KERESÉS search-close

Puzsér Róbert

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Puzsér Róbert"

Fidesz-MSZP háttéralkuról beszél Karácsony Gergely

Háttéralkut kötött az MSZP a Fidesszel, így fogadták el a zuglói parkolási rendszer bevezetését - ezt állította az ATV-nek Karácsony Gergely, Zugló polgármestere, aki az MSZP támogatásával indulna ősszel a főpolgármesteri posztért. Kijelentése miatt szerdán az LMP, a Jobbik és az általuk főpolgármesternek támogatott Puzsér Róbert aktivistái táblákkal jelentek meg a fővárosi közgyűlés ülésén, ezeken a zuglói politikushoz kötötték a parkolási maffiát. Az MSZP és a Fidesz is tagadja, hogy Zuglóban bármilyen háttéralkut kötöttek.

Tarlós István vezet a Závecz Intézetnél

A két ellenzéki főpolgármester-jelölt támogatottsága együtt sem éri el a Fideszét - ez derül ki a Závecz Intézet ma nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatásából. A fideszes Tarlós István 44, Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd jelöltje 38, az LMP és a Jobbik által támogatott Puzsér Róbert mindössze 5 százalékot kapna a válaszok alapján. Puzsér Róbert nem lép vissza, és indul az ellenzéki előválasztás második fordulóján.

A Jobbik is Puzsér Róbertet támogatja

Ha kell csipesszel az orrukon és gumikesztyűben, de a régi baloldal szimpatizánsai is szavazzanak rá - ezt kéri a főpolgármesterségért induló Puzsér Róbert. A független jelölt szerint csak a centrumból váltható le a Fidesz. Az LMP után beállt mögé a Jobbik is. Puzsér Róbert feltételekkel, de vállalná az előválasztási küzdelmet Karácsony Gergellyel.

Hajdú Péter: ˝Pszichopata vagyok˝

Puzsér Róbert vádolta meg elsőként a producert, aki nem is cáfolja a vádakat.

A Hirtelen halál játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

A Jobbik is Puzsért támogatja


szerző:
2019.03.14. 19:00
A Jobbik is Puzsért támogatja

Az LMP után a Jobbik is támogatja Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltségét.

Puzsér Róbert: Autómentes belvárost!

Főpolgármesterként egyetlen célkitűzése lenne, autómentessé tenni Budapest belvárosát - jelentette be Puzsér Róbert. A műsorvezető a Jobbikkal és a Momentummal is megegyezne, miután az LMP hétvégén döntött a támogatásáról. Az MSZP szerint előválasztással kellene kiválasztani Tarlós István kihívóját. A Fidesz ugyanis újra őt indítja jövőre. A főpolgármester a hvg-nek adott interjújában például új Duna-hidakat ígért, és a rakpartok felújítását.

RTL II: Fáklyás felvonulás a tandíjmentes felsőoktatásért

Az LMP ifjúsági tagozata este fáklyás felvonulást szervezett, a Műegyetemtől a Corvinusig vonultak. Ott Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt egyebek mellett arról beszélt: a kormány használhatatlan tudásért vezetne be tandíjat, miközben a magyarok háromnegyede átlagbér alatt keres.

Puzsér is főpolgármester lenne

Már legalább öten jelezték, hogy indulnának jövőre a főpolgármesteri posztért. Tarlós István, a Fidesz jelöltje mellett Puzsér Róbert műsorvezető függetlenként, Karácsony Gergely zuglói polgármester és Horváth Csaba MSZP-s politikus közös ellenzéki jelöltként indulna. A liberális párt önálló jelöltben gondolkodik, több ellenzéki párt még nem döntött.

PUZSÉR SZÓKIMOND: A Majka-Curtis botrány

Majka és Curtis hangos szakításával került ismét rivaldafénybe a „sztárok drog-problémája” téma. Puzsér Róbert szerint a nyilvános lejáratás eszköze sosem segít. 

10 éves a Showder klub!


szerző:
2018.05.22. 17:02
10 éves a Showder klub!

A kerek évforduló alkalmából Fábry Sándor és Puzsér Róbert is visszatért a műsorba.

 

Fábry Sándor és Puzsér Róbert visszatértek!

Rendhagyó adással ünnepelte a Showder Klub a 10 éves születésnapját, hiszen tegnap este mindkét ikon színpadra állt!

Puzsér Róbert a Showder Klubban!

Részlet a 21. évad hatodik részéből:

A nagy megmondó emberek estéje volt a mai a Showder Klubban, hiszen a legendássá vált csapat tagjai mellett ma (többek között) Puzsér is a színpadra lépett.

A teljes adást itt tudod megnézni!

Hihetetlen, de már 10 éve szórják a poénokat a Showder Klub stand up-osai!

Rendhagyó adással ünnepli a Showder Klub 10 éves fennállását. Visszatér ma este az RTL képernyőjére Fábry Sándor és Puzsér Róbert, akik elvállalták, hogy beugranak a jubileumi stand up comedyre. Csak a Fókusz lehetett ott a műsor felvételén, ahol soha nem hallott kulisszatitkok is kiderültek.

PUZSÉR: „Szürreális ez a koalíció!”

„Ránézek ennek a tüntetésnek a résztvevőire és az a vicc jut eszembe, amiben összeáll a szkinhead, a cigány meg a rabbi, hogy megmentsék a jogállamot” – így kezdte felszólalását Puzsér Róbert a Jobbik tüntetésén.

Showder Klub 11. évad 6. rész

A Showder Klub színpadán: Aranyosi Péter, Kiss Ádám, Puzsér Róbert. Az est házigazdája: Dombóvári István. Jó szórakozást!

Mit viszel magaddal a nyaralásra?

Szerinted Puzsér Róbert, Barabás Éva, Réz András vagy Fejős Éva mit nem hagy otthon, ha nyaralni megy? Sztárjaink válaszoltak a Story Extra stábjának, a riportból minden kiderül!

Milyen az ideális szülő-gyerek kapcsolat?

Szeretet, tisztelet és végtelen empátia - az emberi kapcsolatok ideális összetevői. Egy ideális szülő-gyerek kapcsolatban pedig még fontosabbak a felsorolt érzések. De hogyan gondolnak véleményformálóink erről a kérdésről? Puzsér Róbert, Barabás Évi, Fejős Éva és Réz András válaszolt a Story Extra stábjának.

Story Extra 2017-05-24


szerző:
2017.05.24. 16:55

Rajzolt hősök!


szerző:
2017.05.19. 17:25
Rajzolt hősök!

Puzsér Róberttel képregény fesztiválon jártunk, és bizony, meg volt a véleménye az ott látottakról. Puskás Dani pedig otthoni gyűjteményét mutatta meg nekünk.

Kiszel Tündének bejött Puzsér Róbert

Puzsérnak viszont nagyon nem jött be a naptárdíva, ezért négy évvel ezelőtt a kritikus egy igen gúnyos videóban szúrt oda a celebvilág kvinteszenciájának.

Családot és gyereket szeretne Puzsér Róbert!

Bár nagyon szeretne már megállapodni, egyelőre jelenlegi személye nem alkalmas erre – ezt ő maga mondta egy interjúban nemrég. A 41 éves, szókimondó kritikus nem társadalmi nyomás miatt szeretne családot, belső késztetést érez arra, hogy véget vessen a szingli-létnek.

Story Extra 2016-03-17


szerző:
2016.03.17. 17:25
Kelemen Annának befelé forduló a személyisége?

A botrányhősnő kipróbálna egy macskát, mert szerinte olyanok, mint a nők, a férfiak pedig, mint a kutyák. A háziállat választás nem könnyű, ráadásul sok mindenről árulkodik. Sztárjaink elárulták, milyen kedvencet választanának.

Megcsalták valaha Puzsér Róbertet?

A Váratlanul vágatlanul legújabb áldozata a kíméletlen kritikus és egykori Csillag születi zsűritag volt, aki az egészen személyes kérdésektől sem riadt vissza.

Mindenkit elér a kapuzárási pánik?

Kapuzárási pánik - a hétköznapokban így nevezzük, amikor a férfi megijed attól, hogy betöltött egy bizonyos életkort, ezért egyik napról a másikra olyan életet kezd élni, amit talán még sosem. Hogy ne késsen le az életről, hogy bepótolja amit kihagyott, vagy hogy bebizonyítsa magának, hogy még mindig képes arra, amire a huszas évei elején.

Fókusz 2015-09-14


szerző:
2015.09.14. 17:20
Fókusz 2015-09-14

Tabuk nélkül - Kit mikor ér el a kapuzárási pánik? Igaz, hogy évekkel kitolódott a tombolás korszaka? Hírességek vallanak a témáról. Horrorház- Ijesztő tárgyak, félelmetes üzenetek. Bemerészkedtünk a rémségek házába Szarvason. Hogyan tovább? - Ma akár húszezer menekült is érkezhet. Mi várható a magyar határnál?

PUZSÉR: „Az infarktus éve a kritikus év”

Puzsér Róbertet a kapuzárási pánik kapcsán kérdezte a Fókusz a kritikus korszakokról. A kritikus szerint viszont nincsenek ilyenek, hiszen ma már minden kitolódott.

Mindenki beleesik a felnőttkori-lázadás csapdájába?

Az a bizonyos X, amikor már eltelik annyi idő a felnőttkorból, hogy az ember számot vet, és listát készít arról, mi minden teljesült a gyerekkori álmokból. Nagy Alexa, Horányi Juli, Tóth Vera és Puzsér Róbert meséltek arról, ők hogyan élték meg azt, amikor 30, illetve 40 évesek lettek.

Puzsér Róbert nekiment a Szelfinek  - Rubin Kristóf reagál a támadásra

A filmkritikus eposzi hosszúságú Facebook-posztban ekézte a valóságshow-t, aminek nemrég ő maga is szereplője volt. Megkérdeztük a műsor kreatív főszerkesztőjét, aki telefonon mondta el véleményét a kirohanásról.

Végefőcím


szerző:
2015.07.31. 23:00
Végefőcím

Minden jónak vége szakad egyszer, és ha már a szereplők számot adnak, én is szeretnék dióhéjban búcsút mondani és levonni a konklúziót: Viszlát, ilyen az élet! 

A Puzsér ellen indított perek csak rendületlenül gyülekeznek, ezért itt az ideje egy kis sétának, irány az El Camino!

Szelfi 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 23:00
Szelfi 15-07-31

Szelfi: 40. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-30


szerző:
2015.07.30. 23:00
Szelfi 15-07-30

Szelfi: 39. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Útra készen


szerző:
2015.07.29. 23:00
Útra készen

Ebben a vacak időben külön öröm a Szelfi szereplőit követni, akik sorban indulnak nyaralni. Grétáék kis hazánkba ruccannak ki, Ada egészen a Dalmát tengerig tekereg, Tamásék pedig még mindig Kínában vannak, ahol az idő és a flow is egyre jobb. 

Szelfi 15-07-29


szerző:
2015.07.29. 23:00
Szelfi 15-07-29

Szelfi: 38. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Felkészülés az El Caminora


szerző:
2015.07.29. 15:32
Felkészülés az El Caminora

Puzsér ellátogatott egy túraboltba, ahol a kezébe nyomtak egy listát azokról a tárgyakról, amikre feltétlenül szüksége lesz a Szent Jakab-úton. Róbert ezt semmibe véve elhatározta, hogy mindössze egy kis hátizsákot visz, és megküzd az ágyi poloskákkal. Kíváncsi vagy az utolsó részre is? Akkor kattints ide!

Szelfi 15-07-28


szerző:
2015.07.28. 23:00
Szelfi 15-07-28

Szelfi: 37. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-27


szerző:
2015.07.27. 23:00
Szelfi 15-07-27

Szelfi: 36. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

A Juventus a párkapcsolatot helyettesíti Puzsér számára

Puzsér plátói, viszonzatlan szerelemként jellemezte az olasz focicsapathoz fűződő érzelmeit. Végül a könnyeivel küszködve, mámoros állapotban távozott a stadionból. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Csatarendbe a védősort


szerző:
2015.07.24. 23:00
Csatarendbe a védősort

Robog az eseményvonat. Puzsér egészen Madridig ment kedvenc csapatárért, gyakorol az El Caminóra. Gréta nem tud betelni új szerzeményeivel, Gabiék végre szabadságolták magukat, Kata és Tamás pedig szerzett végre valami munka-szerűséget. Aki nézi, látja, hogy forr a vére a Szelfi szereplőinek. 

Szelfi 15-07-24


szerző:
2015.07.24. 23:00
Szelfi 15-07-24

Szelfi: 35. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-23


szerző:
2015.07.23. 23:00
Szelfi 15-07-23

Szelfi: 34. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

„Always look on the bright side of life”

Jelenleg már tombol, de a videókban is egyre közelebb a "kellemes" nyári meleg. Mindenki egyre vidámabb a nehézségek ellenére: Puzsér Észak-Olaszországban meccset néz, Gabiék új dalt vesznek fel, Grétáék újra egymásra találtak és Kínában is rendeződni látszódnak a dolgok. Happy-happy-happy.

Szelfi 15-07-22


szerző:
2015.07.22. 23:00
Szelfi 15-07-22

Szelfi: 33. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-21


szerző:
2015.07.21. 23:00
Szelfi 15-07-21

Szelfi: 32. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-20


szerző:
2015.07.20. 23:00
Szelfi 15-07-20

Szelfi: 31. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-17


szerző:
2015.07.17. 23:00
Szelfi 15-07-17

Szelfi: 30. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-16


szerző:
2015.07.16. 23:00
Szelfi 15-07-16

Szelfi: 29. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Puzsér Róbert eddig félt elköteleződni, az egyedüllét azonban felemészti őt. Úgy dönt, hogy a jövőben másképp csinálja, és nem retten el a szeretettől. Mindeközben betekintést enged a mindennapos rituáléjába, az antidepresszánsok világába. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyet előre, kettőt hátra...


szerző:
2015.07.15. 23:00
Egyet előre, kettőt hátra...

Robog az élet, akár a felügyelet nélkül hagyott hullámvasút. Bérczesi nem találja a régi zeneszerző önmagát, Gréta csapdába esett porszívózás közben, Puzsér meglehetősen rosszkedvű, Kínában pedig még enni sem olyan egyszerű. Úgy, hogy az öveket kérjük becsatolni!

Szelfi 15-07-15


szerző:
2015.07.15. 23:00
Szelfi 15-07-15

Szelfi: 28. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szembe nézni, amivel szembe kell


szerző:
2015.07.14. 23:00
Szembe nézni, amivel szembe kell

A nagy utazások lassan a végükhöz érnek és mindenki levonja a maga tanulságát. Gabi megismeri az egyedülállóság veszélyeit, Gréta pedig úgy fest, végleg felvállalja azt. Aki azt mondja, hogy a Szelfi eseménytelen, az most feszüljön a képernyők elé, mert biztosan megváltozik a véleménye.  

Puzsér kimaxolta május elsejét


szerző:
2015.07.14. 23:00
Puzsér kimaxolta május elsejét

A majálist proli mulatságként definiáló kritikus szerint bár munka nincs és soha nem is volt ebben az országban, legalább amikor megünnepeljük, akkor nem kell dolgozni. A munka ünnepén volt punk zene, meggysör és Hajdú Péterre lövés is. Kell ennél több? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-14


szerző:
2015.07.14. 23:00
Szelfi 15-07-14

Szelfi: 27. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-13


szerző:
2015.07.13. 23:00
Szelfi 15-07-13

Szelfi: 26. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-10


szerző:
2015.07.10. 23:00
Szelfi 15-07-10

Szelfi: 25. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Változnak a pozíciók! Puzsér deffenzívából offenzívába vált!

Sikerült megszerezni az erkölcsi bizonyítványt, ami egyértelműen kimondja, hogy Puzsér Róbert büntetlen előéletű. A kritikus ezért úgy döntött, hogy rálép a Hajdú Péter-i útra, és bepereli a napilapot, ami valótlant állított róla. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Kamaradráma az élet és nincs kellékes

A hétköznapok szorítása csak nem akar enyhülni, hiába rándul ki az ember Stuttgartba, a gondok ott is csak gondok. Nincs buli, ha apa elfelejt hazajönni és a gyerekre vigyázni; az erkölcsi bizonyítvány is hiába van meg, ha nem érdekel senkit. Hétköznapok vs. Szelfiszereplők: 1:0.

Szelfi 15-07-09


szerző:
2015.07.09. 23:00
Szelfi 15-07-09

Szelfi: 24. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Hajdú jó tanítója volt Puzsérnak

Róbert úgy döntött, hogy erkölcsi bizonyítványt igényel, amit aztán megmutathat a bulvárlap szerkesztőségében, ahol hazugságokat írtak róla. Ezt követően pedig jöhet a per, amit Hajdú Pétertől eltanult. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Mentális túlkapások mindenütt


szerző:
2015.07.08. 23:00
Mentális túlkapások mindenütt

Róbert pszichológushoz megy, hogy túlélje a hétköznapokat; Ada utazik és aggódik mindenért; Gréta továbblép mentálisan és eltörli az összes múltra utaló emléket; Puzsér pedig erkölcsileg tisztázná magát, de a bürokrácia útját állja. 

Szelfi 15-07-08


szerző:
2015.07.08. 23:00
Szelfi 15-07-08

Szelfi: 23. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

"Nem vagyok büntetett előéletű!"


szerző:
2015.07.07. 23:00

Puzsér Róbertől azt állították egy napilap címlapján, hogy büntetett előéletű, ez azonban a kritikus szerint egy szemenszedett hazugság, és az sem igaz, hogy száguldozott autójával. Eljött a szembesítés ideje, Puzsér felkereste az újságírót! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Mindenki küzd valamivel…


szerző:
2015.07.07. 23:00
Mindenki küzd valamivel…

A kritikusok is megszenvedik, ha kritizálják őket, a zenészlétet pedig nagyban keseríti a magány. A gyerekek viszont tényleg rengeteg örömet tudnak okozni, akár csak egy puszival, egy jól feltett lefekvés előtti kérdéssel, esetleg csak annyival, hogy jelen vannak egy kellemes délután.

Szelfi 15-07-07


szerző:
2015.07.07. 23:00
Szelfi 15-07-07

Szelfi: 22. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-06


szerző:
2015.07.06. 23:00
Szelfi 15-07-06

Szelfi: 21. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-03


szerző:
2015.07.03. 23:00
Szelfi 15-07-03

Szelfi: 20. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-02


szerző:
2015.07.02. 23:00
Szelfi 15-07-02

Szelfi: 19. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-01


szerző:
2015.07.01. 23:00
Szelfi 15-07-01

Szelfi: 18. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Az El Caminora való készülődés részeként Puzsér végigjárta Budapest számára emlékezetes helyeit, felelevenítve a régi, szépnek nem mondható emlékeket. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Apa, anya, gyerekek


szerző:
2015.06.30. 23:00
Apa, anya, gyerekek

Jó ötlet a napközi? Megnyomorít az iskola? Házasság vagy válás? Megannyi kérdés a Szelfiben!

Szelfi 15-06-30


szerző:
2015.06.30. 23:00
Szelfi 15-06-30

Szelfi: 17. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

"Bent fuldoklok, kívül fagyok"


szerző:
2015.06.29. 23:00

Puzsér és barátja bár teljesen ellentétesen működnek, mégis pont ezért remek kiegészítői egymásnak. A témájuk általában a nők, mint most is, amikor Róbert elárulta, azért irtózik a hosszútávú párkapcsolattól, mert az megfosztja őt szabadságától. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Anya és fia felváltva pityereg


szerző:
2015.06.29. 23:00
Anya és fia felváltva pityereg

Néha egy le nem bontott karácsonyfa is okozhat súrlódásokat vagy egy új fogsor is mosolyra tud fakasztani. Ma mind meg is történik.

Szelfi 15-06-29


szerző:
2015.06.29. 23:00
Szelfi 15-06-29

Szelfi: 16. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

"Rá kell lépnem az útra!"


szerző:
2015.06.26. 23:00

Mindenkinek megvan a saját meditációs technikája, Puzsérnak ilyen a séta. Ellátogat egy öregek otthonába, ahol szembesül vele, hogy hetven évesen is lehet az ember kiegyensúlyozott, és a boldogság nem korhoz kötött. Úgy határoz, hogy végigjárja az El Caminot, hogy megtalálja önmagát. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Mindenkinek kell a változás


szerző:
2015.06.26. 23:00
Mindenkinek kell a változás

Van, akinek az levegőváltozás, van, akinek pedig egy egyszerű bölcsi vagy repülőjegy jelenti a kiutat a jelenlegi helyzetéből.

Szelfi 15-06-26


szerző:
2015.06.26. 23:00
Szelfi 15-06-26

Szelfi: 15. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Puzsér:

Hajdú Péter peres ellenfelét arról kérdeztük, hogyan tekint a Szelfibeli szereplésére. Az is kiderül, mire számíthatnak, aki csajozás vagy éppen fogmosás közben szeretnék tetten érni.

Szelfi 15-06-25


szerző:
2015.06.25. 23:00
Szelfi 15-06-25

Szelfi: 14. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Hiába az a nyolc jó ok, ha ott az a három sz*r

Nem elég, hogy Puzsért teljesen kikészíti idegileg a Hajdú ügy, valamint, hogy elhalasztották a tárgyalásokat, még a negyven százalékos látáskárosodásával is meg kell birkóznia. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Hiszti, balhé, bunyó, szakítás


szerző:
2015.06.24. 23:00
Hiszti, balhé, bunyó, szakítás

Szerencsétlenül alakul az élet a Szelfi tizenharmadik epizódjában.

Szelfi 15-06-24


szerző:
2015.06.24. 23:00
Szelfi 15-06-24

Szelfi: 13. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-06-23


szerző:
2015.06.23. 23:00
Szelfi 15-06-23

Szelfi: 12. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Puzsér szeme berozsdásodott


szerző:
2015.06.22. 23:00
Puzsér szeme berozsdásodott

Elviselhetetlen fájdalommal járó sérüléssel küzd Róbert, akinek egy fémdarab pattant az egyik legintimebb testrészébe, a szemébe. Az idegen test okozta károsodás miatt műtéti beavatkozásra lesz szükség. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A kezdet és a vég


szerző:
2015.06.22. 23:00
A kezdet és a vég

Ami egyeseknek a legboldogabb nap, az másoknak egy korszak lezárását, vagy egy nagy újrakezdés ígéretét hordozza.

Szelfi 15-06-22


szerző:
2015.06.22. 23:00
Szelfi 15-06-22

Szelfi: 11. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-06-19


szerző:
2015.06.19. 23:00
Szelfi 15-06-19

Szelfi: 10. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-06-18


szerző:
2015.06.18. 23:00
Szelfi 15-06-18

Szelfi: 9. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Hajdú elhalasztotta a tárgyalásokat

Ezzel megfosztva Puzsért egyetlen fegyverétől, a nyilvánosságtól. A szorongás ezzel nem ér véget. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

És Te mit csináltál Valentin-napon?

A Szelfi szereplői például koncerteztek, vagy koncertre mentek, vagy legalább megpróbáltak írni egy dalt, hogy majd egyszer koncertezhessenek!

Szelfi 15-06-17


szerző:
2015.06.17. 23:00
Szelfi 15-06-17

Szelfi: 8. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-06-16


szerző:
2015.06.16. 23:00
Szelfi 15-06-16

Szelfi: 7. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Megszületett az ítélet:

A bíróság bűnösnek találta a kritikust, mert a véleménynyilvánítás szabadságába nem beletartozó szavakkal illette Hajdú Pétert. A bíróság szerint takonygerincű igen, de szarkupac már nem lehet Hajdú. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A szőrtelen lábtól a takonygerincig

A Szelfi szereplőit kísérti a múlt: régi szerelmek, és szavak, amelyeket jobb lett volna kétszer meggondolni. És van, aki csak simán lusta felkelni.

Szelfi 15-06-15


szerző:
2015.06.15. 23:00
Szelfi 15-06-15

Szelfi: 6. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Elérkezett az újabb tárgyalás napja, amikor Puzsér saját álláspontjáért küzdhet. Ha elítélik, hajlandó bevonulni a börtönbe, de szerinte ez azt jelentené, hogy nincs szabad véleménynyilvánítás. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyesek külföldre indulnak, mások a négy fal közül sem mernek kilépni

Sőt, olyan is van, akit rácsok mögé kívánnak. A Szelfi ötödik epizódja.

Szelfi 15-06-12


szerző:
2015.06.12. 23:00
Szelfi 15-06-12

Szelfi: 5. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való