KERESÉS search-close

Plazma

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Plazma"

Top 1 - Plazma, aki sosem hallott káromkodás cunamival hívta fel a figyelmet a tehetségére

Voltak, aki nevettek, mások felháborodtak, megbotránkoztak. a szemöldöküket huzogatták vagy tátva maradt a szájuk. A legnehezebb dolga viszont tuti a Csillag Születik hangmérnökének volt, akinek rengetegszer kellett kisípolnia a szabadszájú rapper, Németh Zoltán azaz Plazma produkcióját 2012-ben.

Plazma: új dallal rukkolt elő a Csillag születikből ismert rapper

A Toplista kamerája ott volt, amikor Plazma vadonatúj dalát megmutatta az egyik legjobb barátjának, a ValóVilágból ismert Lacinak. A rapper sokat változott az évek alatt, de még mindig annyira szókimondó, mint a Csillag születikben!

VV Dennis klipjében ömlik a pezsgő

Gigantikus rajongó tábort szeretne, és azt mondja, ő lesz a következő, aki bizonyítja, hogy a Való Világ után is lehet karriert építeni. Dennis-t annak idején sokan szerették szókimondása miatt, drukkoltak neki, amikor szerelmes lett, és talán most is, amikor a poppiacból szeretne kihasítani magának egy laza 2 milliós közönséget.

Fókusz 2016-03-03


szerző:
2016.03.03. 18:55

Fókusz 12-08-29


szerző:
2012.08.29. 20:20
Fókusz 12-08-29

Fókusz: Titkos vetítés - Elsőként nekik mutatták meg a Dallas új részeit. Hírességek a sorozatról a Dallas-imádók éjszakáján. Összecsapás - Kemény véleményekkel szembesítettük Plazmát, Benkőt és Kiszel Tündét. De mit mondtak róluk, és hogyan reagáltak a celebek? Kövér vagyok - Éveken át fényképezte magát meztelenül a kilóival harcoló fotóművész. Megmutatjuk a megdöbbentő képsorozatot.

Kiszel Tünde megsértődött, Benkő Dániel félt, Plazma nevetett

Szemtelen kérdések, rázós vélemények, őszinte válaszok – megkérdeztük az utca emberét, mit gondolnak ügyeletes hírességeinkről. Sokan azonnal kaptak az alkalmon, és nem kíméltek hírhedt celebjeinket.

Már csak négy hónap és itt a világvége?

Gyurcsók József készen áll a mínusz hatvan fokos jégkorszakra, de mit tennének a hírességek, ha már csak néhány napjuk lenne hátra? Még mindig féljünk 2012-től? Jó tanácsok és bakancslisták Benkőtől Sebestyén Balázsig.

Fókusz 12-08-27


szerző:
2012.08.27. 20:20
Fókusz 12-08-27

Fókusz: Szerelmével Portugáliába készül, lélekben már Rióban jár. Egy nap a legsikeresebb olimpiai bajnokunkkal, Kozák Danutával. Megmutatjuk, mit csinált Ördög Nóri és Kocsis Tibi a nyáron, akik a közeledő X- Faktor egyik nagy meglepetését is elárulják. Mit tennének a hírességek, ha már csak néhány napjuk lenne hátra? Jótanácsok és bakancslisták Benkőtől Balázsig.

Fókusz 12-08-13


szerző:
2012.08.13. 20:05
Fókusz 12-08-13

Fókusz: Megjött az „aranygép” - Van, aki a visszavonulásáról beszél, mások viszont nem akartak ünnepelni. Elkábítva - VV Attilát nem tudták hipnotizálni, Plazma viszont transzba esett. Vajon mi történt? „Kivégezték” - A The Killers zárta a Szigetet, de előtte Snoop Dogg és a parti himnusz előadója is megőrjítette a közönséget.

Hazai sztárok tesztelték a hipnózis vitatott hatását

Hipnózisban elvileg nem érezzük a fájdalmat, megértjük problémáink mélyebb összefüggéseit, és még a betegségekből is meggyógyulhatunk. A módszert Plazma, VV Attila és Karsai Zita is kipróbálta.

Jennifer jazzkoncerttel és tortával ünnepelt

A fiatal lány egy kicsit sem csalódott azért, hogy nem ő nyerte meg a Csillag Születiket, sőt tele van tervekkel. Ezek között szerepel, hogy egyszer majd elismert jazzénekesnő lehessen.

Fókusz 12-07-09


szerző:
2012.07.09. 20:05
Fókusz 12-07-09

Fókusz: Csaba a csúcson - Meglepetéssel készültek az X-Faktor győztesének legfanatikusabb rajongói. Vastag Tomi közben születésnapot ünnepelt. Visszautasítja! - Ákos értetlenül fogadta a róla megjelent híreket. Kiderül az igazság! Kinyírta a Fókuszt - Bruce Willis észrevette stábunkat, és forgatás közben leszámolt riporterünkkel.

Plazma csődöt mondott a szexszimbólumnál

Vajon melyik a legjobb csajozós duma 2012-ben? Azok a pasik, akik nem egy pohár sör mögé bújva szuggerálják kiszemeltjüket, milyen szöveggel vágódnak be (vagy épp el) a lányoknál?

Vajon hol süttetik a hasukat a sztárok?

A Csillag Születik sztárja még sosem látta a tengert. Plazma a szabad szájú rapper abban bízik, hogy idén nyáron ez a vágya is valóra válik. A sztárvilág apraja-nagyja mesél nyári terveikről.

Reflektor 12-07-05


szerző:
2012.07.06. 00:45
Reflektor 12-07-05

Reflektor: A Koltai család kálváriája. Plazma még sosem látta a tengert.

Fókusz 12-05-24


szerző:
2012.05.24. 20:45
Fókusz 12-05-24

Fókusz: Áttörés! - Nemrég letartóztatták, most viszont Seffer doktor tudományos szenzációt közöl az őssejtekről és a rákgyógyításról. Plazma-állapot - A szabadszájú rapper fütyül Puzsérra és a zsűri döntésére, és hatalmas dobásra készül. Kulisszatitkok - Hónapokig követtük Kulka Jánost, most bepillanthatunk az öltözőjébe is, még borotválkozás közben is megleshetjük.

Mindenki ellen lázad a CSISZ nagy (száj)hőse

A Csillag Születik nagyszájú rappere sikeresen kidumálta magát a tehetségkutatóból, egyes vélemények szerint az arca már nem fért bele a műsorba. Plazma tényleg elszállt?

Plazma kiesett, Puzsér fenyegetőzik

Ezúttal Plazma búcsúzott a Csillag Születik versenyétől, így jövő héten már csak négy versenyző küzd a döntőbe jutásért. Riporterünk a kulisszák mögül követte figyelemmel a szombati eseményeket.

Reflektor 12-05-21


szerző:
2012.05.22. 00:45
Reflektor 12-05-21

Reflektor: Plazma kiesett, Puzsér Róbert fenyegetőzik. Balogh Edina a legboldogabb menyasszony.

Fókusz 12-05-21


szerző:
2012.05.21. 20:45
Fókusz 12-05-21

Fókusz: Lopott csók - Plazma most nem akar a csajokkal foglalkozni, a the KOLIN énekese viszont annál inkább. „Busz” Willis - A világsztárt még a 7-es buszból is kiválóan lehetett fotózni, bemutatkoznak titokzatos társai. Végzetes lavina - Ki a felelős a magyar hegymászó haláláért? Erőss Zsolt szerint emberi mulasztás történt az Annapurnán.

Pofáraesés és felkavaró csók a CSISZ színpadán

A szabadszájú rappernek nem sikerült meggyőznie sem a zsűrit, sem a közönséget. Plazma szörnyű hetet zárt maga mögött, ezért nem tudott eleget készülni a versenyre. És lesz következménye a Kolin énekese akciójának?

Reggeli - Csak csajok 12-05-21

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-05-18


szerző:
2012.05.18. 20:45
Fókusz 12-05-18

Fókusz: Összezárva - Megszólal Stohl András cellatársa. Vallomás a különös barátságról és a mélypontokról. Még mindig derülnek ki megdöbbentő részletek. Szerelmes csillagok - Összejöttek, szakítottak, lebuktak. Kibogozzuk a döntősök bonyolult szerelmi viszonyait. Szorít az idő - Már csak egy hét, és Balogh Edina a valóságban is férjhez megy. Az egész Barátok közt lázban ég.

Érzelmi hullámvasúton a kiscsillagokkal

Szakítások, alakuló és friss kapcsolatok tartják lázban a CSISZ folyosóit. Ki, kivel jött össze, és ki az, akiről a legtöbbet beszélnek? Szembesítettük a döntősöket a pletykákkal és leleplezzük az újdonsült szerelmespárokat.

Újra egymásra talált a Plazma-család

Plazma 10 éves korában maradt apa nélkül. 4 év múlva pedig megszülettek ikertestvérei, Viktória és Alexandra, így ő lett a családfő, aki most, úgy tűnik újra összehozta a családot.

Fókusz 12-05-10


szerző:
2012.05.10. 20:50
Fókusz 12-05-10

Fókusz: Apa csak egy van - Összehoztuk Plazma szüleit. A Csillag Születik rapperét az egykori családfő kameránk előtt lepte meg. Kigyúrta magát - 104 kiló volt, most testépítőversenyre készül. A Hip Hop Boyz énekese teljesen átalakult. Gyilkos másodpercek - Életveszélyes mutatvány a víz alatt. A 17 éves szabadulóművész küzdelmét csak a Fókusz rögzíthette.

Fókusz 12-05-09


szerző:
2012.05.09. 20:50
Fókusz 12-05-09

Fókusz: Puzsér legjobbjai - Volt, hogy meg sem tudott szólalni. Megtaláltuk a kritikus gyenge pontját, akikre ő is felnéz. A nagy buli - Ünnepelhettek a Vastag tesók és tarolt Janicsák Veca. Ott voltunk a zenei élet legnagyobb partiján. Újra az iskolában - Hogyan készültek az érettségire a tinisztárok? Miért nem tanult tovább Plazma? Celebvizsga testközelből.

Reflektor 12-05-07


szerző:
2012.05.08. 00:50
Reflektor 12-05-07

Reflektor: A kiscsillagok meghökkentő képességei. Európa-bajnok úszólányok bikiniben.

Fókusz 12-05-04


szerző:
2012.05.04. 20:50
Fókusz 12-05-04

Fókusz: Megőrülnek értük - Plazma több ezer levéllel, a Quantum XXL tagjai pedig az őket megrohanó rajongókkal küzdenek. Miss Die Hard - Szépségkirálynő is statisztál Bruce Willis filmjében, mi pedig megtaláltuk, hova költözött a világsztár. Szárnyszegett repülő - Elkísértük utolsó útjára a terrorelhárítók új játékszerét. De miért kellett kivonni a forgalomból a repülőt?

CSISZ: Hihetetlen tempót diktálnak a rajongók

Alig néhány adáson vannak túl, máris mosolyogva köszön rájuk a fél ország, és lépten-nyomon megállítják őket egy-egy fotóért, vagy autogramért.

Fókusz 12-03-19


szerző:
2012.03.19. 20:45
Fókusz 12-03-19

Fókusz: A pimasz rapper kiakasztotta, az agrármérnök megríkatta a zsűrit. Honnan érkeztek a Csillag Születik első főhősei? Vajon miért ölték meg a két magyar tudóst Etiópiában? Elutaztunk Afarföldre. Fecó világa - Hogyan illeszkedett vissza családjába az egykori Villalakó? Meglátogattuk a kétgyerekes apukát.

Akik kiakasztották vagy könnyekig hatották a zsűrit

Németh Zoltán, azaz Plazma nemcsak szemöldökkiakasztásban rekorder. Ilyen sok kisípolást 3 perc alatt még senki nem produkált a magyar televíziózás történetében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való