KERESÉS search-close

RTL KLub

94 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "RTL KLub"

Előző rész: (2019. július 16.)

Adél új reményt kap Mária hagyatékával kapcsolatban. Nóra és Levente új szintre helyezik a kapcsolatukat. Oszkár továbbtanulása a rendőrtisztin bizonytalanná válik.

Előző rész: (2019. június 11.)

Bandi tudomást szerez Miklós betegségéről. Krisztiánnak nem sikerül végrehajtania az illegális akciót. Timi mindent megszervez a tetoválással kapcsolatban, de végül mégis lebukik Nóra előtt.

Nem fogod elhinni, ki hívta randira Balogh Nórát!

Az ügyvédnő álmában sem gondolta volna, hogy pont azzal a férfival kell találkoznia, akit eddig ki nem állhatott.

Előző rész: (2018. november 21.)

Natasa tényleg csak barátként gondol Diánára? Vajon el tud-e menni Attila a válóperére? Aliz és Dávid túl közel kerül-e egymáshoz.

Gergő nagymamájának énekel az első élő show-ban

A fiatal énekest 9 éves korától nagymamája neveli, emiatt nagyon sokat köszönhet neki Gergő...

ByeAlex Tamáska Gabinak: „Ennek a versenynek a legérdekesebb hangja, te vagy!”

Nemcsak Alex gondolta ezt, Puskás Peti szerint egyenesen varázslat költözött a stúdióba miatta. Egy valamit azonban még mindannyian hiányoltak belőle, az önbizalmat!

Így alakult meg az USNK zenekar!

A fiúk egy házi buliban találkoztak, és az első pillanatban tudták, hogy életre szóló barátság született közöttük.

Ki ne szeretne Anger Zsoltnál aludni?

Egy évvel ezelőtt kezdődött a Pimaszúr átcuccol hatodik évada az RTLII műsorán. Papp Gergőék 55 epizódon voltak túl, feleségével, Judittal, akivel négy éve aludtak hírességek ágyában. Egy éve, pont ezen a napon pedig Anger Zsoltnál töltötték az éjszakát.

Előző rész: (2018. szeptember 05.)

Vajon hogy sül el Tóbiás barátság-tesztelése? Vilmos a jubileum kapcsán egy nem várt akadállyal szembesül. Júlia nem tud ellenállni a kísértésnek, ezért bajba kerül.

Gólyahír: az ismert műsorvezető babát vár!

Több kommentelő is azzal vádolta Szabó Zsófit, hogy fontosabb számára a karrier, mint a család, ezért nem szül gyermeket – számoltunk be erről egy évvel ezelőtt. Közben senki nem látta mennyi mindent megtett azért, hogy ezen változtatni tudjon. A csinos műsorvezetőnő teherbe esett, és már túl volt az első trimeszteren is, mikor a Fókusznak interjút adott.

Életre kel Gizi erotikus fantáziálása?

Úgy tűnik, Gizellának egyre jobban megy a naplóírás…

Következő rész: (2018. március 19.)

Ádám eléri, hogy Gigi álma mégis beteljesülhessen. Júlia képtelen a munkában és otthon is helytállni. Krisztián eltitkolja Zsolt elől, hogy Miklós csendestárs lesz a bisztróban.

Bartha Zsolt egy Berényitől kér segítséget?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. március 13-i epizódjaiból!

Orvosolható a tanulási zavar?


szerző:
2018.03.12. 08:09
Orvosolható a tanulási zavar?

A jelenlegi agykutatási eredmények szerint az intelligencia és a tanulási képességek rugalmasak, javíthatóak, és a tanulási zavar is egy korrigálható probléma. Erről beszélgetünk Dr. Bohács Krisztina intelligencia kutatóval, és Márkus Klaudiával, a GEM Tanulási Központ intézet vezetőjével.

Itt a vége, Milán már nem rejtőzködhet többé!

A fiatal fiú még a bujkálást is bevállalta, csakhogy ne kelljen örökre elválnia Lucától és a Mátyás király tértől.

Figyelem! Sok kutya fél a petárdától!

Két éve már elmondtuk, a szilveszteri tűzijátékoktól sok kutya megrémül, ha megrémül, akkor pedig támadhatnak is, ezért óvatosan kell megközelíteni őket. Erre figyelmeztettek a hódmezővásárhelyi állatvédők is, akik szilveszter éjszaka autóval járőröztek a városban, hogy befoghassák a kóborló kutyákat.

Barátok közt: Ez történt az 50. héten

Emília családi- és magánélete nem alakul túl jól, és Natasával való kapcsolata sem olyan, mint várná. Nóra nagyon szeretné megakadályozni, hogy Laura és Bandi összejöjjenek, de vajon sikerül-e neki? Gigi olyat tesz, ami Tóbiást felháborítja. A kérdés csak az, hogy Gigi valóban hibázott? Miklós és Attila mindent megtesznek, hogy bizonyítékokat gyűjtsenek Barna ellen. A bisztró bankszámláját komoly hacker-támadás éri. László próbálja megmenteni a házasságát, ám Gizella komoly feltételt támaszt.

 

Ma este jön a Mikulás!


szerző:
2017.12.05. 09:25
Ma este jön a Mikulás!

Ne felejtsétek el, ma éjszaka érkezik a Télapó, ezért még ma tisztísuk ki a cipőinket, hogy holnap reggelre sok meglepetésben legyen részünk!

Kötelező karácsonykor boldognak lenni?

Ebben az időszakban egyre több társas elvárás nehezedik ránk. Elvárják tőlünk az ünnepi hangulatot, az ajándékozást és az egész karácsonyi cirkuszt, eközben egy csomó cégnél rohammunka folyik. Hogyan védekezzünk ellene?

Sebestyén Balázs élőben jelentette be A Fal indulását

A magyar televíziózás történetének legnagyobb nyereményét, 100 millió forintot kínál A Fal című új műsor. Sebestyén Balázs Milánóból, egy tévéstúdióból jelentkezett be élőben, hogy megmutassa a kvízműsor monumentális díszletét. Ne feledd, november 19-én 18:45-kor indul A Fal az RTL Klubon!

Kíváncsi vagy a különleges premier előtti adásra? Nézd meg ide kattintva most!

Csók, szerelem, féltékenység a Barátok köztben!

Öt éve, hogy Illés Juli és Berényi Attila szorosabbra fűzték a kapcsolatukat, de olyannyira, hogy szép lassan szerelem szövődött közöttük. Minden rendben is volt, amíg nem tűnt fel a színen Juli régi szerelme.

Sebestyén Balázs újra apuka lesz?

Három évvel ezelőtt az RTL Klub műsorvezetője úgy döntött, a Fókusznak mesél először arról az újdonsült helyzetről, hogy kétgyermekes apuka lett. Balázs őszinte mesélt az érzéseiről, és arról, ami rá vár a következő években.

 

Kulisszatitkok: így készült a Spoon 21 legújabb videoklipje!

A Spoon 21 új videoklipje egy igazi nyári sláger, mely arra bíztat, hogy lépjünk ki a kapun, önmagunkon és utazzunk el valahova. A forgatás részleteiről mesélt a formáció.

Ilyet még nem láttál: VV Maci és Cooky nagy dobásra készül!

Pontosan két évvel ezelőtt az egykori Villalakó és a francia rádiós elhatározta, hogy megalkotja a nyár slágerét, sőt azt sem titkolták, hogy zenéjükkel be szerettek volna törni a nemzetközi színtérre.

A Barátok közt Alizát így még sosem láttátok!

Négy évvel ezelőtt a Mátyás király tér Aliza álomba szenderült. Ami azután következett, azt bizonyára nem nagyon felejthették el a nézők. A szép szőke lány magát álmodta meg egy gyönyörű színpadon, ahol egy dívaként tündököl, pont úgy, mint egy szupersztár.

Következő rész (2017. július 19.)

Aliz és Kristóf nászútja váratlan fordulatot vesz. Natasa és Péter kénytelenek újra együtt dolgozni. Vajon hogy fogadja Péter Júlia kritikáját a PR filmmel kapcsolatban? Vajon Nórának sikerül kibékítenie Ábelt?

70 kilós fogyás! – Harc az életben maradásért!

Nem könnyű eldönteni, hogy mától egészségesen élünk, rendszeresen mozgunk, és bizony szigorúak leszünk önmagunkhoz. Persze ez másképp nem megy, muszáj erősnek lennünk, hiszen az életünkről van szó. Pont így tett Gábor is, aki mielőtt döntött volna már 6-7 XL-es pólókat hordott. Miután életmódot váltott, hetven kilótól szabadult meg a férfi!

Így vakította meg Laci a választópolgárait

Bebizonyosodott, hogy Laci még lopni sem tud, és ennek a választópolgárok látják legnagyobb kárát... Vagy mégsem?

Könnyek és szakítások a Barátok köztben

Lehet, már kevesen emlékeznek arra, hogy a Mátyás király tár rosszfiúja kissé összetörte az egyik lány szívét. Fekete Aliz éppen örömmel híresztelte kedvesének, Gézának a nagy hírt, hogy Laciékkal közösen mehetnének szalonnát sütögetni, mikor nagy nehezen kiderült, Géza már egyáltalán nem akar semmit sem a fiatal lánytól, és könyörtelenül szakított vele.

Szabados Ágnes legjobb pillanatai

A gyönyörű műsorvezető csokorba gyűjtötte 2016 legmeghatározóbb momentumait és változásait. Lássuk, számára melyek voltak a legfontosabbak!

Ma este eldől, ki lesz a 2016-os X-Faktor győztese!

Az X-Faktor rajongói szeptember 24-e óta követhetik nyomon a műsor alakulását. December 17-én, azaz szombat este véget ér Magyarország legnézettebb tehetségkutatója, és kiderül, ki 2016 legsokszínűbb előadója. Lássuk, hogy jutott el a Fináléig Gorbunov Dmitrij, Opitz Barbi és Mata Ricsi!

Rászoruló családokon segít a Muzsika TV

„Egy falat gondoskodás” címmel jótékonysági műsorral jelentkezik év végén a Muzsika TV, melyben rászoruló családoknak szeretnének segítséget nyújtani és a jótékonykodás fontosságára hívják fel a figyelmet a műsor készítői.

Vivi: „Látjátok majd a kontraszkot”

Azaz a kontrasztot. Nincs mit ebben szégyellni, mint kiderült Soma meg a befektetni szót használta eddig rosszul. 

Következő rész (2016. november 28.)

Hogyan sül el Félix és Ludwig újboli találkozása? Attila olyasmit lát Júliával kapcsolatban, amit nem akar. László és Gizi aggasztó levelet kap. Tóbiás és Kristóf kapcsolata váratlan fordulatot vesz.

Majoros Éva dagi kislányból bomba nővé érett

Dávid az erdőben futott, amikor Majoros Éva ráköszönt. A lánnyal gimis osztálytársak voltak, így együtt folytatták a reggeli edzést. Éva felelevenítette a középiskolás éveket, és nagy szerelme után érdeklődött, aki nem más volt, mint Sáfár Bálint…

Krisztiánt ilyen ártatlan cuki kisfiúnak még nem láttuk!

A szerelem sötét verem, mondják. Nos, a macsó szíve csak Miciért dobog, amit most szavakba is öntött. Szerencsére, nem veszítettük el Krisztiánt teljesen, mert egy-egy hozzászólása még azért a régi maradt...

Dávid szexuális hormonjait hibernálta a Villa?

Dávid már nagyon ürítene, és bevallása szerint ennyire még sosem volt szexuálisan kiéhezve. Az is kiderült, ha a fiú nagyon stesszes, akkor akár még a munkahelyén könnyít magán, így most önmagát sem érti, miért nem megy a kézimunka...

Vivi: „Tivy neked nagy a kukid?”

A két Villalakót nem kell félteni, ha az önmegtartóztatásról van szó. Pláne nem akkor, mikor mind a ketten beindultak. Az este végén Vivien könnyített is Tivyn…

Mire jó a boksz? – Erdei Zsolt elmesélte nekünk!

Erről a sportágról kevesen tudják, de tökéletesen megtanít minket arra, hogyan vezessük le a mindennapi stressz mennyiséget, emellett tökéletes edzésforma, és nem utolsó sorban az agyunkat is megtornáztatja. Közben az is kiderült, hogy az álomalak eléréshez nemcsak mozognunk kell, hanem az étkezésre is muszáj odafigyelni.

Izgalom, hajsza és gyorsaság – Ez a FIA Swift Cup Europe 2016

Borsi Gergőről azt mindenképp állíthatjuk, hogy igazi szakértő, ha autókról van szó. Már meg sem lepődtünk, mikor az is kiderült, imádja a száguldást, és bizony a Suzuki Swift Cup Europe verseny egyik indulója. Az év mindent eldöntő, utolsó futama óriási meglepetéseket és izgalmakat tartogatott.

Előző rész (2016. október 21.)

Félix fájdalmas búcsút vesz Emíliától. Vajon mire jutnak Júliáék Félixszel? Vajon Máténak sikerül meghódítania Stella szívét? Miklós és Veintraub ebédje végzetes fordulatot vesz.

Tóth Gabi: „Olyan volt, mint valami párzási felhívás!”

Ne feledd, szeptember 24-én szombaton 20:00-tól lesz miről beszélni! Egy év kihagyás után vadonatúj, az X-Faktor történetének eddigi legfiatalabb mentorcsapatával tér vissza az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor!

ByeAlex: „Én ha csaj lennék, akkor bugyiig sírnám magam!”

Ne feledd, szeptember 24-én szombaton 20:00-tól lesz miről beszélni! Egy év kihagyás után vadonatúj, az X-Faktor történetének eddigi legfiatalabb mentorcsapatával tér vissza az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor!

Döbbenetes! – 'Gyereksmink'? Hol a határ?

Melyik kislány ne próbálná fel anyukája magassarkú cipőjét és ne játszana menyasszonyost, vagy királynőset a felnőttek ruháiban? Ezt a játékot mindenki mosolyogva figyeli. Mit tegyenek a szülők akkor, ha néhány éves lányuk elvarázsolt tekintettel kirúzsozza magát, vagy ha újra és újra sminkelné magát? Erre a kérdésre kereste a választ két évvel ezelőtt a Fókusz stábja! Izgalmas riport következik!

Következő rész (2016. augusztus 19.)

Vajon Aliz és Rudi újra egymásra találnak? Miklósnak nyakába szakad-e a terve? Bözsi rájön, hogy másképp is fel lehet fogni a betegséget. Attila radikális döntést hoz.

Sebestyén Balázs újra apuka lesz!

Két éve, ezen a napon történt, hogy az ismert műsorvezető beavatta a Fókusz nézőit a szigorúan őrzött magánéletébe. Őszintén és nyíltan mesélt a szülői feladatokról, és arról, hogy milyen érzések töltik el akkor, ha arra gondol, hogy hamarosan kétszeres apuka lesz.

KERN ANDRÁS: „Senkivel sem tudtam úgy röhögni, mint vele”

Már két éve annak, hogy egy remek színész, csodálatos komikus hagyta itt a földi életet. Egy egész ország búcsúzott Bajor Imrétől, nem beszélve családjáról és kollégáiról. Kern András mély fájdalommal, de határtalan szeretettel nosztalgiázott barátjáról, Imréről.

Lelépett Bartha Zsolt?


szerző:
2016.08.03. 21:25
Lelépett Bartha Zsolt?

Krisztián és testvérének kapcsolata épphogy elkezdett rendeződni, amikor váratlanul kap egy levelet a fiatal fiú, amit Zsolt neki címzett. Ez egy búcsúlevél lenne? 

Következő rész (2016. augusztus 03.)

Sallai rájön, hogy rossz túszt ejtett. Vajon mit tesz a lánnyal? Bözsi otthon is ugyanolyan magatehetetlennek érzi magát, mint a kórházban. Vajon hová tűnt Zsolt? Emília és Ágnes viszonya egyre jobban elmérgesedik.

Tragédia! – Bözsi mama túléli a balesetet?

Nehéz elfogadni, ha valakinek gyógyíthatatlan betegsége van, viszont azt már kevésbé lehet megérteni, ha valaki makacsságból nem segít magán és nem veszi be a gyógyszereit. Ebből kifolyólag Kertészéknél szomorú eset történt.

VV válogató: „Nem zavar, ha a fenekem lesz a címlapon!”

Olyan gyorsan repül az idő, hogy már öt éve kezdődött a ValóVilág 5 válogatója. Riporterünk egy csivavaimádó hölggyel készített interjút. Arra a kérdésre, hogy mit vállalna be a sikerért, a masszőrnő igen zavarba ejtő választ adott.

MC Hawer lelépett az elvonóról

Négy éve tudtuk meg, hogy az énekes végleg meg akart szabadulni alkoholfüggőségétől. A férfi a Fókusz stábja előtt vonul be a pszichiátriára segítségért. Nem sokkal később viszont az a szomorú hír érkezett, hogy MC Hawer önként távozott az intézményből.

VV lányok a strand dívái


szerző:
2016.07.07. 07:28
VV lányok a strand dívái

Öt éve, hogy az ex-villalakók bemutatták a nézőknek az akkori fürdőruhadivatot. VV Anikónak végül is mindegy volt mit vett fel, egyszerűen minden jól állt rajta. Azért VV Béci is bevallotta, melyik viseletet szereti jobban, a fecskét vagy a sportosat? 

Hatalmas robbanás rázta meg a Mátyás király teret

Nem is olyan régen történt, azaz két éve, hogy Krisztián és barátnője, Enikő az internet segítségével épp videotelefonáltak, mikor egy hatalmas robbanás szakította félbe a beszélgetést. A fiú katonaként Afganisztánban szolgált, és elméletileg biztonságos helyen volt. A laktanyát úgy tűnik, váratlan támadás érte.

Ada: „Idegbeteg vagyok”


szerző:
2016.07.01. 07:12
Ada: „Idegbeteg vagyok”

A Szelfi sorozat egyik főszereplője, Ada nincs könnyű helyzetben. Az ikreket nem lehet már burokban nevelni. A fiúk nyitottak a világra, a netre, a pikáns szóviccekre, és az ágyról ugrálásra. Nem egyszerű anyának lenni, az már biztos.

Nem hiszitek el, hogy Zimány Linda kivel flörtölgetett!

Pont egy éve ezelőtt adott interjút a Fókusznak Linda, arról a zűrös időszakról, mikor is csúnyán hírbe hozták Jude Law színésszel. Többek között az is kiderült, hogy  hallgatásának oka volt, amiről szintén mesélt a riporternek.

Aliz kitiltja Irmát


szerző:
2016.06.30. 21:25
Aliz kitiltja Irmát

Bözsi csak az elmúlásra tud gondolni, és arra, ha ő már nem lesz, akkor biztos Irma lesz Vili bácsi új párja. Aliz hallani sem akar erről az egészről, és mikor a fiatal lány találkozik Irmával, rögtön elmondja neki a véleményét. 

Előző rész (2016. június 30.)

Vajon mit szól Vilmos Bözsi tervéhez? Hogyan sikerül Emília első rádióadása? Mihez kezd Ágnes a villával? Hogyan reagál Zsófi, amikor megtudja, hogy nem láthatja Bencét?

Vastag Csaba alig használt menyasszonyt árul

Múlthét csütörtökön Vastag Csaba nagybácsi lett. Az X-Faktor első szériájának győztese akkor egy videóban üdvözölte az új családtagot, és gratulált öccsének az apasághoz, most azonban valami egészen meglepő dologgal állt elő.

Megtalálták az SM betegség egyik ősellenségét

Ezen a napon, öt évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz a szklerózis multiplex egyik ellenszerét, amely a tüneteket igen jól enyhítheti. Magyarországon évente 3-5000 beteget jelentenek. Legtöbbször 20 és 40 év kor között üti fel fejét az SM. Mire jó a mágnesesterápia? Miben tud segíteni? Nézd meg a videót.

Ági nagy bajba kerül


szerző:
2016.06.28. 21:25
Ági nagy bajba kerül

Berényi Ágnes egy igazán erős nő, de mikor a villában felfedezi a betöröket, nagyon kétségbeeseik. 

 

Hova tűntek? – Egykori bálványok a zene világából

Már négy éve annak, hogy a Fókusz Plusz stábaja utánajárt annak, hova is tűntek az egykor igen felkapott szemet és fület gyönyörködtető zenekarok. Egyszerűen nélkülük nem is lehetett bulizni. 

VV Attila hobbija majdnem az életébe került

A ValóVilág ötödik szériájának győztesére rálőttek. Majdnem tragédiába fulladt egy szokásos esti program.

Felpezsdül a szenvedély Gizi és Laci között

Laciékat elönti a félelem, hogy vajon tényleg megöregedtek-e vagy csak túl aggódják a dolgot. A kompót főzésből végül egy spontán légyott parti lett. 

Csúnyán megsérült Puzsér

Pont egy éve történt a kritikussal, hogy az egyik legféltettebb szervébe, a szemébe pattant egy fémdarab. Óriási fájdalmakat élt át Róbert, akit a Selfi kamerája nyomon követett. 

Bécy: „Most akarom vissza a régi életem!”

Bécy hiába próbálta egész nap azzal nyugtatni magát, hogy új élete szebb és jobb, mint a régi, estére belátta magának, hogy hiányzik neki a villája, a klubbja, és a selymes bőrű csajai.

A Barátok közt Hannájának végre teljesült a karácsonyi kívánsága – Irigykedni fogsz!

Nyári Dia nagy népszerűségnek örvend, de ezt nemcsak a sorozatnak köszönheti. Ő egy igazán vagány fiatal lány, akinek helyén van a szíve és a zenei ízlése, legalábbis a most közétett videója ezt árulja el róla.

ÉNB Lali teljesen feladta?


szerző:
2016.06.12. 06:12
ÉNB Lali teljesen feladta?

A bulicsászárt szinte lehetetlen kizökkenteni a jókedvből, és a mulatozásból. Már biztosan el is felejtődött, de két éve egy újságírónak sikerült Lalit annyira lehúzni a fiú tehetségét, hogy szinte már majdnem feladta álmait.

Előző rész (2016. június 10.)

Miklós meglepő ajánlatot tesz Júliának. Aliz és Luca között helyreáll a béke. Kinek szánja Zsolt a megüresedett lakást a házban? Vajon veszélyben van-e a kis Bence?

Berényi Miklós lánya újabb hibát követett el?

Pontosan öt éve annak, hogy Attila és Nóra egy párt alkottak. Az egyik nagyobb veszekedésük alkalmával Timi, az ügyvédnő és Miklós lánya úgy dönt, nem bírja tovább elviselni a marakodásukat, és megszökik otthonról.

 

Aliz rendkívül érdekes dologra bukkan Luca táskájában – Videó!

Egy anya-lánya kapcsolatban néha adódnak feszültségek, sérelmek, főleg akkor, ha kiderül, az a kislány már nem is annyira kislány.

Véget ért egy szép korszak a Mátyás király téren

Már négy éve annak, hogy a Barátok közt egykori Kertész Gézája kilépett a sorozatból. Németh Kristóf a Fókusznak mesélt távozásának okairól, és féltve őrzött titkairól.

Az RTL Klub nyerte 2016 első öt hónapjának nézettségét

Az RTL Klub 152 estéből 134-et megnyert a kereskedelmi célcsoportban, átlagos 18,9 százalékos főműsoridős közönségarányával toronymagasan vezeti a nézettségi versenyt, mindezt a remekül teljesítő saját gyártású műsorainak köszönheti.

Ő lenne ÉNB Lali testvére?


szerző:
2016.06.04. 08:11
Ő lenne ÉNB Lali testvére?

Az Éjjel-Nappal Budapest bohókás bulikirálya és csajozógépe éppen három évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be szerető testvérét a Fókusz nézőinek. A bongyor haj, a széles mosoly, és az őszinte, gyermeki kíváncsiság mind kettőjük védjegye. Egyébként meg le se tagadhatnák egymást.

Világsztár-invázió Budapesten!

Pontosan négy évvel ezelőtt a szerencsésebbek olyan hírességekkel futhattak össze a város nevezetesebb pontjain, mint Bruce Willis, vagy Tom Felton. A többi csak hab volt a tortán.

A lelkiismeret-furdalás a lélek gyilkosa – Szulejmán elsírja magát

Hogy Hatice pontosan mit szeretne elérni, egyelőre nem lehet tudni. Egy dolog pedig biztos, az uralkodó több szenvedést már nem bír elviselni.

A magyarok és az Oscar: sikerek, melyekről még soha nem hallhattál!

A legrangosabb díjátadó 88 éve alatt, a magyarok állandó szereplők voltak a vörös szőnyegen. Összegyűjtöttük nektek a legnagyobb magyar Oscar-gálás sikereket, melyekről minden valamirevaló filmrajongónak tudni kell.

Erőszak? – Megszólalt Johnny Depp lánya

Gyűrűzik a botrány a színész magánélete körül. Válásról, bántalmazásról, drogról és alkoholproblémákról beszél a sajtó.

2018-ig csúszik az Útvesztők harmadik részének bemutatása!

A sorozat sztárját súlyos baleset érte a forgatáson. Bár legutóbb még úgy tudtuk, gyorsan javul az állapota, de nagyobb a baj, mint gondoltuk! A film premierjét, egy évvel is elhalaszthatják!

Bűntudat vs. barátság


szerző:
2016.05.24. 22:00
Bűntudat vs. barátság

Hatalmas a boldogság a Mátyás király téren, és nem csak a jó idő miatt. Juli hazatérése ünneplésre ad okot, de nem mindenki tud tiszta szívvel örülni ennek.

Fekete mágia! – Mire készül Hatice?

A szultánának semmi se szent, előtte szinte már nincs akadály, így bármikor készen áll arra, hogy kikészítse, meggyötörje Hürremet. Vajon most mit tervez?

Állatságok a Barátok köztben – Figyelem, cukiság veszély!

A rengeteg munka mellett, bizonyára nem lehet egyszerű főállású kutyatulajdonosnak lenni. Sok kompromisszummal járhat a dolog, habár a sorozat sztárjai által megosztott fotók szerint igen is megéri gazdinak lenni.

Ő lesz az új Hürrem a Szulejmánban

Hamarosan bekövetkezik, amitől oly sokan tartanak. Az idős szultánát nem Meryem Uzerli fogja játszani, a szerepet Vahide Gördüm veszi át.

Istenes Bence Fluorral nyomul


szerző:
2016.05.10. 19:00
Istenes Bence Fluorral nyomul

A két nagy dumás jó barát, Fluor Tomi és Istenes Bence újra együtt zúznak. Bár a Hagyjál főzni! műsorvezetője alig egy hete lett apa, az élet nem áll meg, erre pedig Bence legújabb képe a bizonyíték.

Végre! Meghosszabíthatjuk életünket

Hogy meddig élünk, és milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, az a DNS-ünkön múlik, melynek hosszúsága az idővel csökken, ami a sejtosztódás végét is jelentheti. Szerencsére van egy megoldás, egy enzim, ami visszafordíthatja a káros folyamatokat, ezáltal meghosszabbítva életünket.

Így ünnepeltek sztárjaink – megható képek!

Szinte repül az idő, főleg, ha azt családunkkal tölthetjük. Így vannak ezzel a sztárok is, akik meg is örökítették a megható anyák napi pillanatokat, és képeikkel árasztották el a világhálót.

Következő rész (2016. május 02.)

Megtartják-e az ünnepséget annak ellenére, hogy a Kft. a csőd szélére került? Hová fajul Gizella és László veszekedése? Ezúttal milyen következményekkel jár Péter drogfüggősége? Hogyan ismerkedik meg Irma és Vilmos?

Prince halálos beteg volt?


szerző:
2016.04.28. 17:00
Prince halálos beteg volt?

Ha igazak a hírek, az énekes a halála előtt fél évvel tudta meg, hogy AIDS beteg. A leghihetetlenebb az egészben, hogy nem tett semmit sem saját maga gyógyulásáért.

Már a fiatalokat sem kíméli ez az időskori betegség

Az ízületi betegségek nemcsak az időseket fenyegetik, hanem a fiatalokat is. A genetika dönt el mindent, de szerencsére sporttal, mozgással, egészséges életmóddal lehet javítani a helyzeten.

Mit tesz velünk az Aloe Vera?

Bőrünk alapvető feladata a védelmi funkció, ami egyrészről jó, hiszen így nem jutnak be szervezetünkbe a káros anyagok, másrészről rossz, mert így a bőrápoló szerek is nehezen szívódnak fel. Az aloe vera ebben is segít, és még számos más problémára is kitűnő gyógyír lehet.

Duzzadt láb? - Ne vegyük félvállról!

A nyiroködéma krónikus betegség, ezért ha nem kezeltetjük, komolyabb szövődménye is lehet. A probléma hátterében gyakran visszér betegség áll. Merjünk érgyógyászhoz fordulni!

Peti rájön, hogy nagy bajt okozott

A buli hevében Peti megijed, mikor rájön, figyelmetlenségével hatalmas bajt okozhat. A cukorkát közé esett kapszulát bárki bevehette.

Kulka Jánost életveszélyes állapotban szállították kórházba

A hirtelen bekövetkezett baj valószínű sokkal nagyobb, mint azt elsőre lehetett hinni, Kulkán életmentő beavatkozást hajtottak végre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való