KERESÉS search-close

Pulai Imre

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pulai Imre"

Magyarok a téli olimpiákon

38 éve szereztek magyarok utoljára érmet téli olimpián, idén viszont gyorskorcsolyában éremesélyesek lehetünk! Volt már magyar humorista és fitnesz bajnok is téli olimpián, és megmutatjuk az elcsalt magyar arany és a balszerencsés kenukirály történetét is.

KULISSZA: Le a lejtőn százötvennel!

Hogyan lesz egy kenus olimpiai bajnokból szánkó-, majd bob-versenyző? Pulai Imre mesélt a téli sportok szépségéről, kihívásról, sikerekről, nehézségekről és szakmai titkokról.

A gyerekek nem hittek a szemüknek!

Mivel a 11 éves Zsombi a „mai kor gyermeke”, anyukája, Elvira büntetésből több alkalommal is elvette tőle a mobiltelefont. Most viszont eljött az alkalom, hogy visszakapja elkobzott készülékét, ráadásul karácsonyi meglepetésként Pulai Imre, olimpiai bajnok érkezett hozzá, aki a 7 éves kislányát, Lilit is meglepte.

Kacsafutam lázban az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

A gumikacsa-úsztató versenyen Éjjel-Nappal Kristóf és Dávid először egymással, majd Pulai Imre olimpiai bajnok kenussal mérte össze tudását. Mindegyikük lázasan készül a közelgő gumikacsa derbire.

Pulai Imre nem indulhat az olimpián!

Szocsiban hamarosan kezdetét veszi a téli olimpia, amin sokáig úgy nézett ki, hogy Pulai Imre is részvehet. Bár az olimpia honlapján továbbra is indulóként szerepel, ő már tudja, hogy lemaradt a nagy lehetőségről.

Pulai Imre újabb olimpiára készül

Az olimpiai és világbajnok kenus már hosszú évek óta új sportágának, a szánkózásnak él, és még most, 46 évesen is arról álmodik, hogy az olimpiai csapat tagja lehessen. Hogy teljesül-e az álma, az talán napokon belül kiderül.

Reflektor 14-01-09


szerző:
2014.01.09. 23:45
Reflektor 14-01-09

Reflektor: Kozso a legnagyobb titokban szervezi az esküvőjét. Pulai Imre újabb olimpiára készül.

Havazin 12-03-25


szerző:
2012.03.25. 12:25
Havazin 12-03-25

Havazin: Molnár Andi és olimpiai bajnok kenusunk, Pulai Imre meghódítják a mesebeli síparadicsomot, St. Antont. Tánc a jégen és a vízben, szédítő lejtők, óriási hokicsata a Havazinban!

Reggeli 11-08-29


szerző:
2011.08.29. 08:35
Reggeli  11-08-29

Sportosan telt a hétfői Reggeli: személyesen gratuláltunk Balzsay Karcsinak ukrajnai sikeréhez, Dzsudzsák Balázs állapotáról orvosát kérdeztük, Pulai Imre kislányát pedig személyesen is megismerhettük.

D.Tóth András különleges dolgokat látott

A műsorvezető a Nagy Sportágválasztón járt, ahol belekóstolt a nem mindennapi mozgásformákba is.

Reggeli 10-07-09


szerző:
2010.07.09. 08:14
Reggeli 10-07-09

Ma reggel a német polip után szabadon, mi is állati jóslásokra vállalkoztunk. A vb-döntő eredményét egy boci, egy csiga, egy teknős és két kiscsibe jósolta meg. De itt volt Klapka György is, akit állítólag valaki meg akart mérgezni…

Fókusz 10-06-29


szerző:
2010.06.29. 20:40
Fókusz 10-06-29

Fókusz: Videót a bírónak! Nick Árpi drámai búcsúja. Vasemberként állták a sarat. Forma-1-es kiállítás Szujó Zolival. 42 milliót követel az áramszolgáltatótól. Állati életmentők.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való