon. Sándor Orsi még az autóversenyzést is kipróbálta.

Egy profi pilóta vezetési tanácsai

Nagy Norbi, túraautó-versenyző a WTCR szezonjának második felére készül. A szezon elején a fordított rajtrácsos futamon második lett.

Papp Gergő pár percre tűzoltó lehetett

Hogyan néz ki egy tűzoltó autó belülről? Hogyan működik a víztömlő? Mindezt a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője, Hajdú Márton mutatta meg a műsorvezetőknek és a gyerekeknek.

Biztonsági öv szimulátort tesztelt Papp Gergő

Turjányi István, rendőr alezredes mondta el, hogy mit kell tudni a gépről és mekkora sebességű ütközést tud szimulálni. Papp Gergő pedig vállalta, hogy kipróbálja.

Hogyan előzzük meg a baleseteket az utakon és otthon?

Idén második alkalommal rendezik meg a Biztonság hetét. A legnagyobb veszély a gyerekekre leselkedik, erre is szeretnék felhívni a figyelmet és megelőzni a bajt.

Horányi Juli autóbalesetéről beszélt a Reggeliben

Az énekesnő és jelmeztervező egy díjátadóra tartva borult fel az autópályán figyelmetlenségből, mellette ült az anyukája is.

Reggeli 2018-09-19


szerző:
2018.09.19. 07:15
Pikáns képet osztott meg Csonka András a kulisszák mögül

Vajon hogy került ilyen helyzetbe kamerák előtt a Szenzációs Négyes sztárja?

Komoly fizikai igénybevétel cukorbetegként?

Diabétesszel mennyire vállalhat komolyabb fizikai terhelést valaki? Hogyan kell egy ilyenre készülni? A fokozatosság elve hol érvényes még? Fontos betartani akár az életmódváltásban? Ezekre a kérdésekre adtunk választ a Reggeliben!

Szalay Balázs és Bunkoczi László a 6. helyen végeztek!

Ötvennél is több csapat állt rajthoz szeptember 11-én az első Türkmén Desert Race-en, ahol mindenki azért érkezett, hogy felfedezzék Türkmenisztánt. Szalay Balázs és Bunkoczi László megjárta a „Pokol kapuját” és végül az utóbbi évek legjobb nemzetközi eredményét elérve a 6. helyen végzett a Türkmén Desert Race-en.

Molnár Anikó: „Nem lehet gyerekem!”

Molnár Anikó a Reggeliben mesélte el, hogy sajnos későn diagnosztizálták nála az inzulinrezisztenciát, amely nagyon alattomos és komoly betegség. A ValóVilág ex-játékosa elárulta, hogy emiatt alakult úgy, hogy nem lehet gyermeke. Az inzulinrezisztenciáról valóban beszélnünk kell ugyanis a 2-es típusú cukorbetegség előkapuja.

Molnár Anikót meglepték a Reggeli műsorvezetői!

A ValóVilág második szériájának második helyezettje bombaformában van, amit annak köszönhet, hogy most nagyon jól érzi magát a bőrében. Márk és Gergő mindeközben nem felejtette el, hogy Anikó most ünnepli a születésnapját…

Hamarosan indul 23. Kossuth toborzó ünnepély!

Kossuth Lajos 1848. őszén toborzó körútra indult, hogy fegyverbe hívja az országot. Ennek állít méltó megemlékezést a szeptember 20-22-ig tartó Kossuth Toborzó Ünnepély és Huszárfesztivál Cegléden.

Megmutattuk, mi a vízgömb szobrászat!

Kristály Márton, vízgömb művész teljesen elkápráztatta Gergőt és Márkot a nem mindennapi tudományával.

Survivor Feri: „18 kilót fogytam!”

Szeptember 24-én indul az RTL Klub legnépszerűbb túlélőshow-jának legújabb évada, amely sokkal drámaibbnak, izgalmasabbnak ígérkezik, mint valaha. A Reggeliben pedig Survivor Feri és Survivor Anita meséltek a játék során szerzett élményeikről, és a nehéz pillanatokról.

Détár Enikő: „Jól vagyok, köszönöm szépen!”

A színésznő javában készül legújabb projektére, a Cabaret darabra, melyben Kost kisasszonyt fogja alakítani. Enikő a Kifőzde vendégeként azt is elárulta, miért érzi úgy, hogy az elmúlt hét évben folyton a komfortzónáján kívül tartózkodik.

Reggeli 2018-09-18


szerző:
2018.09.18. 07:15
Lakatos Márk édesapa szeretne lenni?

A mai apukás témák kapcsán Mikiből előtört a gondolat: szerinte Márk jó apuka lenne. Utólag kiderült, hogy műsorvezetőtársa elevenjére tapintott, hiszen Márkot évek óta foglalkoztatja ez a gondolat.

Miki és kutyusai kipróbálták a Bayer Kutyateret

A múlt héten átadták a Mester utcai kutyajátszóteret. Bár rendkívül kiélezett volt a verseny, különösen az utolsó héten, de végül a 9. kerületi kutyafuttató nyerte a versenyt, több mint 5000 szavazattal.

Már készül az új Sugarloaf album!

Az apaság kitárgyalása mellett Simon és Szabi is meséltek egy kicsit az új terveikről. Új darabok, új zenék!

Apukák a fedélzeten: Tóth Szabi és Simon Kornél

Ki maradjon otthon a gyerekkel? Milyen apukaként megélni a gyereknevelést? Szabi és Simon is meséltek a legviccesebb, sőt a legfontosabb apukás élményeikről.

Lali a Reggeliben is késdobálónak állt!

Miután mesterével bemutatták a veszélyes mutatványt, Márkot és Mikit is megtanították a produkció titkaira.

ÉNB Lali így készült életveszélyes mutatványára

A Szenzációs Négyes versenyzője vasárnap este késdobálónak állt! Lali nemcsak a próbákról mesélt, de mesterét, Kraj Henriket is bemutatta.

Mi kell ahhoz, hogy valaki túlélje a Survivort?

Szeptember 24-én jön a túlélőshow következő évada, a Reggeliben pedig az előző széria versenyzőit, Szandit és Benedeket faggatták a műsorvezetők: mi is a túlélés nagy titka!

Vágó Piros gasztro vlogot indít!


szerző:
2018.09.17. 07:55
Vágó Piros gasztro vlogot indít!

A rádiós műsorvezető nagy fába vágja a fejszéjét: tervei szerint, október vége felé elindítja saját oldalát, egy gasztro vlogot, amelyen a laktóz- és gluténmentes ételek lesznek a főszereplők.

Reggeli 2018-09-17


szerző:
2018.09.17. 07:15
Ismerd meg Európa legjobb állatparkját!

A múlt héten Miki a nyíregyházi állatparkot mutatta be, ami egyedülálló nemcsak az országban, hanem Európában is. Most Révészné Petró Zsuzsa osztályvezető és Dr. Biácsi Alexandra állatorvos a vendégeink, akik a parkban található 5000 állatról és a három hónapos elefántbébiről mesélnek nekünk.

Sánta Laci:

A Nyerő Páros kiesett játékosai nehezen viselték, hogy nem sikerült továbbjutniuk, és véget ért számukra a műsor. Laci és Júlia örömmel meséltek a Reggeliben az elmúlt hetek élményeiről és arról, hogyan hatott a kapcsolatukra a nem mindennapi verseny.

Cukorbetegséggel küzd Dévényi Tibi bácsi!

A híres műsorvezető és egyben lemezlovas a Reggeli nézőinek elárulta, hogy évek óta súlyos cukorbetegséggel küzd, emiatt jobban oda kell figyelnie magára.

Gubás Gabi félti a gyerekeit?


szerző:
2018.09.14. 08:26
Gubás Gabi félti a gyerekeit?

A színésznő a Reggeli nézőinek őszintén mesélt arról, hogy a fia valószínűleg informatikus lesz, aminek nagyon örül, de emiatt nagyon félti is őt. Gabi szerint a gyerekek kifejezetten ki vannak téve az internetes zaklatásnak, amire egy szülőnek kifejezetten oda kell figyelnie. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a színésznő milyen vadonatúj estre készül.

Vadonatúj szerepben Schell Judit!


szerző:
2018.09.14. 08:03
Vadonatúj szerepben Schell Judit!

A tinikor fáradalmai és kegyetlenségei kapnak főszerepet Schwechtje Mihály első nagyjátékfilmjében, a "Remélem legközelebb sikerül meghalnod:)" című alkotásban. Az első magyar tini thriller a készítők szerint egy online zaklatásba forduló szerelem pattanásig feszült története. A fiatalokat alakító színészeken kívül olyan ismert nevek is játszanak benne, mint Polgár Csaba, Mácsai Pál és Schell Judit.

Cukorbeteg a családban


szerző:
2018.09.14. 07:48
Cukorbeteg a családban

Ha valaki környezetében cukorbeteggé válik valaki, akkor nemcsak a beteg, hanem a család élete is meg fog változni, ez pedig komoly felkészülést igényel mindenki részéről.

Jön az azonnali fizetési rendszer!

Hogy ez pontosan mit is jelent, azt Bartha Lajos, a Magyar Nemzeti Bank pénzügyi infrastruktúrákért és bankműveletekért felelős ügyvezető igazgatója mesélte el nekünk.

Depressziós Czutor Zoli?


szerző:
2018.09.14. 07:35
Depressziós Czutor Zoli?

A Belmondo zenekarának az énekese jövőre lesz 50 éves. Zoli őszintén elmesélte a Reggeli műsorvezetőinek, hogy úgy érzi, egy cseppet megrekedt, de szerinte az a szerencséje, hogy nincs ideje sajnálni önmagát, mert rengeteg tennivalója lesz idén, és 2019-ben is.

Czutor Zoli óriási meglepetésre készül

A Belmondo zenekar énekese ma este olyan fellépésre készül, amire még nem volt példa, ugyanis Zoli saját kedvenc dalait fogja előadni, akusztikus változatban. Az énekes azt is elárulta a mai Kifőzdében, hogy új gyereklemezzel is készül.

Reggeli 2018-09-14


szerző:
2018.09.14. 07:15
Holdampf Linda vs. koncert divat a Darálóban!

Nézzük meg, milyen szetteket érdemes felvennünk manapság egy koncertre, és milyen szetteket hordtak régen - íme a Daráló!

Új Omega-album érkezik?


szerző:
2018.09.13. 09:00
Új Omega-album érkezik?

Kóbor János részleteket árult el a Testamentum című új Omega-projektről!

Fekete Laci a Reggeli műsorvezetőit és vendégeit is próbára tette!

Magyarország legerősebb családja újabb kihívásra készül, és ehhez néhány eszközt is magukkal hoztak, hogy próbára tegyék a Reggeli műsorvezetőit és vendégeit - A két Fekete, Laci és Miklós!

Kollégánk a Pokol kapujából jelentkezik!

Ötvennél is több csapat állt rajthoz szeptember 11-én az első Türkmén Desert Race-en – köztük ismert terepraliversenyzők és amatőrök is, akik mind azért mentek oda, hogy felfedezzék Türkmenisztánt. A mezőny soraiban ott van a Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős is, akik kelet-nyugati irányban szelik át az országot, 5 szakaszt teljesítve. Türkmenisztánból jelentkezik a Fókusz egyik riportere, Hubai Antal is!

Innen ered az Omega neve!


szerző:
2018.09.13. 08:07
Innen ered az Omega neve!

Vendégeink Kóbor János és Dolák-Saly Róbert - no de mi köti össze őket? Most kiderül!

Molnár Áron emlékezetkieséssel lépett színpadra!

Molnár Áron, A mi kis falunk Matyija balesetet szenvedett - szerencsére már jól van, de emlékezetvesztése is volt - mégis színpadra állt!

A mi kis falunk Matyija elárulta, mi a legrosszabb a forgatáson!

Molnár Áron Pajkaszeg legifjabb közmunkását alakítja A mi kis falunkban, de emellett számtalan darabban és filmben is viszont láthatjuk - a részletekről ő mesélt nekünk!

Újra együtt a Szombat Esti Láz sztárpárosa!

Heilig Gábor Südi Iringóval együtt lépett fel a 2014-es Szombat Esti Lázban - most újraegyesítettük a páratlan párost!

Ezt nem hittük volna: így kezdte karrierjét Heilig Gábor!

Heilig Gábor karrierjének elejéről mesélt nekünk, amikor még nem zeneszerzőként, szövegíróként, és előadóművészként kereste kenyerét, hanem... kiderül riportunkból!

Reggeli 2018-09-13


szerző:
2018.09.13. 07:15
20 éves a Lurdy Ház - 20 évvel ezelőtti árakon lehet vásárolni!

1998-ban nyitotta meg kapuit Budapesten a Lurdy Ház. Egyszerre bevásárlóközpont és irodaház - az idén 20 éves komplexum pedig megannyi érdekességgel és programmal csábít!

Bocskor Bíborka és Lakatos Márk összejött!

Az ország egyik legismertebb stylistja, Lakatos Márk és a Magashegyi Underground énekesnője, Bocskor Bíborka régóta ismerik egymást. Most – a Trafó nagyszínpadán – először lépnek fel együtt abban a vizuális őrületben, melynek két központi figuráját alakítják.

Mi az Amnesia külföldi sikerének titka?

Az Amnesia magyar divatcégként részt vehetett a New York Fasion Weeken - Prókai Éva, a cég tulajdonosa pedig elárulta, mi sikerének titka!

Egész nyáron forgatták a Blahalouisiana új klipjét!

A Blahalouisiana a Reggeliben mutatta be legújabb klipjét - utána pedig az együttes énekesnője, Schoblocher Barbara, és a klip főszereplője, Czinki Ferenc árult el kulisszatitkokat a forgatásról!

Klippremier! Blahalouisiana - Nekem az nem elég

A Blahalouisiana nálunk mutatta be legújabb klipjét, „Nekem az nem elég címmel”!

Fésűs Nelly több éves tévhitet oszlatott el magáról!

Szenzációs Négyesben őrületes rúdtánccal varázsolta el a zsűrit - a Reggeliben pedig Nelly elmesélte, hogy sokat készült a produkcióra, és egy több éves tévhitet is eloszlatott magáról!

Berkes Olivér a külföldi karrierlehetőség kapujában!

Különleges lehetőséget kapott Berkes Olivér, aki minden erejével új lemezén dolgozik…De hogy pontosan miről van szó, azt ő maga meséli el!

Heti szőröseink Fahéj és Füge!


szerző:
2018.09.12. 07:53
Heti szőröseink Fahéj és Füge!

Rengeteg kisállat vár szerető otthonra, így ismerkedjünk meg az új heti szőrösünkkel, jobban mondva heti szőröseinkkel: íme Fahéj és Füge! Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: info@vigyelhaza.hu

Fésűs Nelly a nászéjszakájáról mesélt!

Fésűs Nelly azt hitte, hogy barátnője esküvőjére megy, viszont kiderült, hogy a sajátjára! A részleteket maga Nelly mesélte el!

Reggeli 2018-09-12


szerző:
2018.09.12. 07:15
Papp Gergő nem tud elszakadni a Balatontól

Amíg ilyen szépen süt a nap, Papp Gergő egyszerűen nem bírja ki, hogy huzamosabb ideig távol legyen a Balatontól. A Reggeli műsorvezetője minden rövid időszakot kihasznál, hogy elszakadjon a fővárostól és a magyar tengerhez utazhasson: neki Szigliget a kedvence.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!