KERESÉS search-close

Puskás Peti

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Puskás Peti"

Így készült Puskás Petiék nyári slágere!

Less be te is a The Biebers legújabb klipjének a munkálatai mögé!

Puskás Peti régi kedvencét gondolta újra a The Biebers

A zenekar tagjai visszanyúltak a retro-hoz és Puskás Peti gyerekkori kedvencét, az Emergency House – Dübörög a ház című dalát gondolták újra, nem is akárhogyan!

 

Puskás Peti párja Adrien Brodyval találkozott

Puskás Peti már hetek óta keresi a tehetségeket az soron következő X-Faktor szériába, de párja, Eke Angéla számára is izgalmas időszak a nyár. Nemrég egy magyar származású fotóművész, Sylvia Plachy kiállítását tekintette meg, ahol a művész fiával is találkozhatott: Adrien Brodyval.

 

Elindult a 2018-as X-Faktor!


szerző:
2018.06.18. 20:00
Elindult a 2018-as X-Faktor!

Idén is nagy feladatot kaptak a mentorok, ugyanis 2018-ban is több ezer jelentkezőt hallgatnak meg, hogy megtalálják, kiben rejtőzik az a bizonyos „X”!

Kiss Ramóna imádja Puskás Peti humorát

Kezdetét vették az X-Faktor válogatók. Erről pedig Puskás Peti számolt be Instagram oldalán. Úgy tűnik továbbra is teljes az összhang a műsorvezető Kiss Ramóna, és a mentor között, hiszen ahogy azt Peti meg is jegyzi, Rami még mindig imádja a humorát.

Mit keres Istenes Bence Németországban?!

Istenes Bence épp repülőre szállt Berlinben, amikor elkaptuk egy rövid megszólalásra - vajon mit kereshet ott?

Puskás Peti jótékonyságból fog elázni szombaton!

Most szombaton lesz a már négy hete tartó Swimathon záróeseménye. Ez egy közösségi adománygyűtjő kampány, ahol civilek és ismert emberek is úsznak a támogatásért - többek között a The Biebers is! Vendégünk Puskás Peti!

Puskás Peti és Trokán Nóra környezettudatos tippjei!

Közlekedés közben is lehet védeni a környezetet - ezt jól tudja Trokán Nóra és Puskás Peti is. Igaz, más helyzetekben is törekednek rá, hogy kíméljék a természetet. Tuti tippek következnek tőlük - ráadásul vezetési tudásukat is teszteltük: méghozzá két keréken.

Közösségi e-robogók Budapesten

Biciklik és autók után holnaptól közösségi robogóval is lehet közlekedni Budapesten. A szinte hang nélküli kismotorok 100 százalékban árammal működnek, így nem szennyezik a környezetet.

Solti Ádám és Puskás Peti: Ma este debütál a Dog-story!

Egy kedves történet, szerethető hősökkel és romantikus fordulatokkal. A témával kapcsolatban Puskás Peti és Solti Ádám volt Anna és Mariann vendége.

Solti Ádám és Puskás Peti egy cuki kutyával játszik egy darabban

Egy kutya a főhőse a Játékszín legújabb bemutatójának, melyben nem csak a színészek próbáltak hosszú hetekig, de az ebet is hónapokon át tréningezték. A Dog Story című darabban, olyan színészek játszanak, mint Solti Ádám és Puskás Peti, de a legfontosabb szerep mégis egy kiskutyának jut.

Puskás Peti környezettudatosan él!

Biciklivel jár, tusolás közben nem folyatja feleslegesen a vizet, ha bevásárolni megy, mindig visz magával szatyrot. Puskás Peti is ott volt azon a díjátadó gálán, amelyen az energia-takarékosságé volt a főszerep.

Puskás Peti: Vegyük észre, hogy milyen színes a világ!

A 23. Budapest Pride minden idők legnagyobb szabású Pride buliját hozza el a közönségnek, ahol többek között fellép majd a The Biebers is. Puskás Peti örömmel vállalta a felkérést, immár nem először támogatják az LMBTQ közösséget. Szerinte a zene jól összehozza a különböző gondolkodású embereket, fontosnak tartja a nyitottságot és a toleranciát minden kisebbséggel kapcsolatban.

 

X-Faktor: erre vágynak a mentorok!

Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon derült ki, hogy Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex benne lesz az X-Faktor újabb szériájának a mentorgárádájában. Viszont feltettük nekik a kérdést, hogy Tóth Gabi helyett kire is vágynának, milyen legyen a negyedik mentortársuk. A ítészek végül dalban mondták el kérésüket.

MENTOR-DODZSEM: Így nyomták a pedált!

Ádáz küzdelem a pályán! Kiegészült az X-Faktor mentor csapata, és rögtön egy közös programmal indították el a 2018-as évadot. Egymásnak mentek - ezúttal nem szóban, hanem tettekkel.

Jelentkezz Te is az idei X-Faktorba IDE kattintva, vagy jelenj meg a tehetségkutató casting turnéjának egyikén!
 

Radics Gigi megtudta, mit tettek mentortársai a távollétében...

Az X-Faktor felhívóinak forgatásán Gigi nem tudott jelen lenni, ugyanis akkor még Amerikában tartózkodott. Ezért egy dublőr, tévével a fején vette át a helyét erre a rövid időre. Alex, Laci és Peti pedig ki is használta ezt a helyzetet...

Radics Gigi nem hagyja el az X-Faktort!

Idén is a tavaly már jól összeszokott négyes: Gigi, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex foglalja el a mentorszékeket. Gigi nemrég jött haza Amerikából, most ottani élményeiről mesélt és még a magánéletébe is engedett kicsit bepillantani!

Fürdőszobából a mentorok elé? IGEN!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Babaszobából a mentorok elé? IGEN!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Lovardából a mentorok elé? IGEN!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Irodából a mentorok elé? IGEN!


szerző:
2018.04.26. 15:00
Irodából a mentorok elé? IGEN!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Radics Gigi 2018-ban is mentor az X-Faktorban

Teljes az X-Faktor mentorcsapata és az is kiderült, ki lesz az idei show műsorvezetője. 

Ezért lett vegetáriánus Puskás Peti!

A mai Kifőzdében az X-Faktor mentora vendégeskedett, aki nemcsak a Dog Story című előadás kulisszatitkaiba avatta be a nézőket, de a vegetáriánus életmódjáról is őszintén mesélt. Gondoltátok volna, hogy egy kiskutya is nagy szerepet játszott az életmódváltásában?

Puskás Peti Bambival kirándul


szerző:
2018.04.11. 16:20
Puskás Peti Bambival kirándul

Puskás Peti gyakran indul az átlagosnál nagyobb sétákra kutyájával, Bambival. Egy ilyen kirándulás alkalmas arra, hogy ő is kipihenje a rohanós hétköznapokat.

 

X-Faktor 2018 - 8. évad


szerző:
2018.04.11. 11:12
35 éve színpadon a Macskák

Ünnepel a Madách Színház: pontosan 35 évvel ezelőtt mutatták be a Macskák című musicalt. A darab azóta csaknem 1500-szor volt műsoron, és több mint másfél millió néző láthatta. A mostani jubileumhoz még a szerző, Andrew Lloyd Webber is gratulált.

˝Volt olyan, amikor sírtunk, és volt olyan, amikor rengeteget nevettünk!˝

Puskás Peti mesélt a legszebb és legnehezebb X-Faktor pillanatairól.

Négy igen: Fürdőszobából a mentorok elé!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Négy igen: Babaszobából a mentorok elé!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Négy igen: Lovardából a mentorok elé!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Mentorcsere?


szerző:
2018.03.19. 16:49
Mentorcsere?

Már biztos, hogy lesz következő X- Faktor, és hogy Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci ott fognak ülni a mentor székben. De, mi a helyzet Radics Gigivel?

 

Nézd meg, kik az X-Faktor 2018 mentorai!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Sztárok, akik a vega életmódot választották!

Manapság már kezd egyre felkapottabbá válni a „menő vegának lenni” gondolat. Rengeteg sztár választotta már ezt az életmódot, nemcsak a hazai, de a nemzetközi hírességek közül is. Nézzük, kik azok!

Ők lesznek a 2018-as X-Faktor mentorai!

Idén már nyolcadik alkalommal keresi hazánk legnépszerűbb tehetségkutatója az ország legjobb előadóját. A 2018-as X-Faktor mentorai saját maguk vallották be, hogy mit jelent számukra ez a felkérés.

Puskás Peti: ˝Alig várom, mert annyira jó volt a múlt év!˝

"Mindannyiunknak az a lényeg, hogy ez egy szuper műsor legyen, minden egyes este nagyon jó legyen, hogy a versenyzők kihozzák magukból a maximumot."

Gáspár Laci: ˝Nagyon örülök, hogy harmadszor is benne lehetek az X-Faktorban mentorként!˝

"Ha idén nem lenne X-Faktor, akkor kicsit hiányérzetem lenne. De akkor lennék a legjobban ki, hogy lenne X-Faktor, a többiek ott lennének, én meg nem."

ByeAlex: ˝Biztos, hogy nem nézném az X-Faktort, ha nem én lennék a mentor!˝

"Nem tudom ezt jobban kifejezni: zavarna, hogy nem én vagyok az, aki ott ül, mert tudom, hogy nekem milyen élményeket adott, és mit veszítenék vele."

Puskás Peti színpadi jubileuma

Koncertek, színpadok, tévés szereplések - igazi polihisztor Puskás Peti, aki egyik színpadi szerepének tízéves évfordulóját ünnepli. Tíz éve játssza a Madách színházban Józsefet - de nem volt mindig minden zökkenőmentes…

Mit keresett Puskás Peti egy hordóban?

Az énekes nem hétköznapi történetet mesélt nekünk...

Színpadon lenni bizony néha veszélyes üzem!

Van, aki egy színpadi szerep kedvéért, míg mások a koncert élmény fokozásáért feszegetik határaikat, kockáztatva ezzel saját testi épségüket. A technika ördöge és a figyelmetlenség néha vicces, máskor inkább ijesztő színpadi baleseteket produkál.

Változatos esték!


szerző:
2018.03.05. 17:17
Változatos esték!

Puskás Peti és Ekanem Bálint általában nem unatkozik a hétvégéken. Az X-Faktor mentora Instagrammon mutatta meg Bálintnak, hogy néz ki nála a szombat-vasárnap.

 

Puskás Peti a tanári karrier felé kacsingat?

Az 2017-es X-Faktor mentora új projektbe kezdett: kisiskolásoknak oktat zenét, ráadásul nem mindennapi módszerekkel.

Puskás Peti a zene szeretetét tanítja

A 2017-es X-Faktor mentora alig 4 hónapja alapította a Füri Zene Teret, máris a leginspirálóbb kezdeményezések között tartják számon. Kiderül, hogy Peti miért is indította el a “Dalközit” hódító útjára!

Hogyan kóstoljuk Puskás Peti vegán csokiszufléját?

A szerda Reggeliben Puskás Peti volt sztárvendégünk, aki csokiszuflét készített - és hogy milyen lett a végeredmény? Kirobbanó siker!

Puskás Peti: „Megértem a gyermekvállalásra”

Puskás Peti csokiszuflé készítés közben elárulta, terhes-e barátnője, és azt is, hogyan tervezik közös jövőjüket!

Puskás Peti őszintén vallott magáról

Puskás Peti szerdán reggel daliás bajuszban érkezett hozzánk, és nem csak főzött nekünk, hanem őszintén vallott is magáról!

Puskás Peti mások után takarított

A hétvégén Puskás Peti zaklatott hangnemben posztolt Instagramjára. Az háborította fel, hogy a péntek esti buliba induló fiatalok mennyi szememet hagynak maguk után az utcán. Mivel két napig senki nem szedte össze a buli maradékait, Peti maga takarította fel a Jászai Mari téri park egy részét.

 

Közel 400 csók csattant el Puskás Peti és ÍV új klipjének forgatásán?

A két énekes kulisszatitkokat osztott meg legújabb közös produkciójukról, és a forgatás egy pikáns részletéről is lerántották a leplet.

A magyarok egyharmada ettől a függőségtől szenved?

Lassan mindenki tudja, mennyire el lehet merülni az okostelefonok adta lehetőségekben, azonban ez egyre nagyobb problémát jelent, főleg a gyerekeknél. Olyannyira, hogy állítólag már a magyarok egyharmadát érinti ez a probléma.

Klippremier: Puskás Peti X ÍV - Csak a miénk

Az énekesnő és az X-Faktor mentora a Reggeliben mutatták be először közös daluk klipjét!

Puskás Peti sosem látott felvételei

Ellőttem az utódom, vagy utódom az elődöm, valahogy így van ez Puskás Petivel és Geszti Péterrel. Mindketten már gyerekként reflektorfénybe kerültek, aztán évekkel később mentorként követték egymást az X-Faktorban. Az viszont csak most derült ki, Puskás Peti szenzációs gyerekkori videóiból, hogy nemcsak higany mozgása volt, de a Rapülők is örökre összeköti őket.

Puskás Peti is jelentkezett a Survivor-be!

Ha bennetek is van elég bátorság, mérettessétek meg magatokat a túlélő show-ban! Ráadásul az X-Faktor mentora segítségével most meg is nézhetitek, hogy hogyan tudtok jelentkezni.
 

Puskás Peti újabb díjat kaphat


szerző:
2018.01.25. 08:41
Puskás Peti újabb díjat kaphat

Máig lehet szavazni 2017 legkreatívabb projektjeire a Highlights of Hungary keretében, ahol a Puskás Peti vezetésével létrejött Füri ZeneTér is jelölve lett. Az X-Faktor mentora és a díj alapítója, Remete Tibor meséltek a kitüntetésről.

Akiknek szabad bejárásuk van Puskás Peti öltözőjébe

Puskás Peti és Eke Angéla már hazatért Szécsényből, újra a fővárosban dolgoznak a fiatalok. A mentor valószínűleg egy fellépés előtti készülődés pillanatait mutatta meg az öltözőből: Ide alapvetően senki sem teheti be a lábát a művészeken és munkatársakon kívül: persze kivéltelek mindig vannak.

Miben rejlik a sikeres sorozat titka?

Puskás Peti, a Barátok közt sztárja Pribelszki Norbi, és Kalamár Tamás az Oltári csajok producere mesélnek saját kedvenceikről és arról, hogy mitől lesz sikeres egy-egy sorozat széria.

Puskás Peti és Eke Angéla mindent maguk mögött hagytak?

A népszerű sztárpáros Szécsénybe költözött, ahol a természet közelsége mindkettejükre frissítően hatott. Na de mit keresnek ott?

Vidékre költözött Puskás Peti és Eke Angéla

Napokra Szécsénybe költözött Puskás Peti és Eke Angéla - a természet közelsége és a nyugodt környezet mindkettejükre frissítően hatott. Angéla egy színdarabot próbál a közelben, és praktikusnak tűnt, hogy abban az időszakban nem kell ingáznia autóval. Tévé is internet nincs szállásukon, a munka viszont nem áll meg: Az X-Faktor mentora dalain dolgozik, míg Angéla a ház körüli teendőknek is szívesen tesz eleget: például a kályha begyújtása az ő feladata.

 

Story Extra 2018-01-10


szerző:
2018.01.10. 16:15
Jubileumi adás a Story Extrában!

500. adásával jubilál az RTL Klub sztármagazinja. A Story Extra stábja a kerek fordulót természetesen a műsorban legtöbbet látott hírességekkel ünnepelte: Dombóvári István, Puskás Peti, Kiszel Tünde, Szabó Zsófi, Kabát Péter és Gál Petra elárulták a nézőknek, hogy miért is szeretik annyira az RTL Klub sztármagazinját.

 

Ezt hallanod kell! Puskás Peti zenekara Fluor Tomival készített közös dalt

A The Biebers és Fluor Tomi egy közös dallal zárta a 2017-es évet, ami a Valami Mást címet kapta. Egy biztos: ezt a slágergyanús szerzeményt fogod egész nap dúdolni!

Puskás Peti alig várja, hogy a karácsonyfa mellett sztorizhasson

Peti épphogy hazaér majd az ünnepekre Dél-Afrikából, úgyhogy előre megjósolta, hogy náluk idén a nagy beszámolók ideje lesz a karácsony. Amúgy sincs oda különösebben az ajándékokért, így most is azt várja a legjobban, hogy az egész családja együtt lehessen.

Puskás Peti: „Kemény menet volt”

A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői már vendégeskedtek a Reggeliben, most pedig Puskás Peti is ellátogatott a stúdióba, ahol örömmel mesélt élete első műsorvezetéséről, és azt is elárulta, kik voltak kedvenc celebei.

Így válassz gesztenyét karácsonyra!

Miért olyan drága Magyarországon a szelídgesztenye? Hogyan válasszunk jó minőségűt? Ecsedi István segített eligazodni a témában.
 

EXTRA: Kulisszatitkok Puskás Petitől

Három hét, azaz 21 nap a dzsungelben - így élte meg a dél-afrikai kalandot Puskás Peti, a Celeb vagyok, ments ki innen! házigazdája.

Bátorságpróba: Kabát plexiszkafanderben állta az állatok támadását

Madárpókokat kapott a fejére, patkányokat és férgeket a lábára, kígyókat és csótányokat a karjaihoz. Kabát úgy érezte, ez volt az eddigi legnehezebb feladat a dzsungelben.

Bátorságpróba: Kabát és Gabo beletrollkodott Rozina játékába

Csípőspaprikákba kellett beleharapnia a gasztronautának, amit a két fiú nem tudott tétlenül nézni. A keménykedésnek - vagy ahogy Rami hívja, jaszkarizásnak - meg is lett az eredménye...

Bátorságpróba: Veszélyes állatok közé nyúlt be Gabo

Krokodilok, kígyók, csótányok, patkányok, madárpókok és kukacok álltak a celeb útjába a csillagvadászaton. Íme az eredmény!

Peti: ˝Kicsit már érzem, hogy megölelem a szeretteimet˝

Peti óriási szerencsének tartja azt, hogy visszatérhetett a dzsungelbe műsorvezetőként, de az is igaz, hogy az elmúlt három hétben előfordult az, hogy "megcsavarodott a szíve"...

Extra: Puskás Peti megmutatta, milyen egy igazi férfi

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője kameránknak elmesélte, milyen érzés volt számára a "példamutatás". Lelkesen és bátran vállalta be ezt az ugrást, de volt az a pillanat, amikor úgy érezte, talán elhamarkodta ezt a döntést...

Boldog szülinapot, Csacsi!

Különleges köszöntést kapott Puskás Peti a 33. születésnapjára Ramitól, a celebektől, és - nem utolsó sorban - Angélától.

Bátorságpróba: Rozina elájult, Gabo bepisilt bungee jumping közben

Átélhették a celebek a szabadesés élményét, ami mindenkire másképp hatott. A legjobban Kabát volt megijedve a feladattól, ráadásul neki kellett utoljára ugrani, így végig kellett néznie, hogy mi történt a társaival...

Kabátot és Gabót általános iskolai feladatokkal leckéztették

Komoly feladványokat kaptak a srácok a táborban Ramitól és Petitől. Voltak matek-, irodalom-, ének-zene és környezetismeret feladatok is. Íme a megoldások!

Extra videó: Íme a dzsungel új táborlakói!

Már a tegnapi adás élő bejelentkezésében láthattuk az új szereplőket, most azonban közelebbről is megismerheted őket. Peti és Rami bemutatja neked Csokoládét és Vaníliát!

Bátorságpróba: Strucc ánuszt és zsiráf vaginát faltak a celebek

Kvízkérdések és gusztustalan ételek álltak a celebek és a táplálékot jelentő csillagok útjába. Lássuk, hogy vette az akadályokat Mikike és Kabát.

Mikike kimenekült a dzsungelből!

A nézői szavazatok alapján Lukács Mikike 15 napot tölthetett a táborban a celebekkel, ám számára most véget ért a dzsungelreality.

Tenya énekelve köszönt el Ramiéktól

A színész büszkén távozott a dzsungelből, hiszen régi énjét fedezte fel újra magában. Hogy mennyire is volt valós, amit Andinak mondott? Mesélt egy-két dolgot Ramiéknak.

 Tenyának is búcsúznia kellett a dzsungeltől!

Eljött egy újabb nap, így Rami és Peti ismét bementek a táborba, hogy közöljék a celebekkel a következő kieső nevét. Pintér Tibor kapta a legkevesebb szavatot a nézőktől, így azonnal pakolnia kellett.

Pumped Gabo: „Szeretek ajándékot kapni!”

Gabo a dzsungelben ünnepelte a születésnapját, ezért meglepetés várt rá a riport szobában. Rami és Peti egy kis rajzzal készültek a táborlakónak.

Bátorságpróba: Tarzan és Jane minden csillagot megszereztek?

Előző nap már láthattuk, hogyan teljesítette az extrém kvízt Alexa és Kabát Peti. Most Tóth Andin és Tenyán volt a sor, hogy csillagokat szerezzenek a csapatuknak. A kígyók simogatása és Puskás Peti elterelőhadműveletei vajon célt érnek?

Frank: ˝Meg fogtok dögleni!˝

Már mindannyian jól ismeritek Franket, aki folyamatosan rettegésben tartja celebjeinket a Bátorságpróbák alatt. Nézd meg, milyen fenyegető üzenetet hagyott a sztároknak!

Puskás Peti új szerepben bizonyít

Kéz évvel ezelőtt, ezen a napon kiderült, hogy Puskás Peti akkor múlt 30 éves, és nemcsak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, hanem színész, videoklip rendező is, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat szerel a koncertjeik előtt.

Rami bevallotta: ő is vágyik egy naptárfotózásra!

Kiszel Tünde képei hangsúlyos szerepet kaptak a ma esti Bátorságpróbán. A fotók kapcsán nemcsak az derült ki, hogy Tünde Cicciolina egyik művészfilm partnerével szerepel az alkotáson, hanem arra is fény derült, hogy Ramóna is szívesen megtöltene egy kalendáriumot saját képeivel.

Puskás Peti és az El Mariachi band

A ma esti adásban Köllő Babett és Kabát Peti ebben az étteremben fog eltölteni egy "romantikus vacsorát" a nézői szavazatoknak köszönhetően. A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője most megmutatta, milyen is a hangulat a következő Bátorságpróba helyszínén.

Terepminta: szexi vagy ciki?


szerző:
2017.11.30. 09:15
Terepminta: szexi vagy ciki?

A Celeb vagyok, ments ki innen! két műsorvezetője, Rami és Peti is magára öltötte a dzsungel színeit. Lássunk pár menő terepmintás cuccot, és daráljunk pár cikit!

Bátorságpróba: Babett a békák levében főtt, míg Mikike megszerezte a tojásait

A nézők Babettre voksoltak a legtöbben az RTL24 applikáció segítségével, így neki kellett a gőzölgő üstbe ülnie. Ez idő alatt Mikike pedig Tarzanként kurjongatott a fák között. 

Nem csak a barátnője hiányzik Puskás Petinek!

Nem csak Eke Angi hiányzik Puskás Petinek Afrikában. A Celeb vagyok ments ki innen! műsorvezetője Facetime-on jelentkezett be az itthoniaknak és kutyusa, Bambi sem maradhatott ki a beszélgetésből. Peti Instagramján mutatta meg a Bambi meglepődött arckifejezést, de valószínűleg azért pár nap és megszokja a négylábú, hogy így tartja gazdájával a kapcsolatot.

Story Extra 2017-11-29


szerző:
2017.11.29. 15:40
Rami Bátorságpróba tesztet végzett Petin

A celebeknek ezúttal nemcsak a bátorságukra, de a hangjukra is szükségük lesz. Ezt most a műsorvezetők is kipróbálták. Azonban a tesztelés alatt, a műszer és Peti alkalmassága mellett, valami egészen másra is fény derült...

Rami és Peti élőben - Így telik a műsorvezetők egy napja Afrikában!

Puskás Peti és Kiss Ramóna élőben jelentkeztek be Afrikából, és elmesélték, hogyan telnek kint a napjaik. Nézd meg a skype beszélgetést!

Rami sikoltozott a csótánytól

A Kincsvadászatban Kabát Peti és Cicciolina nyúlt az állatok közé, majd a műsorvezetők is kipróbálták, milyen érzés a csótányok közé dugni a kezüket.

Így érkezett meg Puskás Peti a dzsungelbe

Puskás Peti először három évvel ezelőtt járt abban a dzsungelben, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-t forgatták. Az énekes akkor még versenyzőként vett részt a megmérettetésen, most azonban fordult a kocka.

Kezdődik a dzsungel-őrület!

Hétfőtől indul a Celeb vagyok, ments ki innen! A debütáló rész előtt megmutatjuk Puskás Peti utolsó szavai a repülőtéren, Tóth Andinak pedig a csomagolásban segített a Story Extra stábja.

 

Ricco&Claudia lett a 2017-es X-Faktor győztese!

Miután Bence kihirdette az eredményt, Ricco és Claudia és mentora, Gáspár Laci örömükben percekig ölelkeztek a színpadon. A könnyeikkel küzdöttek boldogságukban.

Istenes Bence már a Cometre gyúr!

A műsorvezető gyorsan dobott egy szelfit a 12 döntőssel, ugyanis Bence is jelölve van az idei Comet-gála social média kategóriában. És nagyon kell igyekeznie, ha meg szeretné előzni Majkát, Sebestyén Balázst,  Kasza Tibit, pláne Hosszú Katinkát.

Búcsúdal: Radics Gigi & Varga Viktor - Álomutazó

A 2017-os X-Faktor 12 döntőse egy búcsúdallal lépett utoljára a színpadra.

2018-ban újra lesz X-Faktor!


szerző:
2017.11.25. 22:52
2018-ban újra lesz X-Faktor!

Az X-faktor magyaroszági története 2010-ben kezdődött. Azóta sok minden változott. Új verenyzők, új mentorok, új stílusok jöttek, és mindig volt miről beszélni. Az X-faktor múltja egy sikertörténet, ami most nem ér véget! Készüljön mindenki, aki tehetséget érez magában, mert 2018-ban is lesz X-faktor!!!

Extra produkció: Opitz Barbi - Nincs az a pénz

Győztesnek lenni felemelő érzés, a Finálé extra fellépője ezt már megtapasztalhatta, hiszen a tavalyi tehetségkutatót győztese Opitz Barbi volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!