KERESÉS search-close

Rékasi Károly

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rékasi Károly"

Rékasi kálváriája a baleset után is folytatódott

Három éve ezen a napon mutattuk be: Rékasi Károly ismét kórházban volt, ezért nem vehette át személyesen a József Attila Színház neki ítélt díját, amelyről párja, Pikali Gerda értesítette. Motorbalesetben megsérült lábát a közelmúltban ismét műteni kellett, de reménykedik benne, hogy ez volt az utolsó szükséges beavatkozás. Azt mondja az orvosai is bizakodóak.

Rékasi Károly könnyek között mesélt arról, hogy majdnem feladta!

Az RTL Klub Reggeli műsorában egy pillanatra megfagyott a levegő, amikor a Barátok közt színésze tabuk nélkül beszélt arról, hogy a balesete után komolyan foglalkoztatta őt az öngyilkosság gondolata.

Rékasi Károly könnyek között mesélt élete mélypontjáról

Megfagyott a levegő a stúdióban, amikor a Barátok közt színésze tabuk nélkül beszélt arról, hogy komolyan foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata, ami miatt segítséget kellett kérnie.

Rékasi Károly: „Egy kicsit beledöglök!”

A Barátok közt színészének nehéz döntést kellett meghoznia...

Rékasi Károly az újrakezdő!

Nem sikerült megvalósítani céljait, ezért a József Attila Színház közönsége a következő szezontól nem élvezheti Rékasi Károly játékát. A színész 7 év sikeres együttműködés után felbontotta szerződését az angyalföldi teátrummal.

A Barátok közt színésze elárulta, mi motiválja

2015-ben tornádóként söpört végig a sajtóban, hogy a Barátok közt Bartha Zsoltja, súlyos közlekedési balesetet szenvedett. A színész 2017-ben tért vissza a sorozatba, most pedig egy erőnléti versenyre készül, ahol 21 kilométer futást, 4 kilométer úszást és 100 kilométer kerékpározást kell teljesítenie. 

RÉKASI: már tudják Gerdával, hogy hol fogják tartani az esküvőjüket!

Rékasi Károly egyre többet fókuszál magánéleti céljaira: szeretné feleségül venni párját, Pikali Gerdát. A színésznőt 7 év együttélés után, tavaly nyáron jegyezte el. A Fókusz kamerájának pedig azt is elárulta a Barátok közt színésze, hogy hol tartanák az esküvőt!

Rékasi Károly: „Az életemmel egyáltalán nem vagyok elégedett”

Azt gondolhatnánk, hogy az egyik legsikeresebb és legrégebb óta futó magyar sorozat színészei biztosan elégedettek életükkel. De ez tényleg így van? A Story Extra a Barátok közt sztárjait kérdezte erről.

Átok sújtja a 20 éves Barátok közt szereplőit?

A napi több órás forgatás és az egyéb teendők mellett egyre több szereplő egészsége kerül veszélybe. De pontosan mi is történik a híres sorozat színészeivel?

Rékasi Károlyt meglestük az első forgatási napján!

A színészre egy évvel ezelőtt rengeteg feladat várt: tele volt a naptára színházi előadásokkal, és szép lassan kezdte bepótolni, ami az elmúlt években a motorbaleset miatt kimaradt. A rajongók pedig már izgatottan várták, hogy a Mexikóból hazatérő Bartha Zsolt milyen meglepetéseket tartogatott a számukra.

Rékasi Károly zokogva fogadta a bíró döntését

A Barátok közt színésze több mint három éve várja, hogy elismerjék: neki van igaza, nem hibázott a motorbalesetekor. Most végre megvan az ítélet!

Rékasi Károly elsírta magát az ítélethirdetésen

Sokáig csak a könnyeit nyeldeste Rékasi Károly, miután a bíró hat hónap fogházbüntetésre ítélte azt az autóst, akivel a színész több mint három éve a motorjával karambolozott. Az elmúlt évek feszültsége és fájdalma most nem otthon, a négy fal között, hanem itt, a tárgyalóteremben tört ki belőle. A színésszel készült hosszabb interjú ITT.

RÉKASI KÁROLY: „Hiába tudod, hogy nem hibáztál, ezt 3 és fél évig bizonygatni kell”

Rékasi Károlyt 2015. júniusában érte motorbaleset. Egy autós balra akart kanyarodni, miközben a színész már előzni kezdte, egymásnak csapódtak. Rékasi maradandó sérüléseket szenvedett, eddig kilencszer műtötték, de további operációk várnak rá. Az elsőfokú ítélet szerint az autós hibázott.

Rékasi Károly nagy bejelentést tett!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be a hírről, hogy véget ért Rékasi Károly kényszer száműzetése. A színész 2015-ben egy súlyos motorbaleset után, azaz két év után térhetett a Barátok köztbe és a színpadra is. Arról mesélt a Fókusznak, hogy élte meg a felépülést, és a baleset utáni időszakot.

 

Rékasi Károlyt egy rosszindulatú rajongó zaklatta

Három évvel ezelőtt a zaklató olyanokat irogatott, hogy a súlyos motoros balesete után otthon gyógyuló Rékasi másik lábát is eltöretné. Károly ezek után letiltotta. A nő a saját üzenőfalán folytatta a posztolást.

Rengeteg hazai művész került kórházba!

Egyáltalán nem állítjuk, hogy kapcsolat lenne a két évvel ezelőtt sorra lebetegedő ismert emberek problémája között, de furcsa és szerencsére nagyon ritka, hogy egyszerre ennyi művész került akkor kórházba. Mi történhetett mégis velük?

Rékasi Károly eljegyezte kedvesét

Úgy tűnik, komolyabbra fordult a Barátok közt színészének és párjának a kapcsolata, melyről egy Olaszországban készült fotó is árulkodik!

 Rékasi Károly megkérte kedvese kezét

Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezét - a színésznő 40. születésnapján jelentette be az örömhírt. A színészpáros a napokban Olaszországban nyaralt, az ott készült fotók egyikén látszik Gerda ujján az eljegyzési gyűrű is.

 

Nehéz időszakon van túl a Barátok közt színésze

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy Rékasi Károly ismét kórházba került, ezért nem vehette át személyesen a József Attila Színház neki ítélt, díját, amelyről párja, Pikali Gerda értesítette. Motorbalesetben megsérült lábát sajnos ismét műteni kellett, mindenki reménykedett benne, hogy ez volt az utolsó szükséges beavatkozás. A színész azt mondta, hogy az orvosai is nagyon bizakodtak az állapotát illetően.

Rékasi Károly és Pikali Gerda keresztszülők lettek

Keresztszülővé vált Rékasi Károly és Pikali Gerda - egy régi jó barát kérte fel őket. Besenczi Árpád és felesége kislánya, Nelli vált a napokban keresztlányukká. A Barátok közt színésze azt mondta, nagyon bíznak benne, hogy jó keresztszülőkké válnak.

Kísérteties a hasonlóság Bartha Zsolt és Rékasi Károly sorsa között!

A napokban csúcsosodott ki Bartha Zsolt kálváriája. Hónapok óta szenved gyógyszerfüggőségben a Mátyás király tér rosszfiúja, hétfő este összeesett, a következő adásban pedig már újra kellett éleszteni. Zsolt és az őt alakító színész, Rékasi Károly sorsa kísértetiesen hasonlít egymásra. A színész elárulta, milyen érzés volt eljátszani a reményvesztett férfit.

A Barátok közt színészénél felmerült az amputáció is

Rékasi Károly egy évvel mesélt nekünk arról, hogy úgy rézi, már maga mögött tudhatja élete legnehezebb időszakát, ami tele volt reménnyel és mélypontokkal. Jobb lába rövidebb lett, az amputáció is felmerült, a színész élete legkeményebb szakaszáról a Fókuszban őszintén beszél.

Barátok közt: Bartha Zsolt nem először veszti el a józan eszét!

A Rózsa tulajdonosa egyáltalán nincs jó passzban, szinte a gödör fenekén van. Öt évvel ezelőtt sem volt a topon, mikor még Szentmihályi Zsófival élt együtt. Az egyik pillanatban elveszti Zsolt a fejét, és a hálóingben lévő Zsófit egyszerűen kidobja a lakásból.

Rékasi Károly: „Már nincs halálfélelmem!”

A színésznek újra szembe kell néznie a kilátástalansággal és a fájdalmakkal, ugyanis az általa alakított karakter, Barha Zsolt sorsa kísértetiesen hasonlít a sajátjához...

Rékasi Károly egész életére kihat balesete

A Barátok közt színésze kolléganőnknek őszintén mesélt arról is, hogyan hatott az életére a baleset és miként csapódott le benne, hogy még a klinikai halál állapotából is sikerült visszatérnie?

Rékasi Károlyt mentálisan is nagyon megviselte a balesete!

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy korábban úgy tűnt, Rékasi Károly balesete után villámgyorsan felépül, de sajnos a gyógyulás folyamata megakadt. A színésznek újabb komoly műtétre kellett vállalkoznia és nem titkolta, a váratlan komplikációk mentálisan is nagyon megviselték. Minden szempontból segítségre volt szüksége és abban az időben a Barátok közt forgatókönyvíróinak is fejtörést okozott, hogy mi legyen Bartha Zsolt sorsa.

Rékasi Károly vallomása: „Előre kell nézni”

A színész 2015. június 30-án szenvedett balesetet, amikor motorjával egy személyautót előzött. Megsérült a lába, a feje és a gerince is. Két évvel ezelőtt elmesélte a Fókusznak, hogy még lábadozik, és hiába állt munkába, az orvosai mégis kényszerpihenőt fújtak.

27 hónap után visszatér Rékasi Károly a Barátok köztbe!

A történet szerint Bartha Zsoltot a börtönben csúnyán összeverték, lábsérülését pedig Mexikóban kezelték. Valójában is a színész lába volt az ok annak, hogy ilyen sokáig a távolmaradt a sorozattól: 2,5 évvel korábban épp a Barátok közt stúdióból ment haza, amikor a motorjával súlyos balesetet szenvedett.

 

Visszatér az RTL Klub képernyőjére Rékasi Károly!

A színész még 2015-ben szenvedett motorbalesetet, melyben súlyosan megsérült. De péntek este végre megkönnyebbülhetnek a rajongók: 27 hónap lábadozás után, végre ismét megformálja nekünk a sorozat rosszfiúját.

 

Story Extra 2017-12-22


szerző:
2017.12.22. 15:40
Bréking: Bartha Zsolt ma este tér vissza a Mátyás király térre!

Izgalmas jelenettel ér véget a Barátok közt szezonzáró része, ugyanis egy rég nem látott ismerős bukkan fel végre.

Bartha Zsolt újra a Mátyás király téren

Rékasi Károly 27 hónap után tér vissza a Barátok köztbe, és a héten már láthatják is a nézők. A színész őszintén vallott a mögötte lévő nehéz időszakról, valamint családról, szerelemről és a közelgő karácsonyi terveiről is mesélt.
 

Először állt kamera elé a Barátok közt színésze és új szerelme!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon jött el a nap, amire sokan vártak, kivéve talán éppen maguk az érintettek: együtt állt a nyilvánosság elé Rékasi Károly és új párja, Pikali Gerda. A Fókusznak adtak először együtt interjút.

Kattints ide a többi Fókusz tartalomért

Vádemelés Rékasi balesete miatt

Vádat emelt az ügyészség Rékasi Károly két évvel ezelőtti motorbalesete miatt. Azt a férfit, akinek az autójával a színész motorja összeütközött, maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolják.

Megtörte a csendet Rékasi Károly!

Négy évvel ezelőtt a színész megelégelte a magánélete körül kialakult hercehurcát és úgy döntött, kiáll a kamerák elé és elmondja egy közleményben: újra szerelmes lett, méghozzá Pikali Gerdába.

Rékasi Károlyt elkísértük forgatása első napjára

Rékasi Károlyra sok minden vár rá a következő hónapokban. Tele van a naptárja színházi előadásokkal, szép lassan kezdi bepótolni, ami az elmúlt két évben motorbalesete miatt kimaradt. A rajongók pedig már izgatottan várják, hogy a Mexikóból hazatérő Bartha Zsolt milyen meglepetéseket tartogat számunkra.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-10-03


szerző:
2017.10.03. 17:20
RÉKASI KÁROLY:

Két év után Rékasi Károly újra visszatér a Mátyás király térre, hogy Bartha Zsoltként alaposan összekuszálja a szálakat. A színész visszatérésével kapcsolatos legnagyobb félelmeit is elárulta a Fókusz riporterének.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 Októberben már forgat a Barátok köztbe Rékasi Károly!

A színész a Reggeli csütörtöki adásában mesélt az elmúlt két év nehézségeiről Kiss Ramónának és Fehér Tibinek. A Barátok közt Bartha Zsoltja látszólag túl van a történteken, energikus, tettre kész. És bár az elmúlt két évben gyökeresen megváltozott az élete, Karcsi igyekszik a baleset pozitív következményeire koncentrálni. Állítja, hatalmas személyiség fejlődésen ment keresztül és nem érez haragot a baleset okozója iránt, noha az illető nem kereste fel őt a történtek után.

Bréking: Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe!

A színész a ma Reggeli műsorban elárulta, hogy hamarosan újult erővel forgathat a „Mátyás király téren.”

Rékasi Károly visszatért!


szerző:
2017.09.28. 09:06
Rékasi Károly visszatért!

A balesetet szenvedett színész teljesen felépült! Károly elmesélte, mi történt vele az elmúlt két év alatt, Ramival pedig közös Barátok köztös emlékeiket is felidézték. Sőt, a színész hamarosan ismét Bartha Zsolt bőrébe bújik!  

 

Rékasi Károly: ˝Bartha Zsolt visszatér a Barátok köztbe!˝

A színész őszintén vallott fájdalomról, örömről és az újrakezdés csodáiról.

Rékasi Károly visszatér!


szerző:
2017.08.30. 18:00
Rékasi Károly visszatér!

Véget ér Rékasi Károly kényszer száműzetése. A színész két évvel súlyos motorbalesete után tér vissza a Barátok köztbe és a színpadra is. Arról mesélt, hogy élte meg a felépülést, és mikor tér vissza? 

A teljes adást ITT nézheti meg!

RÉKASI KÁROLY: szeretnék ezerrel visszajönni

Két év kihagyás után tér vissza a Barátok közt rosszfiúja. Rékasi Károly most a nagy újrakezdés előtt a Fókusznak mesélte el, mit érez.

A Fókusz riportját nézze meg itt!

Fókusz 2017-08-30


szerző:
2017.08.30. 17:20
Exkluzív interjú Rékasi Károllyal

A Barátok közt népszerű színésze a szörnyű motorbalesete után két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon adott interjút először. A Fókusznak elmesélte, már tudja, hogyan szeretné folytatni az életét.

Emlékeztek még Bartha Zsolt és Szentmihályi Zsófi kapcsolatára?

Ha a Barátok közt egyik legviharosabb és legszenvedélyesebb kapcsolatára kéne szavaznunk, akkor bizonyéra Zsolt és Zsófi is kapna egy pár voksot. Ezen a napon, pontosan öt évvel ezelőtt Zsófi és Zsolt között egy mindent tisztázó beszélgetés zajlott, amiből most a férfi nem jött ki jól.

Súlyos baleset érte a Barátok közt színészét

Két éve, ezen a napon mindenkit megrázott a hír, hogy Rékasi Károly szörnyű motorbalesetet szenvedett. Egy arra járó édesanya vette észre a földön fekvő színészt, aki azonnal a segítségére sietett. A Fókusznak pedig elmesélte, mit tapasztalt a helyszínen.

Fókusz 2017-05-17


szerző:
2017.05.17. 17:25
Sajnos Rékasi Károly egyelőre még nem térhet vissza a Barátok köztbe!

A színész hosszabb ideig még biztosan nem tér vissza a Barátok köztbe, legalábbis ez derült ki egy évvel ezelőtt a Fókusz riportjából. Tavaly a készítők igyekeztek a történetet és a forgatásokat is úgy alakítani, hogy az segítse a színész gyógyulását, de végül teljesen le kellett állnia a forgatásokkal. Károlyt a mai napig várják vissza, és remélhetőleg minél előbb feltűnik majd a Mátyás király téren.

Kirabolták Rékasiékat


szerző:
2017.02.01. 17:25
Kirabolták Rékasiékat

Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonából több mint egymillió forint értékben loptak el készpénz és ékszereket a napokban. Egy napilap úgy tudja, hogy a földszintes házba egyszerűen bemászott a tolvaj, miután betörte az egyik ablakot. Többszázezer forintnyi készpénzt, egyedi készítésű ékszert és karórát is zsákmányolt a betörő – így pótolhatatlan tárgyi emlékekkel is szegényebb lett a szerelmespár.

Rékasi kiáll a balesetét okozó férfi mellett

Nem túl gyakori egy baleset után, hogy a pórul járt fél kiáll a karambolért felelős másik fél mellett. Rékasi Károly most így tett. Az egyik bulvárlapban megjelent egy cikk, amelyben arról a férfiról írtak nagyon negatívan, akivel ő karambolozott tavaly. A színész most megvédi ezt a férfit.

RÉKASI KÁROLY:

Rékasi tavaly nyáron szenvedett súlyos balesetet, amikor motorral ment haza a Barátok köztből. Sok műtét és rehabilitáció után is még messze van a teljese felépülése. Most, 17 kilátástalan és várakozó hónap után, fordulat állt be Rékasi ügyében, amikor a héten a baleset másik résztvevője, a rendőrségi kihallgatáson, beismerte, hogy ő volt a hibás.

Rékasi Károlynak újra kellett terveznie az elképzeléseit!

A színészről sok hírt hallani, és sokszor egészen aggasztóak az információk. Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon Károly egy igen megható interjút adott a Fókusznak arról, hogy még egy kis időt kér, mielőtt újra visszatérne a képernyőre és a színpadra. Bár hetekkel ezelőtt már a Barátok közt stúdiójában mesélt a visszatérésről és a tervekről, de akkor újra kórházba került.

Miért vagyunk hűtlenek?

Három ismert nő, három elvált színésznő állt a Fókusz Plusz kamerája elé - válásról, hűségről és hűtlenségről beszélnek. Mindhárman végigkövették a másik válsághelyzetét, és mindhárman felteszik a kérdést: képesek lennénk egyszerre több embert is szeretni? Az ember génjeiben is kódolva lenne a poligámia, a hűség pedig csak döntés kérdése?

Nincs kórházban Rékasi Károly

Nincs kórházban Rékasi Károly. Bár még mindig mankóval jár, de jól van. Pénteken sajtóhírek szerint ismét kórházi kezelésre szorul és nem javul a színész állapota. Rékasi azonban délelőtt a Városmajori Szívkórházban moderátor volt egy, a szívinfarktus tüneteinek felismeréséről szóló sajtótájékoztatón, és láthatóan jól van. Ez volt az első nyilvános szereplése a tavaly júniusi motorbalesete óta.

Újra szent a béke Rékasi Károly és fia között

Közel fél évig nem is találkoztak, a színész krízisterapeuta segítségét is igénybe vette. Őszintén beszélnek nekünk arról, miért mérgesedett el ennyire a viszonyuk, és hogyan sikerült végül megoldani a közük lévő problémát.

Story Extra 2016-09-05


szerző:
2016.09.05. 16:55
Exkluzív interjú: Rékasi Károly ismét kórházban

Rékasi Károly exkluzív interjúban mesélt állapotáról a Story Extrának, miután újra kórházba került. Tucatnyi operáció után húsevő baktérium támadta meg, szervezete legyengült és 10 kilót fogyott. Rékasi azt mondja, már nem fél a haláltól, mióta tavaly júniusban átélte. Tizenhárom hónap embert próbáló eseményeiről mesélt a Barátok közt színésze, és arról, hogy miből és kikből merített a legnehezebb pillanatokban energiát. Azt is elárulta, hogy miért vásárolta meg a Détár Enikővel egykor közös házukat Telkiben.

Story Extra 2016-08-01


szerző:
2016.08.01. 17:25
Rékasi Károly: Folyamatos antibiotikum-kúra!

Rékasi Károly lába nagyon lassan gyógyul. Az autóbalesete óta folyamatosan gondot okoz neki a lábába műtött vasszerkezet, ami a csípőjétől a térdéig ér. Az amúgy szövetbarát fémre, Rékasi szervezete rosszul reagált és súlyos fertőzést kapott. Most újra kórházban kezelik, jelenleg egy 3 hétig tartó gyógyszeres kúra van soron.

Miért betegeskednek mostanában a magyar hírességek?

Egyáltalán nem állítjuk, hogy kapcsolat lenne az utóbbi hetekben sorra lebetegedő ismert emberek problémája között, de furcsa és szerencsére nagyon ritka, hogy egyszerre ennyi művész kerül kórházba. Mi történhetett akkor mégis velük?

Fókusz 2016-07-26


szerző:
2016.07.26. 18:55
Rékasi Károly: „Csövek lógtak belőlem”

Tavaly nyáron, június harmincadikán szenvedett súlyos motorbalesetet a Barátok közt ismert színésze. Egy ország aggódott Károlyért. A Fókusznak adott interjút legelőször a színész, aki telefonon vállalta a beszélgetést.

Tavaly nyáron súlyos baleset érte Rékasi Károlyt

Pont ezen a napon történt, hogy a Barátok közt ismert színészét motorbaleset érte. Az egyik szemtanú mesélt arról, hogyan találtak rá a földön fekvő Károlyra, akit végül mentővel szállítottak kórházba. Szerencsére, már tudjuk, hogy mi történt pontosan.

Vége az ingatlanvitának!


szerző:
2016.06.17. 18:00
Vége az ingatlanvitának!

2 éve vált el egymástól Rékasi Károly és Détár Enikő, de az anyagi javakon sokáig nem tudtak megegyezni. Persze nem volt könnyű dolguk: egy 280 négyzetméteres, Telkiben fekvő házról is dönteniük kellett.

Nehéz időszakon van túl Rékasi Károly

Rékasi Károly ismét kórházban van, ezért nem vehette át személyesen a József Attila Színház neki ítélt, díját, amelyről párja, Pikali Gerda értesítette. Motorbalesetben megsérült lábát a közelmúltban ismét műteni kellett, de reménykedik benne, hogy ez volt az utolsó szükséges beavatkozás. Azt mondja az orvosai is bizakodóak.

Fókusz 2016-06-09


szerző:
2016.06.09. 18:55
Anyagi gondokkal küzd Rékasi Károly!

Nyári motorbalesete óta nagyon keveset tud dolgozni a Barátok közt színésze, ezért kénytelen a korkedvezményes nyugdíjára támaszkodni a megélhetéshez. Sajtóértesülések szerint jelenlegi helyzetében nagyon sokat jelent neki az a havi 30-40 ezer forint, ami 25 éves munkaviszonya után kijár neki.

A fertőző osztályon kezelik Rékasi Károlyt!

Sem a családtagok, sem a barátok nem látogathatják a Barátok közt Bartha Zsoltját a kórházban, kizárólag párja, Pikali Gerda lehet mellette. Bár a hétfői műtét az orvosok szerint jól sikerült és a terveknek megfelelően gyógyul, egyelőre a fertőzőosztályon pihen.

Rékasi Károly egy darabig nem térhet vissza a Barátok köztbe

A színész hosszabb ideig még biztosan nem tér vissza a Barátok köztbe. A stáb és a rajongók is nagyon bizakodtak, de Rékasi Károly még jó ideig nem lesz olyan egészségi állapotban, hogy újra szerepelni tudjon. Az elmúlt hónapokban igyekeztek a történetet és a forgatásokat is úgy alakítani, hogy az segítse a színész gyógyulását, de a jelenlegi helyzet ezt már nem teszi lehetővé. A készítők kiemelték, hogy fontos számukra Rékasi egészsége, így – munkaviszonyának fenntartása mellett – a teljes gyógyulását követően várják vissza.

A Barátok közt sorozat közleménye - Figyelem!

A sorozat készítői rendkívüli közleményt adott ki Rékasi Károly egészségi állapotáról, és a karakterének további sorsáról.

Barátok közt 2016-04-22


szerző:
2016.04.22. 21:20

Barátok közt 2016-04-21


szerző:
2016.04.21. 21:20

Barátok közt 2016-04-20


szerző:
2016.04.20. 21:20

Barátok közt 2016-04-19


szerző:
2016.04.19. 21:20

Barátok közt 2016-04-18


szerző:
2016.04.18. 21:20

Barátok közt 2016-04-15


szerző:
2016.04.15. 21:20

Barátok közt 2016-04-14


szerző:
2016.04.14. 21:20
Rékasi Károly forgatás közben lett rosszul

Szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint az kiderült. Kórházba kellett szállítani a Barátok közt színészét.

Barátok közt 2016-03-30


szerző:
2016.03.30. 21:20

Barátok közt 2016-03-29


szerző:
2016.03.29. 21:20

Barátok közt 2016-03-25


szerző:
2016.03.25. 21:15

Barátok közt 2016-03-24


szerző:
2016.03.24. 21:15

Barátok közt 2016-03-23


szerző:
2016.03.23. 21:15

Barátok közt 2016-03-22


szerző:
2016.03.22. 21:15

Barátok közt 2016-03-21


szerző:
2016.03.21. 21:15

Barátok közt 2016-03-18


szerző:
2016.03.18. 20:45

Barátok közt 2016-03-17


szerző:
2016.03.17. 20:45
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való