KERESÉS search-close

Quaestor Értékpapír Zrt

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Quaestor Értékpapír Zrt"

Elveszhet a csatornázásra szánt 300 millió

Elúszhatott a helyiektől beszedett 300 millió Nyíregyházán. Csatornázási munkákra gyűjtötték össze a pénzt, csakhogy a helyi Vízgazdálkodási Társulat elnöke a Questor és a Hungária Zrt. értékpapírjaiba fektette. A két cég becsődölt, a pénz nincs meg. Ráadásul az önkormányzat azt állítja, fogalmuk sem volt róla, hogy a 300 millió már nem a bankban van.

Rejtély az új Quaestor igazgató körül

Már nem Tarsoly Csaba a Quaestor pénzügyi Zrt. vezetője. Egy múlt heti közgyűlésen ugyanis törölték az eddigi vezetést és egy tápiósági férfit választottak vezérigazgatónak. Az új vezérigazgatót hiába kerestük, nem nyitott ajtót. Az Együtt szerint csak egy strómanról van szó.

Eltűnt a Quaestor-vezér?


szerző:
2015.03.23. 19:00
Eltűnt a Quaestor-vezér?

Eltűnt családjával Tarsoly Csaba, a 150 milliárdos fiktív kötvénykibocsátással gyanúsított Quaestor Értékpapír Zrt. vezérigazgatója a Blikk szerint. Tarsoly ügyvédje viszont tagadja, hogy védence elköltözött volna. A szocialisták fideszes pilótajátékról beszélnek, és szerintük a hatóságok megmagyarázhatatlanul lassúak az ügyben.

Tömött sorok a Quaestor-fiókok előtt

Hűtlen kezelés és sikkasztás gyanújával feljelentést tett a jegybank a Quaestor Értékpapír Zrt. ügyében. Csak egyesével engedték be szerdán a társaság fiókjai előtt tömött sorokban várakozó ügyfeleket, majd semmi jóval nem bíztatták a megtakarításaikért aggódó embereket.

Előzetes: Újabb brókerbotrány robbant ki

Még a Buda-Cash ügyénél is nagyobb lehet. Felügyeleti biztost rendelt ki a Quaestor Értékpapír Zrt.-hez a Magyar Nemzeti Bank, a brókercég engedélyét pedig részlegesen felfüggesztette. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való