KERESÉS search-close

Portré

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Portré"

Rakonczay Gábor és extrém kalandjai a Portréban!

Rakonczay Gábor  a Fókusz stábjával vág neki a Déli-sarknak. A Portréból kiderül, hogy milyen veszélyeknek teszi ki magát a kalandor az expedíció során és az is, hogy miért nem vihetnek magukkal kutyákat a Déli-sarkra. 

Rakonczay Gábor: az extrém sportoló belső utazásai

Rakonczay Gábor már átevezte az óceánt, néhány éve ultrafutóként gyűjti a kilométereket, Grönland pedig egy főpróba volt számára. Most a Fókusz stábjával vág majd neki a Déli-sarknak. A Portréból kiderül majd az is, hogy milyen veszélyeknek teszi ki magát a kalandor az expedíció során és, hogy miért nem vághatnak neki kutyákkal a Déli-sarknak. Vasárnap is Portré Barabás Évivel!

Kárpátiék lánya a vasárnapi Portréban

Koncz Zsuzsa életrajzi könyvéből kiragadott Portréból politikai áthallással nem csak a múltat idézzük meg, hogy bizony még neki is volt betiltott dala és, hogy Bródyt majdnem 4 év börtönre ítélték, de a halottak napjáról is megemlékezünk, elérzékenyülve mondja el, neki mi a gyógyír. Zsuzsa semmit sem bánt meg, pedig tudjuk, hogy az élet nem lányregény, kivéve talán azt a német dalt.

Portré 2018-10-28


szerző:
2018.10.29. 01:40
Ganxsta Zolee: az egyetlen szakállas Winnetou a Portréban

Ganxsta Zolee most a Szenzációs Négyes című szórakoztató műsor zsűritagjaként szórakozik nagyon jól, önkritikával tekint magára. Kulisszatitkok a műsorról, a zenekarról, nevelési elvekről, futballról, tetoválásokról, és a hídról, az Unikum tér mellet, a vasárnapi Portréban. A napszemüveg mögött a sötét nagyúr, Darth Vader oldalán, Zana Zoltán.

Ganxsta Zolee: a zord külső érző lelket takar

Az egyetlen szakállas Winnetou a Portréban, aki híd a jó és a sötét oldal között. Bár Ganxsta Zolee sokáig úgy gondolta, nem szeretne gyermeket, a kislányát nyilvánvalóan mindennél jobban szereti. Azt, hogy jó lelkű nagyon sokszor bebizonyította már, nem véletlen kapott szerepet a színpadra állított Winnetouban. A szakálla és a haja olyan stílusjegyei, amelyektől még egy filmszerep kedvéért sem válik meg. Most a Szenzációs Négyes című szórakoztató műsor zsűritagjaként szórakozik nagyon jól, önkritikával tekint magára. Kulisszatitkok a műsorról, a zenekarról, nevelési elvekről, futballról, tetoválásokról, és a hídról, az Unikum tér mellet, a vasárnapi Portréban. A napszemüveg mögött a sötét nagyúr, Darth Veder oldalán, Zana Zoltán. Tartsanak velünk!

Dübörög a Rocksuli a Portréban is!

Borbély Ricsi musicalekben is megmutathatta tehetségét, az első komolyabb áttörést, mégis az X-Faktor hozta meg neki. Nagyon sokat tanult belőle, leginkább önmagáról, és mentora, Alföldi Róbert, a tehetségkutató után is egyengette az útját. Zenekara pedig a Richie and the Mops, egyre több fellépéssel büszkélkedhet. Ricsi még azt is elárulja a vasárnapi Portréban, hogy ki az a világlátott kiscsaj, aki Ricsi élete részévé vált, aki miatt még a bulikat is kihagyta, s aki nélkül aludni sem az igazi! Tartsanak velünk!

Vecsei H. Miklós a Portréban


szerző:
2018.09.30. 23:30
Vecsei H. Miklós a Portréban

Vecsei H. Miklós kíséretében a vasárnapi Portréban! Miklós játszik, ír, rendez, önálló estre készül, és egészen biztos, hogy a színház történelembe beírta a nevét a Pál utcai fiúk Nemecsek szerepével, csupa nagybetűvel!

Fiatal, jóképű és ő Nemecsek


szerző:
2018.09.28. 15:00
Fiatal, jóképű és ő Nemecsek

Grund élmény Vecsei H. Miklós kíséretében a vasárnapi Portréban! Miklós játszik, ír, rendez, önálló estre készül, és egészen biztos, hogy a színház történelembe beírta a nevét a Pál utcai fiúk Nemecsek szerepével, csupa nagybetűvel!

Zene, csend, vers és Presser Gábor

Presser Gábor élete legnagyobb szabású koncertjére készül. A Portréban kiderül, hogy miért nem mondja el a fellépő vendégek nevét, vagy, hogy mivel fog megcsúszni egészen biztosan a koncert szervezők előtt. Óriási intenzitással készülnek a dupla koncertre, de Presser azt mondja, 70 éves kor után elég nehéz az intenzív zongorázás. A vasárnapi Portréban: a zene, a csend, a vers, Presser Gábor, és Barabás Évi.

Napokig az utcán feküdt a hajléktalanokkal, majd színpadra vitte történetüket

Szalay Kriszta akár papnő is lehetne, szociálisan mindenesetre nagyon érzékeny, empátiája az egekben, és biztos abban, hogy dolga van az elesettekkel, szegényekkel, fogyatékkal élőkkel. Sokan a hajléktalan barátjáról írt rendezéséből, a Maradjunk annyiban c. darabból ismerték meg empatikus személyiségét. A hitelesség nagyon fontos számára, ezért is volt utcán napokig a hajléktalanokkal, mielőtt színpadra vitte a történetet. Barabás Évinek mesél még legújabb megvalósításra váró vágyáról is, vagy arról, hogy miért keresi a tettre kész nőket, és tényleg, miért ne maradjunk annyiban!

A vasárnapi Portréban a kutya legjobb barátja, Halász Árpád kutyakiképző

Világsztárokkal dolgozik együtt, emellett az ember legjobb barátja is a kollégája, Halász Árpád kutyakiképzőnek. Brad Pitt, Harrison Ford, és a magyar film krémje is kizárólag vele szeretnének dolgozni, hiszen nemcsak színvonalas profi munkát végez, hanem állatvédelméről is méltán ismert. Halász Árpád Barabás Évivel beszélget a vasárnapi Portréban.

Portré 2018-09-02


szerző:
2018.09.02. 23:15
Rendhagyó Portré: Varga Sarolta és Kulka János

Varga Sarolta klinikai logopédus pontosan tudja, hogyan segítsen azokon az embereken, akik nem tudják elmondani a gondolataikat. Nem véletlen rendhagyó a Portré vasárnapi adása. Sarolta ugyanis azt kérte, had legyen mellette Kulka János színművész is, legyen ez az ő missziójuk. A színész súlyos betegségből lábadozik, afáziával küzd, ezért döntöttek úgy közösen, hogy kiállnak a nyilvánosság elé, és Sarolta segítségével János megformált gondolatait megosztják a közönséggel erről a betegségről, a hétköznapokról, a nehézségekről. Tartsanak velünk a vasárnapi portréban, ahol immáron hagyománnyá válik egy-egy üzenet, így aztán Kulka János is üzent, Törőcsik Marinak!

Portré 2018-08-26


szerző:
2018.08.27. 00:30
A magyar színésznő, aki már Hollywood felé kacsingat

A Grease musicallal kezdődött minden. A szerelem, a vágyakozás a színház után. A szlovákiai-magyar színésznő most meg már éppen Hollywood felé kacsintgat. Borbély Alexandra el sem hiszi, hogy az Oscar gálán Meryl Streep színésznővel egy teremben lesz. A teljes beszélgetés vasárnap este, a Portréban!

Portré 2018-08-19


szerző:
2018.08.20. 00:10

Portré 2018-08-12


szerző:
2018.08.13. 01:25
Marky Ramone: így kezdődött a punk hódítása

Marky Ramone 2016-ban adott interjút Kilyén Tamás kollégánknak, ahol arról is mesél, milyen volt New York legveszélyesebb környékén felnőni, s, hogy utcagyerekekből, hogyan lettek mégis pénzügyileg is sikeres zenei vállalkozók.

 

 

 

Portré 2018-08-05


szerző:
2018.08.06. 01:10

Portré 2018-07-29


szerző:
2018.07.30. 01:35
Barabás Évi fogszabályzót kapott!

A Fókusz és a Portré műsorvezetője nemcsak arról mesélt nekünk, milyen volt vidékről felkerülni a nagyvárosba és érvényesülni, hanem arról is, miért kelett most fogszabályzót kapnia!

Portré 2018-07-22


szerző:
2018.07.23. 02:20

Portré 2018-07-15


szerző:
2018.07.16. 00:20

Portré 2018-07-08


szerző:
2018.07.09. 00:50
Radics Gigi még énekelt is Barabás Évinek a Portréban

Quincy Jones szerint, a világ 5 legjobb hangjának egyike, ez óriási bók Michael Jackson menedzserétől, akivel Radics Gigi többször is találkozott már. A tehetséges énekesnő, idén az X-Faktor tehetségkutató zsűri székében is helyet kapott. Gigi teljesen elutasítja a rasszizmus gondolatát, s mivel érintett ebben a témában, dalt is írt róla. Csodálatos hangja pedig betölti a stúdiót, mert, hogy Barabás Évinek énekelt is.

 

Portré 2018-07-01


szerző:
2018.07.02. 00:25
Egy igazi belevaló “seftes” csaj

Hűség, puszi, simogatás, így köszön Lang Györgyi a vasárnapi Portréban. A 60 éves előadóművésznek az életkor nem jelent semmit, töretlen jókedvvel, örök gyermekként élvezi a dolgos hétköznapokat.

Ubrankovics Júlia, A Tanárnőnk a Portréban

Ubrankovics Júliát Németország és Amerika ihlette a munkájában, kétlaki életet él. Juli, ha éppen ott volt kedve, akkor Hawaii-on csinált színházat, de leginkább Los Angelesben dolgozik. Külföldön több sorozatban és filmben feltűnt már, és most, itthon is újra megcsillogtathatja tehetségét. Hisz abban, hogy határok csak fejben léteznek, s habár külföldön nagyon nehéz az újrakezdés, ott legalább nincsenek címkék, nem ismerik az embert, és szabadon azt tehetjük, amit szeretnénk.

 

Portré 2018-06-24


szerző:
2018.06.24. 23:50

Portré 2018-06-17


szerző:
2018.06.18. 00:50
A Portréban Aranyosi Péter megdumálta Barabás Évit

Aranyosi hiába lenne HT, vagyis háború esetén túsz, a hadtörténelemhez, a tankokhoz nagyon is jól ért, sőt, szenvedélye ez. Diplomamunkáját is ez a téma ihlette. Különleges tankmúzeumokba is eljutott, bár mostanság online harcol a tankokkal. Történelem tanár sosem volt, édesanyja egyébként is papnak, vagy nőgyógyász orvosnak szánta. Peti egyébként azt mondja, amatőr szinten nagyon is érdekli a nőgyógyászat. Emellett még érdekli a barlangászat is, ifjú titánként „Kecsap” néven fedezte fel a földalatti világot.

Földes László Hobo elképesztő életútja

Elképesztő életútról, életúthoz, elképesztő életmű kötet dukál. A Kossuth-díjas zenész, színész, előadóművész, Földes László, Hobo a Portré vendége. Életmű kötete kapcsán olyan mélységébe engedett betekintést az életébe, melyre ritkán van példa.

A teljes beszélgetést itt nézhetik meg!

Portré 2018-06-10


szerző:
2018.06.11. 00:40
Az opera és a balett bűvöletében - a Harangozó család

Világhírű édesapja sosem akarta, hogy a fia is táncos legyen, de Gyulát már gyermekkorában megfertőzte a színház, s amíg más kisfiúk rendőrök, és tűzoltók akartak lenni, addig ő bizony Diótörőt és Coppéliát nézett az Operában. A vasárnapi Portréban az opera és a balett ötvözetén keresztül megismerhetik a Harangozó család múltját, jelenét, jövőjét.

Portré 2018-05-27


szerző:
2018.05.27. 23:30
Színház, szappanopera, történelem – ilyen a „Józan valóság”

Józan Lászlót édesapja nehezen engedte el a „nagyvilágba”, de most már rettentően büszke a Vígszínház egyik vezető színészére, a fiára. Esténként pedig nemcsak a szülei nappalijában van jelen a Barátok közt színésze.

Portré 2018-05-20


szerző:
2018.05.21. 01:10

Portré 2018-05-13


szerző:
2018.05.14. 00:50

Portré 2018-05-06


szerző:
2018.05.07. 00:55
Vágatlan - Beszélgetés Rudolf Péter

Rudolf Péter színész, rendező imádja a sportokat, a mai napig, amikor csak teheti, rúgja a bőrt. Persze az sem mellékes, hogy nagypapája profi futballista volt, dédnagyapja pedig színész, rendező. A nagypapával való misztikus élményéről is mesél a vágatlan Portréban.

Hatalmas szív és fantasztikus lélek - Rudolf Péter közelebbről!

Rudolf Péter szerint ő lusta ember. Lusta nemet mondani, így aztán állandóan pörög. A vasárnapi portréban beszél munkájáról, családjáról, életéről.

Portré 2018-04-29


szerző:
2018.04.30. 00:00

Ember Márk a Portréban


szerző:
2018.04.27. 14:12
Ember Márk a Portréban

A Vígszínház mindössze 25 éves, nagyon sokszínű, tehetséges fiatal színészét, óriási imádat, és rajongás veszi körül, főleg a hölgyek körében. Az országos ismertséget azonban az Oltári csajok című magyar filmsorozat hozta meg számára. Ember Márk a vasárnapi Portréban.

Portré 2018-04-22


szerző:
2018.04.23. 01:25

Portré 2018-04-15


szerző:
2018.04.16. 00:50
Az ország legfiatalabb Michelin-csillagos séfje

Rácz Jenő éhezett a sikerre, ez az oka vadregényes utazásának. Csepelről Sanghajba, vasárnap a Portréban.

Nagy Ervin - a magyar szuperhős!


szerző:
2018.04.09. 01:10
Nagy Ervin - a magyar szuperhős!

 “Brad Pitt érzés” másfél órán keresztül autogramot osztogatni - mondta Nagy Ervin, a Kincsem sztárja Barabás Évának a Portréban, ahol új alakjáról és terveiről is beszél.

Portré 2018-04-08


szerző:
2018.04.09. 01:10
Beszélgetés a cinkos mosolyú színésszel, Scherer Péterrel

Scherer Pétert az RTL nézői legtöbben a Válótársak című sorozatban alakított multimilliomos Dávid karakterével azonosítják. A háromgyerekes színész apuka, aki az építőmérnöki pályáról tért át a színészetre, ráadásul a Nézőművészeti Kft. alapítója is, Barabás Évinek nemcsak a műszaki egyetem gyötrelmes éveiről mesélt,  hanem élete egyik legnehezebb időszakáról is, melyet saját ötletén alapuló színdarabjában tudott csal feldolgozni.

Portré 2018-03-25


szerző:
2018.03.25. 23:40
A színész, akinek nevét mindenhol mosoly és nevetés kíséri

Bárhol, bármikor, bármilyen társaságban szóba kerül a neve, mosoly, nevetés, jó szó követi. Sietett, ezért nem rollerrel jött a Portré vasárnapi vendége Scherer Péter, az építőmérnök színész, aki talán a művészetben is mérnöki pontossággal képes megtalálni a hangsúlyt, a lényeget és a humort.

Ide kattintva megnézheti a teljes adást az RTL Moston!

Portré 2018-03-18


szerző:
2018.03.19. 00:05
A galaxis útvesztőiben dr. Raffai Péterrel

Dr. Raffai Péter először 2004-ben kapott egy kiugró lehetőséget, amikor az államokba utazott nyári gyakorlatra a California Institute Technikal Egyetemre. Ennek, és a későbbi kutatásoknak a sikerét könyvelhetjük a több detektoros gravitációs hullámok felfedezésében, melyhez a magyarok nem kevéssel járultak hozzá. A Portréban a galaxis katalógust is kiolvashatjuk, az időutazást kicsit közelebb hozzuk a realitás talaján, képzeletben a féreglyukon is lecsúszhatunk, és a világteremtés dolgaiban is dűlőre jutunk teológiai, és tudományos szempontból is.

Básti Juli: egy született színésznő történetei

Az életét sem a gyermekei, sem a színház nélkül nem tudná elképzelni. Imád belebújni mások bőrébe, pedig ez nap, mint nap, iszonyatosan megterhelő. Egy nagyon büszke anyuka, egy igazi nő a Portréban!

Portré 2018-03-11


szerző:
2018.03.12. 00:00

Portré 2018-03-04


szerző:
2018.03.04. 23:30
Teniszcsillag is lehetett volna A mi kis falunk Erikája

Teniszcsillag is lehetett volna, mégis színésznő lett, mert a sportot versenyként élte meg, a színház pedig játék. Lovas Rozi az életben is szeretne férjhez menni, de a sorozatban alakító Erikával ellentétben, nem mindenáron. Édesanyjának köszönhetően sorozatbeli énjéhez hasonlóan közel áll hozzá a vidéki, falusi élet, jó tanuló volt, kitűnően érettségizett, és nagyon is tudatosnak tartja magát. A kitágított dimenziók a zene mentén, egy vagány, billentyűs csaj előadásában, a vasárnapi Portréban.

Portré 2018-02-25


szerző:
2018.02.26. 00:25
Tudomány és az alternatív gyógymód a Portréban

Tihanyi Benedek vágya, hogy 10 év múlva az orvostudomány egész emberként adjon választ a problémákra, de mindig legyenek kérdések, és gondolkodni való. A Portréban megfér egymás mellett a tudomány és az alternatív gyógymód is, ahogyan a 7 évig tartó thai futás, és a szilveszteri fogadalmak is. Tartsanak velünk!

Portré 2018-02-18


szerző:
2018.02.19. 00:15

Vágatlanul Török Ferenccel


szerző:
2018.02.12. 01:30
Vágatlanul Török Ferenccel

Török Ferenc elképesztő és hihetetlen történetekről számol be, melyek mind közelebb vitték őt ahhoz, hogy az 1945 című filmet létrehozza, amelyben nemcsak a fekete-fehér képalkotás, hanem a komplex téralkotás is lenyűgöző, a zseniálisan válogatott színészgárdáról nem is beszélve. A rendező arról is mesél, hogy vajon mi a közös az első vizsgafilmjében, a Moszkva tér című alkotásában, és az 1945-ben.

Portré 2018-02-11


szerző:
2018.02.12. 00:50
70 évesen is filmet szeretne csinálni: Török Ferenc a Portréban

Török Ferenc egy puzzle utolsó darabját hozta el nekünk a Portréba, ami által a történelem egy részét megértette, s amit nagyon szeretne tovább adni mindannyiunknak. A most debütáló 1945 című filmjével talán kicsit közelebb kerülhetünk a második világháború után történtekhez, a mindenki által jól ismert csendhez, ami belengte a családokat, házakat, tereket.

A teljes adást ide kattintva nézheti meg!

MAGYAR FILMDÍJ: a fődíjas alkotó hamarosan a Portréban!

Török Ferenc 1945 című alkotása kapta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) film-és tévékritikusi szakosztályának fődíját, a legjobb rendezés díját pedig Enyedi Ildikónak ítélték oda a Testről és lélekről című filmjéért. Török Ferencet vasárnap éjjel a Portré című műsorunkban kérdezzük!

Portré 2018-02-04


szerző:
2018.02.05. 01:30

Portré 2018-01-28


szerző:
2018.01.29. 01:15
Liu Shaolin Sándor: fájdalom nélkül nincs haszon

A vasárnapi Portré vendége Liu Shaolin Sándor világbajnok gyorskorcsolyázónk, aki feltűnő ázsiai vonásokkal Kínában mégis inkább európai, Magyarországon pedig mégis inkább kínai. S ugyan Sanyi már Magyarországon született, a nevének különlegessége az édesapja hazájából, kultúrájából ered.

A Sanyival készült teljes interjút, ide kattintva nézheti meg.

Először a Portréban szólal meg az Oscar-díjra jelölt magyar film főszereplője

Európa legjobb színésznője Barabás Évivel beszélgetett először a Portréban, mióta megtudta, hogy Oscar-díjra jelölték Enyedi Ildikó filmjét, aminek ő a női főszereplője. A Borbély Alexandrával készített teljes beszélgetést hamarosan láthatják a Portréban, addig is nézzék, meg, hogy Alexandra édesapja, hogyan próbálta felkészíteni lányát Hollywoodra.

Portré 2018-01-21


szerző:
2018.01.22. 01:30
Egy igazi legény a gáton: Baji Balázs

Az elmúlt év legjobb férfi sportolójának választották a 110 méteres gátfutás 2017. évi világbajnoki bronzérmesét Baji Balázst! Ezzel a Portré adással is gratulálunk neki.

Baji Balázs már a londoni olimpián is felhívta magára a figyelmet, igaz, akkor emberségből kapott jelest. Balázs mára már kapocs a sport és a sportolók között, hiszen az Európai Olimpiai Bizottság alelnökévé választották. Idén pedig olyat futott a gáton, amelyre még a magyar sport történelmében nem volt példa.

Portré 2018-01-14


szerző:
2018.01.15. 00:45

A jég magyar királynője


szerző:
2018.01.13. 20:00
A jég magyar királynője

Edző édesanyjának nagyon sokat köszönhet, testnevelő nagypapájának pedig a sport szeretetét, és az első jeges élményeket. Regőczy Krisztina ma sem tenne másképp, minden percét szerette, a hideg és karcos jég lámpaoltásig marasztalta. Rengeteget utaztak, útlevelet kaphattak, ez azért is volt nagyszerű, mert az egyedüli olyan nemzet voltunk, akik fedett pálya nélkül részt vehettünk világversenyeken. A magyar jégkirálynővel Barabás Éva beszélgetett.

Portré 2018-01-07


szerző:
2018.01.08. 00:30

Portré 2017-12-17


szerző:
2017.12.18. 00:15

Portré 2017-12-10


szerző:
2017.12.11. 00:55

Portré 2017-12-03


szerző:
2017.12.04. 01:20

Portré 2017-11-26


szerző:
2017.11.26. 23:25
Borsa Brown: Nem ő kereste az írást, az írás találta meg őt

Volt, aki leérettségizett Borsa Brown könyvéből, másvalaki könyvtárba kezdett el járni a hatására, de olyan is volt, aki nem hitte el, hogy az írónő soha nem élt Szaúd-Arábiában. Az arab világ titkait hozta el nekünk civil nevén Szobonya Erzsébet, a vasárnapi Portréba. De miért bújt egy váci családanya egy muszlim férfi bőrébe?

Portré 2017-11-19


szerző:
2017.11.20. 00:15

Petrik Andrea, a Kincsem hősnője


szerző:
2017.11.17. 12:55
Petrik Andrea, a Kincsem hősnője

Sokszínű tehetség, mégis inkább erősebb karakterszerepekben tündököl. Nemrégiben a Kincsem című magyar film hősnőjét személyesítette meg. Petrik Andrea tizenéves kora óta színésznőnek készült, de nehezen éli meg a sikeres film hozadékát, hogy egy kicsit média személyiség lett belőle. Meztelenül a színpadon, s a majdani unokákhoz egy szívhez szóló üzenet a Portréban!

Portré 2017-11-05


szerző:
2017.11.05. 23:45
Vecsei H. Miklós:

Hogyan változtatta meg az életét Nemecsek? Mi a közös benne és Latinovits Zoltánban? Milyen a kapcsolata ifj. Vidnyánszky Attilával? Miért van szüksége a fiatalabb generációknak József Attilára?  Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha megnézed Vecsei H. Miklós portréját!

Portré 2017-10-29


szerző:
2017.10.29. 23:25
Hrutka Róbert a dallamok szárnyán száll

A volt punk, aki Makk Károly filmrendezővel is dolgozott együtt, egy elhangolt zongora volt egyik első hangszere, ma pedig már a zenei élet egyik kiemelkedő alakja: Hrutka Róbert mesél sokszínű életéről. A Protré adást megnézheti: ITT!

Portré 2017-10-22


szerző:
2017.10.22. 23:30

Portré - Szabó Krisztián


szerző:
2017.10.21. 00:00

Portré - Szekeres Pál


szerző:
2017.10.20. 00:00

Portré - Horgas Péter


szerző:
2017.10.19. 00:00

Portré - Földes Eszter


szerző:
2017.10.18. 00:00

Portré - Ambrus Gergely


szerző:
2017.10.17. 00:00

Portré 2017-10-15


szerző:
2017.10.15. 23:50

Portré - Pataky Attila


szerző:
2017.10.14. 00:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!