KERESÉS search-close

R-Go

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "R-Go"

A USNK már az Aréna színpadán is állt

Fáradtan, de boldogan érkezett Filep Kund és Laskay Nimród az R-Go próbájára, ahol kedd este színpadra léptek Szikora Robival.

35 éves az R-Go együttes!


szerző:
2018.11.26. 16:50
35 éves az R-Go együttes!

 A csapatot egy igazán hagyományos fotózáson értük utol. A jubileumot pedig igazi csikidam bulival ünneplik meg, ahol az ős R-Go tagjai is színpadra lépnek majd. Az öt férfi nevetve mesélt nekünk a kezdetekről, természetesen szafari kalapban, sőt azt is megtudtuk, hogy mi köze a sarki hentesnek a sztársághoz.

Elárulta a Gidák titkát Szikora Robi és Környei Attila

Szikora 50 éve van a pályán, az R-Go pedig 35 éves fennállását ünnepli, ennek apropóján nagy koncerte készül a zenekar. A felkészülésről és az R-Go Gida fogalom születéséről is lerántották a leplet.

Levelet kaptam, lájf!


szerző:
2016.05.10. 18:40
Levelet kaptam, lájf!

Újra találkozott a csikidám és a lájf iz lájf. Az egyslágeres Opus és az R-Go zenészei Ausztriában találkoztak. Velük volt a jóstehetségről is ismert Karthago gitáros, Zéró is. És ha már így összejöttek, kezdődhetett a múltidézés, sőt az osztrák zenekar egyik tagja azt is megmutatta Robiéknak, melyik szuterén lakásból indult a nagy karrier.

Dervalics Róbert - Ballag a katona

A színpadon szikár Róbert! A helyszín változatlanul a tábor, viszont új a dresscode, új a dal, új a csikidám? Lássuk hogy boldogult Feró dalával Robi!

Fókusz 15-07-22


szerző:
2015.07.22. 19:25
Fókusz 15-07-22

Fókusz: Hőségcsapda - Riporterünk majdnem elájult, amikor kipróbálta, meddig bírná friss levegő nélkül egy felforrósodott autóban. Extrém szülések - liftben született baba tegnap a Barátok köztben. Megmutatjuk, hogyan vették fel a filmes világ legendás jeleneteit. Sztárok az utcán - Hogyan viselkednek a járókelők, ha ismert emberrel találkoznak? Vastag Csabával és Kiss Ramónával teszteltük őket!

R-GO: a csikidám sikere 3 évtizede töretlen

32 év telt el, és az R-GO még mindig lázba hozza a közönséget. Szikora Robi és az R-GO több ezernyi rajongó előtt léptek fel, ezúttal Agárdon. Megszólalt a trombita, a szaxofon, pörgött a dob, pengett a basszus, és amikor a hangmérnök mindennel elégedett volt, felcsendült az ismerős zenei alap.

Felrobbant a csikidám-bomba Agárdon

32 év telt el, és az R-GO még mindig lázba hozza a közönséget. Szikora Robi és az R-GO több ezernyi rajongó előtt léptek fel, ezúttal Agárdon. Megszólalt a trombita, a szaxofon, pörgött a dob, pengett a basszus, és amikor a hangmérnök mindennel elégedett volt, felcsendült az ismerős zenei alap. Dörmer Csaba riportja.

SZIKORA: „Az agyad jéghideg, a szíved forró legyen”

Az R-GO harminc éve van a zenei pályán, de ugyanolyan lendülettel zenélnek, mint annak idején. Szikora Robi pedig elmesélte nekünk sikere titkát.

Szikora Robi felkarolta Puskás Petit

Az R-Go frontembere, Szikora Róbert több mint negyven éve van a pályán, zenéjéért több generáció is rajongott, és rajong a mai napig, így ha valaki, ő mindent tud a szakmáról. Puskás Petinek tehát kivételes szerencsében van része, hogy a 61 éves zenész látja el jótanácsokkal. 

Ismét az R-GO-val dübörgött az agárdi Popstrand

A Popstrand 38 éve üzemel és alakul nyaranta 3 hónapra a magyar zenészek Mekkájává. Szikora Robi és az R-GO a 31. alkalommal léptek fel a legendás helyen, ahol már rengeteg sztár megfordult.

Bemutatkoznak az új R-GO gidák!

Farkas Bettina és Gyurom Natália már az X-Faktor tánckarában is feltűnt, sőt egyikőjük, a tavalyi gidacastingon második helyezett lett. Robi a 8:08 - Minden reggel adásában elárulta, hogy miért pont rájuk esett a választása.

A lázadó, üldözött, tiltott csikidámkirály

A Hungáriával sztár lett, aztán fellázadt. Hogyan akadályozták az R-GO beindulását és melyik volt az a dal, amelyet megjelenése után rögtön betiltottak? Szikora Róbert, a csikidamkirály, a XXI. században.

XXI. század 13-10-08


szerző:
2013.10.09. 00:10
XXI. század 13-10-08

XXI. század: Cigaretta, totószelvény, újság és édesség – ezt jelentette mindenkinek a trafik. Amikor még szabad volt reklámozni a cigarettát, hadirokkantak és árvák megélhetése volt. Meggazdagodni nem lehetett belőle, de legalább biztos jövedelmet jelentett.

Szikora Robi edző szerepben domboríthatott

Öhl Krisztina, az X-Faktor első adásának R-Go-rajongó versenyzője a kiesése után nem keseredett el: a zenei karrier helyett inkább a sportot választotta. Mivel a választása a teniszre esett, kerestünk neki egy olyan teniszedzőt, akitől biztosan örömmel tanulna.

Szikora Róbert élete legfontosabb kitüntetését vehette át

A nívós elismerés apropóján az elmúlt évtizedek sikereiről beszélgettünk a zenésszel, aki többek között az is elmesélte, hogyan ismerte meg 14 évesen azt a nőt, akivel negyven éve él boldog házasságban.

Szikora lovagkeresztet kapott

A nemzeti ünnep alkalmából az X-Faktor mentorát, Szikra Robit a Magyar Érdemrend polgári tagozatának Lovagkeresztjével tüntették ki.

Fókusz 13-08-06


szerző:
2013.08.06. 20:50
Fókusz 13-08-06

Fókusz: Cipő-ünnep - Megható pillanatok, még a külföldieket is elvarázsolták a legnagyobb magyar előadók. Megszólal! - Elsőként a Fókusznak vallott a lányok közvetítéséről a meggyanúsított szépségguru. Robi nyomában - 30 éves az R-Go. Elkísértük az X-Faktor új mentorát saját jubileumi koncertjére.

30 éve éltetik a csikidám életérzést

Hatalmas bulik, gyönyörű gidák és Szikora Robi karakteres hangja. Ez az R-GO sikerének titka. Idén 30 éve, hogy szárnyra kelt a kultikus zenekar, most pedig exkluzív riportunkkal a kulisszák mögé is bepillanthatnak!

Új R-GO gida a láthatáron


szerző:
2013.05.07. 19:00
Új R-GO gida a láthatáron

Ha tanítanának gidatörténelmet, Szikora Robi már régen doktorált volna. A csikidámkirály udvartartásának egyik kedvenc udvarhölgye, Móni gida 12 év R-GO gidaság után más terveket szövöget, meg kell tehát találni tökéletes követőjét.

Reflektor 12-07-24


szerző:
2012.07.24. 23:30
Reflektor 12-07-24

Reflektor: Kivarrt sztárok. Szikora Róbert házasságának titkai.

Gomes a Csikidam-regényben


szerző:
2011.07.23. 02:55
Gomes a Csikidam-regényben

Az R-Go fergeteges koncertre készül, Szikora Robi csapatát a Csillag születik táncosa is erősíti.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való