KERESÉS search-close

Pozsony

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pozsony"

Pozsonyban szállt le a Budapestre tartó járat

Több kört is tett egy repülőgép Budapest felett, megpróbált leszállni, de aztán továbbment, egészen Pozsonyig. A gép a rossz időjárási viszonyok miatt nem tudott landolni. Miután a repülő szerencsésen leszállt Pozsonyban, az utasok magukra maradtak. A gépen utazó egyik utas mesélte el kálváriájukat.

Szétverték Pozsony történelmi belvárosát a focihuligánok

Szétverték Pozsony történelmi belvárosát a focihuligánok tegnap este. Három külföldi focicsapat szurkolói estek egymásnak. Székeket, asztalokat dobáltak egymásra, és összetörtek mindent ami a kezükbe került. Több mint 100 lengyelt, bolgárt és hollandot vettek őrizetbe a rendőrök. A hatóságok készültek a lehetséges összecsapásra, csak éppen nem ott verekedtek, ahol számítottak rá.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való