KERESÉS search-close

Punnany Massif

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Punnany Massif"

Hazai zenészek fogtak össze a szegény sorsú gyerekekért az UNICEF Magyarországgal

Egy egyedülálló, igazán különleges koncertet ad nyolc élvonalbeli magyar zenekar június 16-án, Apák napján. A cél a hatalmas buli mellett az, hogy közben segítséget is nyújtsunk azoknak, akiknek igazán szüksége van rá. A jegyárakból befolyt bevétel teljes egészében az UNICEF Magyarország legnehezebb sorsú gyerekeket segítő munkáját támogatja.

Meglepődtek a rajongók a Punnany Massif új dalán

A zenekar legújabb száma egy visszafogott dal lett, melynek címe: LÁV. A rajongók vegyes érzésekkel reagáltak rá.

Szabó Simon utánajárt, mi a pécsi zenekarok sikerének titka?

Halott pénz, Punnany Massif, 30Y... Csak néhány zenekar a listáról, akik Pécsről indultak és sikeressé váltak. Szabó Simon nyomozott a városban a Pécsi szál című filmben.

What’sUpCi: Vendéglátós (Punnany Massif)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme a What’sUpCi produkciója!

Hatalmas bulival ünnepelt Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee és a Kartel immár 23 éve vannak a pályán, „születésnapjukat” pedig ehhez méltó bulival ünnepelték meg.

8 érdekesség, amit eddig nem tudtál a Punnany Massifról!

Az idén 15 éves Punnany Massif rögtön az első napon fellép a Balaton Soundon. Ez alkalomból arra gondoltunk, hogy egy rendhagyó kedvcsinálót készítünk. Összeszedtünk néhány olyan tényt a zenekarról, ami nem feltétlenül közismert. Felcser Máté, Wolfie és Meszi magyarázataival világítunk rá a részletekre.

Boldog szülinapot Punnany Massif!

Gondtoltátok volna, hogy a zenekar idén már a 15. születésnapját ünnepli? Pedig már tényleg ennyi ideje imádjuk őket. A Story Extrával most szétnéztünk a titokzatos próbatermükben, és a Punnany-jelenséget is megfejtettük.

Exkluzív: itt készülnek a Punnany slágerek

Felcser Máté megmutatta a Story Extra stábjának a Punnany-szentélyt, azt a stúdiót, ahol a slágerek készülnek, és ahova nemrég költözött a csapat.

 

15 éves a Punnany Massif!


szerző:
2018.06.22. 16:50
15 éves a Punnany Massif!

Kerek évfordulós születésnapot ünnepel a Punnany Massif zenekar. A Story Extra rendhagyó módon teszi tiszteletét a fiúk előtt. Felcser Mátéval, Wolfie-val és Meszivel a zenekar elmúlt tizenöt évét öleljük fel.

 

15 éves a Punnany Massif!


szerző:
2018.05.08. 12:02
15 éves a Punnany Massif!

Tinikorba lépett a népszerű zenekar, ráadásul az évfordulót egy nem mindennapi koncerttel ünnepelték meg! Mutatjuk!

15 éves lett a Punnany Massif


szerző:
2018.05.07. 17:40
15 éves lett a Punnany Massif

Bár nem volt konfetti, tűzijáték és szülinapi torta, 10 ezer rajongó így is hatalmasat bulizott a tinikorba lépő Punnany Massif szülinapi koncertjén. Péntek este megtelt a Budapest Park, hogy meghallgassák az elmúlt 15 év 15 –ahogy ők fogalmaznak – legpunannybb dalát, amelyet áthangszereltek és átdolgoztak egy kicsit.

PUNNANY MASSIF: Dióhéjban az elmúlt 15 év

A lényeg a szeretet. Élvezd! - Ott voltunk a kulisszák mögött, hogy megkérdezzük az elmúlt 15 évről mit gondol a zenekar.

Fábián Julira emlékezik a Punnany Massif

Fábián Julit nagyon sokan tisztelték szakmai tudása miatt, de talán még többen szerették nyitott személyisége és állandó pozitivizmusa miatt. A magyar fesztivál nagyszínpadok egyik nagyágyúja a Punnany Massif, akik egy fellépésen kapták meg a szomorú hírt 2017 decemberében. A Punnanys fiúkkal együtt elevenítjük fel ezt a napot.

15 éves a Punnany Massif!


szerző:
2018.04.24. 08:39
15 éves a Punnany Massif!

A Punnany Massif idén lett 15 éves, ebből az alkalomból jelentették meg új lemezüket, PMX címmel. Erről beszélgettünk a banda két tagjával: Felcser Mátéval és Meszes Balázzsal!

Pilvaker: Fluorék érettségi tétellé váltak?

Egy évvel ezelőtt vitatkoztunk arról, hogy a szavak forradalma-e, hogy a nagy klasszikus Petőfi, Csokonai, vagy Vörösmarty verseket milyen mértékben lehet modernizálni, de talán elég, ha megnézzük mi történt az elmúlt öt évben. Jött a Halott Pénz, a Punnany Massif, Fluor és a többi rapper, színész, zenész és minden korábbinál közelebb hozták a kötelező magolandót a tinikhez. Hashtag kokárda és hashtag pilvaker - Fluorék pár év alatt érettségi tétellé váltak, nálunk meg idén is szól a magyar nemzeti hip-hop rap.

Kis hip-hop történelem

Újra él a hip-hop! Nem hogy nem tűnt el a süllyesztőben, hanem jobban nyomul, mint valaha…Nézzünk a múlt és a ma nagy sztárjait, Kendrick Lamart, Drake-et és a magyar nagymenőket: Ganxtaa Zolee-t, Punnany Massif-éket és az Animal Cannibals-t!

Less be a kulisszák mögé! Így zajlott a 2017-es Comet főpróbája!

Hangolódj velünk a 2017-es Cometre, és nézd meg, hogyan zajlottak a fellépők próbái! Ne feledd, hogy 20 órakor a cometlive.hu-n tudod élőben követni a gálát, ahol a Quimby, a Punnany Massif, a The Biebers, Freddie, Kollányi Zsuzsi, Pápai Joci, Kállay-Saunders András, a Blahalouisiana és Radics Gigi is fellép!

Ők a 2017-es Comet gála fellépői!


szerző:
2017.11.23. 18:00
Ők a 2017-es Comet gála fellépői!

Fergeteges party várható december 8-án a Comet gálán, ahol a díjátadó mellett kilenc fellépő gondoskodik a hangulatról. Mutatjuk, hogy kik ők!

Sztárok a Comet színpadán!


szerző:
2017.11.23. 16:10
Sztárok a Comet színpadán!

Összesen 9 fellépő gondoskodik az idei Comet-gálán a jó hangulatról. Sokaknak aznap este duplán lesz izgulnivalójuk, hiszen néhányukat több kategóriában is jelölték. A Quimby 3, Kollányi Zsuzsi 2, Pápai Joci, Freddie és a Blahalouisana 1-1 díjban reménykedhet.

Megvannak az idei Comet gála fellépői

Fergeteges party várható december 8-án a Comet gálán, ahol a díjátadó mellett kilenc fellépő gondoskodik a hangulatról.

Strandfesztivál: még nincs vége a nyárnak!

Még korán sincs vége a nyárnak, hiszen még mindig van fesztivál, méghozzá a Balatonnál. A Strand. Csütörtökön a színpadra lépett Lóci mellett a Punnany Massif és a Bastille is játszott.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Generációk találkozása a VOLT fesztiválhimnuszában

Rendhagyó kezdeményezésnek lehettünk tanúi akkor, amikor elkészült a VOLT Fesztivál himnusza. Nevezhetnénk generációk találkozásának is, hisz amikor fiatal zenészek közös dalt készítenek a szakma nagy öregeivel, akkor az több, mint csak egy dal. Egy üzenet, ami a múltról, jelenről és a jövőről szól.

Story Extra 2017-06-28


szerző:
2017.06.28. 17:25
Kulisszák mögött: ezt tudnod kell a VOLT Fesztivál 2017 himnuszáról

A VOLT idei fesztiválhimnusza igazán különlegesre sikerült. Az egyik alkotó mondja el, miért.

Innen indult!


szerző:
2017.04.07. 17:25
Innen indult!

Magyar zenészekkel jártunk utána, vajon Magyarországon miből nőtt ki a rap? Ganxsta Zolee, az Animal Cannibals, a Punnany Massif és még sokan mások is mesélnek a kezdetekről.

Story Extra 2017-04-07


szerző:
2017.04.07. 16:55
Pilvaker: Fluorék pár év alatt érettségi tétellé váltak

Vitatkozhatunk, hogy a szavak forradalma-e, hogy a nagy klasszikus Petőfi, Csokonai, vagy Vörösmarty verseket milyen mértékben lehet modernizálni, de talán elég, ha megnézzük mi történt az elmúlt öt évben. Jött a Halott Pénz, a Punnany Massif, Fluor és a többi rapper, színész, zenész és minden korábbinál közelebb hozták a kötelező magolandót a tinikhez. Hashtag kokárda és hashtag pilvaker - Fluorék pár év alatt érettségi tétellé váltak, nálunk meg idén is szól a magyar nemzeti hip-hop rap.

PILVAKER: A rapperek az új költők?

Márciusi ifjak jól figyeljetek, visszatértek a Pilvakerek. Egy könnyed kis irodalom leckeként rapperek, színművészek és zenészek értelmezték idén is újra nagy költőink sorait és március 15-ről a szavak forradalmával emlékeztek meg.

Parov Stelar és Punnany Massif a színpadon

Több, mint tízezer ember tombolt együtt az elektro-swing úttörőjének budapesti koncertjén. A világhírű dj, Parov Stelar exklúzív interjút adott az RTL Klubnak, akárcsak az előzenekara, a Punanny Massif. Többek között arról is meséltek nekünk, hogyan készülnek az ünnepekre és mit jelent számukra a karácsony.

Story Extra 2016-12-05


szerző:
2016.12.05. 17:25
Sztárok, akikkel együtt bulizhatsz a Szigeten!

A fővárost is elérte a fesztivál-láz, így most megmutatjuk nektek, hogyan buliznak kedvenceink, és kik azok, akikkel nemcsak a színpadon, de a tömegben is találkozhatsz.

Születésnapjukon koncertezett a Punnany Massif

Bűvös 13-mas: születésnapját ünnepelte egy koncerttel a Punnany Massif, és a fiúk azt is elárulták nekünk, hogy miért húzódtak vissza ebben az évben a reflektorfénytől.

Story Extra 2016-08-04


szerző:
2016.08.04. 17:25
Tényleg több a befutott kisvárosi együttes, mint budapesti?

Furcsa, de a sikeres zenekarok nagy része vidékről érkezik. Ez tény, mert ha jól megnézzük a magyar zenei felhozatalt, akkor feltűnhet, hogy egyre több formáció nem budapesti. Csokorba szedtük, hogy a sikerzenekarok melyik városhoz kötődnek, illetve mi lehet az oka annak, hogy zeneileg felborult az eddigi egyensúly a főváros és a vidék között?

Story Extra 2016-07-27


szerző:
2016.07.27. 17:25
EXKLUZÍV: Miben rejlik a Punnany Massif sikere?

Megtört a csend, exkluzív interjút adott a Punnany Massif a Story Extrának! A fiúk közismerten jobban érzik magukat a színpadon, mint a kamerák kereszttüzében. Eddig tudatosan távol tartották magukat a televíziós interjúktól, de most megnyíltak. Meglepő őszinteséggel beszéltek nekünk a kezdetekről, a jelenről és a célokról. De miben rejlik a Punnany sikere? A fiúk erre is válaszoltak riporterünknek.

Story Extra 2016-07-15


szerző:
2016.07.15. 17:25
Így búcsúztatták a magyar celebek a 10. Balaton Soundot!

A fesztivál szezon második hajrájában, ezúttal a vízpart kapta a főszerepet! Megmutattuk már, hogy kik voltak ott a kezdésen, ahogyan abból is csemegéztünk, kik léptek színpadra! Most jöjjön az, hogyan köszöntek el hírességeink az egyhetes buli sorozattól!

Világsztárok szomszédságában a Punnany Massif!

Mától kezdődik a Balaton legnagyobb bulija, ahova természetesen hivatalos a pécsi hip-hop zenekar is, és nem is akármilyen kiváltságba lett része a csapatnak! Kíváncsi vagy melyik fellépő mellett öltözhetnek a srácok? Kattints!

Mindenki fesztivál hangulatban élvezi a forróságot!

Amikor megérkezik a nyár, eljön a szabadtéri bulik és a koncertek ideje. Most sincs ez másképp, azonban a rengeteg bulizós arc között nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a fellépők is kiélvezik az őrületes hangulatot.

Hatalmas partival búcsúztak a rajongók a magyar fociválogatottól

Vasárnap este a szurkolók egy közös bulival kívántak jó utat a Franciaországba készülő magyar labdarúgó válogatott játékosainak. A hatalmas várakozások ellenére nem jelent meg az egész csapat, mindössze négy játékos vett részt a fesztiválon. A 23 fős keretből csak az oslói hős Kleinheisler László, Németh Krisztián, Juhász Roland és a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs bulizott a helyszínen.

Hip-hop bandák, akik kitalálták és megfőzték a sikerreceptet

 Milliók kattintanak rájuk, rengetegen járnak a koncertjeikre és kívülről fújják slágereiket. A közönség tombol a dalokra. Imádják a színpadon álló előadókat, azt azonban kevesen tudják hány év, mennyi munka kellett ahhoz, hogy eljutottak odáig.

A saját erejükből mára szupersztárok lettek

Hősök, Punnany Massif, Halott Pénz, Wellhello – a hazai hip-hop és rapzene megkerülhetetlen bástyái. Vajon mikor lettek azok, hogyan kerültek fel a toplistára, hogyan nőtték ki az underground klubokat és váltak hatalmas koncertek főszereplőivé?

PUNNANY MASSIF:

Amikor a Punnany Massif elkészítette első lemezét, az egészet még nem is gondolták igazán komolyan, marketingről például akkor még fogalmuk sem volt. Aztán észrevették, hogy az emberek hihetetlenül szomjaznak már a valódi gondolatokra.

Születésnapot ünnepel a Punnany Massif

A 11 éve fennálló pécsi hiphop banda most először állt kötélnek és adott interjút a Reflektor riporterének. A két alapító tag, Felcser Máté és Farkas Roland tabuk nélkül mesélt az elmúlt évekről.

Reflektor 14-08-11


szerző:
2014.08.12. 00:20
Reflektor 14-08-11

Reflektor: Hosszú Katinka nagycsaládra vágyik. Születésnapot ünnepel a Punnany Massif.

Vastag Csaba a Vidámparkban


szerző:
2011.06.02. 11:22
Vastag Csaba a Vidámparkban

Sztárok, köztük az X-Faktor győztese is ott lesz vasárnap az önkéntesek napján a budapesti Vidámparkban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való