KERESÉS search-close

Rakonczai Viktor

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rakonczai Viktor"

Ezek voltak Schobert Norbiék legjobb és legrosszabb befektetései

Február 18-án indul a Cápák között, amelyben a pénzügyi világ sztárjai keresik a tökéletes lehetőségeket. Ennek kapcsán kérdezték a Reggeliben Norbit, Krasznai Zsoltot és Rakonczai Viktort a saját tapasztalataikról.

Létezik a tökéletes arc? Plasztikai sebésszel kerestük a választ

Manapság nemcsak a nők, de a mai kor férfiai is hajlamosak a tökéletességet hajszolni. De vajon létezik-e tökéletes arc és valóban olyan-e, mint amilyennek elképzeltük? Dr. Krasznai Zsolt adott választ kérdéseinkre.

Rakonczai Viktorék Budapest dalát keresik

Mozgalmas évbe léptünk idén, Budapest lett 2019-ben Európa Sportfővárosa címének méltó gazdája. De hogy mi köze van mindehhez a zenének, azt most Rakonczai Viktor Artisjus-díjas zeneszerző, zenei producer mondja el nekünk!

Mi a helyzet a Rakonczai fivérekkel?

Rakonczai Imrét és Rakonczai Viktort senkinek sem kell bemutatnunk - a testvérpár nem csak a zenében, hanem a sportban is jeleskedik. A részletekről ők meséltek nekünk!

Zeneszerzők, a teljes ismeretlenség árnyékában

Nem születtek volna meg a híres slágerek, ha ők nem lennének. Nem futott volna be sok énekes, ha nem írtak volna dalokat. Nekünk sem lenne minek örülnünk zenehallgatás közben, ha nem pattan ki a fejükből az a zsenialitás, ami miatt annyira szeretjük a zenét.

Tabáni István: Csilla kiegészíti az életemet!

A Csillag születik győztesével minden rendben. Szerelmes és karrierje is szárnyal.

Fél Kettő 10-11-04


szerző:
2010.11.04. 14:40
Fél Kettő 10-11-04

Fél kettő: Egy karrier kezdete - Robert Pattinson magyar dublőre Angelina Jolie filmjében is majdnem szerepet kapott. Harc a leukémiával - Hogyan erősítsük a gyógyulásba vetett hitet? Vendégünk Zeffer András. Hogyan lesz egy dalból sláger? Erről is beszélgettünkk Rakonczai Viktorral.

Malek Miklós a lelkét kínálja


szerző:
2010.11.02. 07:45
Malek Miklós a lelkét kínálja

Az X-Faktor mentora ezúttal egy új oldaláról mutatkozik be, dallal ajándékozza meg rajongóit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való