KERESÉS search-close

Rácz Jenő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rácz Jenő"

Leteszteltük Fördős Zét: vajon felismeri a séfek ételeit?

Zé eddig minden ételt megkóstolt, amit a séfek készítettek a gasztro reality korábbi évadaiban, de emlékszik is rájuk? Leteszteltük a tudását!

Ha nem állsz készen, nem kapsz kötényt

A korlátozott helyek miatt, ma este is búcsúznunk kellett pár versenyzőtől. Kötény nélkül, mégis jó tapasztalatokkal távoztak a versenyből.

Elkeltek az utolsó helyek is a séfek csapataiban!

Eljött az utolsó főzés ideje a Válogató héten, a séfeknek már csak 2-2 helyük volt a csapataikban. Vajon kiknek adták az utolsó kötényeket?

A versenyzők füstjelekkel üzentek a séfeknek?

Volt, akinek elfüstölt az étele, mások cipőtalppá változtatták a főelemet, valaki pedig a gépekkel nem boldogult. A séfek különös megoldásokkal találkoztak a konyhában.

Ha nagy a baj a konyhában, Zé segít!

A második főzés alatt eljött az a pont, hogy már Zé sem bírta ki, segítenie kellett Klaudián, aki egyáltalán nem boldogult a gépekkel.

Halász Klaudia nem bírt rájönni, hogy mit is lát a tányérján

A második feladat alapanyagait Sárközi Ákos válogatta össze a versenyzőknek, azonban volt egy híresség, aki egy igazán lehetetlen dolgot nem ismert fel a tányéron.

Cicciolina puszikkal árasztotta el az egész zsűrit

Ha az ételével nem is, de karakterével teljesen levette a lábáról a zsűrit. Zé cukiskodása után még a két séf is beszáltt a puszilkodásba Cicciolinával.

Sárközi Ákos: „Nekem kellenek a tüzes csajok”

Sárközi Ákos persze nemcsak tüzes csajokat talált a csapatába, de még Zé is rábeszélte egy versenyzőre, akárcsak Rácz Jenőt. Vajon jól tették, hogy bíztak zsűritársukban?

Ilyen még sosem volt: Cicciolina és Détár Enikő együtt főztek

Cicciolina nagyon elveszett volt a konyhában, olyannyira, hogy még Détár Enikő is beállt mellé segíteni a pultjába, persze ezt a séfek is észrevették.

A séfek furcsán néztek a versenyzőkre, vajon miért?

Garnéla és csalamádé egy ételben? A séfek kíváncsiak voltak, milyen tervekkel estek neki a feladatnak a versenyzők. Egy-két dolgon azért ők is meghökkentek.

Détár Enikő: „Most szivattok?!”

Az első feladatban Rácz Jenő készült két alapanyaggal a versenyzőknek, akik amikor meglátták, mik lapulnak a búra alatt... nem akartak hinni a szemüknek.

Teljes Rácz Jenő csapata! Ők jutottak be a vígaszágról!

A Válogató utolsó napján eldőlt, hogy kik kaparinthatják meg az utolsó négy kötényt. Roland, Éva, Attila és Enikő elmesélték, milyen érzés volt bekerülni Jenő csapatába.

Cicciolina szeretkezéssel készült a versenyre

Zé érdekes helyeken rejtette el a sorsoláshoz szükséges tésztáit, de a zsebes cselt azért még Cicciolina is tudta fokozni.

A séfek megkezdik a kiképzést és senkit sem kímélnek az elődöntőben!

A Válogatónak vége, kialakult a két séf 12 fős csapata. Az elődöntőben a séfek mentorként tanítják a versenyzőket, és felkészítik őket a harcra. Egy hetük van a kiképzésre, így mindenkitől a maximumot várják el.

Így pingpong párbajoznak a séfek a színfalak mögött!

Sárközi Ákos és Rácz Jenő nemcsak a konyhában, de azon kívül is folyton versengenek egymással. Így jött képbe a pingpong is. Vajon ki lehet a jobb?

Most bent van a csapatban vagy nincs? Séf, válaszolj!

A séfek sem fogalmaznak mindig egyértelműen... néha félrevezetik egy kicsit a versenyzőket. Meglepő módon, ma este ezt Zé viselte a legrosszabbul.

Rácz Jenő: „A szád íze elég jó!”

A zsűri most is adott egy utolsó esélyt azoknak a versenyzőknek, akiket még nem ereztek eléggé erősnek ahhoz, hogy a csapataikba juthassanak.

Gyenge ételeknek nincs helye a versenyben! A zsűri döntött!

A zsűri nem hazudtolta meg magát az este végén sem: ha valamit nem éreztek kellőképpen kreatívnak vagy erősnek, akkor nyílt is az ajtó.

Zé vérszomjasabb lett, mint a két séf?

A második feladatra a két séf, úgy tűnt, hogy egy kicsivel megértőbben értékelte a versenyzők munkáját, Zé azonban vérszemet kapott.

Fejős Éva „büfés” palacsintával ment a séfek elé

Az írónő sajátosan értelmezte a tésztás feladatot, és úgy döntött, palacsintát készít. Vajon ez elég lesz a zsűrinek az első feladatban bemutatott rántott húsa után?

Megnyíltak a Jurassic Park kapui a Konyhafőnök VIP-ben?

A második feladatban egy óriási és titokzatos láda szállt alá a  magasból. A versenyzők nem tudták eldönteni, milyen kihívás várhat rájuk.

A séfek nem engedtek a szabályokból!

Ha egy ételből semmi sem kerül fel a tányérra, akkor is kaphat valaki egy utolsó utáni esélyt? A séfek kemény döntést hoztak.

A versenyzők nem hitték el: bekerültek a csapatba!

A jó híreket kevésbé akarják elhinni a Konyhafőnök VIP versenyzői. Jenő és Ákos is újabb tagokat választottak a csapataikba, meg is lett a hangos következménye.

„Szívtelen Jenő” most először megenyhül?

Kinek van nagyobb szíve, Jenőnek vagy Ákosnak? A kóstoláson kiderült, hogy bármelyikük képes megenyhülni az ügyes versenyzők láttán.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő jól tudják, mit utál a másik

Ákos és Jenő a mai első feladat alatt sem hagyták ki, hogy meglessék a versenyzőket munka közben. Egy dolog azonban változott: most mindig a máésik nevében beszéltek.

Rácz Jenő saját történetével ösztönzi a hátrányos helyzetű gyerekeket

A Michelin-csillagos séfnek jó érzés volt adni és szívesen adna még többet. Arra buzdította a fiatalokat, hogy merjenek úgy gondolkodni: van kiút.

Hiába a mosoly és a lelkesedés, a séfek újabb versenyzőre mondtak nemet

A nap végén is kiesett valaki. A séfek fájó szívvel ugyan, de elköszöntek még valakitől.

Sárközi Ákos: „Én még nem hiszem el, hogy tudsz főzni!”

A biztos továbbjutók és a kiesők mellett, most is akadtak olyan hírességek, akik még kaptak egy utolsó utáni esélyt. Szerintetek kik lesznek ott pénteken is a konyhában?

Király Petinek mélyütés volt, amit Sárközi Ákos mondott

A második főzés után újra eljött a nagy döntések pillanata. Persze, nemcsak Király Peti vágyakozott egy kötény után, hanem a többiek is.

Kitört a szálka-pánik a konyhában!

Csukák és hekkek pihentek a versenyzők asztalain. A filézésen túl mégis a legnagyobb problémát a szálkák okozták a hírességeknek. Veszélyben lehet a séfek élete?

Ilyen még sosem történt a Konyhafőnökben!

Csocsesz nem tudott mindent kitálalni, csupán a krumplipüréjét tudta a tányérjára tenni, Sárközi Ákos azonban most egyszer kivételt tett...

Király Peti: „Fura, hogy a konyhalányom pipált le!”

Miközben Kovács Dóri bekerült Rácz Jenő csapatába, exe és még jó páran nem mondhatták ezt el magukról az első feladat után.

Ketten ismét azonnal búcsúztak a versenytől

Sajnos nem mindenki teljesített annyira jól, hogy feljusson a galériára, sőt a versenyzők közül rögtön ketten is kiestek a zsűri döntése alapján.

Rácz Jenő: „Én szeretnélek még más vonalakon is megkóstolni!”

Ugyan voltak kreatív ötletek és finom ízek a tányérjaikon, nem minden versenyző ütötte meg rögtön azt a szintet, hogy a séfek beválogassák őket. De egy újabb esélyt azért kaptak.

Vajon a versenyzők „ledominálták” a séfeket főzés közben?

Az első főzés mindig vízválasztó a versenyzőknek, pláne amikor a két séf is megjelenik a pultjaiknál. Vajon ma bátrabban fogadták az ítészeket?

Soma spiritualitása belengte az egész konyhát

Az idő csakrák és a mexikói szűzanya pártfogása közepette Soma csak úgy árasztotta magából a varázslatot. Somina átvette a vezetést a konyhában?

Nézd vissza A séfek csatája 3. adásának legemlékezetesebb pillanatait!

A versenyzőjelöltek ezúttal egy különleges Válogatón főznek a háromtagú zsűrinek. A héten mindennap tíz új versenyző érkezik. Egy héten át mindenki a séfek kegyeiért küzd, hogy bekerülhessenek a 12 fős csapataikba.

Rácz Jenő nem felejtette el honnan indult

Bejárta az összes kontinenst, dolgozott ingyen, csak hogy a legjobbaktól tanulhasson, ma pedig már a Konyhafőnök VIP – A séfek csatájának szigorú zsűrije. Hírnevét most hátrányos helyzetű fiatalok ösztönzésére használja!

Szarvas Attila „óriás” tányérja kötényt érhet?

Szarvas Attila két olyan elemet is tett a tányérjára, amit a séfek nem szeretnek. Elnézik ezt neki vagy kaphat egy utolsó esélyt?

Ha csapatot nem is, egy utolsó esélyt azért kaptak

Újabb főzés, újabb lehetőség. A versenyzők közül még mindig akadtak olyanok, akik nem győzték meg teljesen a séfeket, ezért pénteken visszatérnek egy újabb kihívásra.

Vigyázz, Sárközi Ákos leszedi a fejed!

Vannak köretek, amiket Sárközi Ákos kifejezetten gyűlöl, pláne, ha a versenyzőktől látja. Elé mernél állni egy petrezselymes burgonyával?

Markó Robi kísérleti konyhát nyitott a kecskelábával

A táncos nem tudta, mihez is kezdjen a kecses kecskelábakkal. Zavarában még Sárközi Ákos tanácsait is elfelejtette... a próbálkozása sikerrel is zárulhat?

Zé: „Ez nem lett elég jó, neked most menned kell!”

A hirtelen halál ma sem kerülte el a versenyzőket. Az első főzés után a zsűri két hírességnél is jobbnak látta, ha már most elbúcsúznak a versenytől.

Rácz Jenő: „Vigyázz, mert gyűjti a csajokat!”

Mindkét séf csapata újabb tagokkal gazdagodott az első főzés után. Volt, akiért ketten küzdöttek, egy valakit pedig egyedül Rácz Jenő akart. Kíváncsiak vagytok, kik azok?

Sárközi Ákos: „Ez a hús él!”

Nyers hús, félresikerült tálalások, eltolt textúrák, mégis rengeteg lehetőség. A séfek ugyan nem akartak mindenkit a saját csapatukba, mégis így is adtak még egy esélyt öt versenyzőnek.

Halász Klaudia nemet mondott Rácz Jenő tanácsára?

Negyven perc alatt egy óriási wellington bélszínt készíteni? Rácz Jenő látta, hogy Klaudiának esélye sincs így, ezért adott neki egy jó tanácsot... a versenyző azonban követte az eredeti terveit.

A versenyzők sokkot kaptak a séfek kritikáitól

Sárközi Ákos és Rácz Jenő ma is folyamatosan figyelte, hogyan dolgoznak a hírességek a konyhában. Persze, most is adtak tanácsokat, a kérdés már csak az volt: megijednek vagy felszívják  magukat tőle a versenyzők!

Nézd vissza a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája 2. adásának legemlékezetesebb pillanatait!

A versenyzőjelöltek ezúttal egy különleges Válogatón főznek a háromtagú zsűrinek. A héten mindennap tíz új versenyző érkezik. Egy héten át mindenki a séfek kegyeiért küzd, hogy bekerülhessenek a 12 fős csapataikba.

Sárközi Ákos felismerte, amit Rácz Jenő nem!

Ákos a második főzés után már biztosan tudta, hogy Cicciolina az az ember, aki zsűritársának mindenképpen kell a csapatába... de mit szólt ehhez Jenő?

Sárközi Ákos: „Leszel a csapatom tagja?”

A második főzés után tovább bővültek a séfek csapatai. A versenyzők alig hittek a fülüknek, amikor Ákos és Jenő kimondta a mágikus szavakat: téged akarlak!

Bebe sorsa megpecsételődött?

Az első feladtban a tésztakészítés miatt csúszott el, a másodikban pedig a nyers hús fogott ki a zenészen. A zsűri vajon ad neki egy harmadik esélyt?

Úgy még senki sem boncolt libát, mint Cicciolina

Cicciolina olyan technikával nyitotta fel a szárnyast, hogy Zé azt javasolta neki, jobb lesz, ha inkább eldugja a séfek szeme elől a maradékot.

Liba vagy hattyú? Csirke vagy kacsa? A versenyzők nem tudták

A második feladatban különböző szárnyasok vártak a versenyzőkre, a sorsukról pedig a boríték döntött. Egy gond maradt csak hátra: ki kellett találniuk, melyik állat az övék.

Kiss Ramóna a séf nyakába ugrott örömében

Az első főzés után mindkét séf talált olyan versenyzőket, akiket maguk mellett szerettek volna tudni a csapatukban. Kiss Ramóna és Fehér Balázs szinte felszaladtak a galériára örömükben.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő kíméletlenül osztották a tanácsokat

A két Michelin-csillagos séf főzés közben folyamatosan monitorozta a versenyzők munkáját, és nem egyszer közbe kellett szólniuk... Kemény tanácsokat osztogattak nekik.

Így felelj meg a Michelin-csillagos séfek elvárásainak!

Zé után megérkezett a két Michelin-csillagos séf is a konyhába! Vajon mit vár el a versenyzőktől Sárközi Ákos és Rácz Jenő?

Nézd vissza a Konyhafőnök VIP-A séfek csatája első adásának legemlékezetesebb pillanatait!

A versenyzőjelöltek ezúttal egy különleges Válogatón főznek a háromtagú zsűrinek. A héten mindennap tíz új versenyző érkezik. Egy héten át mindenki a séfek kegyeiért küzd, hogy bekerülhessenek a 12 fős csapataikba.

Sárközi vs. Rácz, ma este indul A séfek csatája!

Fördős Zé továbbra is meghatározó arca A Konyhafőnök VIP-nek, de az új évad a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő versengéséről szól majd. A Reggelibe együtt érkeztek és meséltek a ma este kezdődő gasztro reality újításairól.

Rácz Jenő: „A szenvedélyes kancát akarom belőled kihozni!”

November 12-én indul a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája, amelyben a két Michelin-csillagos séf árgus szemekkel keresi majd a legjobb versenyzőket a saját csapatába. Most egymást kóstolgatják!

Sztárséfek is összecsapnak a Konyhafőnök VIP-ben!

Az idei év a séfek csatája lesz, ugyanis először érkezik két Michelin-csillagos séf Fördős Zé mellé a Konyhafőnök VIP zsűrijébe. Az új felállás számos számtalan izgalmat ígér, hiszen a versenyzőkön túl Rácz Jenő és Sárközi Ákos is megmérkőzik egymással.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő közösen meséltek A séfek csatájáról!

Miben lesz más ez az évad, mint az eddigiek? Milyenek lesznek ők a nézők szemében? És mit csinál majd Zé? Ákos és Jenő közösen meséltek egy kicsit a november 12-én induló gasztro kalandról!

Rácz Jenő szerint médiatörténeti pillanat lesz A Konyhafőnök VIP 3.-ban

Hamarosan indul A séfek csatája A Konyhafőnök VIP 3. évadában. A Reggeli vendége Rácz Jenő, Michelin-csillagos séf volt, aki elárult néhány kulisszatitkot.

Vajon Fördős Zé melyik séf csapatába kerülne szívesebben?

November 12-én indul az séfek csatája, és kifaggattuk Zét egy kicsit Ákosról és Jenőről. Kíváncsiak voltunk, mennyire mozognak különbözően a konyhában, sőt még A Nagy Kérdést is feltettük Zének!

Rácz Jenőt sírva szólította meg egyik rajongója

A séf épp egy fotózáson vett részt, amikor egy fiatal kislány és az apukája megszólították. A találkozás annyira jólesett Jenőnek, hogy egy posztban is megemlékezett róla.

Fördős Zé: „Sosem a vetkőzéssel, mindig a kajával kell előre jutni!”

November 12-én indul a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája, amelyben a két Michelin-csillagos séf árgus szemekkel keresi majd a legjobb versenyzőket a saját csapatába. Most egymást kóstolgatják!

Vigyázz, a Konyhafőnök VIP zsűrije imádja a csipkelődést!

Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé hamarosan a képernyőn is összeállnak, hiszen november 12-én jön a gasztro reality új évada! De milyen hármójuk között a kémia? Nemcsak ezt tudtuk meg, de Zé még egy közös fotózáson és végig vezetett minket.

Hova utazott a Konyhafőnök VIP két séfje?

Sárközi Ákos és Rácz Jenő is kivett egy kis pihenőt, mielőtt november 12-én megindulna a gasztro reality legújabb évada. Kíváncsi vagy, merre jártak?

Sárközi Ákos már osztogatja Rácz Jenőnek a versenyzőket

November 12-én indul a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája, amelyben a két Michelin-csillagos séf árgus szemekkel keresi majd a legjobb versenyzőket a saját csapatába. Most egymást kóstolgatják!

Sárközi Ákos: „Tudod mit? Segítek neked: süss egy másikat!”

November 12-én indul a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája, amelyben a két Michelin-csillagos séf árgus szemekkel keresi majd a legjobb versenyzőket a saját csapatába. Most egymást kóstolgatják!

Kiss Ramóna évek óta a Konyhafőnökről álmodozik

Az X-Faktor műsorvezetője évek óta arra vár, hogy megmutathassa a tudását ebben a versenyben, azonban azt ő is bevallotta, hogy a tálalás nem az ő asztala. Vajon mit szól a megújúlt zsűrihez?

Szécsi Zoltán szeret az ízekkel kísérletezni

A vízilabdázó kockának vallja magát, de konyhai technikáival problémák nincsenek. Szeret enni, az egyszerű ételeket is kedveli.

A két Michelin-csillagos séf is összecsap a Konyhafőnök VIP-ben!

Új harc veszi kezdetét, a Konyhafőnökben ezúttal két Michelin-csillagos séf csap össze! A legjobbakból válogatnak csapatot, az elvárások magasak. Konyhafőnök VIP november 12-től az RTL Klubon!

Náray Erika minden ételét a szomszédain tesztelte le

A színésznő mindent beszerzett a konyhájába, amit csak tudott, hiszen az utóbbi hetekben csakis a felkészülésre tudott koncentrálni. A környezete persze nevetve, mégis boldogan élte meg a szenvedélyét, hiszen ők kóstolhatták meg először az új ételeit.

Jaskó Bálint gyerekkori álmát éli majd át A Konyhafőnök VIP-ben

Bálintnak gyerekkorában volt egy vágya: szeretett volna komolyabban foglalkozni a főzéssel. Most eljött az idő, hogy bizonyítson magának és megismerje a határait.

Józan Lacinak egy célja van: a győzelem!

Laci nagyon szeret főzni, a mumusa viszont a tálalás lesz a versenyben. Az egyik célja az, hogy magára formálhassa a feladatokat és minél többet tanulhasson a séfektől. Azt pedig nem titkolja, hogy mindenképpen nyerni szeretne!

Nádai Anikó mindig kisfián teszteli a főztjét

A műsorvezető szerint, A Konyhafőnök VIP olyan műsor, amitől csak több lesz. De vajon miben mozog a legotthonosabban Anikó? És ki a legnagyobb kritikusa a konyhában?

Sárközi Ákos és Rácz Jenő senkit sem kímélnek – jön a Konyhafőnök VIP 3!

November 12-én indul a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája, amelyben a két Michelin-csillagos séf árgus szemekkel keresi majd a legjobb versenyzőket a saját csapatába. Most egymást kóstolgatják!

Bebe nem szeret étterembe járni, inkább otthon főz

Az énekes örül neki, hogy Michelin-csillagos séfektől tanulhat, főleg, mivel vannak még sötét foltok a főzési tudományában.

Peller Mariann minden vágya, hogy addig versenyezhessen, mint a nővére

A műsorvezető imád enni és csodálatos dolognak tartja a főzést, viszont szeretne legalább addig eljutni, mint korábban a nővére, Anna. Miután ő a kisebbik testvér, benne van a versenyszellem, ami ráadásul az egész életüket végigkíséri.

Risztov Éva teljes erőbedobással áll majd rajthoz a konyhapultban

Éva mindent megtett, hogy felkészüljön a gasztro reality kihívásaira, azonban még így is tudja, hogy lenne mit bepótolnia. Ettől függetlenül ugyanúgy küzd majd, mint korábban a sportversenyein.

Kezdődik a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája!

November 12-én, az RTL Klubon elkezdődik a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája, ahol a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő az ételeken túl, ezúttal egymást is kóstolgatják!

Rácz Jenő


szerző:
2018.10.24. 10:43
Ő az a 27 éves magyar séf, aki másodjára nyerte el a Michelin-csillagot

Egy évvel ezelőtt Rácz Jenő elnyerte a gasztronómia Oscar-díját, vagyis másodszor is megkapta a Michelin-csillagot. Az ismert séf Csepelről indult és Sanghai-ig jutott. És mindössze 25 évesen lett konyhafőnök.

Rácz Jenő étterme újra megszerezte a Michelin-csillagot!

A Séf éppen forgatás közben tudta meg, hogy a Taian Table újra óriási megtiszteltetésben részesült! Kifaggattuk az örömhírről és természetesen arról is, miért nem lehetett ott ő is a bejelentésnél.

Fördős Zé és Rácz Jenő ugyanazért rajonganak!

A két Konyhafőnök VIP zsűritag hónapok után ismét összefutottak, és azonnal az egyik kedvenc közös programjukkal indították napjukat.

Így búcsúzott Rácz Jenő Shanghajtól és kollégáitól

A Michelin-csillagos séf édes üzenettel és még kedvesebb képekkel hagyta maga mögött a Taian Table csapatát. Mindenkitől elbúcsúzott egy időre…

Rácz Jenő a konditeremben sem pihen!

Végig követtük a nyáron, merre nyaralt vagy dolgozott éppen a Konyhafőnök séfje, most pedig az is kiderült, hogy a szabadidejében nemcsak elefántokkal pancsolt.

Peller Mariann-nak önismereti tréning lesz A Konyhafőnök VIP

A műsorvezető vegetáriánus, ezért rendszeresen bocsánatot kér a már nem élő állatoktól, miközben szeleteli őket. De hogyan készül a gasztro versenyre? Kifaggattuk!

Risztov Éva halakkal küzdött a felkészülés alatt

Az olimpikon életének elmúlt 25 éve az úszásról szólt, soha nem foglalkozott az ételek elkészítésével, ezért igazi kihívást jelentett számára, hogy elvállalta a megmérettetést a Konyhafőnök VIP-ben.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő összecsapnak a Konyhafőnök VIP-ben!

A gasztro reality megújultan tér vissza a képernyőre, ahol a két Michelin-csillagos séf hírességekből összeválogatott csapatai küzdenek meg a konyhában. Kifaggattuk Sárközi Ákost a harmadik évad meglepetéseiről!

Sanghajban tölthetett 3 hetet a mester konyháján

Elképesztő vigaszdíjjal kárpótolta a Konyhafőnök második helyezettjét a két Michelin-csillagos séf. Rácz Jenő a harminc milliós Sanghaj egyik legfelkapottabb éttermét vezeti, itt tölthetett három hetet Máté, akinek minden vágya, hogy egyszer a séf jobb vagy bal keze lehessen.

Ilyen volt Hódosi Máté útja Rácz Jenőnél!

Máté már a Konyhafőnök fináléja óta szerette volna behajtani Rácz Jenő ígéretét, és ez három hete meg is történt: kiutazott hozzá Kínába. Élményeiről és legújabb projektjéről is mesélt.

Hódosi Máté Sanghajban látogatta meg Rácz Jenőt

Hódosi Máténak a Konyhafőnök fináléja óta motoszkált a fejében, hogy behajtja a séf ígéretét, és ellátogat hozzá Sanghajba. Három héttel ezelőtt pedig fogta bőröndjét, és el is indult Kínába, ahol majd három hetet töltött. Felfedezte a várost, és Rácz Jenő konyháján is dolgozott.

Hódosi Máté a Séf mellett bizonyíthat Sanghajban!

A Konyhafőnök legutóbbi szériájának második helyezettje nagy lehetőséget kapott Rácz Jenőtől. A verseny utolsó napján tett ígéret most valóra vált.

Sárközi Ákosék a tengerparton lazulnak!

A Borkonyha séfje és a Konyhafőnök egykori zsűritagja is úgy döntött, itt az ideje pihennie egy kicsit. Éppen ezért egy csodás tengerparton sütteti éppen a hasát, ráadásul a gasztroshow egyik ex-versenyzőjével.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!