KERESÉS search-close

Puskás Péter

47 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Puskás Péter"

Kiss Ramóna vezeti a 2019-es X-Faktort!

Kiss Ramóna vőlegénye időbeosztásától tette függővé, hogy pici babájuk mellett el tudja-e vállalni a tehetségkutató műsorvezetését, amire végül igent mondott. Riportunkból az is kiderül, hogy mi lesz a mentorok sorsa!

Ők ülnek majd a mentori székben a következő X-Faktorban

Kiss Ramóna babázás után visszatér a képernyőre a tehetségkutató 2019-es szériájában, de vajon kik döntenek a versenyzők sorsáról?

Mit gondolnak az X-Faktor mentorai Kiss Ramónáról?

Az X-Faktor mentorai egy nagyon speciális kérdésre válaszolhattak a Nap kérdése rovatunkban. Ki tudja, talán most először tehették meg nagy nyilvánosság előtt, hogy végre elmondhassák véleményüket Kiss Ramiról.

Végig követtük Kabát Peti búcsúmeccsét

Kabát Peti utolsó nagypályás meccsét játszotta múlt hét pénteken, mi pedig végigkövettük az izgalmas mérkőzést. De mit Csinált Keresztes Ildikó a pályán, és melyik celebünk kereste a kenyerét a focizással, mielőtt sikeres lett volna mostani szakmájában? A futball éjszakáján ennek is utánajártunk.

Így búcsúzott Kabát Peti a focitól

Kabát Péter szögre akasztotta a stoplist. A búcsúmeccs a Futball Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozat része volt, azzal a nem titkolt céllal, hogy visszacsalogassák a nézőket a stadionokba. Az MTK pályáján Színész - Újságíró rangadót játszottak, a pályán többek között Puskás Petivel és Istenes Bencével is.

Puskás Peti a felhők felett járt!

Két éve kilencedik alkalommal látogatott el Budapestre a világ leglátványosabb bajnoksága, a Red Bull Air Race. Puskás Peti pedig abban a megtiszteltetésben részesült, hogy beülhetett az egyik sztárversenyző mellé.

Itt van a nyár slágere! Megjelent a The Biebers új dala!

A zenekar Fura Csével közreműködve új lendületet adott a 90-es évek egyik legnagyobb bulihimnuszának. Vigyázat, erre a dalra és a hozzá készült klipre, tutira rákattantok!

Nemcsak a családjának hiányzik Istenes Bence

Istenes Bence hetek óta a Fülöp-szigeteken készíti a legújabb Survivor-szériát. Itthon viszont nemcsak a családja hiányolja, hanem jó barátja, Puskás Peti is.  

 

Dukai Regina és Puskás Peti az internet veszélyeire hívták fel a figyelmet

Rengeteg gyereket zaklatnak az interneten - az UNICEF kampánya nekik nyújt segítséget. Dukai Regina és Puskás Peti is beszállt az akcióba.

 

Vega vagy húsfaló? - vajon mire vagyunk kódolva?

Együnk húst-hússal vagy mellőzzük azt, és váltsunk inkább zöldségekre és gyümölcsökre? Mi történik, ha mellőzzük az állati eredetű termékeket? Orvosok és táplálkozáskutatók segítségével keressük a választ!

PUSKÁS PETI: Nem eszik húst


szerző:
2018.04.07. 15:00
PUSKÁS PETI: Nem eszik húst

Az X-Faktor mentora kb. egy éve váltott húsmentes életmódra. Azt mondja, először öccse ültette a bogarat a fülébe, majd amikor kutyája lett, akkor döntötte el végleg, hogy változtat.

Így köszöntik édesanyjukat a Puskás fiúk

Puskáséknál ünnepeltek a hétvégén. Peti és Dani hazalátogatott, hogy anyukájukat a születésnapján köszöntsék fel. A fiúk teljesen összeöltöztek a szülinapi zsúrra.

Herczeg Zoli: „Tényleg kemény az éhezés”

Zoli évekre félretenné a babot és a rizst, azonban olyan szoros kötelékek születtek közöttük a társaival, hogy nehezen hagyta hátra őket. Azért is érezte magát csalódottnak, hogy nem támogathatja többet a csapatot.

Megvan a dzsungelharc első kiesője

Rami és Peti bementek a táborba, hogy elmondják a celebeknek, ki az, aki nem maradhat tovább a dzsungelben. Aki a legkevesebb szavazatot kapta a nézőktől, annak bizony pakolnia kellett. Sorra mondták a neveket, végül már csak Zsolt és Zoli maradtak, vajon melyikük hagyta maga mögött a tábort?

„Utoljára vagytok így 12-en együtt”

Fordulóponthoz érkezett a Celeb vagyok, ments ki innen!, hiszen holnaptól kezdve már nem tizenketten lesznek a játékban. Egy valakitől búcsúzniuk kell a dzsungellakóknak. Vajon mit szóltak a hírhez a celebek?

Tenya és Tóth Andi romantikus randira mennek?

Rami és Peti bekukkantottak, hogy mi zajlik most éppen a táborban, és legnagyobb meglepetésükre Tenya és Andi jelentek meg a képernyőjükön, ráadásul randi közben. Tenya legalábbis mindent megtett, hogy befűzze az énekesnőt.

Luxusfeleség Babettből akár még dzsungelkirálynő is lehet?

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetői kaptak hideget-meleget az első adás óta. Most elmesélik, hogy érzik magukat Afrikában, de előbb nézzük meg a táborlakók szenvedését, akik még csak most kezdenek szembesülni igazán a dzsungelélet nehézségeivel. Babettet például a nézők mát kétszer is bátorságpróbára küldték.

Story Extra 2017-11-03


szerző:
2017.11.03. 15:45
Megtudtuk, hogy milyen gyerek volt Puskás Peti

Puskás Petit a színész futballválogatott edzésén kaptuk el. Megmutatja, hogyan tartja magát formában, és régi iskolájába is elkísértük, ahol gyerekkori emlékeket idézett fel a kedvünkért.

A sztárok kétszer is meggondolják, hogy mit posztolnak magukról!

Sokféle fesztiválról hallottunk már és most a Vodafone megrendezte a Hashtag fesztivált is. A rendezvény arról szólt,  hogyan lehet használni a közösségi médiát és, hogy miként nyerhető üzleti előny a digitális világból. Csobot Adél, Puskás Peti és az X- Faktor műsorvezetője, Kiss Ramóna is beszélt közösségi médiás tapasztalatairól és, hogy miként teremthető egyensúly a digitális és valós élet között.

A teljes adást ITT nézheti meg!

MENTOR-BALHÉ: Így látják Alex kiborulását

Alex már az első adásban kiakadt mentortársaira, akik szerinte megbántották. Megmutatjuk, mit mond ByAlex, Radics Gigi és Puskás Peti a történtekről.

ByeAlexnél betelt a pohár!


szerző:
2017.09.04. 11:26
ByeAlexnél betelt a pohár!

Az X-Faktor 2017-es évada hétvégén debütált az RTL Klubon, és már a legelső meghallgatás komoly feszültséget szült a mentorok között.

Exkluzív: Fergeteges bulival indult az X-Faktor forgatása!

Pont egy évvel ezelőtt javában zajlott az élet a tehetségkutató háza táján, ugyanis ezen a napon vette kezdetét a 2016-os X-Faktor forgatás, ahol nemcsak a mentorokat fogadta hatalmas ováció a tömeg, de a táncosok is mindent megtettek, hogy igazi party hangulatot teremtsenek.

Összegyűjtöttük, kik a legnagyobb videójáték-rajongók a sztárok között!

Nemtől és életkortól függetlenül is élvezi, aki csinálja. Akár órákra is teljesen leköti az embert, szinte megszűnik körülötte a világ – igen, a videójátékokról van szó. 2017-ben rengeteg platformon lehet már játszani – összegyűjtöttük, kik a legnagyobb videójáték-rajongók a sztárvilágban itthon és külföldön.

Puskás Petiék leléptek!


szerző:
2017.03.14. 18:00
Puskás Petiék leléptek!

Ráfért a pihenés Puskás Petire és Eke Angélára, ezért egészen Dubaig repültek, hogy feltöltődjenek. Már pár nap alatt is rengeteg élménnyel gazdagodott a pár: Peti találkozott kedvenc rajzfilm-hőseivel, de megjárták a híres Burj Khalifa tetejét, és persze a sivatagban is tettek egy hatalmas sétát. Az X-Faktor mentorának Instagram-fotóból úgy tűnik, a forróságot is jól viselték a fiatalok...

 Fergeteges animációs film főszereplőjének kölcsönzi a hangját Puskás Peti

Nem ez az első alkalom, hogy az X-Faktor mentora szinkronizál - igaz, utoljára gyermekkorában csinált ilyesmit. Nem csoda hát, hogy apukája és barátnője is bőven ellátta tanácsokkal a felvétel előtt. Kíváncsiak voltunk, mennyire fogadta meg ezeket - ezért megnéztük, hogyan is megy neki a munka a szinkronstúdióban.

Kevesebbért dolgoznak a nők

Több mint 15 százalékkal kevesebbet kapnak ugyanazért a munkáért Magyarországon a nők, mint a férfiak egy friss statisztika szerint. Ráadásul, ha előléptetésről van szó, a nők harmada és a férfiak negyede mondja azt, hogy nem kezelik ugyanúgy a két nemet. Ezért indított internetes kampányt a Nyitottak vagyunk nevű kezdeményezés. Ismert férfiak és nők, köztük Puskás Peti, az X-Faktor egyik volt mentora mondja el véleményét a nők helyzetéről.

Mit szeretettek legjobban és legkevésbé mentorukban az X-Faktor versenyzői?

A négy mentor. ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és Tóth Gabi: ezzel a négy mentorral dolgoztak együtt az X-Faktor legutóbbi szériájának versenyzői. Mind rengeteget tanultak és tapasztaltak, de a kérdés felmerül: vajon mit szeretettek legjobban és legkevésbé mentorukban? A következő percekben az ő válaszaikat hallhatjuk.

Öltözői szelfi Puskás Petiről

Puskás Peti imád focizni - többek között a színészválogatottnak is ő a gólvágója. Ehhez persze keményen kell edzenie. Vagyis kellene. Sok munkája miatt két hónapja nem edzett, így nem volt könnyű a visszatérés. Öltözői szelfije az első edzés után ezért nem éppen mosolygós...

Miről álmodtak gyermekkorukban a mentorok?

Azt tudjuk, hogy mivé váltak felnőttkorukra: országosan ismert és sikeres zenészekké. De vajon kiskorukban is erről álmodtak?

Kemény munka, pontos időbeosztás - így készülnek az énekesek hétről hétre

Nyelvi órákon gyakorolnak az X-Faktor versenyzői. A Fókusz két hétig követte őket, hogy bemutathassuk, milyen pontos beosztás szerint készülnek fel hét közben, a nagy szombati megmérettetésre a mentorokkal és a kreatív segítőikkel.

X-KÉSZÜLŐDÉS:

Mentor, énektanár, stylist, koreográfus, angol - és magyartanár. Rengetegen dolgoznak azon, hogy az X-Faktor színpadára kerülő produkciók mindig tökéletesek legyenek.

PUSKÁS PETI:

Sokan kritizálták, ő mégis bevállalta. Puskás Peti elkötelezetten érkezett az X-Faktor mentorai közé. Azt mondta, nem titkolt célja, hogy új színt vigyen a tehetségkutatóba és ezáltal a zenei életbe is. Szerinte Petics Kristóf egy olyan figura, aki bár nem a legjobb hangú énekes, mégis van benne valami, ezért megérdemelt még egy esélyt.

Rögtönzött akusztikus koncertet adott a The Biebers!

A Puskás-fiúk és Herrer Sári a nyári, közös koncertek után tovább folytatták a munkát! A közös dalukról megszületéséről is meséltek nekünk. Sárának és a srácoknak nemrégiben egy egészen különleges élményben volt részük. A Music Fm reggeli műsorában, ugyanis élőben adhatták elő a Comet hivatalos dalát, ráadásul rendhagyó módon, akusztikus verzióban szólalt meg a dal.

Peti és a fonott kosár!


szerző:
2016.10.19. 17:25
Peti és a fonott kosár!

Puskás Peti a hétvégi X-Faktort otthon nézte a kedvesével. A kikapcsolódáshoz némi harapnivalót is vásárolt előtte - ezek beszerzéséhez nem mással indult útnak, mint egy kosárral. Nagyon jól áll a kezében: férfi követői az Instagramon lehet, hogy kedvet kapnak: ezzel az eszközzel érdemes bevásárlásra indulni.

Tehetségek és fura fazonok az X-Faktor első válogatóján!

Egy év szünet után szombaton újra felgyulladtak a fények Magyarország legnézettebb tehetségkutatójának stúdiójában. Az X-Faktor megfiatalodott mentorai hatalmas lendülettel vágtak bele a tálentumok felkutatásába, amiből szerencsére nem is volt hiány. Ahogy furcsa fazonokból sem.

Fókusz 2016-07-15


szerző:
2016.07.15. 18:55

Story Extra 2016-06-09


szerző:
2016.06.09. 17:25

Puskás Peti


szerző:
2016.06.08. 16:30
Puskás Peti

A 31 éves mentor, Puskás Peti 2005-ben robbant be a köztudatba, és hamar az emberek szívébe lopta magát. 2007-ben elkészült első albuma, amelyen nemcsak énekesként, de szövegiróként és zeneszerzőként is dolgozott.

Így rontsd el a házi metéltet Puskás Peti módra

Petinek meggyűlt a baja a házi tésztával és annak kinyújtásával. Újra szerelni kellett, ráadásul a tészta laza állaga miatt Tivadarnak kellett befejeznie a széles metélt elkészítését.

Puskás Peti a dzsungel után a konyhában is bizonyíthat!

Újabb híresség esett áldozatául a Hagyjál főzni konyhájának! Péntek este a dél-afrikai dzsungelt is megjáró Puskás Peti és apukája bizonyíthatja be, hogy a férfiak legalább olyan rutinos séfek, mint a hölgyek. Peti énektudására most nem, ellenben kézügyességére nagy szükség lesz!

Starfactory 2015-12-30


szerző:
2015.12.31. 02:10
Starfactory 2015-12-30

Mi történik egy könnyűzenei tehetségkutató verseny színfalai mögött? Hogy a nyertesek sorsa hogyan alakul, azt részben ismerjük, másrészt el tudjuk képzelni. De mi van a vesztesekkel? A történet egy tehetségkutató verseny próbáján kezdődik, ahol a kis faluból érkező, nyitott szívű Rami és a nagyképű, magabiztos szépfiú, Ricsi együtt készül a következő megmérettetésre. A fiatalok nem csak jellemükben különbözőek, hanem társadalmi hátterük is más, ami miatt egyre fokozódik közöttük a feszültség. Míg a fiú karrierjét minden eszközzel támogatja lehengerlő, ellentmondást nem tűrő anyja, Rami apja és nővére nem nézik jó szemmel, hogy a lány az álmait kergetve, „munka nélkül” próbál az életben boldogulni.

Puskás Peti több szerepben is bizonyít

Puskás Peti 30 éves múlt és nem csak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, de színész, videoklip rendező, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat is szerel a koncertjeik előtt.

Így bulizik szombat este Szabó Zsófi, Gianni és Puskás Peti. Ha csatlakozni akartok, este gyertek át!

Folytatódik a Gyertek át szombat este! és folytatódik az RTL Online száguldó riporterének munkája is. Gianni mesél az első magyar felesekről, Puskás Peti pedig felvázolja az ablakon távozás módszereit.

Így köszöntik a sztárok anyukájukat

Május első vasárnapján az anyákat köszöntjük. Ez alkalomból ismert embereket kértünk fel arra, meséljenek gyermekkorukról és édesanyjukhoz fűződő viszonyukról. Dörmer Csaba riportja.

Fókusz Plusz 15-05-02


szerző:
2015.05.02. 19:10
Fókusz Plusz 15-05-02

Fókusz Plusz: A legszebb ünnep - Hírességek köszöntik édesanyjukat anyák napja alkalmából. Kinek mit jelent az élet legfontosabb köteléke? Élő könyvek - Menekültek, ösztöndíjasok, vagy csak kíváncsiak ránk. Itt élő külföldiek mesélnek magukról úgy, ahogy eddig sohasem.

Esélylatolgatás és visszatekintés a mentorsegédekkel

Geszti Péter idén már nem mentorként, hanem mentorsegédként tért vissza és nagyon élvezte a feladatot, hiszen nem az ő vállát nyomta a nehéz döntés súlya. Puskás Peti és Stohl András közösne latolgatták a versenyzők esélyeit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való