KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "RTL"

Ciao, ciao Cicciolina

Rögtön dalra fakadt és a tőle megszokott életörömmel vette tudomásul még távozását is. Cicciolinának kellett egyhagynia a celebek táborát, de kezdjünk mindent a legelején.

Választás 2018: baloldali esélyek

A 2014-es választások óta úgy tűnik, az MSZP csak keresi önmagát. A szocialisták már nem a második legerősebb párt. Felmérések szerint ugyanis az MSZP-t rendre megelőzi a jelenleg szintén gondokkal küzdő Jobbik. Fél évvel a 2018-as választások előtt már az sem biztos, hogy az MSZP a baloldal legerősebb pártja tud maradni.

A színésznő, akit óriások tartottak ölben

Törőcsik Mari 5 évvel ezelőtt mesélt nekünk, most megismételjük az adást. Zárdából került a színpadra, megjárta Cannes-t, kétszeres Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas, Érdemes- és Kiváló Művész, a Nemzet Színésze. A Portréban Törőcsik Mari a vendégünk.

Közmédia: nyilvánosak a vezetői juttatások

Pert nyert az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató ellen az RTL Híradó. Azt szerettük volna megtudni, hogy mennyi a közmédia vezetőinek fizetése, illetve mennyi közpénzt költenek egyéb juttatásokra, autóhasználatra. A másodfokú bíróság is kimondta, hogy nyilvánosságra kell hozni ezeket az adatokat, és ezekért az MTVA nem kérhet költségtérítést.

Csak a tervezés 30 milliárd

Csak a Paksi Atomerőmű tervezési munkáira 30 milliárd forintot fizet ki a kormány a következő hónapokban az orosz fővállalkozónak. Ehhez 24 milliárd forint hitelt vesznek fel Oroszországtól, ez a paksi bővítésre adott orosz kölcsön első részlete.

NOSZTALGIA: Ilyen volt a 25. Sziget Fesztivál!

Megjelent a 25. jubileumi Sziget Fesztivál hivatalos aftermovie-ja. A videóban a szervezők nemcsak a hatalmas buli legjobb pillanatait elevenítették fel, hanem a több országból érkező fesztiválozuókat is megkérdezték, hogy nekik mit jelent a Sziget.

Lázadás vagy jogos tiltakozás?

Noha a bírák tárgyalótermen kívüli megnyilvánulásait erősen korlátozhatja az Országos Bírósági Hivatal, az utóbbi időben több ügy is napvilágra került: egy bíró azzal perli a Hivatal elnökét, hogy bizonyíthatóan a legjobb pályázatot adta be két bírói állásra is a Fővárosi Itélőtáblán, ám a pályázatot eredménytelennek nyilvánították, majd két, nem Budapesten dolgozó bírát mégis átvezényeltek az Itélőtáblára.

„Náci időket idéz”

Iszlamofóbnak és a náci időket idézőnek tartja a Magyar Iszlám Közösség, hogy a Fidesz frakcióvezetője azt szeretné, ha nem épülne újabb mecset az országban. Gulyás Gergely biztonsági kockázatokkal indokolta álláspontját. Az iszlám közösség szerint viszont ők nem migránsok, hanem magyarok, akiknek joguk van a vallásuk gyakorlásához.

Az irodalomtörténész és a Pa-dö-dő

Mi történik, ha egy irodalomtörténész készít filmet a Pa-Dö-Dőről? Soha nem hallgatott ilyen zenét, csak rácsodálkozik a szövegekre. Politikát keres az esztétikumban, vagy a szerelmeknek jár utána? Lázs Sándor filmje a XXI. században.

Olajradiátort vittek a kórházba

Olajradiátorokat és hősugárzókat vitt a János kórházba az MSZP két politikusa, mivel az intézményben még mindig vannak olyan osztályok, ahol nincs fűtés. Korábban egy nézőnk panasza alapján, a Híradóban mutattuk be rejtett kamerás felvételeken, hogy a betegek, a nővérek és az orvosok is kabátban vannak a kórházban, mert meghibásodott az egyik kazán.

Médiahelyzet Magyarországon – mi történt az elmúlt egy évben?

Szerencsés országokban az úgynevezett ellenzéki és az úgynevezett kormánypárti média egyenlő esélyekkel versenyez a választók figyelméért. Még szerencsésebb országokban vannak ebből a szempontból semleges, de mértékadónak tekintett médiumok. Mi van nálunk? Sem a kormány, sem a Fidesz nem vállalta, hogy a műsorban szakértőkkel vitatkozzon a médiahelyzetről.

Médiaegyensúly avagy ennek hiánya

Egy éve szűnt meg a Népszabadság. Azóta az összes megyei napilap, valamint a Figyelő és a Bors is kormány közeli kezekbe került. Megszűnt az országos Class FM, helyét részben a TV2 tulajdonosának rádiója vette át. Az állami reklámköltések majd kétharmadát kormánybarát vállalkozások kapják. Hova vezet ez? Szakértők vitája este 23.40-kor az RTL-en!

Kávé világnap: mit kell tudni a világ egyik legkedveltebb italáról?

Reggeli rutin, függőség, vagy élvezeti cikk? Feketén, cukor nélkül, vagy óriási bögrében, sok tejjel? Az „ördögi ital”, ahogy még a 14. században hívták az olaszok, sokkal több annál, mint ahogy gondolnánk. Történelme, kultúrája, tudománya van a kávénak.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Gyorsan javul Vanessza állapota

Egyedül eszik, öltözik, és már egyre többet beszél. Napról napra jobban van Burkus Vanessza, aki júliusban egy autóbalesetben sérült meg súlyosan Bulgáriában. Heteken át még az sem volt biztos, hogy felébred a mélyaltatásból. Két napja pedig először nevette el magát. Édesapja azt mondta az RTL Híradónak, utoljára akkor érzett ilyen boldogságot, amikor megszületett a lánya.

 

Gálvölgyi sorolja a közhelyeket

Sokkoló közhelyek Gálvölgyi Jánossal. Videót készített a Trancparency International, a Nemzeti Bank alapítványainak készült tanulmányokról. Ezekért összesen 135 millió forintot fizettek annak a cégnek, amelynek Matolcsy György unokatestvére a tulajdonosa. A Trancparency szerint viszont teljesen feleslegesen, mert semmi új információt nem tartalmaztak. Gálvölgyi Jánost kérték fel, olvasson fel néhány gondolatot a tanulmányokból.

Szily Nóra együtt ünnepel az RTL Klubbal

Szily Nóra immár huszonöt éve dolgozik a médiában, a mai Reggeliben megosztotta velünk sok év tapasztalatát, és arra is fény derült, kik azok az emberek, akikkel még nem volt lehetősége interjút készíteni, de nagyon szeretné mikrofonvégre kapni őket.

Mi lesz az új Nemzeti Alaptantervben?

Úgy tudtuk, két és fél milliárd forintnyi uniós forrásból készül az új Nemzeti Alaptanterv. Most kiderül, hogy ennyiből a szakmai előkészítés zajlik, nem tanterv készül, hanem kutatások és tanulmányok. A szakma egy része mégis a már a készülő tantervet véleményezi egy kiszivárgott dokumentum alapján. Árnyékra vetődnek vagy már tudni vélik, mi lesz az új Nemzeti Alaptantervben?

Debreczeni Zita mindig elérzékenyül, ha az esküvőjéről beszél

Ketten bemenni, és együtt kijönni. Már az esküvőjük is különleges volt. Zita Annoni, vagyis Debreczeni Zita, ragyog a boldogságtól. A portréban Gál Petra kolléganőnknek szívesen mesélt életük legszebb napjáról, ami tulajdonképpen fantasztikus élmény, több napos szórakozás volt családdal, barátokkal együtt. Zita persze nemcsak a gyönyörű, titkos esküvő részleteiről számolt be nekünk, hanem az életének nehezebb korszakairól is.

A teljes beszélgetést itt nézhetik meg!

Fördős Zé nyúllá változott

Fördős Zé nyúllá változott tegnap a Konyhafőnök Junior adásában, a kiskukták meg jól kinevették,  amikor beszaladt hozzájuk nyúl-jelmezben. De nem volt sok idejük a mókára és kacagásra, mert aztán nekik kellett bizonyítaniuk a konyhában, a vadast kellett újragondolniuk.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Vendégségben Habsburg Györgynél

Stílszerűen a nagypapa, IV. Károly király nevét viseli a Habsburg család sóskúti rezidenciájának utcája. A Budapest környéki településen él az utolsó magyar király és osztrák császár unokája, Habsburg György és családja. A múlt héten náluk járt riporterünk látogatóban, és útközben azon törte a fejét, hogy hogyan szólítsa majd vendéglátóját. Felségnek, őexelenciájának, vagy csak egyszerűen uramnak?

NÉZŐI: Drónfelvétel a Dobogókőn kiégett hotelről

Kedd délelőtt kigyulladt egy használaton kívüli hotel Dobogokőn. Az oltáshoz a szentendrei és a fővárosi tűzoltóságtól is érkeztek tűzoltók, kora délutánra sikerült eloltani a lángokat. Az eddigi információk szerint az épületben senki sem tartózkodott. További részletek az RTL Híradóban. 

KÜLÖNLEGES: Bálnák bukkantak fel Horvátországban

Nem mindennapi látványnak lehetek szemtanúi az a kutató csoport, akik élőben láthatták a föld második legnagyobb állatának két példányát. A barázdásbálna párt az ország északi részén vették észre, majd órákon át követték, figyelték őket. További részletek az RTL Híradóban. 

RENDKÍVÜLI: Észak-Korea átlőtt egy rakétát Japán felett

Pár nappal azután, hogy a dél-koreai híreszerzés nyílvánosságra hozta, hogy Phenjan atomrobbantás előkészítésén dolgozik, Észak-Korea egy rakétát lőtt ki Japán felé, ami a japán kormány szerint áthaladt az ország északi részén, majd a tengerbe csapódott. Tokió rendkívüli ülés összehívására kérte az ENSZ Biztonsági Tanácsát. Hokkaido szigetén több helyen megszólaltak a légvédelmi rakéták, a lakosságot arra kérték, tartózkodjanak biztonságos helyen. További részletek az RTL Híradóban. 

Nyugodt délután Cristiano Ronaldóéknál

Ikerbabáival, kisfiával és várandós barátnőjével közös fotót posztolt Cristiano Ronaldo tegnap Instagram oldalain. A kis Mateo és Eva teljesen egészségesek, az utóbbi hetek felhőtlen boldogságban teltek a Ronaldo családban. Igaz, a futballsztár pár meccsen eltiltás miatt nem léphet pályára – ennek egyetlen pozitív hozadéka, hogy talán nyugodtabban töltheti idejét családjával a mérkőzések napján is.

Agyhártyagyulladás miatt kellett amputálni egy három éves kisfiú lábait

A három éves Viktorka még májusban kapott agyhártyagyulladást, ami miatt amputálni kellett mindkét lábát és ujjait. A család a szörnyű tragédia előtt családotthonban élt, miután kirakták őket albérletükből. A kisfiú műtétje után a pesterzsébeti önkormányzat lakást ajánlott fel a családnak, a Baptista Szeretetszolgálat pedig adománygyűjtő koncertet szervez, aminek bevételéből Viktorka rehabilitációját fedeznék. További részletek az RTL Híradóban. 

BRUTÁLIS: Óriási pusztítást végzett a Harvey hurrikán Texasban

Texas állam 62 megyéje vált katasztrófa sújtott területté vasárnap este. Az áradások óriási pusztítást végeztek, több helyen nyakig ér a víz, az embereket helikopterrel és csónakokkal mentik otthonukból. Az előrejelzések szerint a vihar tovább erősödhet, várhatóan szerdáig tart majd az ítéletidő. További részletek az RTL Híradóban. 

Még keresik a barcelonai gázolót

Tudósítónk Litauszky Balázs továbbra is Barcelonában van.

Megemlékezés a barcelonai terrortámadás áldozatairól

Eddig 14 halálos áldozatot követelt a csütörtök esti barcelonai terrortámadás, és több mint százan megsérültek. A sebesültek között  26 francia állampolgár van, 11-en válságos állapotban. A péntek hajnali cabrilisi merénylet egyik sérültjének életét nem tudták megmenteni, a további hat sebesültet kórházban kezelik. 

Terrortámadás Barcelonában

Már 14 halálos áldozata, és több mint száz sérültje van a csütörtök esti barcelonai terrortámadásnak, köztük egy magyar nő, aki könnyebb sérülésekkel került kórházba. A rendőrség azonosította az elkövetőt, egy marokkói származású férfit keresnek. Péntek hajnalban, egy a katalán fővároshoz közeli településen is furgonnal hajtottak emberek közé, hatan megsérültek és egy ember meghalt, a támadókat a helyszínen lelőtték. Mindkét akciót magára vállalta az Iszlám Állam nevű terrorszervezet. 

CUKISÁG: Kismalacok születtek a Budakeszi Vadasparkban

Még csak egy hetesek, de máris malackodnak a Budakeszi Vadaspark újszülött mangalicái. A hat kismalac még egy ideig a vadasparkban marad anyukájukkal, később pedig egy tangazdaságba kerülnek majd. További részletek a kismalacokról az RTL Híradóban. 

VIDEÓ: Szembe sávból hajtott be a körforgalomba

Fedélzeti kamera rögzítette, ahogy egy fehér Mercedes megelőzve a körforgalomnál sorban álló autókat, a szembe sávból hajtott be egy körforgalomba. További részletek az RTL Híradóban. 

Magyarországon mindenki boldog? Időutazás Orbán Viktorral a Ricsárdgír együttes új klipjében

A Mindenki Boldog című számot a Fidesz védjegyévé vált narancssárga szín uralja, az együttes tagjainak ruhája, egy kukásautó, narancs cipők, pólók, telefonok és még sok más hétköznapi tárgy a jellegzetes színben. A videó egy időutazásról szól, amihez a Vissza a jövőbe című film jeleneteit használták fel, és a fiatal Orbán Viktort repítik el napjainkba. A Ricsárdgír együttes klipjét Horváth Viktor rendezte.

További részletek 18 órakor az RTL Híradóban. 

NAP VIDEÓJA: Négykézláb próbált kenyeret lopni

Biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy férfi négykézláb mászik be egy szombathelyi pékségbe, hogy kenyeret lopjon. A szerencsétlen tolvajt akciója közben azonban a dolgozók észrevették, így zsákmány nélkül, de négykézláb távozott. További részletek a nem midnennapi lopásról az RTL Híradóban. 

VIDEÓ: Így zárult a Sziget Fesztivál

Tűzijáték, colorparty, lézershow- ilyen volt az utolsó buli a 25. Sziget Fesztiválon. További részletek a záró buliról és a bontásról 18 órakor az RTL Híradóban. 

VIDEÓ: Egy vaddisznó garázdálkodott Bonyhád utcáin

Szerda reggel vette videóra egy férfi, ahogy egy vaddisznó Bonyhád utcáin járkál, majd egy parkoló autóhoz dörgölőzik. Az eltévedt állathoz rövid időn belül több rendőr is kiérkezett, de a videóból nem derül ki mi lett a vaddisznó sorsa . További részletek 18 órakor az RTL Híradóban. 

Hazaérkezett Márton Anita a londoni világbajnokságról

Hétfő este érkezett haza az ezüstérmes súlylökő, Márton Anita a londoni atlétika világbajnokságról. A spotoló híradónknak a Liszt Ferenc repülőtéren nyilatkozott. További részletek 18:00-kor az RTL Híradóban. 

VIDEÓ: 170-nel buszsávban száguldozott egy férfi a Soroksári úton

Telefonjával rögzítette, majd Youtube csatornáján is megosztotta egy férfi, ahogy 170-nel száguldozik a Soroksári úton. Először egy dupla záróvonalon előzött meg egy másik autót, majd a buszsávban folytatta ámokfutását. További részletek az RTL Híradóban. 

Biztonsági kamera rögzítette a trafikrablást Pécsen

Másfél hónap alatt már a negyedik trafikot fosztották ki Baranya megyében. Hétfő este, zárás előtt pár perccel egy maszkos férfi fegyverrel rontott rá a dohánybolt alkalmazottjára, majd a napi bevételt követelte. A rendőrség egy 25-30 év körüli férfit keres. További részletek az RTL Híradóban.

Népszavazást akarnak az euró bevezetéséért

Népszavazást kezdeményez az euró bevezetéséért az augusztus elején bejegyzett Polgári Világ Pártja. A polgári szavazatokra számító új párt vezetőségében a tanártüntetésekről megismert Pukli István, korábbi iskolaigazgató is feladatot vállalt. A kormány a kezdeményezésre úgy reagált, az euró bevezetése nem időszerű.

BRUTÁLIS: Busszal karambolozott egy autó Budapesten

 Sokkot kapott annak a férfinak a családja, aki tegnap délután halt meg egy súlyos balesetben, Budapesten. Ő csak utas volt a kocsiban, amelynek sofőrje átment a piroson, majd összeütközött egy BKV-busszal. Az autó vezetője súlyosan megsérült, de az anyósülésen ülő férfit már nem tudták megmenteni. Ő biztonsági őrként dolgozott. Egyik rokona azt mondta róla: önzetlen és segítőkész ember volt. A rendőrök még vizsgálják, pontosan ki hibázott. További részletek az RTL Híradóban.

VIDEO: Mélygarázsnak nézte a lépcsőt egy chilei nő

"Nem egyértelműek a jelzések". Ezt mondta az az idős chilei nő, aki kocsijával véletlenül egy lépcsőre gurult, mert azt hitte, hogy parkoló. Nem úszta meg ennyivel. Csak egy járókelőnek köszönheti, hogy nem esett komolyabb baja. Természetesen mindenről van felvétel. További részletek az RTL Híradóban. 

BRUTÁLIS: Kamaszok rúgtak le egy kutyát az 1-es villamosról

Szerda éjszaka a fővárosban az 1-es villamoson kamasz fiúk támadtak meg egy fiatal lányt, aki kutyájával utazott. A tinédzserek miután hárman lefogták, a kutyáját lerúgták a járműről. Dóri a Facebookon kért segítséget, péntek reggelre az kutyus szerencsére előkerült.

Hazahozták Bulgáriából Vanesszát

Jól bírta az utat, nem volt komplikáció. Hazaérkezett Szegedre a csaknem egy hónapja Bulgáriában autóbalesetet szenvedett Burkus Vanessza. A súlyosan megsérült és azóta altatásban tartott 19 éves lányt betegszállító repülőgéppel hozták haza. Magyar orvosa azt mondta, mivel a lány fiatal, egészséges, és mozgatja a végtagjait is, nagyon bízik felépülésében.

VIDEÓ: Nézze meg milyen programokkal várják a fesztiválozókat a Szigeten

Kollégánk körbejárta a Sziget legizgalmasabb részeit, hogy megmutassuk, a bulizáson kívül milyen programokkal várják még a fesztiválozókat. 

VIDEÓ: Így tomboltak a fesztiválozók Pink koncertjén

Fergeteges koncertet adott Pink a Sziget -1. napján. Az énekesnő a show alatt többször átöltözött, felmászott különböző színpadi elemekre és még repült is, egyik leghíresebb száma, a So What alatt. A másfél órás előadás után Pink a színpadról is lement, hogy rajongóival képeket készítsen. További részletek a Sziget Fesztiválról 18:00-kor az RTL Híradóban.

SIKER: Ezüstérmes lett Márton Anita súlylökésben a londoni világbajnokságon

A sportoló az utolsó sorozatban hatvan centimétert javított előző dobásához képest, így 19,49 méterrel másodikként végzett a londoni atlétikai világbjnokságon súlylökésben. 

Pénzt kap, aki új dolgozót hoz

Fejvadászatra ösztönzi dolgozóit a MÁV, pénzt adnak annak az alkalmazottjuknak, aki beajánl egy új munkavállalót - erről a Magyar Idők írt. Híradónk megtudta: a BKV is így próbál embereket toborozni. Mindkét cégnél több száz állás üres, ezért már ezzel a fajta munkaerőtoborzással is megpróbálkoznak. A vasutas szakszervezet szerint, még ha akad is jelentkező, a többség a felkészítő tanfolyamokon elvérzik.

NÉZŐI: Így pusztított a jégeső Dabason

Országszerte viharok tomboltak vasárnap este. Ezt a felvételt Balázs Dániel nézőnk készítette Dabason. 

Óriási viharok pusztítanak Kínában

Hetek óta óriási viharok, és áradások pusztítanak Kínában. Vasárnap az ország észak-nyugati részén egész városokat mosott el az ár.  További részletek a ítéletidőről 18 órakor az RTL Híradóban. 

Kismarák születtek a győri állatkertben

Kölyök marák vagy más néven pampanyulak születtek a győri állatkertben. A kölyköket alig lehet látni napközben, nagyon félénk állatok, üregekbe bújnak. A két kölyök nyár elején látta meg a napvilágot. További részletek a kismarákról 18 órakor az RTL Híradóban.

Terhes nőt bántalmazott és késelt is a másfél éves gyereket cigiztető férfi

A férfi még májusban töltötte fel Youtube csatornájára azt a videót, amin másfél éves unokahúgát cigizteti, kiderült, nem ez volt az egyetlen bűncselekmény, amit mostanában elkövetett. Júniusban súlyosan bántalmazott egy terhes nőt, és a rendőrségi eljárás folyamán az is kiderült, hogy még 2015-ben megkéselt egy gyalogost a Dohány utcában.

Döntetlent játszott a magyar férfi pólócsapat Olaszország ellen

Döntetlennel zárult a magyar férfi vízilabda válogatott második csoportmérkőzése az olasz csapat ellen szerda este. 

Bőnyi rendőrgyilkosság: : nem véletlenül lőtt a rendőrre

Nem véletlenül sült el a fegyvere, Györkös István lelőtte Pálvölgyi Péter nyomozót tavaly októberben – ezt állítja az ügyészség. Lezárták a nyomozást a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében. Tegnap iratismertetést tartott a Központi Nyomozó Főügyészség. Kizárták, hogy baráti tűz okozta Pálvölgyi Péter nyomozó halálát. Györkös azzal védekezik, hogy megsérült és ekkor sült el a fegyvere. 30 napon belül vádat is emelhetnek a 76 éves férfi ellen, aki továbbra is börtönben van.

Bombariadó miatt vesztegeltek a nemzetközi vonatok országszerte

Szerda délelőtt bombafenyegetés miatt a rendőrség órákra leállította a nemzetközi vonatokat, országszerte több órás késésekre lehet számítani.

VIDEÓ: Leégett egy bolhapiac Budapesten

Tűz pusztított a pestszentlőrinci bolhapiacon kedd este. A tűzoltók még éjjel megfékezték a több méter magas lángokat, amelyek körülbelül 200 négyzetméteren pusztítottak. A tűzben nem sérült meg senki, okát meg vizsgálják. További részletek 18 órakor az RTL Híradóban. 

CUKISÁG: Egy kutya mentette meg a bajba jutott őzgidát

Vízben fuldokló őzgidát mentett ki vasárnap egy kutya New York államban. A kutyus épp gazdájával sétált, amikor meglátta a bajba jutott kisállatot, akiért azonnal a vízbe rohant és a partra húzta. A kutya miután a partra értek lefeküdt a kis őzgida mellé, és addig őrizte, amíg az állatvédők ki nem értek a folyópartra. 

Ismét fölényes győzelmet aratott női vízilabda válogatottunk

24-5-re verte a francia csapatot a magyar női vízilabda válogatott kedd este. 

Felfedte a hibát, feljelentették

Interjút adott Híradónknak az a fiatalember, aki képes volt manipulálni a BKK online jegyrendszerét úgy, hogy 50 forintét vehetett bérletet. A hibára fel is hívta a figyelmet, ráadásul a bérlettel sosem utazott, mégis feljelentést tettek ellene. A Budapesti Közlekedési Központ szerint mindezek ellenére a rendszer jól működik és biztonságos.

Csónakkal mentették ki a Háros-szigetre tévedt versenylovat

Egy motorcsónaktól ijedhetett meg az a versenyló, aki vasárnap este hirtelen belegázolt a Dunába, és egészen a túlpartig úszott, ahonnan azonban visszajutni már nem tudott. A hatóságok az Állatmentő Liga segítségét kérték, akik egy csónak és kötelek segítségével kimentették a sokkos állapotban lévő lovat. További részletek a bajba jutott lóról 18 órakor az RTL-Híradóban.

LÁNGOK: Több helyen is erdőtűz pusztít Európában

Horvátországban a legnagyobb dalmát város, Split határát is elérték a lángok, több száz tűzoltó doglozik az oltáson, utakat zártak le, rengeteg embert kellett kitelepíteni otthonából és eddig több mint nyolcvan sérültről számoltak be a hatóságok. Olaszország nyugati partján is már hetek óta erdőtűzek pusztítanak. Kedd reggelre a lángok elérték Rómát, és ismét tűz ütött ki  a Vezúv oldalában. A pusztítást a nagy nyári szárazság okozza, de az oltást a tengerparti állandó erős szél is nehezíti. Franciaországban és Montenegróban is több kisebb erdőtűzekokoztak károkat. További információk a pusztító tűzekről 18 órakor az RTL Híradóban. 

Óriási győzelmet aratott a férfi vízilabda válogatottunk Ausztrália ellen

Fölényes győzelemmel kezdte meg szereplését a férfi vízilabda válogatott a budapesti világbajnokságon.

HÁTBA SZÚRTA FÉRJÉT: Stábunknak nyilatkozott a nő apja

Hátba szúrta férjét egy 32 éves nő tegnap délután Rajkán. A pár már válófélben volt, a férj el is költözött a családi házból, ahol korábban apósával, feleségével és 3 éves gyerekükkel élt. Összeveszhettek valamin, a nő kést ragadott és hátba szúrta a férjét. A vérző férfi az utcára rohant segítséget kérni, a szomszédok látták el, amíg a mentő odaért. Stábunk megkérdezte az esetről a nő édesapját és egy szomszédjukat is. További részletek 18 órakor az RTL Híradóban. 

Nádai Anikó és Görgényi Fruzsina kiállnak a természetes szépség mellett!

Ismerjük a mondást: az aki szép, az reggel is szép, de ezt kiegészíthetjük azzal, hogy az szép igazán, aki smink nélkül is az. Ezt alátámasztva és kiállva a természetes szépség mellett Nádai Anikó és Görgényi Fruzsina smink nélkül pózoltak kameránk előtt.

Bejelentkezés Korfuról!

Radics Gigi Görögországig utazott, hogy rákészüljön új feladatára az X-Faktorban. Az új mentor Korfun nyaralt és több képet is posztolt Instagramjára. A tengerparti ejtőzés mellett még a quadozást is kipróbálta az énekesnő. Ilyen egy mozgalmas vakáció!

Hova lett Pokrivtsák Móni?

A „Meri vagy nem meri?” műsorvezetője, Pokrivtsák Mónika évek óta az Egyesült Államokban él férjével és a kutyájukkal. Nagyon ritkán jár Magyarországon, de ezúttal el tudtuk csípni pár percre, hogy kifaggassuk, mit csinál, hogyan él a tengerentúlon?

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Zárlatos bojler miatt halt meg

Csaknem egy órán át próbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni annak a 14 éves fiúnak az életét, akit otthonában, fürdés közben rázott meg a zárlatos bojler. A három gyerekét egyedül nevelő anya körülbelül másfél éve költözött Heves Megyébe, az apci házba. A rendőrség nyomozást indított a tragédia miatt, azt is vizsgálják, mi lehetett a baja a bojlernek.

Tíz perc, 72 hotdog

Tizedik alkalommal lett a hotdogevés világbajnoka Joey Chestnut. Minden eddigi rekordot megdöntve 72 hotdogot evett meg tíz perc alatt. A női győztes sem most először diadalmaskodott, Mika Sudo sorozatban negyedjére nyert. A versenyt minden évben július 4-én rendezik meg New Yorkban.

Egymásra találtak!

Különös párt vettek észre a szemfüles fesztiválozók a VOLT-on: az este nagy részét ugyanis együtt töltötte Dzsudzsák Balázs és Palvin Barbi. Állítólag nagy jól érezték magukat együtt, bár egyértelmű bizonyíték nincs arra, hogy egy pár lennének. Igaz, még van négy napjuk a fesztivál végéig. 

Kutyák a színpadon a Szerelmes Shakespeare-ben

Meg kellett tépniük az egyik színész palástját – erre csak kevés kutya képes, ezért kapta meg a Madách Színház legújabb darabjában, a Szerelmes Shakespeare-ben két border collie lány a Kutya szerepét. Zara és Penny profi színésznek számít már a szakmában, és ezt élőben, a színpadon is megmutatják.

Fészekrakó makik Nyíregyházán

Fészkelő varik. Ez nem egy madárfaj, a makik családjába tartozó állatok fészket építenek kicsinyüknek, amiből hetekig ki sem jön. A Nyíregyházi varicsalád legifjabb, két hónapos tagja már elhagyta a fészket és elkezdte felfedezni kifutóját.

Vizes VB: Ezek a cégek járnak jól

Kormányközeli vállalkozókhoz került a vizes világbajnokság miatt eddig kifizetett 102 milliárd forint. A pénz majdnem fele a Garancsi István tulajdonában lévő Marketnek jutott - írta a Magyar Nemzet. A szocialisták szerint nem véletlenül nőtt a négyszeresére az eredetileg tervezett költség. A Fideszben azt mondják: sok cég kapott munkát. A vizes vb szervezőbizottsága szerint közvetlenül a világbajnokságra jóval kevesebbet költenek, mint amiről a híradások szólnak.

Hőség: Mi lesz legtrendibb viselet idén a strandon?

A Daily Mail nemrég kiderítette, hogy melyik fürdőruháért rajonganak leginkább a férfiak. Szemmozgást követő kamerát tettek rájuk, egy lányt pedig beöltöztettek egy egyberészes fürdőruhába, egy bikinibe, és egy szexis arany változatba. Az eredmény meglepő volt, ugyanis a férfiak egyáltalán nem a kétrészest találták a legszexibbnek.

Megújulnak az RTL Híradó mikrofonjai

Piros-fehér-zöld kocka helyett fekete-fehér szivacs - új külsőt kapnak a Híradó mikrofonjai. Most először mutatjuk be az újat, ami a csaknem 20 éve szolgálatban lévő régit váltja. Az RTL Híradó védjegye az új formájában is ott lesz a legtöbb fontos és érdekes eseményen, ahogy eddig is.

Suhajda Szilárd feladta az Everest megmászását

Rosszulléte miatt kénytelen volt feladni Suhajda Szilárd a Mount Everest megmászását. A hegymászó könnyeivel küszködve beszélt arról, hogy milyen egészségügyi problémák hátráltatták és miért döntött a visszalépés mellett. Klein Dávid közben továbbra is halad a csúcs felé, két serpa is figyeli útját. A tervek szerint május huszonhatodikán a reggeli órákban ér fel a 8848 méteres csúcsra.

Tanár lophatta el a pénzt

Vizsgálat indult egy budapesti általános iskolában, mert alapítványának vagyonát állítólag ellopta a kuratórium helyettes vezetője, aki az önkormányzat egyik bizottságának is tagja. Az ügyről a hvg.hu számolt be először. A férfi - aki az iskolában napközis tanárként dolgozik - elérhetetlen. Nyilatkozni se az iskola igazgatója, se az ötödik kerületi önkormányzat nem akart. A rendőrség sikkasztás miatt nyomoz az ügyben, azt, hogy kit gyanúsítanak, nem árulják el.

Újabb üzenet az expedíció tagjaitól, a Himalájából!

A havazás elmúltával, a lassú alaptábori várakozásnak is vége, Dávid és Szilárd ismét útra keltek! Éjjel, itthoni idő szerint 23:20-kor rendben elindultak felfelé a harmadik akklimatizációs körre. Nagyon jó tempóban, 9 óra alatt el is érték a C2-es tábort 6400 méteren - kaptuk a híreket Török Edinától alaptábor vezetőtől.

Everest expedíció: már nincs sok hátra a csúcstámadásig!

Holnap indul harmadik, és egyben a csúcstámadás előtti utolsó akklimatizációs körére a Magyar Everest Expedíció két tagja, Klein Dávid és Suhajda Szilárd.

Csábítani tudni kell - de hogyan?

Mindenki másra esküszik, mi most a Brazilok szereplőgárdáját kérdeztük - ők milyen csajozós vagy pasizós praktikára esküsznek. A nap kérdése következik.

Társ, aki hazavár: velük osztják meg otthonukat a sztárok

Minden sztárnak van privát szférája, ahova nem engedi be a kamerákat. Sokan nem szeretnek beszélni a magánéletükről, családtagjaikról, párjukról. Három hazai híresség ma kivételt tett és elárulta ki az, aki egy hosszú fáradtságos munkanap után haza várja. Közelebbről megismerhetjük társaikat, akik a legfontosabbak az életükben. Az önzetlen, elfogadó és feltétel nélküli szeretet mintapéldái.

A TOP 10 legbefolyásosabb médiavezető

Az 50 legbefolyásosabb médiavezető rangsora egy húsz fős zsűri szavazatai alapján állt össze. A legfontosabb szempont az volt, hogy mekkora árbevételű céget vezetnek, mennyire meghatározó a véleményük, és hogyan változott a befolyásuk az elmúlt egy évben. Következzenek a rangsor éllovasai!

M3-as baleset: Egy halott, négy sérült

Egy férfi meghalt, négyen megsérültek, amikor összeütközött két autó, majd beléjük csapódott egy kisbusz az M3-as autópályán Mezőkeresztesnél éjszaka. A rendőrség szerint egy negyedik jármű is érintett balesetben, egy világos színű teherautót keresnek. A baleset éjfél előtt történt az autópályán, majdnem ugyanott, ahol a szombati halálos baleset is: akkor egy férfi meghalt, hárman megsérültek.

Három autó ütközött, öten sérültek

Öten sérültek meg, köztük egy kisgyerek tegnap éjjel egy balesetben a 7-es főúton, Sávolynál. Három autó csapódott egymásnak nagy erővel, az egyik kocsi az árokban állt meg. A tűzoltókat is riasztották, mert félő volt, hogy az egyik autó motorterében lángok csapnak fel. A rendőrök órákig helyszíneltek, de egyelőre nem tudják, mi okozta a balesetet.

Nem nyugodnak a kedélyek Soros György és a CEU körül

Hiába a négynapos ünnep, nem nyugodnak a kedélyek Soros György és a Ceu körül. Csak most nem az utcán, hanem az interneten jelennek meg egymás után a támogató és ellenző vélemények. Király Miklós jogászprofesszor, Mádl Ferenc egykori köztársasági elnök volt tanácsadója a józan szakmai érveket kéri számon Orbán Viktor miniszterelnökön, míg Schmidt Mária történész az egyetemről úgy beszél, mint a Soros rendszer utánpótlásának bázisa. Közben egy pécsi szobrász sajátos módját választotta a tiltakozásnak.

SÓLYOM LÁSZLÓ: Miért alkotmányellenes a lex CEU?

Sólyom László volt államfő, az Alkotmánybíróság egykori elnöke pontokba szedve magyarázta el, hogy miért alkotmányellenes az Áder János által már aláírt, a CEU ellehetetlenítését célzó lex CEU.

 

Fideszes ügyvéd ellenőrizné a színházi próbákat Szombathelyen

Jordán Tamás ismert és elismert színész, színházi rendező és színházigazgató. 10 éve a nulláról építette fel a szombathelyi Weöres Sándor Színházat. A közönség és a szakma szeretete és megbecsülése persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy a politika is szereti és megbecsüli. Sőt. A politikusok rövid pórázon szeretnék tartani az igazgatót és a színészeket. Például azzal, hogy a jogi bizottság fideszes elnök asszonya látogatást tervez a színházban, ahol elbeszélgetne a színészekkel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!