KERESÉS search-close

Ráckeve

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ráckeve"

Kihúzták a vízből a zavart nőt

A rendőrök és a vastag kabátja mentette meg egy idős asszony életét az éjszaka Ráckevén. A láthatóan zavartan viselkedő nő a város hídjáról beugrott a 15 fokos vízbe. A rendőrök egy térfigyelő kamerán kiszúrták, hogy mi történt és egy perc alatt a helyszínre értek és kihúzták. A becsapódástól eszméletlen nőt feltehetően a kabátja tartotta a víz felszínén.

Álorvosok verték át az időseket

Álorvosok vertek át több embert is Ráckevén egy termékbemutatón. Egy budapesti kórház orvosainak adták ki magukat, és azt állították, a készülék, amit árulnak, a stroke kezelésére szolgál. Valójában viszont egyszerű masszázsgépet próbáltak tízszeres áron rásózni a vevőkre.

Hajóroncs emelkedett ki a Dunából

Egy 200 kilós malomkövet találtak a Duna parton Ráckevénél a búvárrégészek, valószínűleg egy hajómalom alkatrésze volt még a 18. században. Nem messze tőle pedig előbukkant a vízből egy 19. század végi hajóroncs is, amely az 1960-as években süllyedhetett el, erről víz alatti felvételeket is készítettek a búvárok.

Ráckeve elbűvölő csodái


szerző:
2015.08.03. 19:47
Ráckeve elbűvölő csodái

Ezúttal a Budapesttől délre található hangulatos Ráckevére utazunk, ahol nemcsak a Savoyai kastélyt látogattuk meg, de hajóra is szálltunk, sőt elmerültünk az édességek világában! Tartsanak velünk!

Barátok közt: Nevetés és egy nagy bejelentés a csapatépítőn

Varga Izabella kolbászt töltött, Nyári Dia és Seprenyi Laci megkönnyezték a főzőversenyt, a sorozat szívtiprói a hidegben is csúszdáztak, és emellett kiderült, miért tűnik el Alíz néhány hónapra a Mátyás király térről. Mind ez a Barátok közt ráckevei csapatépítő napján történt.

CSAPATÉPÍTŐ: A legvidámabb pillanatok Barátok közt

A Barátok közt sztárjai csapatépítőn vettek részt, hamisítatlan vidéki környezetben, egy ráckevei tanyán. A szamár- és kecskeetetés mellett a  felhőtlen kiakpcsolódásra is jutott idejük. Solti Ádám elárulta, azért különösen jó ilyeneken részt venni, mert végre van idejük kötetlenebbül beszélgetni minden kollégával.

Törzsutas: Ráckeve


szerző:
2011.09.04. 12:00
Törzsutas: Ráckeve

Törzsutas: Hétről hétre hajt bennünket a vágy, hogy újabb és újabb helyszíneket, látnivalókat fedezzünk fel és mutassunk be. Ezen a héten Ráckevére látogattunk el.

Kigyulladt egy ház Ráckevén


szerző:
2011.08.14. 17:17
Kigyulladt egy ház Ráckevén

Távoltartási végzés volt érvényben a férfi ellen, aki betört feleségéhez a saját házukba, és gyúlékony anyagot locsolt szét, mely belobbant.

A Dunába fulladt egy fürdőző fiatal

Belefulladt a Dunába Ráckevénél egy fiatalember szombaton, akit végül búvárok találtak meg.

Lövöldözés Ráckevén


szerző:
2009.12.23. 20:26
Lövöldözés Ráckevén

Négy embert vittek kórházba. A lövéseket gáz-riasztó fegyverrel adták le

Hárman haltak meg a karambolban


szerző:
2009.10.12. 08:48
Hárman haltak meg a karambolban

Személyautó és teherautó ütközött Ráckeve közelében. Az autóban ülő három ember azonnal meghalt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való