KERESÉS search-close

Pumpedék

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pumpedék"

Vajon véget ér Gaboék barátsága?

A ma esti Pumpedékben izgalmas fordulat várható! Hiszen Gabo és legjobb barátja szerelme, Luna összemelegedtek. A románc pedig nem marad titokban, Soma is tudomást szerez az árulásról. A megtört reality sztár könnyes szemmel beszélt élete legnagyobb csalódásáról...

Sebestyén Ági csókolózott valakivel és ez a fiú bizony nem Gabo!

Nehéz követni Sebestyén Ági és Pumped Gabo párkapcsolatának változásait – jelenleg viszont biztos, hogy nincsenek együtt. Ági Instagram-posztja szerint más fiúhoz pártolt át, és ezt egyáltalán nem is titkolja. A rejtélyes fiatalemberről fotót is posztolt – bár az arca nem látszik jól, de a csók alapján nagyon szoros szálak fűzik őket egymáshoz. De mit szól ehhez Gabo? 

Sebestyén Ági feldúsult szája

Sebéstyén Ági kés, illetve tű alá feküdt, az eredmény pedig roppant látványos lett. A Pumpedék sztárja úgy döntött, feltölteti egyébként is dús ajkait, ráadásul egy olyan anyagot fecskendeztek a szájába, melytől az eredmény örökké tartós marad. Egy bőrgyógyászt is megkérdeztünk a beavatkozás hátulütőiről, aki számos negatív esetet is bemutatott nekünk. Félrepumpált szájú sztárok és a pozitív példák.

Soma ígéretet tett, és visszakapta Lunát:

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma azért jött el a műsorba, hogy visszahódítsa egykori kedvesét, Lunát. A lány nem érti, hogyha Soma szerelmes belé, miért irogatott más lányoknak a kapcsolatuk alatt, de hála Somi őszinteségének, Luna megbocsátott, és adott neki még egy esélyt.

Pumpedék kalandjai a Balatonon folytatódnak

Újra beköltözött Pumped Gabó a mindennapjainkba, egy hete már a képernyőn az RTL Spike nagy sikerű reality-je, a Pumpedék második szériája. Az első évad után azt gondolhatnánk, nincs új a nap alatt, hiszen túlzás nélkül minden szituációban láthattuk Pumped Gabót, Somát és Ágit. De higgyék el, ez egyáltalán nem így van. Pumpedék tudnak meglepetést okozni az új évadban is, egy balatoni bárt kezdenek majd üzemeltetni, ahol számos kalamajkába kerülnek.

 Újra képernyőn a Pumpedék!

Nem kell tovább várni, újra képernyőn Pumped Gabo és a többiek. A második évadban Gabo és Soma nagy fába vágja fejszéjét: egy koktélbárt pultjában próbálják megállni a helyüket. A nyári kaland során persze a jól ismert szereplők is felbukkannak majd, buliból, drámából és nevetésből nem lesz hiány. Az első epizódot hétfő este 22 órától  láthatják az RTL Spike-on.

Jön a Pumpedék új évada!


szerző:
2017.08.14. 09:06
Jön a Pumpedék új évada!

Augusztus 21-én, hétfőn újra elstartol a Pumpedék. Gabo, Ági és VV Soma mesélt arról, hogy mi történt az első évad záróepizódja óta, és hogy mire számíthatnak majd a nézők hamarosan...

Gabot aggasztja, hogy Ági 5 év múlva szottyadt lesz

Gabo bevallotta, hogy miközben Ágival volt, más csajoknak is irogatott titokban. Szerinte nincs ebben semmi furcsa, hiszen nagyon fiatal még, és szüksége van visszacsatolásra. Gabo szerint a korkülönbség is probléma, ugyanis Ági már házasságot és gyereket szeretne, de ő egyelőre élni. A nagyszájú Pumped nem titkolta el a véleményét, és kijelentette, hogy öt év múlva szívesen elveszi Ágit, bár az kicsit aggasztja, hogy addigra a lány "vén szatyor" lesz...

Pumped Gabo:

Ági elmesélte, hogy miután Gabo megcsalta őt VV Zsófival, a fiú elvitte szerelmét Velencébe. Bár a lány azt hitte, hogy az utazás összehozza őket, épp az ellenkezője történt, ugyanis hivatalosan már nem alkotnak egy párt. Gabo nem bánja, hogy Ági pasizgat, ugyanis a 21 éves srác szerint egy kapcsolat nagyon rossz, és ő Ági mellett rabságban érezte magát.

Megjelent Dj Pumpedék első slágere!

A fehérjeivós mix VV Soma szerint a fesztiválok nagy slágere lesz és garantáltan a rádiós toplisták élén fog landolni. Valóban ennyire jó lett Pumpedék dala? Bizonyosodj meg róla!

Álommelót hirdetett Pumped Gabo és VV Soma!

Pumped Gabónak, VV Somának és Sebestyén Áginak szuper ajánlata van számodra! Ha túl sok a szabadidőd és szívesen dolgoznál a nyáron, akkor jelentkezz a Pumpedék Bárba!

Kihagyhatatlan lehetőség! Dolgozz együtt Pumpedékkel!

Itt a nagy lehetőség! Ha sok a szabadidőd, nem tudsz mit csinálni a nyáron, de kéne egy jó meló, dolgozz a Pumpedék Bárban! Részletekért kattints ide!

Véget ért a Pumpedék! Íme a TOP 5 legjobb jelenet!

Június 26-án egy best of adással ért véget a Pumpedék című reality az RTL Spike-on. Ha felelevenítenéd Gabo és Ági viharos kapcsolatának eseményeit, vagy csak nevetnél egy jót VV Soma és haverja bolondozásain, nézd meg összefoglalónkat!

Pumpedék velencei kalandja csúnya véget ért...

Pumped Gabo születésnapja alkalmából lepte meg szerelmét egy velencei utazással, azonban arra biztosan nem számított, hogy így fog véget érni a romantikázás...

Pumped Gabo nagy bejelentése mindent felforgat...

Sebestyén Ági vélhetően egészen másra számított, amikor szerelme valami fontosat szeretett volna vele megosztani, ami egy újabb szintre emelné a kapcsolatukat...

Művészettörténet óra Pumpedékkel, avagy Gabóék múzeumban jártak

Míg Sebestyén Ági hiába próbálta megfejteni a művészeti alkotások értelmét, Gabo egy komplett tárlatvezetést tartott a velencei múzeumban!

Pumpednének meggyűlt a baja a cipőjével, majd Gabóval is...

Úgy tűnik, hogy a tűsarkű csizma nem a legideálisabb választás a velencei városnézéshez... Nézd meg, hogyan próbálta megmenteni a helyzetet Pumped Gabo!

(18+) Pumpedné szexi rendőrnőnek öltözve büntette meg Gabót!

Pumped Gabo és Sebestyén Ági Velencében romantikáztak, azonban a városnézés helyett inkább a buja örömöket választották...

Pumped Gabo tejszínhabos

Sebestyén Ági ágyba kapta a reggelit nőnapon, ráadásul egy extra nyalánksággal is meglepte őt szerelme. Nézd meg, hogyan kényeztetik egymást Pumpedék!

Sebestyén Ági szexi rendőrnőként büntette meg Pumped Gabót

Gabót nem mindennapi látvány fogadta a velencei szállodában, Ági ugyanis szexi jelmezbe bújt, hogy kicsit feldobja a külföldi romantikázást. Nézd meg, hogyan fogadta a srác rendőrnőnek öltözött barátnőjét!

(18+) Ági meghálálta Gabónak a velencei utat

Gabo Velencébe repítette Ágit, amiért cserébe a szőke bombázó a csúcsra repítette a srácot! Nézd meg, hogyan hálálta meg Pumpedné a romantikus utazást!

Vitával indult Pumpedék velencei romantikázása...

Gabo és Ági már az első percekben összevesztek, ahelyett, hogy élvezték volna a Velence nyújtotta látványt és hangulatot... Pumped ráadásul csúnyán beszólt kedvesének...

(18+) Kamerák előtt szexelt Pumped Gabo és Sebestyén Ági!

Sebestyén Ági és Pumped Gabo először a zuhany alatt estek egymásnak, majd az ágyban lovagolta meg szerelmét a szőke bombázó, aki hangos nyögésekkel kísérve juttatta el a csúcsra a valóságshow-sztárt...

Félelem és reszketés a bobpályán

Gabo úgy döntött, hogy randira viszi Ágit, azonban azzal nem számolt, hogy a romantikus bobozás egy rémálommá fog válni...

Luna ráhajtott Gabóra?


szerző:
2017.06.05. 22:30
Luna ráhajtott Gabóra?

Ági féltékeny lett Lunára, amiért a lány becsábította a bokorba Gabót, hogy együtt pisiljenek. Szerinted jogosan akadt ki a szőke szépség?

VV Soma szexi öltánccal kedveskedett szerelmének

Luna meglepetése egy felejthetetlen öltánc volt, amit a pasija, a valóságshow-győztes Soma prezentált neki...

(18+) Videón Pumped Gabo és barátnőjének békülős szexe!

Ági és Gabo először a zuhany alatt estek egymásnak, majd az ágyban folytatták a szeretkezést! Nézd meg a valóságshow-sztárok szexjelenetét most!

Snezi lebuktatta Sebestyén Ágit?

Snezi újra megjelent Ági lakásánál, ám ezúttal nem csak a holmijaiért jött, hanem titokzatosan vallott Sebestyén Ági múltjáról, ami igencsak felkeltette Gabo érdeklődését...

Pumped Gabo húgára ráhajtott a valóságshow-sztár haverja!

Korábban már beszámoltunk Pumped Gabo és húga, Cintia testvéri kapcsolatáról, de azóta még inkább megismerhettük a fiatal lányt a Pumpedék című realitynek köszönhetően. A legutóbbi részben ráadásul annak is szemtanúi lehettünk, ahogy Gabo egyik haverja, Domán flörtöl Cintivel... Vajon végül beadja a derekát a lány?

Pumped Gabo csúnyán beégett a barátnője előtt...

Sebestyén Ági idén ünnepelte 31. születésnapját, azonban Gabo a tortára egy 32-es gyertyát tett. Először mindenki bevette, hogy a srác tényleg ennyire nincs képben a barátnője életkorával kapcsolatban, de ezután következett csak az igazi meglepetés!

Sebestyén Ágit vérig sértették Gabo haverjai

Pumped Gabo szerelménél betelt a pohár! Ágit folyamatosan sértegette VV Soma és Domán, és úgy tűnt, hogy a lány hiába kérte Gabo közbeavatkozását...

Domán szemet vetett Pumped Gabo testvérére

Szemmel láthatóan bejön Dománnak Cintia, ezért összegyűjtöttük a legviccesebb közös pillanataikat!

Pumpedék újra együtt!


szerző:
2017.05.29. 22:30
Pumpedék újra együtt!

A sok-sok próbálkozás végre meghozta gyümölcsét: Ági megenyhült és a múltat elfeledve megbocsátott Gabónak. Nézd meg romantikus kirándulásukat!

Gabo még azt sem tudja, hogy hány éves a barátnője?

Ági teljesen kiakadt, amikor a születésnapján meglátta a tortán égő gyertyákat. Vajon csak egy vicc volt, hogy Gabo tényleg nem tudja, hogy hány éves a csaja?

Vér tapadt Pumped Gabo kezéhez


szerző:
2017.05.29. 22:30
Vér tapadt Pumped Gabo kezéhez

Lunácska teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy disznóvágásra jöttek, Pumped Gabónak pedig még a foga is tiszta vér lett...

Hoppá! Egy ágyban VV Soma és Sebestyén Ági!

A ValóVilág powered by Big Brother győztese meglátogatta a szőke bombázót, hogy együtt szereljék össze a lány fésülködő asztalát, ám végül az ágyban kötöttek ki... Ha kíváncsi vagy, hogy mivel tudta zavarba hozni Somát Pumped Gabo szerelme, nézd meg a videót!

Hoppá! Pumped Gabo és Sebestyén Ági a kamerák előtt maszturbált...

Pumped Gabo már alig bírta Ági nélkül, ezért úgy döntött, hogy felhívja a lányt, azonban a túlfűtött videóbeszélgetés és a bugyijában nyúlkáló exbarátnőjének látványa csak még inkább felizgatta a srácot... Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogyan ért véget a "hancúr"!

Pumpedék a kamerák előtt maszturbáltak

Pumped Gabo már alig bírja Ági nélkül, ezért úgy döntött, hogy felhívja a lányt, azonban a videóbeszélgetés és a bugyijában nyúlkáló exbarátnője csak még inkább felizgatta a srácot...

Csajozási tippek Pumped Gabótól!

A két fiatal tanonc szinte issza Pumped Gabo összes szavát, főleg ha csajozásról van szó! Ha Te is tanulnál a mestertől, nézd meg a videót!

Sebestyén Ági zavarba hozta VV Somát!

Ági – Luna tanácsára – Somát hívta segítségül, hogy összeszereljék az újonnan vásárolt asztalt, azonban arra a valóságshow győztese sem számított, hogy a közös barkácsolásba bele fog pirulni...

Pumped Gabo a legjobb barátjára féltékeny?

Gabo kiakadt, amikor megtudta, hogy Áginak előbb jut eszébe Somáéknak szólni, ha segítségre van szüksége, mint egykori pasijának... A srác azonban hamar túltette magát a történteken, és randira hívta exbarátnőjét!

Pumpedék bécsi kalandjai


szerző:
2017.05.15. 22:30
Pumpedék bécsi kalandjai

Ági meggyőzte Gabót, hogy vigye magával Snezit is Bécsbe, így Somával hárman keltek útra, hogy megszabaduljanak Pumped autójától. A bökkenő csak ott volt, hogy a lány nem tudott róla, hogy vonattal kell hazautaznia...

Snezi letáncolta Gabót és Somát is a parkettről

Snezinek a vérében van a táncolás, és ezt be is bizonyította szexi táncával, amit VV Somával és Pumped Gabóval lejtett a bécsi szórakozóhelyen.

Sebestyén Ági kilakoltatta Snezit

Ági Luna segítségével pakolta össze és zsákolta be Snezi ruháit, mert már nem bírta elviselni a lányt lakótársaként... Vajon mit szól majd ehhez Snezi?

Nézd meg Snezi reakcióját, amikor rájön, hogy el kell költöznie!

Snezi másnap reggel ért haza Bécsből, és meglepődve szemlélte a ruháit tartalmazó zsákokat. Majd amikor Ági felvilágosította, hogy mennie kell, kiakadt, és bosszút eszelt ki...

Pumped Gabo befogadta Snezit! Mit szól majd ehhez Ági?

Miután Ági kidobta Snezit a lakásából, a lány bosszút eszelt, és átment Gabóhoz. A srác némi gondolkodás után befogadta a lányt. Mit szól majd mindehhez Ági?

KVÍZ! Mennyire ismered Pumpedéket?

Töltsd ki Pumpedék kvízünkez, hogy megtudd, mennyire vagy képben Gabo és Ági mindennapjait illetően! Ne feledd, minden hétfőn 22 órakor új epizóddal jelentkezik a reality show az RTL Spike-on!

Szerenádot adott szerelmének Pumped Gabo, de hoppon maradt...

Pumped Gabo nem adja fel a próbálkozást, hogy visszaszerezze barátnőjét, Ágit. A lányt azonban még a mécsesekből kirakott szív és az éjszakai szerenád sem nyűgözte le... Hogyan tovább, Gabo?

Peller Annáék párkapcsolati tanácsokkal látták el Pumpedéket

A Gyertek át! adása után Peller Anna, Lukács Miki, Sebestyén Ági és Pumped Gabo beültek egy étterembe, hogy átbeszéljék, kivel mi történt a Nyerő Páros óta, és hogy a Reggeli műsorvezetői tanácsokat adjanak a fasírtban lévő fiataloknak.

Lebukott Sebestyén Ági expasija!

Gabo áthívta magához Ágit, készített neki reggelit, és felelevenítette a rózsaszirmokból kirakott szívet is, így Dominik végérvényesen lebukott...

Pumped Gabo arcán már csak a tejföl segíthet...

Gabo hosszú idő után először szoláriumban járt, azonban elszámolta a perceket, és a kelleténél tovább maradt bent... Csoda, hogy leégett?

Less be a kulisszák mögé! Ez történt a Gyertek át! forgatása után

Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt a Gyertek át! forgatása után, és újra kibékült-e Pumped Gabo és Sebestyén Ági, nézd meg a videót!

Újra együtt a Nyerő Páros játékosai!

A Gyertek át! után Peller Annáékkal mentek étterembe Gabóék, ahol kitárgyalták kapcsolatukat, és megbeszélték a problémáikat. A Reggeli műsorvezetői pedig próbálták tanácsokkal ellátni a fiatalokat...

Minden lány olyan srácról álmodik, mint amilyen Pumped Gabo!

Gabo újabb romantikus trükkel próbálkozott, ezúttal mécsesekből rakott ki egy szívet Ági ablaka alá, azonban a lányt hidegen hagyja a srác erőfeszítése...

Pumped Gabo minden követ megmozgat, hogy visszaszerezze Ágit

Miután Gabo megtudta, hogy Ági más sráccal randizik, először dühbe gurult, majd miután lenyugodott, élő Facebookos videóban kért bocsánatot egykori barátnőjétől. Vajon hogyan reagált erre Ági?

Sebestyén Ági az expasijával randizott! Mit szól ehhez Pumped Gabo?

Pumped Gabo hiába készített rózsaszirmokból szívet Ági ajtaja elé, a lány inkább az expasijával ment el randizni. Ráadásul Ági meg van győződve róla, hogy Dominik volt ennyire romantikus. Vajon mi fog kisülni ebből?

Sebestyén Ági udvarlója már az első randin hazudik a lánynak

Pumped Gabo mindent elkövet, hogy kiengesztelje szerelmét, azonban egy kis félreértés történik! Ági randira megy Dominikkal, aki ezt kihasználva visszaél a helyzettel...

Pumped Gabo nagy nyilvánosság előtt kért bocsánatot Ágitól

Pumped Gabo egy Facebookos élő videóban kér bocsánatot szerelmétől, abban bízva, hogy Ági így megbocsát neki.

Hoppá! Pumped Gabo teljesen kikelt magából!

Gabo teljesen kiborult, amikor meglátta Ági és Dominik közös képét. A srác törni-zúzni kezdett, majd az erkélyről dobta le dohányzóasztalát...

Sebestyén Ági megtalálta Pumped Gabo utódját?

Pumped Gabo megcsalta barátnőjét VV Zsófival, ezért a lány úgy döntött, hogy végleg véget vet kapcsolatuknak. Mivel az összes hírportál megírta a félrelépést, ezért Dominik kapva kapott az alkalmon, hogy felhívja Ágit. Vajon mi fog kisülni ebből?

Pumped Gabo elárulta, mikor veszi feleségül Sebestyén Ágit

Már megszokhattuk, hogy Gabo és Ági kapcsolata eléggé viharos. Mostanában VV Zsófi, pontosabban a fiú hűtlensége okoz problémákat, de Gabo elárulta, hogy mi az alapvető gond: a közösségi oldalakat használó lányok és fotóik túlságosan is "gerjesztik az étvágyát". A 21. század technikai vívmányain túllépve Anna arra is kíváncsi volt, hogy vajon mikor szánja rá magát Pumped a nagy lépésre...

Pumped Gabo nem bírta visszatartani könnyeit!

Pumped Gabo valószínűleg már ezerszer megbánta, hogy áthívta magához VV Zsófit... Sebestyén Áginak hamar a fülébe jutott, hogy barátja megcsalta őt, és ezúttal nem bocsánott meg neki! Gabo hiába próbálta meg kiengesztelni Ágit, a lány hajthatatlan volt. A nyári fesztiválon ismertté vált srác ezután a kiscicájával összebújva sírta tele a párnáját.

Amióta összeveszett barátnőjével, Pumped Gabót semmi nem tudja jó kedvre deríteni. Barátja, VV Soma azonba megpróbálkozik a lehetetlennel!

Hoppá! Sebestyén Áginak máris új udvarlója van!

Pumped Gabo annyira megbántotta Ágit, hogy a lány hajthatatlan, soha többé nem akar kapcsolatot a sráccal. Azonban máris van egy újabb érdeklődő!

Pumped Gabo zokogásban tört ki, miután barátnője szakított vele

Gabo nem gondolt a következményekre, amikor áthívta magához VV Zsófit, azonban megtörtént a legrosszabb: Ági soha többé nem szeretne vele lenni. Nézd meg, hogy reagált Pumped Gabo!

Luna és Sebestyén Ági nagyobb mellekre vágynak

VV Soma barátnője nem elégedett a mellméretével, ezért úgy dönt, hogy plasztikai műtét alá veti magát. Sebestyén Ági is kedvet kap a mellnagyobbításhoz, ezért elkíséri a lányt az orvoshoz. Figyelem, cicivillantás következik!

Sebestyén Ági hallani sem akar Gabóról

Pumped Gabo meglepte Ágit, azonban a lány egyáltalán nem örült a srác látogatásának, sőt még a kulcsait is visszaadta, így egyértelművé vált, hogy soha többé nem akar tőle semmit.

Sokkoló videót tett közzé Pumbed Gabo!

A srác közös programot szervezett VV Somával és Aurélióval. Szerintetek mit csináltak együtt? Nem hiszitek, el mi történt!

Nem fogod elhinni, milyen romantikus tud lenni Pumped Gabo!

A Pumpedék főszereplője igazán meglepte barátnőjét, Sebestyén Ágit Valentin-nap alkalmából. Nem elég, hogy ágyba vitte neki a reggelit, még egy óriási csokor vörös rózsát is vett neki, ami azonban ezután következett, mindent felülmúlt!

Ajaj! Sebestyén Ági felhívta VV Zsófit a megcsalás miatt!

Pumped Gabo barátnője teljesen kiakadt, amikor meglátta az internetre felkerült videót a pasijáról és a ValóVilág powered by Big Brother Zsófijáról, ezért úgy döntött, hogy számon kéri a lányon a megalázó esetet. Hallgasd meg a durva telefonbeszélgetést és nézd meg az erről készült videót!

Pumped Gabo megmutatta romantikus oldalát!

Valentin-napon egy óriási csokor vörös rózsával kedveskedett barátnőjének Gabo, aki a romantikus perceket egy igazán diszkrét mozdulattal zárta...

Gabo és Ági a szaunában estek egymásnak az izzasztó edzés után

Ági és Gabo közös edzése igazán viccesre sikerült, a fiú folyamatosan kitolt barátnőjével, majd a szaunába csábította...

Sebestyén Ági telefonon kérte számon VV Zsófit

Miután Ágihoz eljutott az internetre feltöltött videó híre, felhívta VV Zsófit, hogy számon kérje rajta a megalázó húzást...

Még sosem alázták meg ennyire Sebestyén Ágit!

VV Zsófi kiszivárogtatta a felvételeket, amik Gabónál készültek, így ország-világ láthatta, amint a srác megcsalja a barátnőjét...

Ezt látnod kell! Sebestyén Ági cicit villantott!

Pumped Gabo kedvese épp első fellépésére készült, amikor ország-világ megcsodálhatta kebleit. A DJ-ként is tevékenykedő lány lázasan indult útnak, és az autóban vette át fellépőruháját. Nézd meg a villantást!

Most kiderül, hogyan folytatódik Pumped Gabo és VV Zsófi románca!

Pumped Gabo nemrég áthívta magához VV Zsófit, aminek a híre hamar Sebestyén Ági fülébe jutott... A ValóVilág powered by Big Brother játékosa azonban most újra képbe került! Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogyan folytatódik kettejük története!

Sebestyén Áginak 40 fokos láza volt élete első fellépésén

Ági úgy döntött, hogy betegen is végigtolja az esti bulit. Nézd meg, hogy milyen egy igazi, Dj Sebestyén Ági féle party!

Húsleves Pumped Gabo módra


szerző:
2017.04.10. 22:30
Húsleves Pumped Gabo módra

Gabo áthívta magához a beteg Ágit, hogy házi készítésű húslevesével enyhítse a lány lázát. Az étel azonban nem teljesen olyan lett, mint amilyet Ági szeretett volna...

Ennyi volt Pumped Gabo és VV Zsófi románca?

Gabo nagyon kiakadt, amikor megtudta Ágitól, hogy VV Zsófi egy fotóval dokumentálta a srácnál töltött estét. Amikor a ValóVilág powered by Big Brother játékosa telefonon kereste Gabót, a fiú csúnyán kiosztotta őt...

Hallgasd meg Pumped Gabo esti meséjét!

Gabo egy igazán romantikus történetet mesélt el este Áginak, akivel összebújva aludtak el. Ezek szerint szent a béke?

Megcsalás Pumpedéknél: Gabo csupán a genetika áldozata?

Óriási balhéval végződött Pumpedék baráti összejövetele.  Úgy eldurvult a helyzet, hogy Ági ököllel esett neki Gabónak. A lány az interneten fedezett fel egy képet, ami lebuktatta párját.

Hoppá! Így reagált Sebestyén Ági Pumped Gabo félrelépésére!

Emlékeztek még arra a videóra, amin Pumped Gabo és VV Zsófi enyelegnek? A lány készített egy fotót Gabo ágyából, amit aztán feltöltött Instagramra, így egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb Ági is megtudja, hogy ott járt a ValóVilág powered by Big Brother játékosa a pasijánál...

VV Soma megdöbbentő képpel sokkolta követőit

A ValóVilág powered by Big Brother győztese kendőzetlenül vallott életéről, sőt egy olyan fotót is megosztott rajongóival, melyet eddig soha nem láthatott senki!

Story Extra 2017-04-04


szerző:
2017.04.04. 16:55
Pumped Gabo és VV Soma pisztollyal céloztak egymásra

Pumped Gabo meglepte reggel barátját, VV Somát, és beállított hozzá egy pisztollyal... A ValóVilág Powered By Big Brother győztese azonban visszavágott!

Ági egy buliban tudta meg, hogy Gabo megcsalta

Emlékeztek még az előző részre, amikor Gabo áthívta magához Zsófikát? A lány készített egy fotót Gabo ágyából, amit aztán feltöltött Instagramra, így egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb Ági is megtudja, hogy ott járt a ValóVilág Powered By Big Brother játékosa a pasijánál...

Áginak magassarkúban kellett kimásznia a sártengerből

Gabónak sikerült úgy leparkolnia VV Soma otthona előtt, hogy az anyósülés felőli oldalon egy hatalmas pocsolya és sártenger legyen, így Áginak nem kis erőfeszítések árán sikerült csak kiszállnia az autóból...

Gabo és Ági csúnyán beégtek az edzőterem tulajdonosa előtt

Gabót nemrég felhívta annak az edzőteremnek a tulajdonosa, ahol gyúrni szokott, hogy egy közreműködés keretein belül népszerűsítse Ágival a konditermet. Azonban Gabo nem sok jó ötlettel tudott szolgálni, sőt...

Pumpedék: Sebestyén Ági valódi arca

Ki is az a fitneszes lány valójában Pumped Gabo oldalán? Honnan jött, és mit csinált korábban a szexbomba Ági? A Fókusz riportere őszintén beszélgetett Sebestyén Ágival.

 

ŐSZINTÉN: kicsoda Sebestyén Ági valójában?

Sebestyén Ágit először Pumped Gabo oldalán láthatta először a nagyközönség a Nyerő Páros műsorában, most pedig Gabó mellett a Pumpedék című reality főszereplője. De ki is valójában a szőkeség? Fitneszversenyző, dj vagy celeb? Milyen volt a gyerekkora, és mik a lány álmai? A Fókusz riportere minderről kifaggatta Ágit.

Garantált a nevetés! Pumped Gabo és VV Soma esete a kanapéval...

A köztudottan jó barátságot ápoló Pumped Gabo és a ValóVilág powered by Big Brother győztese, VV Soma úgy döntöttek, hogy megszabadulnak a piros kanapétól, azonban azzal nem számoltak, hogy azt valahogy ki kell juttatniuk a lakásból, és a fuvar kérdését is meg kell oldaniuk... Nézd meg a vicces videót, mert fogadni mernénk, hogy nem bírod majd visszafojtani a nevetést!

Durva! Pumped Gabo félrelépett VV Zsófival!

A Balaton Soundos táncával elhíresült srácról eddig is tudni lehetett, hogy imádja a nőket, aminek barátnője nem igazán örül – érthető okokból. Korábban már felröppent a hír, hogy Gabo megcsalta Ágit, azonban most az is kiderült, hogyan történt mindez, és meddig ment el VV Zsófival a gyúrós fiú...

Ági szövetségre lépett Gabo anyukájával!

Gabo anyukája boldogan gondolt vissza a régi szép időkre, amikor együtt ünnpepelték a karácsonyt Gabóval és Ágival, és megígérte a lánynak, hogy mindent megtesz azért, hogy fia komolyan vegye barátnőjét.

Gyermekkori fotókon Pumped Gabo!


szerző:
2017.03.28. 14:18
Gyermekkori fotókon Pumped Gabo!

Gabo anyukája cuki gyerekkori fotókat mutatott Áginak a fiáról, és elmesélte, milyen volt életet adni egy kisbabának. Vajon miért érdeklődött a lány a gyermekvállalásról?

VV Soma és Gabo bénázása a kanapéval

Gabo talált egy vevőt a piros kanapéjára, és Somát hívta segítségül a bútor elszállításához. Vajon befér a liftbe a kanapé? És az autóba?

Hogyan alakul Gabo és Ági kapcsolata? A jósnő válaszol!

Ági ellátogatott egy jósnőhöz a barátnőjével, hogy megtudja, van-e jövője kapcsolatuknak Gabóval. A lányt nem dobta fel, amit hallott...

Hoppá! Gabo megcsalta Ágit!


szerző:
2017.03.28. 11:40
Hoppá! Gabo megcsalta Ágit!

Gabo áthívta magához Zsófit, és hamar a lényegre tértek...Hogy ki nyomul kire, nem derült ki, de az biztos, hogy érezhető volt a vibrálás kettejük között.

(18+) Pikáns jelenetek a szoliban: Pumpedék beindultak!

Mostantól heti rendszerességgel lehetünk tanúi a fesztiválrajongó fiú és kedvese, Sebestyén Ági viharos szerelmi életének. A szerelmesek pedig már most az első részben, döbbenetes sztorival szolgáltak! Hogy, mi köze ehhez a szoláriumnak? Eláruljuk!

Pumpedék élete lesz az új valóságshow!

Kamerák követik őket mindenhová, mostantól Pumpedék élete lesz az új valóságshow! A kigyúrt srác éppen szóba sem áll barátnőjével, anyjával pedig folyamatos az adok-kapok. A sorozat jeleneteit nem írták meg előre, így őszinte pillanatoknak lehetünk szemtanúi. De nem csak a pár életébe és hálószobatitkaiba leshetünk be, a család és a barátok is szerephez jutnak majd…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való