KERESÉS search-close

Pomáz

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pomáz"

Szenet daráltak, súlyos égési sérülésekkel került kórházba két gyerek

Előre kódolva volt, hogy robbanás történik – ezt mondta az RTL Híradónak nyilatkozó vegyész szakértő, miután tegnap két gyerek megsérült Pomázon. Szenet daráltak egy fémdarálóban és az felrobbant. Az 5 éves kisfiú és 17 éves bátyja súlyos égési sérülésekkel került kórházba. A szakértő szerint a nagy nyomás miatt fölhevült a szénpor a darálóban. Így csak idő kérdése volt a robbanás.

Teljes ellenzéki összefogás a pomázi civil polgármesterjelölt mögött

Civil polgármesterjelölt mögött teljes ellenzéki összefogás. A Pest megyei Pomázon egyetlen kihívója lesz a jelenlegi, kormánypárti polgármesternek az őszi önkormányzati választáson. Leidinger István harminc évig volt tűzoltóparancsnok Pomázon, de nevét néhány évvel ezelőtt országszerte megismerték. A tűzoltóságok állami átszervezésének egyik legnagyobb, szakmai kritikusa volt, véleménye miatt többször összetűzésbe került a katasztrófavédelem vezetőivel.

A Kétfarkú Kutya Párt kátyúzásba kezdett

Kátyú, kátyút követ - szinte járhatatlan a Szentendrét Pomázzal összekötő út. A Kétfarkú Kutya Párt - ahogy ők mondják passzivistái - kátyúzásba kezdtek. Azt állítják, az önkormányzatra hiába vártak, ezért inkább úgy döntöttek, maguk teszik rendbe az utat. Kerestük a szentendrei önkormányzatot, hogy tervezik-e az utak felújítását, jövő hétre ígértek választ.

Gyerekeket csábít az autójába

A nagypapád küldött! - állítólag ezzel a kitalált történettel próbálja valaki az autójába csábítani a gyerekeket Pomázon. A hír először a pomáziak Facebook csoportjában terjedt el, majd valaki bejelentést is tett a rendőrségen az ügyben.

Elképesztő: Virágzó telekből illegális szemétlerakó

Amikor 3 év után Simon Emese és testvére ellátogatott a Pomáz határában lévő telkükre, hogy megnézzék, van-e rajta parlagfű, megdöbbenve látták a rajta lévő több ezer köbméter szemetet. Szívességből engedték meg a szomszédnak, hogy használja a földjüket, de arról szó sem volt, hogy illegális hulladéklerakót létesíthet.

50 utas volt az égő buszon


szerző:
2018.05.05. 18:15
50 utas volt az égő buszon

Kiégett egy menetrendszerinti busz délelőtt Pomáz közelében. A járművön ötvenen utaztak, amikor felcsaptak a lángok. A sofőr időben észrevette a motortérből gomolygó füstöt, így gyorsan félre tudott állni és leterelte az utasokat.

Három autó ütközött, egy halott

Egy ember meghalt, hárman pedig súlyosan megsérültek, amikor összeütközött három autó tegnap este Pomáz közelében. Az egyik sofőr valószínűleg túl gyorsan ment és átsodródott a másik sávba, ahol két másik kocsival is összeütközött.

Legyek és orrfacsaró bűz a szomszédból

Legyekre, rágcsálókra és orrfacsaró bűzre panaszkodnak a lakók a Pest megyei Pomázon, mert az egyik családi háznál disznókat tartanak. Az egyik szomszéd még medencéjét is elbontotta, mert évek óta nem tudták használni a borzalmas szagok miatt. Azt mondják, a nyári melegben ez még rosszabb, mert szellőztetni sem lehet. A disznók tulajdonosa szerint náluk minden szabályos.

Betonkeverőben készítették a gyrost

Gyomorforgató állapotok. Lecsapott a NÉBIH egy pomázi húsüzemre, ahol betonkeverőben csinálták a gyroshúst. Az üzemnek nem volt engedélye, mégis több budapesti étterembe szállított a gyrosból. Az ellenőrök 22 tonna húst foglaltak le, a dolgozók elrohantak, amikor meglátták őket, az üzem működését felfüggesztették, a tulajdonos milliós bírságra számíthat.

A hangos zene miatt nem vehette észre a HÉV-et

Zenét hallgatott, valószínűleg ezért nem vette észre a ködből kibukkanó HÉV-et az a 15 éves fiú, akit elütött a szerelvény kedd reggel Pomázon. A tűzoltók emelték ki a kocsik közül. Súlyos sérülésekkel, többszörös töréssel vitték kórházba, de túlélte a balesetet.

Szeptember óta nem kap fizetést a tanár

A férfi két helyen is tanít informatikát Pomázon. Nem ő az egyetlen, aki így járt. A Pedagógusok Szakszervezete szerint akár több ezer pedagógusnak is tartozhat az állam.

Esernyővel üldözött el egy molesztálót

A férfi meg akarta fogdosni Pomázon a nyílt utcán. A 16 éves lány erre elővette esernyőjét és védekezni próbált. A férfi megijedt, elszaladt. Ez már nem az első eset.


 

Álbajusszal és sorozatlövővel indultak rabolni

Meghiúsították egy ékszerbolt kirablását a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai; két férfit elfogtak.

Zöldséges üzletbe rohant egy pomázi busz

Először egy villanyoszlopnak csapódott, majd onnan a zöldségesbe rohant a jármű. Az üzlet gyakorlatilag megsemmisült, de senki nem sérült meg.

Oszlopot döntött egy kocsi Budakalászon

Az autó teljesen összetört, egy villanyoszlopot kidöntött.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való