KERESÉS search-close

Ragany Zoltán

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ragany Zoltán"

Ragány Zoltán: „Nem akarok sírni… bocsánat”

A mai versenynapon is el kellett búcsúznia egy versenyzőnek: Zoltán a könnyeivel küszködve köszönt el versenytársaitól és a kötényétől is.

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a bizarr alapanyagokat?

Megdöbbentő nyersanyagokkal már most is találkozhattak a Konyhafőnök versenyzői, de vajon mennyire figyeltek a korábbi évadoknál? Leteszteltük őket!

A séfek mindenkit pörgettek - ilyen volt a rapid tálalás

Mielőtt bárki elkészült volna az ételével, a séfek még futottak egy gyors kört a pultoknál, hogy kiadhassák az utolsó utasításaikat is.

Tanulj a séfektől: így csinálj házitésztát és tintahalat

Miután kiderült, hogy liszttel és tintahallal kell dolgozniuk a versenyzőknek, a séfek gyorsan elmondták nekik a legfontosabb tudnivalókat.

Rácz Jenő zavarba hozza a versenyzőit?

A séf első hat versenyzője lelkesen ugrik fejest az előttük álló megpróbáltatásokba, de vajon mit gondolnak mentorukról? 

Ragány Zoltán


szerző:
2019.05.03. 21:30
Ragány Zoltán

Ragány Zoltán a Válogató negyedik napján érkezett a versenybe, ahol majdnem üres tányérral állt ki a zsűri elé. Végül a Vigaszágon jutott be a piros csapatba.

Vigyázat! A zsűri minden alapanyagot felismer!

Ragány Zoltán ételének volt egy olyan eleme, amit a zsűri nem igazán értett. Vajon az alapanyag íze is hasonló zavart keltett bennük?

Kiderült, milyen üres tányérral a zsűri elé állni?

Ragány Zoltán olyan sokat foglalkozott a vadmadara felbontásával, hogy szinte semmi másra nem maradt ideje. Vajon mit tudott kitálalni  a zsűrinek?

Zé elment vadászni, hogy utána a versenyzőket sokkolhassa

A zsűri most vadmadarakkal készült a versenyzőknek, amiket nemcsak a tollaiktól, de a belsőségeiktől is meg kellett fosztaniuk a versenyzőknek. Kitört a pánik...

„A menyasszonyom nevezett be a műsorba”

Ragány Zoltán és kedvese hatalmas rajongói a gasztro reality-nek, ám az meg sem fordult a férfi fejében, hogy mire készül szerelme…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való